2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tuğba hoşgeldin Allah bir yastıkta kocatsın, taze gelin

benim psikopata bağlayan patronumdan kaçıp gelebilirsem yazıyorum kızlar. adam resmen klavyenin sesini takip ediyor ya iki satır yazayım, hemen arıyor, işin var mı diye soruyor. nedeni malum, işin yoksa ne yazıyon, nereye yazıyon sorguluyor. kafayı yicem valla. şuanda ablam patronun odasında, dün tartıştılar biraz, onu konuşuyor. artık sabrı tükendi herkesin. köle gibiyiz, esir gibiyiz. bazen çıt çıkartmaya korkuyoruz valla, psikolojimiz bozuldu resmen.

bak canım.... önce konu açmak istediğin bölüme gir, sonra sol üstte kırmızıyla yeni konu aç diyo... ordan açıcaksın...

misal "evlilik hazırlığı...yeni evleneceklerin sohbet alanı"....buraya konu açacaksan yeni evlnck shbt alanı sayfasına gel sol üstteki sölediğim yeri tıkla

inş anlatabilmşmdir :)

anladımda hayatım konu açmak istediğim bölüme nereden giricem acayip kafam karıştı burada

ana sayfada aşağı doğru gezin, orda yazıyor konu başlıkları canım.

kızlar ya siz kışın hangi sebze yemeklerini yapıyorsunuz? benim bu sene yemediğim sebzeleri yemem gerekecek sanırım. çünkü sürekli nerdeyse aynı şeyleri yemekten sıkıldımm...

biz ailecek sebze yemeklerine bayılıyoruz canım. Pırasa ıspanak o hafta pazarda ne varsa onu alırım ben. Ben hangi sebze kışın hangisi yazın çıkar bilmiyorum yani hep unutuyorum. Pazara çıkınca pırasa görüyorsam çıkmış deyip alıyorum. Bu hafta alayım hatta. :))

elfişim biz pırasa, kereviz, karnabahar sevmiyoruz. ikimiz de aynıyız. ama bu sene mecburen kereviz ve karnabahardan başlıcaz sanırım. sevmediğimiz yemekler bile farklı geleceğinden belki severiz diye düşünüyorum. ama pırasa çooooook uzak bize.

çok sağol buldum :)

Karnabahar sevilmezmi ya.. Ben bayılırım yemeğini sevmemen doğal çok kişi sevmez ama kızartmasını çok seversiniz. Çiçekleri ayır yıka kaynayan suya ay bi 10 dk. kadar haşla. Sonra yumurtaya batır kızart çok güzel oluyr. Ben yumurtaya un koyunca sevmiyorum yerim ama hoşuma gitmiyor. üzerindeki tabaka kalın geliyo krebe sarılmış gibi oluyor. İstersen bi kere sadece yumurtaya batırarak nar gibi kızartmayı dene. Belkim öyle seversiniz.

canım bunu denedim ben geçen sene. ama garnitür gibi birşey bu. yemek yerine geçmiyor yani bizde. zaten işe de getirip ısıtılabilecek birşey değil. yemeklerin yanına yardımcı gibi, hani sofrada renk olsun maksatlı. ben sulu yemek tarzı birşey istiyorum. yeşil mercimek yemeği deneyim diyorum mesela. yaptın mı sen hiç?

Ben dün kaynanama sinir oldum kızlar ya regl yaklaşıyor ondanmı acaba gerginim yada siz yorum yapın. Öbgz ki yi izliyoruz eşim şakalaşıyor hadi yatağımıza gidelim el şakaları yapıyor falan randevu istiyor açık açık kaş göz işareti yapıyorum annesi var utanıyorum çünkü. Neyse kaynanam odasına gittiğinde kapısını hep kapatır. dün yatmaya gidiyorum dedi arka odada çamaşır seriyordum yatağına girdi kapısı açıktı tam kapatacaktım kapatma açık kalsın dedi. sonra bizde odamıza gittik :94:
Neyse banyo tam onun odasının karşısında bizimde çaprazımızda dedim şimdi giyinipte mi karşıya geçicem annenin odasının kapısını kapat geç görmez dedi yok geçmem dedim eşim kapıyı yavaşça kapatıyordu eşime seslendi senmisin diye evet benim anne dedi. Kapının önüne geçti karanlıkta geçtim ama çok sinir oldum biz o evde iki aile sayılırız bizim özelimiz var ve bizde kapımızı kapatıyoruz ne olursa olsun kapısını kapatması gerekiyor diye düşünüyorum dün açık kalsın çabalarını anlayamadım.

hayırdır canım bütün yaz kapatıp yattı da, kışın ateş mi basmış kayınvalideni acaba kapıyı açık bırakıyor. aynı evde iki aile gerçekten çok zor ya ne diyim valla. bence biraz kasti yapmış. belki eşinin onun yanında öyle randevu istemesine inat yapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…