katılıyorum sen bugün fazla karamsarsın cnm. bak öyle düşünme, eşim mesela ilk evlendiğimizde işsizdi ben napıcam falan diye stresten kendini harap etmişti çok şükür kimse aç açıkta kalmıyor allah herkesin rızkını veriyor mutlaka sen içini ferah tut hep olumlu bak hayata.nigarım siz kendi evinizi almak için para falan biriktirebiliyor musunuz? yani düşünüyorum da gözüm korkuyor. İzmir'e döncez, elimizdeki parayı peşinata yatırcaz. taksitle eşyaları alcaz. ben hemen hamile kalmak istiyorum, kaç ay çalışıp da eve katkıda bulunabilirim bilmiyorum. eşim tek başına yetişebilir mi ki? buraya gelmeden önce haftalık 300 tl. alıyordu eşim. şimdi 350 rahat alır herhalde. kredi oranları da çok yükseldi. evler de pahalı. bugün çok karamsar bir günümdeyim ben galiba ya...
bizim de 15 bin birikimimiz vardı, eşim sağolsun annesine vermiş 4 bin kadar. dün ağzından kaçırdı kayınvalide, ben de dükkan açıyoruz die gittim 15 bin çektim babamın adına, 20.500 olarak ödicem. ne diyim daha biliyosunuz sürekli kızıyordum zaten artık bu kadarına pes diyorum.
domates rendeleyip, sarımsakla pişirip salça haline getiriyorum, yağzsı tavada kızarttığım sucuklara ekliyorum.. bukadar canım :))o nasıl bi şey ki sucuğa domates sosu??
ben de tekim bugün. koçiş akşama kadar abisiyle ortak olan cafedeydi, akşam da diğerine geçecek. arada uğrayabilirse bi eve uğrıcak belki o zamana fırında karnıbahar ve mantar yaparım diyorum bugün için.
ayy zuzum yaa süpersin.. hemen eve gidince yapıcam.. ben öyle dolapta bekletiyorum, ama sucuk bozulmuyo kolay kolay sadece kokuyoo.. benim dolabımda şuan çok kötü sucuk kokusu var, fazla sarımsaklıymış bu aldığım.. öyle yapıcam hemen akşam :26:
...
eşimde sucukcu :))) zatii ben yiyorum diye alıyo sosisi oda:)
sucuk dedinde nekk ,sen sucuğu nasıl muhafaza ediyon...biz pazardan pazara yediğimiz için uzun süre kalıyo ya...bozulmaya dönüyo...
ben tavsiye üzerine şöle yapıyorum....sucuğu tek seferlik yiceğimz kadar bölüyorum parça parça...sonra onları ayrı ayrı poşetleyip buzluğa atıyorum....
yarenim ben de bunları düşününce ümitsizliğe, karamsarlığa kapılıyorum.. bizim halen devam eden kredi borcumuz var.. hiç birikim yapamıyoruz yani, hiç :/nigarım siz kendi evinizi almak için para falan biriktirebiliyor musunuz? yani düşünüyorum da gözüm korkuyor. İzmir'e döncez, elimizdeki parayı peşinata yatırcaz. taksitle eşyaları alcaz. ben hemen hamile kalmak istiyorum, kaç ay çalışıp da eve katkıda bulunabilirim bilmiyorum. eşim tek başına yetişebilir mi ki? buraya gelmeden önce haftalık 300 tl. alıyordu eşim. şimdi 350 rahat alır herhalde. kredi oranları da çok yükseldi. evler de pahalı. bugün çok karamsar bir günümdeyim ben galiba ya...
sana danışmadan vermseymiş keşke :44:bizim de 15 bin birikimimiz vardı, eşim sağolsun annesine vermiş 4 bin kadar. dün ağzından kaçırdı kayınvalide, ben de dükkan açıyoruz die gittim 15 bin çektim babamın adına, 20.500 olarak ödicem. ne diyim daha biliyosunuz sürekli kızıyordum zaten artık bu kadarına pes diyorum.
kızlar ya koptum azıcık aranızdan.. hastayım ya feci şekilde uyumuşum bu antibiyotik yüzünden..
benim kocacım evde diil ya bu hafta yemek derdim yok kendime kadar bişilerle geçiştiriyorum
hayret bi şey yaa adamlar senelerce okuyup bi tanıyı doğru koyamıyorlar ya yazık ne diyim... iyi ki başkalarına da göstermişsiniz cnmmerhaba kızlar
uzun zmndır gelemedim balımla uğraşıyorum doktorumuzla mahkemelik olduk. balıma mikrosefali(küçük baş) tanısı koydu hmn tedaviye başlamak istedi bizde başka doktorlara götürdk asla öyle bir sey yok çok sağlıklı dedi 2 doktorda. sonucu mahkemeye verdi eşim. çocuğuma boşu boşuna beyin emarı çektirdi.
bu arada tutunup kalkıyruz ayağaaa :)
sizde ne var ne yok önemli??
