ama zuzucum bunlar karı koca. ayrı evde değillerse her şeye katlanmak zorunda kayınvalide. yok kaş göz etmiş falan kızamaz bu duruma. o zaman çıkacak aradan.
hayırdır canım bütün yaz kapatıp yattı da, kışın ateş mi basmış kayınvalideni acaba kapıyı açık bırakıyor. aynı evde iki aile gerçekten çok zor ya ne diyim valla. bence biraz kasti yapmış. belki eşinin onun yanında öyle randevu istemesine inat yapmıştır.
günaydın kızlar
elficim çok haklısın
oğlunun yaptığına sinir olmuştur...o kaş hareketlerine cilvelerine ondan yapmıştır :))))
ama zuzucum bunlar karı koca. ayrı evde değillerse her şeye katlanmak zorunda kayınvalide. yok kaş göz etmiş falan kızamaz bu duruma. o zaman çıkacak aradan.
aksini savunmuyorum zaten canım :101:
Ondan dolayı yapmıştır diyorum
günaydın kızlarrr... bugün rekor katılım ve paylaşım bekliyorum ona göre. hadiii gösterelim topikimizin birliğini, dirliğini
Merhaba kızlar bende siteye yeni üye oldum. Ayrıca 1,5 aylık evliyim :)
kızlar ya siz kışın hangi sebze yemeklerini yapıyorsunuz? benim bu sene yemediğim sebzeleri yemem gerekecek sanırım. çünkü sürekli nerdeyse aynı şeyleri yemekten sıkıldımm...
Ben dün kaynanama sinir oldum kızlar ya regl yaklaşıyor ondanmı acaba gerginim yada siz yorum yapın. Öbgz ki yi izliyoruz eşim şakalaşıyor hadi yatağımıza gidelim el şakaları yapıyor falan randevu istiyor açık açık kaş göz işareti yapıyorum annesi var utanıyorum çünkü. Neyse kaynanam odasına gittiğinde kapısını hep kapatır. dün yatmaya gidiyorum dedi arka odada çamaşır seriyordum yatağına girdi kapısı açıktı tam kapatacaktım kapatma açık kalsın dedi. sonra bizde odamıza gittik:94:
Neyse banyo tam onun odasının karşısında bizimde çaprazımızda dedim şimdi giyinipte mi karşıya geçicem annenin odasının kapısını kapat geç görmez dedi yok geçmem dedim eşim kapıyı yavaşça kapatıyordu eşime seslendi senmisin diye evet benim anne dedi. Kapının önüne geçti karanlıkta geçtim ama çok sinir oldum biz o evde iki aile sayılırız bizim özelimiz var ve bizde kapımızı kapatıyoruz ne olursa olsun kapısını kapatması gerekiyor diye düşünüyorum dün açık kalsın çabalarını anlayamadım.
günaydın kızlar
elficim çok haklısın
Yarenim yeşil mercimek yaptım daha önceden. Ama onu sevmeyebilirsiniz. Diğer sebzelere yoğunlaş ama. Kıymalı olursa karnabahar yemeği güzel oluyor ama kokusu biraz kötü.
kayınvalidem fırında kıymalısını yapıyo elfi...benimkide anca ozamn yiyo karnabaharı :)
yaa benim dünden pilavım kaldı...patlıcan yapayım diyomda...soy suya koy üstüne bide kızart (yemeğinide yapsam öncee kızartıyom)
bu sefer kızartmadan yemeğini yapsam,hangi türünü ve kıymasız olcak...
ne önerirsin
tatlımmm patlıcanları hiiiç tavada kızartmakla uğraşma.. fırın tepsine soyduğun ve dilimlediğin patlıcanları yağlı katıt üzerine yerleştir. daha sonra azıcık zeytinyağı azıcık da tuz koyup 200 derecede alt-üst şeklinde fırını çalıştır 30 dk falan pişiyor. bu sırada sen de bir yandan kıyma kavur soğan domates maydonoz tuz karabiber ile.. sonra patlıcanların kızardıktan sonra bi tencerenin içine önce patlıcanlar sonra kıymalı harcını koy azıcık su ve biraz fıkırdat ocakta.. al sana bi güzel patlıcan oturtma
tatlımmm patlıcanları hiiiç tavada kızartmakla uğraşma.. fırın tepsine soyduğun ve dilimlediğin patlıcanları yağlı katıt üzerine yerleştir. daha sonra azıcık zeytinyağı azıcık da tuz koyup 200 derecede alt-üst şeklinde fırını çalıştır 30 dk falan pişiyor. bu sırada sen de bir yandan kıyma kavur soğan domates maydonoz tuz karabiber ile.. sonra patlıcanların kızardıktan sonra bi tencerenin içine önce patlıcanlar sonra kıymalı harcını koy azıcık su ve biraz fıkırdat ocakta.. al sana bi güzel patlıcan oturtma
geliyim yaa evet geliyim ben topiğe, öyle arada felan da değil hiç çıkmiycam..
tavuk göğüs sote yap yanına, salata da yap yeter..dün 6,30 da gittim eve 8e kadar pilav nohut salata sofra hazırlığı vs...ay 1 buçuk saat geçti nasıl acıktım...
allahtan pilava arttı ama yanına bişey lazım...
kafam krışık :)
hele şükür yaniii
iyi fikir
ama kıymasız yapıcam ,buzluktan indirmedim ..gerçi en son buzluktankullandıüğımda başka varmı kıyma kontrol etmemiştim varmı yokmu onuda bilmiyom :26:
kıymasız yapıcam ....
güzel olmazmı ki, olmadı patlıcan yapmayım başka bişey yapayım...
ama fırını iyi düşünmüşün
Güzel tarif bunu denemek lazım
Ben 1 kere yapmıştım yeşil mercimek yemeği azcık kıyma ve patatesi küp küp doğrayıp kavurmuştum, azıcık salça koyup mercimeği ekleyip, az bi su da pişirmiştim.hoşumuza gitmişti. Aklıma gelmişken ben de yapayım akşama.
geliyim yaa evet geliyim ben topiğe, öyle arada felan da değil hiç çıkmiycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?