2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzum bana fırça atıyon sende buralardasın. İzninizle zuzuyu alıp çıkmak istiyorum çok iş var çokkkkk

zuzu marş marş iş başına :))

Elfii, trendyol 20 tl lik çek vardı ya, ben onunla panço aldım kendime.. 2 tl ödedim birde kargoyu
çek geldiğinden bana da söyle canım, sayende değerlendirmiş oldum.. geçen hafta yazmıştın topike :)))

elfiş ve zuzu size kolay gelsin o zaman. ben de acık kitap okuyayım hazır patron yokken.

Elfii, trendyol 20 tl lik çek vardı ya, ben onunla panço aldım kendime.. 2 tl ödedim birde kargoyu
çek geldiğinden bana da söyle canım, sayende değerlendirmiş oldum.. geçen hafta yazmıştın topike :)))

Güle güle kullan canım

Ben çekimin son kullanma tarihine bakmadım daha var sandım 40 tl ye bi ayakkabı beğendim 20 tl ye gelecek ne güzel dedim. Hemde U.S.Polo ydu baktım çek mek yok :) eşim al dedi yok dedim kaldı öyle :)))

Ara ara bakıyom sizlere :)

evime geldimmm.
annem gelecek onu bekliyorum.
nek yaa güle güle kullan trendyol bana küsmüş mü ne? ne normal mail gönderiyor ne de hediye çeki falan? ay napmam lazım acaba?

amannn bu akşama yine yemeğim yok ya. pazartesi günü ıspanak yapmıştım, dün taze fasülye ve bulgur pilavı. talenksi çıkarttım sabah buzluktan. tavuk sote ve pirinç pilavı mı yapsam.

amannn bu akşama yine yemeğim yok ya. pazartesi günü ıspanak yapmıştım, dün taze fasülye ve bulgur pilavı. talenksi çıkarttım sabah buzluktan. tavuk sote ve pirinç pilavı mı yapsam.

off yemek sorunu nu hic sormayin zaten.

bende ispanak aldim ama yarina yapicam

bugün dometesli sosi ve brokoli haslayacam bügünlükde böyle olsun.

ben de mercimekten vazgeçtim sonunu kullanmıştım geçen de, almayım şimdi. ne yapıcamı da bilmiyorum

dün akşamdan beri acayip mide bulantım var, mahvetti pıtırcık beni, normal mi acaba? sürekli oluyor.

soğan çorbası hiç yapmadım da içmedim de :26: tarif versene canım..
çok güzel bişi yapmışsın elfim, ben kışlıkl yazlık temizliğimi yapıp gönderdim memlekete giymediklerimi, keşke biraz daha bekleseymişim :26:

bence de kasti yapmış k.validen..
Ay Allahım ya nerden nasıl bir huzursuzluk çıkartsam diye fırsat kollar gibi davranıyor

pembe dolaba Ruh pastasının en son eklediği dolgu topuk botlar var ya ben onlardan istiyorum Elfim,
40 tl de pahalı değilmiş.. bayram için çek verirler belki yine..ozaman alırsın

evime geldimmm.
annem gelecek onu bekliyorum.
nek yaa güle güle kullan trendyol bana küsmüş mü ne? ne normal mail gönderiyor ne de hediye çeki falan? ay napmam lazım acaba?
hediye çeklerini değerlendirmiyosan ksümüştür tabisi
ama hediye çeki geldiğinde de insan alacak bişi bulamıyor yaa..

dilşadcım benim ablamın mide bulantısı değil de ekşimesi çok vardı, yeni geçti sayılır. 4. ayında ablam.

keşke artık işyerinde yiyeceğimiz yemeği düşünmekten kurtulsam ya. çok sıkıldım yani. bi akşam tostla geçiştirip rahat etmek varken ben hep yarını düşünüyorum. of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…