nektarııımmm hoşgeldin..gel tabiiii
geliyim yaa evet geliyim ben topiğe, öyle arada felan da değil hiç çıkmiycam..
ben 2-3 gündür uzak kaldığım için..nektar 2-3 gün üst üste köfte ,hazır döner gibi şeyler yediköğğ geldi...
istemym tavuk sote
hoşbuldum elfimmHoşgeldin canım
canımm, sen de biyerlere kaybolma ama
şu patlıcanlı tarifi ben de not ettimm :))
ooo kuzum daha ne tarifler var bende... :) malum evde boş boş oturunca habire yemek uyduruyorum :)
nektar 2-3 gün üst üste köfte ,hazır döner gibi şeyler yediköğğ geldi...
istemym tavuk sote
geliyim yaa evet geliyim ben topiğe, öyle arada felan da değil hiç çıkmiycam..
Yaşadık bayılırım yeni tariflere :)
nigarın en çok tariflerini özlicektim gerek kalmadı (şaka şaka )
Özledim seni
içinde kıyma ya da kuşbaşı et olmazsa birazcık sadece patlıcan kızartması gibi olur kuzum ondan dedim... O zaman şey yapsan akşam eve giderken bi marketten tavuk al onu kuşbaşı doğra yağsız tavada kızarana kadar kavur al sana tavuk pilav :)
mutlaka dene canım.. Biz eşimle evlendiğimizden beri hiç yağda kızartma yemedik.. Malum bebik den önce kilolalara dikkat etmek lazım :) ben patatesi bile öyle kızartıyorum
kuzum ben hiç denemedim kıymalı mercimeği.. Besin değeri açıcından protein oranı çok yüksek diye hiç et koymazdım içine.. çok farklı geldi tarifin
nektarııımmm hoşgeldin..gel tabiiii
ben de yemek yapmasına bayılırımmm, alırız bol bol tariflerini ozamanooo kuzum daha ne tarifler var bende... :) malum evde boş boş oturunca habire yemek uyduruyorum :)
Yaşadık bayılırım yeni tariflere :)
nigarın en çok tariflerini özlicektim gerek kalmadı (şaka şaka )
Özledim seni
canım nigar ayrıldı mı siteden ? ben birazcık uzak kaldığım için pek haberim yok gelişmelerden.. artık anlatırsınız bana :)
nektarımmmm hoşgeldin kuzum. doğru yolu buldun nihayet, çoooook sevindim yeniden aramızda olmana
undooo patlıcan tarifini not ettim, en kısa sürede denenecek. hem kızartmadan daha pratik, daha temiz çok mersi canım.
yeşil mercimek ve karnabahar mutlaka denenecek. kereviz zorlanacak. nette de az önce birşey bulmuştum, patron gelince kapattım yaa...
yarenimmmnektarımmmm hoşgeldin kuzum. doğru yolu buldun nihayet, çoooook sevindim yeniden aramızda olmana
2-3 gün girmedim topike undo, geldim amacanım nigar ayrıldı mı siteden ? ben birazcık uzak kaldığım için pek haberim yok gelişmelerden.. artık anlatırsınız bana :)
hb canım :))Hg nektaar
Bi kaç güncük ayrılıktı :)) Çok şükür bitti
zuzucum buldum...
Bezelye yemeği yapsan sever misiniz? Hem içinde havucu patatesi de var hem de çabuk pişer :) buzluğunda yoksan bakkallarda bile konservesi var.. Gerçi ben iglo'nun dondurulmuş olanını kullanıyorum ve tavsiye ediyorum çok lezzetli oluyor :)
kızlar...
Bizim face de de bir grubumuz var.. Kimimiz üyeyiz kimimiz sanırım değiliz...
Gruba katılmak isteyen bana özel mesaj atabilir miii???
oranın pek espirisi yok galiba yaaa....
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?