- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
nektarımmm ne güzel rüya görmüşsün öyle, sizinle beraber olmak ayrı güzel, kocişle sarmaş dolaş oturmak ayrı güzelama tabii niye yardım etmiyorum onu anlamadım, yoksa çok yardım ederim yani gerçek hayatta ohhh senin elinden mis gibi yemek yemek de ayrı tatlı olur
undo 2010 gelinleri de var mı, yani bizim bu topik??? ben Haziran geliniyim ne de olsa
yarenay'cım benim eşim kafasını kessen kereviz yemeyen bir tipti şimdi ona bunu yedirme yöntemini buldum...
benim kocacık rakı içmeyi sever cumartesi akşamları rakı gecesidir.. haftanın yorgunluğunu artıyormuş
neyse kerevizi güzelce soyuyorum ve rendeliyorum.. sonra kararmasın diye üzerine azıcık limon sıkıyorum.. bi tarafta da süzme yoğurtla dövülmüş sarımsağı karıştırıp rendelenmiş kerevizleri de katıyorum yoğurtun içinde... sonra üzerine kerevizin tazeyeşil yapraklarını ince ince kıyıyorum bunu serpiyorum en sonra altın vuruş olarak dövüşmüş ceviz serpiyorum üzerine... bayıla bayıla yiyor valla kereta :) ilk başlarda ben söyleyene kadar anlamadı o yediğinin kereviz olduğunu
İzmir'e dönünce hayırlısıyla, babamla kocişe rakı sofrası kurarsam diye not alıyorum canım. iyi fikir. babam da kociş de yemez çünkü kereviz
elfişim normal kış helvasını çatalla ez, üzerine azcık geçecek kadar süt ekle, fırına ver.. çıkınca kaşık kaşık ye süper oluyorKaç gündür canım sıcak helva istiyor ya bende yapacaktım sonra vazgeçtim koskadan alıcam yicem sıcak sıcak :))
elfişin k.valide olayını kaçırdım, bakim bi ara :26:Selammmm ben geldimmmm
girip de yazamayanlardanım ben de, işyerinde pek müsait olamıom laptop tam orta alana dönük nereye girdiğim falan görülüyor çekiniyorumo yüzden. şimdi bi kişi var diye hemen bi yazayım dedim.
elfi kaynanan kesin kıskanmış oğlunu senden
yaren ben karnıbahar kızartmasını çok severim. sarımsaklı yoğurtla da süper oluyor ısıtmadan da yiyoruz biz (gerçi işe götürceksen sarımsaksız daha iyi)
biz mantar çok yapıyoruz bu aralar, yaz sebzesi mi kış mı bilmiyorum ama :)) saplarını çıkarıp ortalarına azcık tuz+tereyağı+kaşar koyup hopp fırına. bu da garnitür gibi ama tadı süper oluyor
nekk naber cnm
ben de azcık iş yapimHerkes öğlen yemeğinde galiba.
Bende işlerimi biraz toparliyim mali müşavir gelince bitmiş olsun..
iyi sohbetler kızlar
kapıdan bile bakmadın bizenektarımmm ne güzel rüya görmüşsün öyle, sizinle beraber olmak ayrı güzel, kocişle sarmaş dolaş oturmak ayrı güzelama tabii niye yardım etmiyorum onu anlamadım, yoksa çok yardım ederim yani gerçek hayatta ohhh senin elinden mis gibi yemek yemek de ayrı tatlı olur
undo 2010 gelinleri de var mı, yani bizim bu topik??? ben Haziran geliniyim ne de olsa
enkimm, hamiş kalmadan önce okadar dikkat ettin, tahlil felan yaptırdınmerhaba kızlar nasılsınız
ben ailemin yanındayım havalar soğuk yağmurlu sisli ben hastayım grip oldum fenayım
fatmacığım gözünayadın allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün işallah .
