12+2 canım. valla iş yerinde duracak halde dğilim mahvetti beni.
yarenim yaa, söylediysen de kaçırdım bendilşadcım benim ablamın mide bulantısı değil de ekşimesi çok vardı, yeni geçti sayılır. 4. ayında ablam.
keşke artık işyerinde yiyeceğimiz yemeği düşünmekten kurtulsam ya. çok sıkıldım yani. bi akşam tostla geçiştirip rahat etmek varken ben hep yarını düşünüyorum. of ya
yarenim yaa, söylediysen de kaçırdım ben
bebişin cinsiyeti belli oldu mu?
sinemcim kontrolümüz yarın 2li tarama da yapılacak.
mayıs sonu değil. 23 nisan-11 mayıs arası
kızlarınki geç belli oluyomuş derler.. bence kız, içime doğdu şimdicanım belli olmadı henüz. ablam 2 hafta kadar önce gitti doktora en son. o zaman görünmemiş. doktor bir daha kontrole 1 ay sonra gel demiş. ayın 15'i gibi gidecek, o zaman belli olur inşallah.
himm iyi ozaman dr. yarin sorarsin kusmani.
kızlarınki geç belli oluyomuş derler.. bence kız, içime doğdu şimdi
sağlıklı olsun tabisi öncelikle
kızlarınki geç belli oluyomuş derler.. bence kız, içime doğdu şimdi
sağlıklı olsun tabisi öncelikle
yarın için senden de iyi haberler bekliyoruz canım :))evet canım, 11 haftada belli olan erkekler oluyormuş
biz de öncelikle sağlıklı, sonra da kız olsun diyoruz canımbakalım artık hayırlısı, bekliyoruz heyecanla.
akşama yemek yapmak gelmiyor içimden yaa. bu akşam tembellik mi yapsam acaba
yarın için senden de iyi haberler bekliyoruz canım :))
aynı ruh hali içerisindeyimsucuk kızartıp üzerine domates sos yapıcam, ayran birde.. tekim zaten
yarın için senden de iyi haberler bekliyoruz canım :))
aynı ruh hali içerisindeyimsucuk kızartıp üzerine domates sos yapıcam, ayran birde.. tekim zaten
oo sen şimdiden böyle düşünürsen, "evimizde yiyelim" konusunu rafa kaldırıcan gibi görünüyo
bende daha bulamadım ne yemek yapsam yaa....ay ne zormuş ,yapması değilde düşünmesi(
kaynanam daha kasım 19 a kadar orda, tahlilleri 19 nda çıkıcakmışş
ben sosis sevmiorum çok fazla sucukla yapıyorum onu, kokusu da olmasaay ben sosisleseviyorum onu :)
melemen yapar gibi yapıyom ama sadece sosis+ domatesve baharat
oo sen şimdiden böyle düşünürsen, "evimizde yiyelim" konusunu rafa kaldırıcan gibi görünüyo
ben sosis sevmiorum çok fazla sucukla yapıyorum onu, kokusu da olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?