Elfii, trendyol 20 tl lik çek vardı ya, ben onunla panço aldım kendime.. 2 tl ödedim birde kargoyu
çek geldiğinden bana da söyle canım, sayende değerlendirmiş oldum.. geçen hafta yazmıştın topike :)))
evime geldimmm.
annem gelecek onu bekliyorum.
nek yaa güle güle kullan trendyol bana küsmüş mü ne? ne normal mail gönderiyor ne de hediye çeki falan? ay napmam lazım acaba?
zuzum bana fırça atıyon sende buralardasın. İzninizle zuzuyu alıp çıkmak istiyorum çok iş var çokkkkk
zuzu marş marş iş başına :))
evim evim güzel evim diyorsun yani :)
evim evim güzel evim diyorsun yani :)
amannn bu akşama yine yemeğim yok ya. pazartesi günü ıspanak yapmıştım, dün taze fasülye ve bulgur pilavı. talenksi çıkarttım sabah buzluktan. tavuk sote ve pirinç pilavı mı yapsam.
dün akşamdan beri acayip mide bulantım var, mahvetti pıtırcık beni, normal mi acaba? sürekli oluyor.
soğan çorbası hiç yapmadım da içmedim de :26: tarif versene canım..canım benim grip ve benzeri soğuk algınlıklarının en büyük ilacı dinlenmek ve su içmek. maalesef çalışırken dinlenmek pek mümkün olamıyor..
bir de mutlaka soğan çorbası içmen tavsiye ederim. biliyorsun soğan inanılmaz bir antibiyotik... ben iki gündür hem eşime hem de kendime içiriyorum
çok güzel bişi yapmışsın elfim, ben kışlıkl yazlık temizliğimi yapıp gönderdim memlekete giymediklerimi, keşke biraz daha bekleseymişim :26:Dün eşim dedi ki ne zamandır gitmiyoruz annenlere bizi topa tutacaklar gidelim dedi. Ben burdan servisle gittim eşimde işyerinden geldi Annemlerde buluşup anneanneme geçtik yemek yedik çay içtik eve gelmemiz 23:30 u buldu hemen kışlıkları açtım hepsi vakumlu hurçtaydı ve kırışmışlardı giymiyeceklerimi ayırdım onlaru ütüledim katladım 2 tane büyük torba oldu. İşyerine getirdim onları jelatinledik kartonlara koyduk kargoya vericez yada belediye yi arayıp gelip almalarını söylicez yarında getirecekler var şimdilik biriktiriyoruz 1 koli ayakkabı oldu.
bugün dizim var bi yandan izler bi yandan kışlıklarımı ütülerim . buzdolabıda yarına kaldı artık
bence de kasti yapmış k.validen..Ben dün kaynanama sinir oldum kızlar ya regl yaklaşıyor ondanmı acaba gerginim yada siz yorum yapın. Öbgz ki yi izliyoruz eşim şakalaşıyor hadi yatağımıza gidelim el şakaları yapıyor falan randevu istiyor açık açık kaş göz işareti yapıyorum annesi var utanıyorum çünkü. Neyse kaynanam odasına gittiğinde kapısını hep kapatır. dün yatmaya gidiyorum dedi arka odada çamaşır seriyordum yatağına girdi kapısı açıktı tam kapatacaktım kapatma açık kalsın dedi. sonra bizde odamıza gittik:94:
Neyse banyo tam onun odasının karşısında bizimde çaprazımızda dedim şimdi giyinipte mi karşıya geçicem annenin odasının kapısını kapat geç görmez dedi yok geçmem dedim eşim kapıyı yavaşça kapatıyordu eşime seslendi senmisin diye evet benim anne dedi. Kapının önüne geçti karanlıkta geçtim ama çok sinir oldum biz o evde iki aile sayılırız bizim özelimiz var ve bizde kapımızı kapatıyoruz ne olursa olsun kapısını kapatması gerekiyor diye düşünüyorum dün açık kalsın çabalarını anlayamadım.
pembe dolaba Ruh pastasının en son eklediği dolgu topuk botlar var ya ben onlardan istiyorum Elfim,Güle güle kullan canım
Ben çekimin son kullanma tarihine bakmadım daha var sandım 40 tl ye bi ayakkabı beğendim 20 tl ye gelecek ne güzel dedim. Hemde U.S.Polo ydu baktım çek mek yok :) eşim al dedi yok dedim kaldı öyle :)))
Ara ara bakıyom sizlere :)
hediye çeklerini değerlendirmiyosan ksümüştür tabisievime geldimmm.
annem gelecek onu bekliyorum.
nek yaa güle güle kullan trendyol bana küsmüş mü ne? ne normal mail gönderiyor ne de hediye çeki falan? ay napmam lazım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?