bazen bende düşünüyorum 6ay beklemesek nolur bişe olurmu diye herkese bişey olmaz diyo örnekler gösteriyor bebişim olsun istiyorum
kendinize iyi bakın ben kaçayım misafir gelecek anneme yardım agideyim teyzem ve gelinleri gelecek bana hoşgeldine arada uğrarım
merhaba kızlar nasılsınız
ben ailemin yanındayım havalar soğuk yağmurlu sisli ben hastayım grip oldum fenayım
fatmacığım gözünayadın allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin allah analı babalı büyütsün işallah .
bazen bende düşünüyorum 6ay beklemesek nolur bişe olurmu diye herkese bişey olmaz diyo örnekler gösteriyor bebişim olsun istiyorum
kendinize iyi bakın ben kaçayım misafir gelecek anneme yardım agideyim teyzem ve gelinleri gelecek bana hoşgeldine arada uğrarım
canım benim sende mi izmirlisin? hemşeri çıktık bak :) bende izmir de yaşıyorum..
bu arada ekledim seni kabul edersen sevinirim :)
undo biliyorum senin İzmir'de olduğunu ben. daha önce konuşmuştuk. şimdi fotolarına baktım da, İnciraltı, Kordon falan içim gitti yaaa...
ben Kıbrıs'ta esir gibi hissediyorum kendimi. hayırlısıyla Temmuz'da kesin dönüş yapcaz, biran önce geçsin zaman diye bakıyorum. çoooook özlüyorum İzmir'ii
face'deki grubumuzun tek espirisi arkadaşlarımızı daha yakından tanıyabilmek... tabi sadece isteyenler için... bizim grubumuz 13 kişi şu anda ve hep birbirimizin en özel anlarından haberdar olabiliyoruz daha hızlı bir şekilde.. malum burda foto yüklemek bazen sorun olabiliyor.. biz eylül & ekim gelinleri topik'imizde bu şekilde bazen daha rahat edebiliyorduk.. zaten adı üstünde face = sosyal paylaşım alanı
anladım canımmm...olur bakarım ama nasıl bulcam...
..
mügee hoşgeldinbebiş oldumu
bana burdan face de kullandığın adresini özel mesaj olarak atarsan ben seni eklerim..
Funda beni faceden silmiş ayrıca üyeliğinide kapattırmış
bana burdan face de kullandığın adresini özel mesaj olarak atarsan ben seni eklerim..
ahh ahh özlenmez mi İzmir?? iş için mi kıbrıstasınız?
Funda beni faceden silmiş ayrıca üyeliğinide kapattırmış
elfiş sen söyleyince baktım, çok şaşırdım ya. neyse arada geliyor buraya, konuşuruz. merak ettim niye kapatmış.
yarenay'cım benim eşim kafasını kessen kereviz yemeyen bir tipti şimdi ona bunu yedirme yöntemini buldum...
benim kocacık rakı içmeyi sever cumartesi akşamları rakı gecesidir.. haftanın yorgunluğunu artıyormuş
neyse kerevizi güzelce soyuyorum ve rendeliyorum.. sonra kararmasın diye üzerine azıcık limon sıkıyorum.. bi tarafta da süzme yoğurtla dövülmüş sarımsağı karıştırıp rendelenmiş kerevizleri de katıyorum yoğurtun içinde... sonra üzerine kerevizin tazeyeşil yapraklarını ince ince kıyıyorum bunu serpiyorum en sonra altın vuruş olarak dövüşmüş ceviz serpiyorum üzerine... bayıla bayıla yiyor valla kereta :) ilk başlarda ben söyleyene kadar anlamadı o yediğinin kereviz olduğunu
Undo seni facede buldum ekledim :) filiz benim
sayılır canım. biz daha çok evin peşinatını biriktirmek için geldik buraya. burda hem kirada oturup hem de para biriktirebiliyoruz. malum İzmir'de bunu yapabilmek çok zor. sen ne tarafta oturuyorsun?
canımm :) benm eşim de böyle yapınca yedi bu neymiş, güzel hoşuma gitti dedi ablam da önder sana turplu değişik salata yaptım dedi. bayıla bayıla yedi benmki de :) sonra söyledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?