2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Herkes öğlen yemeğinde galiba.

Bende işlerimi biraz toparliyim mali müşavir gelince bitmiş olsun..

iyi sohbetler kızlar

nektarımmm ne güzel rüya görmüşsün öyle, sizinle beraber olmak ayrı güzel, kocişle sarmaş dolaş oturmak ayrı güzel ama tabii niye yardım etmiyorum onu anlamadım, yoksa çok yardım ederim yani gerçek hayatta ohhh senin elinden mis gibi yemek yemek de ayrı tatlı olur

undo 2010 gelinleri de var mı, yani bizim bu topik??? ben Haziran geliniyim ne de olsa

tatlım valla şu anda sadece eski topikten kızlar var... ama sık sık sizi davet etmemin sebebi de bu eski topikimizle şimdiki topiğimizi birleştirmek :)

İzmir'e dönünce hayırlısıyla, babamla kocişe rakı sofrası kurarsam diye not alıyorum canım. iyi fikir. babam da kociş de yemez çünkü kereviz

merhaba kızlar nasılsınız

ben ailemin yanındayım havalar soğuk yağmurlu sisli ben hastayım grip oldum fenayım

fatmacığım gözünayadın allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün işallah .

bazen bende düşünüyorum 6ay beklemesek nolur bişe olurmu diye herkese bişey olmaz diyo örnekler gösteriyor bebişim olsun istiyorum

kendinize iyi bakın ben kaçayım misafir gelecek anneme yardım agideyim teyzem ve gelinleri gelecek bana hoşgeldine arada uğrarım

İzmir'e dönünce hayırlısıyla, babamla kocişe rakı sofrası kurarsam diye not alıyorum canım. iyi fikir. babam da kociş de yemez çünkü kereviz

canım benim sende mi izmirlisin? hemşeri çıktık bak :) bende izmir de yaşıyorum..
bu arada ekledim seni kabul edersen sevinirim :)

Kaç gündür canım sıcak helva istiyor ya bende yapacaktım sonra vazgeçtim koskadan alıcam yicem sıcak sıcak :))
elfişim normal kış helvasını çatalla ez, üzerine azcık geçecek kadar süt ekle, fırına ver.. çıkınca kaşık kaşık ye süper oluyor
fınık, fıstık eklersen üzerine daha da harika olur

elfişin k.valide olayını kaçırdım, bakim bi ara :26:
iyim Ayşammm senden naber

Herkes öğlen yemeğinde galiba.

Bende işlerimi biraz toparliyim mali müşavir gelince bitmiş olsun..

iyi sohbetler kızlar
ben de azcık iş yapim

kapıdan bile bakmadın bize ama olsunn, benim misafirimizdiniz güzeldi rüyam yaa, çok bereketli bi sofram vardı
bakıcam netten rüya tabirlerine birazdan

enkimm, hamiş kalmadan önce okadar dikkat ettin, tahlil felan yaptırdın
şimdi de doktorunun dediklerine uy, bir-kaç ay önce yada sonra çok farkeder mi canım yaa :26:
nezaman doluyor 6 ay?

zeynepcim senin kaç ay olmuştu canım? kendini hazır hissediyorsan, Fatma gibi beklemeyebilirsin bence de canım. beklemeyen çok kişi biliyorum ben de. ama yine de en doğrusu doktorların dediğini uygulamak da olabilir. içinden geleni yap bence canım.

canım benim sende mi izmirlisin? hemşeri çıktık bak :) bende izmir de yaşıyorum..
bu arada ekledim seni kabul edersen sevinirim :)

undo biliyorum senin İzmir'de olduğunu ben. daha önce konuşmuştuk. şimdi fotolarına baktım da, İnciraltı, Kordon falan içim gitti yaaa...
ben Kıbrıs'ta esir gibi hissediyorum kendimi. hayırlısıyla Temmuz'da kesin dönüş yapcaz, biran önce geçsin zaman diye bakıyorum. çoooook özlüyorum İzmir'ii

ahh ahh özlenmez mi İzmir?? iş için mi kıbrıstasınız?

anladım canımmm...olur bakarım ama nasıl bulcam...

..

mügee hoşgeldin bebiş oldumu

ahh ahh özlenmez mi İzmir?? iş için mi kıbrıstasınız?

sayılır canım. biz daha çok evin peşinatını biriktirmek için geldik buraya. burda hem kirada oturup hem de para biriktirebiliyoruz. malum İzmir'de bunu yapabilmek çok zor. sen ne tarafta oturuyorsun?

Funda beni faceden silmiş ayrıca üyeliğinide kapattırmış

elfiş sen söyleyince baktım, çok şaşırdım ya. neyse arada geliyor buraya, konuşuruz. merak ettim niye kapatmış.

canımm :) benm eşim de böyle yapınca yedi bu neymiş, güzel hoşuma gitti dedi ablam da önder sana turplu değişik salata yaptım dedi. bayıla bayıla yedi benmki de :) sonra söyledik.

Undo seni facede buldum ekledim :) filiz benim

ekledim canım.. gruba da ekledim seni :)

sayılır canım. biz daha çok evin peşinatını biriktirmek için geldik buraya. burda hem kirada oturup hem de para biriktirebiliyoruz. malum İzmir'de bunu yapabilmek çok zor. sen ne tarafta oturuyorsun?

ben balçova da oturuyorum.. ama evlenmeden önce bostanlı da oturuyordum.. orayı daha çok seviyordum ama malum evlilik iki kişilik kararlardan oluşuyor

canımm :) benm eşim de böyle yapınca yedi bu neymiş, güzel hoşuma gitti dedi ablam da önder sana turplu değişik salata yaptım dedi. bayıla bayıla yedi benmki de :) sonra söyledik.

yaşasın kadın aklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…