2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende cok sükür olmadi hic kusma

benim adetim gecmeseydi hic annlamazdim hamile oldugumu

gerci ben adetime 4 gün kala ögrendim icime dogmustu.

yarenim yaa, söylediysen de kaçırdım ben
bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

sinemcim kontrolümüz yarın 2li tarama da yapılacak.
mayıs sonu değil. 23 nisan-11 mayıs arası

yarenim yaa, söylediysen de kaçırdım ben
bebişin cinsiyeti belli oldu mu?

canım belli olmadı henüz. ablam 2 hafta kadar önce gitti doktora en son. o zaman görünmemiş. doktor bir daha kontrole 1 ay sonra gel demiş. ayın 15'i gibi gidecek, o zaman belli olur inşallah.

canım belli olmadı henüz. ablam 2 hafta kadar önce gitti doktora en son. o zaman görünmemiş. doktor bir daha kontrole 1 ay sonra gel demiş. ayın 15'i gibi gidecek, o zaman belli olur inşallah.
kızlarınki geç belli oluyomuş derler.. bence kız, içime doğdu şimdi
sağlıklı olsun tabisi öncelikle

kızlarınki geç belli oluyomuş derler.. bence kız, içime doğdu şimdi
sağlıklı olsun tabisi öncelikle

biz de öncelikle sağlıklı, sonra da kız olsun diyoruz canım bakalım artık hayırlısı, bekliyoruz heyecanla.

akşama yemek yapmak gelmiyor içimden yaa. bu akşam tembellik mi yapsam acaba

bu akşam alt komşum oturmaya çağırdı, çalışıyorsun komşuları toplıycam senin için akşam yapıyorum oturmayı dedi.
eşimin de halı saha maçı var. ama 7 ye doğru eve gelmiş oluyor,maç 10-11. hafif bişeyler hazırlamam lazım. :44:

Son düzenleme:
evet canım, 11 haftada belli olan erkekler oluyormuş
yarın için senden de iyi haberler bekliyoruz canım :))

biz de öncelikle sağlıklı, sonra da kız olsun diyoruz canım bakalım artık hayırlısı, bekliyoruz heyecanla.

akşama yemek yapmak gelmiyor içimden yaa. bu akşam tembellik mi yapsam acaba

aynı ruh hali içerisindeyim sucuk kızartıp üzerine domates sos yapıcam, ayran birde.. tekim zaten

bende daha bulamadım ne yemek yapsam yaa....ay ne zormuş ,yapması değilde düşünmesi (

kaynanam daha kasım 19 a kadar orda, tahlilleri 19 nda çıkıcakmışş

yarın için senden de iyi haberler bekliyoruz canım :))

aynı ruh hali içerisindeyim sucuk kızartıp üzerine domates sos yapıcam, ayran birde.. tekim zaten

ay ben sosisleseviyorum onu :)

melemen yapar gibi yapıyom ama sadece sosis+ domatesve baharat

bende daha bulamadım ne yemek yapsam yaa....ay ne zormuş ,yapması değilde düşünmesi (

kaynanam daha kasım 19 a kadar orda, tahlilleri 19 nda çıkıcakmışş
oo sen şimdiden böyle düşünürsen, "evimizde yiyelim" konusunu rafa kaldırıcan gibi görünüyo

ay ben sosisleseviyorum onu :)

melemen yapar gibi yapıyom ama sadece sosis+ domatesve baharat
ben sosis sevmiorum çok fazla sucukla yapıyorum onu, kokusu da olmasa

o nasıl bi şey ki sucuğa domates sosu??

ben de tekim bugün. koçiş akşama kadar abisiyle ortak olan cafedeydi, akşam da diğerine geçecek. arada uğrayabilirse bi eve uğrıcak belki o zamana fırında karnıbahar ve mantar yaparım diyorum bugün için.

oo sen şimdiden böyle düşünürsen, "evimizde yiyelim" konusunu rafa kaldırıcan gibi görünüyo

ben sosis sevmiorum çok fazla sucukla yapıyorum onu, kokusu da olmasa

...

eşimde sucukcu :))) zatii ben yiyorum diye alıyo sosisi oda:)

sucuk dedinde nekk ,sen sucuğu nasıl muhafaza ediyon...biz pazardan pazara yediğimiz için uzun süre kalıyo ya...bozulmaya dönüyo...

ben tavsiye üzerine şöle yapıyorum....sucuğu tek seferlik yiceğimz kadar bölüyorum parça parça...sonra onları ayrı ayrı poşetleyip buzluğa atıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…