2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar selam. ya ben bu aralar hiç giremiyorum. bizim patron yine çooooook gergin. hergün birilerine sarıyor. iş yok. bi taraflarını koltuğundan kaldırıp da iş toplayacağına, oturuyoruz diye bize sarıyor. nete girmek yasak, kitap, dergi okumak yasak. ne yapacaksak iş yokken!!!dönüp dolaşıp birimize kızacak birşey buluyor. valla zor dayanıyoruz, birimiz patlayacak yani az kaldı

canım benim sıkma kendini hiçç.. bazı patronlar böleeee kafayı yemiş gibi davranabiliyorlar

topiği toparlamak, eski günlerine getirmek bizim elimizde kızlar. terör, deprem derken hepimiz sıkıntıdan biraz kendi içimize döndük. o kadar kötü haberler aldık ki, yazacak, söyleyecek birşey bulamadık. ama toparlanma vakti geldi. yarın hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah. daha fazla katılım, daha fazla paylaşım için yarın buluşuyoruz

günaydın kızlarrr... bugün rekor katılım ve paylaşım bekliyorum ona göre. hadiii gösterelim topikimizin birliğini, dirliğini

Günaydın Kızlar

Yarene katılıyorum ama tamda ben ile zuzununda yoğun olduğu dönem dimi zuzum. Bayram öncesi geçici vergileri bitirmemiz lazım

arada girip yazın iki satır elfim, nefes alın, çay için, kahve için. rakamlardan kafanızı kaldırıp, kelimelerle uğraşın biraz

yarenaycim canim katiliyorum senin yazdiklarina

bizim elimizde tabi ki toparlanmak

güzel seyler düsünelim güzel seyler konusalim

Erkeklerin kadınları çözdüğü söylenemez ama bazı kadınlar erkeklerin hiç sevmediği türden.

1. Seksi Silah Olarak Kullananlar:

İlişkilerde çoğu kadın kendi üstünlüklerini kurmak için erkeklerin seks isteklerine duyarsız kalır. Bu cesur davranış kendi aralarında alkışlanırken, erkeklere göre basit gibi görünen bu insan ihtiyacından kadınların gerçekten vazgeçebileceklerini düşünmemeleri gerekiyor.

2. Vır Vır Konuşanlar:

Çoğu kadın konuşmayı sever ve eğer bir erkek onlara bir fırsat verirse susmak bilmeyebilir. Bu erkeklerin kadınların ne söylediklerine dikkat etmeyecekleri anlamına gelmez sadece erkekler her detayı duymak istemiyor.

3. Bayılıncaya Kadar Alış Veriş Yapanlar:

Alış veriş zamanı geldiğinde, çoğu kadın için bir gün yetmez. Vitrinlere bakmak, tek tek incelemek ve fiyatları bilmek isterler. Bir ayakkabı ve giysi mağazasında yeme, içme ve diğer sorumlulukları düşünmeden saatler harcayabilirler. Erkeklere göre en kötüsü onunla dolaşmasını istemesi.. Mağaza mağaza, amaçsızca, her kıyafete ve ayakkabıya bakarak gerektiğinde büyük paralar ödemekten sıkılıyorlar

4. Aşırı Duygusallaşanlar:

Herşeye ağlamak. Acıklı ya da mutlu bir filme, kırılan bir tırnağa ya da kötü kesilen saça. Erkeklere göre daha kötüsü onlardan bu duygusallıklarını gidermelerini beklemeleri. Kadınlar bu tür durumlarda erkeklerin omuzunda ağlamak isterken, diğer taraftan onu rahatlatan şeyler söylemenizi beklerler. Erkekler bir kadını rahatlatacak şeyi henüz bilmiyorlar. Onlara söyledikleri şey çok iyi gelebilir veya onları incitebilir. Erkekler her dakika omuzlarını ıslatan bir kadın istemiyor.

5. Kişisel Alanlara Saldıranlar:

Kadınların erkeklerin kişisel eşyalarını karıştırmak gibi içgüdüsel tiki vardır. İlişkisinin ya da evliliğinin uzun sürmesini isteyen kadınlar bir gümrük görevlisi gibi herşeyinizi alt üst edebilir. Bu tür davranıştan aslında kadınlar da erkekler kadar nefret eder. Saçlarını ne kadar kestirdiklerinin ya da başka yerlere ne kadar harcadıklarının bilinmesini istemezler.

6. Gizemli, Araştırarak Konuşanlar:

'Ne düşünüyorsun' sorusu kadınların erkeğin aşkını anlamalarına yardımcı olan bir soru haline geldi. Erkekler belirsiz, teorik soruların yanıtlarını onların istedikleri doğrultuda vermeye çalışmaktan nefret ediyor. Erkekler eğer gerçekten ruh eşi olduklarına inanırlarsa, cevapları hemen veriyorlar.

7. Zayıf ve Muhtaç Olanlar:

Bazı kadınlar kıymetli hissetmek, erkeklerinin onları el üstünde tutmasını, şımartmasını ve ne kadar özel olduklarının söylenmesini, etraflarında moral ve destek için pervane olmasını isterler. Erkeklere göre bu noktada bir tezat var. Flört sırasında kadınlar ne kadar özgür olduklarını erkeklere göstermek isterken, aşık olduklarında savunmasız hale gelebiliyorlar. Erkekler ise, dayanıklı ve sağlam kadınlarla birlikte olmak, en azından kendi iç dünyalarıyla barışık olanları tercih ediyorlar.

8. Kıskançlar:

Çoğu kadın sevgilisinden ya da erkeklerden başka bir kadının adını duymaktan hoşlanmaz. Erkekler neden kadınların buna aşırı tepki gösterdiklerini çoğu zaman anlayamaz. Eğer erkekten şüphelenmesini gerektirecek bir davranış varsa, paranoyasında haklıdır. Boş yere olan size olan güvensizliğinin bedelini erkekler ağır ödememeleri gerektiğini düşünüyor.

9. Diğer Kadınları Çekemeyenler:

Neden bir kadın zengin bir kadını övücü sözler söylemez? Kilodan saç şekline kadar her konuda titiz oldukları halde, çoğu kadın hemcinsinin zenginliğini kıskanır. Erkeklerin de bu tür şeyler söylemesini istemezler. Erkekler de zaten gerekmedikçe söylemezler ancak her söylediklerinin ve yaptıklarının eleştirilmesini, krize dönüşmesini istemiyorlar.

10. Olmadığı Halde Erdemli Görünenler:

Çoğu kadın erkeklerden daha erdemli olduğunu göstermeye gayret eder. Erkekler kadınların göründükleri kadar saf ve masum olmadıklarını, her insanın hatalarının olabileceğini düşünüyor. Erkeklere göre kadınlar istedikleri gibi bir erkek bulmak için, onların kendileri gibi olmalarına izin vermeli.

günaydın kızlarr....

evet elfim aynen dediğin gibi, dün patroncuum dediki bayramda tatil yapmk istiyosak sıkı çalışmamız lazım yoksa karışmam dedi
okudum dün konuyu canım....ama bişey çıkcağını sanmam canm yaa...kazen de tii ye almış

yarenim önce sen fazla paylaşım yap cee diyip kaçıyon :)))eheheh
şaka şaka geliriz kızzz nekadar işimiz olsada yazarız, nezamn yazmadık :)

Reglim yaklaştı hamileler gibi aşeriyorum resmen ya. Canım nasılda kremalı patates istedi birden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…