2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nektar 2-3 gün üst üste köfte ,hazır döner gibi şeyler yedik öğğ geldi...
istemym tavuk sote

nektar 2-3 gün üst üste köfte ,hazır döner gibi şeyler yedik öğğ geldi...
istemym tavuk sote

zuzucum buldum...
bezelye yemeği yapsan sever misiniz? hem içinde havucu patatesi de var hem de çabuk pişer :) buzluğunda yoksan bakkallarda bile konservesi var.. gerçi ben iglo'nun dondurulmuş olanını kullanıyorum ve tavsiye ediyorum çok lezzetli oluyor :)

geliyim yaa evet geliyim ben topiğe, öyle arada felan da değil hiç çıkmiycam..

nektarımmmm hoşgeldin kuzum. doğru yolu buldun nihayet, çoooook sevindim yeniden aramızda olmana

undooo patlıcan tarifini not ettim, en kısa sürede denenecek. hem kızartmadan daha pratik, daha temiz çok mersi canım.

yeşil mercimek ve karnabahar mutlaka denenecek. kereviz zorlanacak. nette de az önce birşey bulmuştum, patron gelince kapattım yaa...

Yaşadık bayılırım yeni tariflere :)

nigarın en çok tariflerini özlicektim gerek kalmadı (şaka şaka )

Özledim seni

canım nigar ayrıldı mı siteden ? ben birazcık uzak kaldığım için pek haberim yok gelişmelerden.. artık anlatırsınız bana :)

canım zaten çook az kıyma koymuştum bakliyatlara et koymaktan yana değilim aslında bn de :) ama lezzet veriyor.
Hg nektaar

ooo kuzum daha ne tarifler var bende... :) malum evde boş boş oturunca habire yemek uyduruyorum :)
ben de yemek yapmasına bayılırımmm, alırız bol bol tariflerini ozaman

Yaşadık bayılırım yeni tariflere :)

nigarın en çok tariflerini özlicektim gerek kalmadı (şaka şaka )

Özledim seni

aşk olsundurrrr
ben de tam sitem edecektim, gerek kalmadı
ben de özledim

yarenay'cım benim eşim kafasını kessen kereviz yemeyen bir tipti şimdi ona bunu yedirme yöntemini buldum...
benim kocacık rakı içmeyi sever cumartesi akşamları rakı gecesidir.. haftanın yorgunluğunu artıyormuş
neyse kerevizi güzelce soyuyorum ve rendeliyorum.. sonra kararmasın diye üzerine azıcık limon sıkıyorum.. bi tarafta da süzme yoğurtla dövülmüş sarımsağı karıştırıp rendelenmiş kerevizleri de katıyorum yoğurtun içinde... sonra üzerine kerevizin tazeyeşil yapraklarını ince ince kıyıyorum bunu serpiyorum en sonra altın vuruş olarak dövüşmüş ceviz serpiyorum üzerine... bayıla bayıla yiyor valla kereta :) ilk başlarda ben söyleyene kadar anlamadı o yediğinin kereviz olduğunu

nektarımmmm hoşgeldin kuzum. doğru yolu buldun nihayet, çoooook sevindim yeniden aramızda olmana
yarenimmm
ben seni rüyamda gördüm dün gece, elfiyle ikinizi.. eşlerinizle ağırlıyodum öyle çok yemek yaptım ki gece boyunca uyandığımda bile yorgundum böyle iyi ağırliycam diye..
elfi de çok yardım etti bana nasıl yoruldu, sen eşinle sarmaş dolaş oturuyodun içeride hiç yardım etmedin bize
aman nekadar çok yemek yaptım yaa
şu güveçte helvayı yaptım yedik, canım çekti bu akşam yapıcam onu

canım nigar ayrıldı mı siteden ? ben birazcık uzak kaldığım için pek haberim yok gelişmelerden.. artık anlatırsınız bana :)
2-3 gün girmedim topike undo, geldim ama

hb canım :))

Bi kaç güncük ayrılıktı :)) Çok şükür bitti

Kaç gündür canım sıcak helva istiyor ya bende yapacaktım sonra vazgeçtim koskadan alıcam yicem sıcak sıcak :))

kızlar...
bizim face de de bir grubumuz var.. kimimiz üyeyiz kimimiz sanırım değiliz...
gruba katılmak isteyen bana özel mesaj atabilir miii???

aa bak bzelye olabilir :))

kaynanamın buzluktan alırım...zaten hep onun kışlıkları kullandım :))) kış gelmeden bitcek :)))hehehe
yok zaten burda ankarada, gelice buzluğu bi açcak bomboşşş

Selammmm ben geldimmmm
girip de yazamayanlardanım ben de, işyerinde pek müsait olamıom laptop tam orta alana dönük nereye girdiğim falan görülüyor çekiniyorumo yüzden. şimdi bi kişi var diye hemen bi yazayım dedim.

elfi kaynanan kesin kıskanmış oğlunu senden

yaren ben karnıbahar kızartmasını çok severim. sarımsaklı yoğurtla da süper oluyor ısıtmadan da yiyoruz biz (gerçi işe götürceksen sarımsaksız daha iyi)

biz mantar çok yapıyoruz bu aralar, yaz sebzesi mi kış mı bilmiyorum ama :)) saplarını çıkarıp ortalarına azcık tuz+tereyağı+kaşar koyup hopp fırına. bu da garnitür gibi ama tadı süper oluyor

nekk naber cnm

oranın pek espirisi yok galiba yaaa....

:26:

face'deki grubumuzun tek espirisi arkadaşlarımızı daha yakından tanıyabilmek... tabi sadece isteyenler için... bizim grubumuz 13 kişi şu anda ve hep birbirimizin en özel anlarından haberdar olabiliyoruz daha hızlı bir şekilde.. malum burda foto yüklemek bazen sorun olabiliyor.. biz eylül & ekim gelinleri topik'imizde bu şekilde bazen daha rahat edebiliyorduk.. zaten adı üstünde face = sosyal paylaşım alanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…