ama sen en iyisini yapmışsınahahaaaaama alt tarafı 4 dilm sucuk vardı :))) tamam bi dahakine çok koyiim
ama sen en iyisini yapmışsın4 dilim sucuk ve 2 çeri
ben bi tava yedimen iyisi bitane form çayı içip yatayım :/
ama sen en iyisini yapmışsın4 dilim sucuk ve 2 çeri
ben bi tava yedimen iyisi bitane form çayı içip yatayım :/
baktım, yazdım.. buraya da yazayımama ben toktum daha yeni yemekten kalkmıştımen iyisi sen bi form yap kendine evet :) bugün ne giydin'e foto koydum sence nasıl bi baksana cnm?
aahhahahah :))))
baktım, yazdım.. buraya da yazayım
yarın giy mutlaka bunları, o babetler çok güzelmiş ama
işte mor konversleri geçirip ayağına çıkarsan babet giyince ayağına yadırgarsın böyleben de hemmen cvpladım çok tşk. o babetleri de çok uygun fiyata almıştım ara sıra giyiom da zorlanıodum işte, demek ki böyle göze garip görünmüyormuş sevindim. kaçayım ben yarın sınavlar beni bekler iyi gecelerrrrr
ayrıca da bi not: nek face'teki gömlek üstüne kemer taktığın foto var ya, çok hoş yaa ben kendimde deneyemiyorum onu bi türlü ama başkalarında bayılıyorum :)))
Günaydın Kızlar
Gece sohbetleri olmuş ne güzel..
Ebrucum balına çok geçmiş olsun iyiki başka doktorada gösterdiniz
Yarencim regl olacağın için bu kadar duygusal olabilirsin ama banada siz öğrettiniz sadece dua etmemi. Ben azda olsa gelecek kaygımı yendim sadece dua ediyorum. Sende öyle yap canım. Bende diyorum bazen kaza ile bi hamile kalsam gerisi kendiliğinden gelse. Biz korunmayıda bıraktık sadece yumurtlama günlerinde dikkat ediyoruz.
Akşam yemeğinden sonra mutfağa girdim saa tam 9 du. Buzdolabının fişini çektim. eşimle birlikte içindekileri çıkardık rafları çıkardık ben yıkadım eşim kuruladı dolabı bi silmişimki sormayın parladı resmen :) Tüm raflarda bulaşık yıkar gibi yıkandı . Köpüklü köpüklü durulamak biraz zor oldu eşim yardım etti .Mutfaktan çıktığımda saat 11 di tam 2 saat sürmüş. Dedim iyki haftasonuna bırakmamışım bi işim aradan çıktı
ah yarenim, ben de şimdi senin izmire döndüğünde olucağın durumdayım galiba.. işe yeni girdim, hamiş kalsam şimdi "madem bebek yapıcaktın niye işe girdin" olur, tuhaf davranırlar bana gibime geliyor.. bazen diyorum hani bi hayırlı kaza olsa, bebiş kendiliğinden gelse, bizi seçim yapmak zorunda bırakmasa..benim eşim de öyle işte, ne acelesi var gibi bakıyor konuya.. ama birde hormonlarım coşuyor bazen aşırı çok istiyorum bebişimiz olsun..
senin açından izmirdeyken olması ailenin yanında olucağı açısından iyi olucak.. annen bakar dimmi bebişe? onlara yakın ev alırsanız, ne bilim çalışabilirsin belki, şimdi burda hamiş kalsan, döndüğünde zaten son aylar olucak çalışmiycaksın.. ev, taşınma olaylarıyla ilgilenirsin yavaş yavaş.. bebiş doğunca da iş bakarsın.. bilmiyorum ki :26: orda hamiş kalsan, işe gir-çık olucak.. yada iş bakmadan hamile olsan , ilk aylar çalışman gerekecek bir-kaç ay için işe girmek zor olucak.. ay benim de kafam çok karıştı :26:
ohhh mis gibi olmustur canim ellerine saglik
insanin ici derahat ediyor
Ay evet sırtımdan büyük bi yük kalktı
ooo elfişim korunmayı bıraktıysanız yakında alırız senin hamiş haberini hayırlısıyla
afferim eşineyaaa nektarım ne güzel anladın beni, gerçekten durum bu kadar karmaşık işte. ne yapacağımı bilemiyorum, düşününce de çok korkuyorum resmen.
dün akşam eşim eve gelirken beyaz güllerden bir buket getirmişmoralim düzeldi biraz, çok güzel bir süpriz oldu ilaç gibi geldi resmen
günaydın bu arada herkese...
ben de böyle yazıcaktım :))ooo elfişim korunmayı bıraktıysanız yakında alırız senin hamiş haberini hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?