Ebru geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim :44:
Başka doktorlara görünmekte en mantıklısını yapmışsınız :)))
..
ben bugün çok acıktım yaa, kesinleşti bunu yapıcam
Eki Görüntüle 279442
katılıyorum sen bugün fazla karamsarsın cnm. bak öyle düşünme, eşim mesela ilk evlendiğimizde işsizdi ben napıcam falan diye stresten kendini harap etmişti çok şükür kimse aç açıkta kalmıyor allah herkesin rızkını veriyor mutlaka sen içini ferah tut hep olumlu bak hayata.
yarenim ben de bunları düşününce ümitsizliğe, karamsarlığa kapılıyorum.. bizim halen devam eden kredi borcumuz var.. hiç birikim yapamıyoruz yani, hiç :/
ama bebek istiyorum artık, yaştan dolayı.. ev almadan bebiş olucak başka türlüsü imkansız görünüyor.. kredi borcumuz bitince ev için kredi almayı düşünüyoruz, off hiç bilmiyorum :26: kiradan 200-300 fazla olur ama kendi evini ödersin enazından :44:
merhaba kızlar
uzun zmndır gelemedim balımla uğraşıyorum doktorumuzla mahkemelik olduk. balıma mikrosefali(küçük baş) tanısı koydu hmn tedaviye başlamak istedi bizde başka doktorlara götürdk asla öyle bir sey yok çok sağlıklı dedi 2 doktorda. sonucu mahkemeye verdi eşim. çocuğuma boşu boşuna beyin emarı çektirdi.
Nekkkkk düzeltme yapıyorum yarım saat bile sürmedi beklemem, şu anda mamamı yaptım yiyorum
ah yarenim, ben de şimdi senin izmire döndüğünde olucağın durumdayım galiba.. işe yeni girdim, hamiş kalsam şimdi "madem bebek yapıcaktın niye işe girdin" olur, tuhaf davranırlar bana gibime geliyor.. bazen diyorum hani bi hayırlı kaza olsa, bebiş kendiliğinden gelse, bizi seçim yapmak zorunda bırakmasa..adaşım bizim için öyle biranda ev bulup gitme gibi bir şansımız yok maalesef. çünkü kredi çekmek için bankalar bordro isteyecekler. evi önce gidip görmek gerekecek, tekrar buraya dönülecek falan uzaktan yapılacak şeyler değil maalesef. şuanda netten bakıyorum ama evlerin hep içini gösteriyor fotolar, ama dışı da önemli sonuçta, bulunduğu mahalle, mahallede yaşayanlar. İzmir çok göç aldığı için her çeşit insanın olduğu mahalleler var. mecbur akışına bırakıyorum, ama bazen öyle bir zaman oluyor ki oturup ağlayasım geliyor. reglime de 1 hafta kaldı, sanırım ondan da biraz duygusala bağladım bugün. ama oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum resmen.
sağol hayatım kötü bi hastalık tedavisi yok.Ebru geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim :44:
Başka doktorlara görünmekte en mantıklısını yapmışsınız :)))
..
ben bugün çok acıktım yaa, kesinleşti bunu yapıcam
Eki Görüntüle 279442
hayret bi şey yaa adamlar senelerce okuyup bi tanıyı doğru koyamıyorlar ya yazık ne diyim... iyi ki başkalarına da göstermişsiniz cnm
maşallah balına da ayaklanıyor haaa
nigar yaa çok fenasın daha yeni kalktık yemekten walla resimi görünce canım istediiiii. yarım saat falan geçsin bari de denicem hemenDD
benim menüde de kaşarlı mantar, kaşarlı karnıbahar ve fırında patts vardı (kremasız) yanına da dünden kalan dilimlenmiş şalgam ve yoğurtlu mayonezli kırmızı lahana
ne bileyim adaşım ya, kredilere bakıyorum, İzmir'deki ev fiyatlarına bakıyorum, yaşıma bakıyorum... çıkış yolu bulamıyorum. hiç birşeye yetişemeyecekmişiz gibi geliyor. e yaş da malum az değil ki. ilerleyen yaşlarla ilgili neler duyuyoruz, Allah korusun. offf hala aynı durumdayım. ama en azından pilav ve tavuk sote yaptım. kociş de mesaide daha
nigarım ben eşime diyorum hamileliğimi burda geçireyim, Ocak'ta başlayım bebiş çalışmalarına diye, yok diyor, İzmir'de başlarız. burda hamileliğimde rahatsızlanırsam falan yetişemezmiş bana, gelemezmiş hemen yanıma. ama ben zaman kaybediyorum diyorum ama tabii erkek. beni de kendisi kadar üretken sanıyorbilmiyorum ne olacak, nasıl olacak. bildiğim tek şey İzmir'de hamile kalırsam, çalışma şansımın olmayacağı. kolay kolay kimse çalıştırmaz hamile bir grafiker. e bi de işe girip de 2. ayında hamile kalırsam ne olacak? çooook dertliyim bu aralar çoooook
ebuşum ya ne diyim, yani doktor yanlış söylemiş, en azından balın rahatsız değilmiş, buna şükür önceliklebazı doktorlar bu tarz hatalar yapabiliyorlar canım. burda bir arkadaşa da hamileyken çocukta zeka geriliği olabilir demişler, Türkiye'ye gittiğinde de böyle bir risk söz konusu değil demişler, çok şükür gayet sağlıklı bir şekilde doğmuş çocuk.
balına da maşallah, yaş gününde yürüyecek galiba bicirik
seduşşşşş duy sesimi, sesime geeeeellllll
merhaba kızlar
kızlar ya koptum azıcık aranızdan.. hastayım ya feci şekilde uyumuşum bu antibiyotik yüzünden..
benim kocacım evde diil ya bu hafta yemek derdim yok kendime kadar bişilerle geçiştiriyorum
2 çeriyle olmaz ogüzel oldu cnm ben de beğendim ama benimki baya uydurmasyon oldu :) burdan tarifine bakmayı unutmuşum, sucukları yarım daire kestim kızarttım, iki tane cherry buldum dolapta ikiye kesip sıkıverdim tavaya, kabuğundan ayrıldı doğranmış gibi de oldu zaten. azcık kavurdum ohh mis gibi de yedim. aslında tarifteki gibi de yapmışım yani :)) ben de yapıcam ilk kahvaltımızda hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?