2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ama sen en iyisini yapmışsın 4 dilim sucuk ve 2 çeri
ben bi tava yedim en iyisi bitane form çayı içip yatayım :/

ama ben toktum daha yeni yemekten kalkmıştım en iyisi sen bi form yap kendine evet :) bugün ne giydin'e foto koydum sence nasıl bi baksana cnm?

baktım, yazdım.. buraya da yazayım
yarın giy mutlaka bunları, o babetler çok güzelmiş ama

ben de hemmen cvpladım çok tşk. o babetleri de çok uygun fiyata almıştım ara sıra giyiom da zorlanıodum işte, demek ki böyle göze garip görünmüyormuş sevindim. kaçayım ben yarın sınavlar beni bekler iyi gecelerrrrr

ayrıca da bi not: nek face'teki gömlek üstüne kemer taktığın foto var ya, çok hoş yaa ben kendimde deneyemiyorum onu bi türlü ama başkalarında bayılıyorum :)))

işte mor konversleri geçirip ayağına çıkarsan babet giyince ayağına yadırgarsın böyle
bence çok şık; siyah kumaş, krem kumaşla felan çok şık olur onlar.. kullan mutlaka :))
..
yıldönümü hediyesi aldı onu eşim bana, birde kelebekli bi bluz
o gömlek kemer takmasam rahat dizimin üzerinde 2 parmak üste geliyor.. yani elbise olarak giyerim ben bunu dedim, eşim kaşlarını kaldırınca kemerle kısalttım
böyle de hoşuma gitti, başka bir pantolonun kemerini uydurdum sana da yakışır bence, inceciksin..
ben de yatayım saat kaç olmuş
herkese iyi geceler

Günaydın Kızlar

Gece sohbetleri olmuş ne güzel..

Ebrucum balına çok geçmiş olsun iyiki başka doktorada gösterdiniz

Yarencim regl olacağın için bu kadar duygusal olabilirsin ama banada siz öğrettiniz sadece dua etmemi. Ben azda olsa gelecek kaygımı yendim sadece dua ediyorum. Sende öyle yap canım. Bende diyorum bazen kaza ile bi hamile kalsam gerisi kendiliğinden gelse. Biz korunmayıda bıraktık sadece yumurtlama günlerinde dikkat ediyoruz.

Akşam yemeğinden sonra mutfağa girdim saa tam 9 du. Buzdolabının fişini çektim. eşimle birlikte içindekileri çıkardık rafları çıkardık ben yıkadım eşim kuruladı dolabı bi silmişimki sormayın parladı resmen :) Tüm raflarda bulaşık yıkar gibi yıkandı . Köpüklü köpüklü durulamak biraz zor oldu eşim yardım etti .Mutfaktan çıktığımda saat 11 di tam 2 saat sürmüş. Dedim iyki haftasonuna bırakmamışım bi işim aradan çıktı

ohhh mis gibi olmustur canim ellerine saglik

insanin ici derahat ediyor

yaaa nektarım ne güzel anladın beni, gerçekten durum bu kadar karmaşık işte. ne yapacağımı bilemiyorum, düşününce de çok korkuyorum resmen.
dün akşam eşim eve gelirken beyaz güllerden bir buket getirmiş moralim düzeldi biraz, çok güzel bir süpriz oldu ilaç gibi geldi resmen

günaydın bu arada herkese...

dün aksam ki van icin tek yürek programini bir türlü düsüremedik

kurban parasini oraya bagislayacaktik ama düsmedi

bu sene öyle yapicaz Van a yolluyacaz

ooo elfişim korunmayı bıraktıysanız yakında alırız senin hamiş haberini hayırlısıyla

Günaydın Kızlar.....

cok soguk bir sabah bugun... üşüyorum birazcıkda ince giymişim

cuma günü yarım gün bizim burada ve bende izin alıp tatil yaptımmmmm:):):) yani üç gün dinlenecegim iyi gelecek bana
hem evide biraz toparlamam gerekiyor...

elfi inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın

afferim eşine
ben de en çok beyaz gül severimm yıldönümümüzde eşim çok aramış (göyaa ) ama çıkmamış o hafta sonu beyaz gül.. nası bişeyse o

ooo elfişim korunmayı bıraktıysanız yakında alırız senin hamiş haberini hayırlısıyla
ben de böyle yazıcaktım :))
hayırlısı olsun Elfimm hakkınızda

Günaydın herkesee

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr

elfim hayırlısı canımmmm

çikoo ohhh iyisin valla :) bize tatil matil yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…