2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bende beyaz gül severim

Sevgililer gününde bi beyaz gül (!) almış eşim..ama artık gül bozmuş kendini :)) yaprakları pörsümüş..uçları sararmış:26:
"napim aşkım bunu buldum taa nerden" dedi

Benim kaynanada yarın evde geçen cumartesi çalıştılar yarın yarım gün diye o günden tamamladılar zaten cumartesi resmi tatil. 3 gün evde.

Bizede tatil yok cumarteside geliyoruz

bu arada kaynanamın kapıyı niye kapatmadığını öğrendim deprem yüzünden kapatmıyormuş. Ecel geldiyse ister kapın kapalı olsun ister açık bi şekilde kurtuluş olmaz.

afferim eşine
ben de en çok beyaz gül severimm yıldönümümüzde eşim çok aramış (göyaa ) ama çıkmamış o hafta sonu beyaz gül.. nası bişeyse o

canım zor bulunuyor beyaz gül doğru ama. benimki de sevgililer gününde bulamamıştı gerçekten çok iyi geldi güller. yüzüm gülmeye başladı hemen

beyaz gülcüler olarak toplanmışız burda desenize

bu arada kaynanamın kapıyı niye kapatmadığını öğrendim deprem yüzünden kapatmıyormuş. Ecel geldiyse ister kapın kapalı olsun ister açık bi şekilde kurtuluş olmaz.

en azından mantıklı bi açıklama bulmuş canım

çiko sen tatil resimlerini eklemiş miydin, gördük mü biz

ay yok artık...açık kapımı kurtarcak onu...ii ozamn sokak kapısınıda açık tutun..daha kolay olur kaçması...töbe töbeee

..

Yarenim bu eşine Unutmadan :)

çikooo evet yaaa foto foto

benim eşimde nişanlıyken yapmıştı benzer bişi..kavgalıyız bize geliyor barışmaya.. bitane gül almış, birde saklamış onu sanki ayıp bişi elinde çiçek olması, montunun cebinden çıkardı yolda kopmuş sadece gülün kafasını verdi elime "sana gül almıştım ama sadece bu kaldı" dedi.. ben gülsemmi ağlasammı bilemedim

küçük çocuk gibi, "anne kapıyı kapatma korkuyorum"

canım zor bulunuyor beyaz gül doğru ama. benimki de sevgililer gününde bulamamıştı gerçekten çok iyi geldi güller. yüzüm gülmeye başladı hemen

bir çiçek bile olsa mutlu oluyor insan, biz kadınların gönlünü almak nekadar kolay aslında

ay kızlar çok güldüm size:) (kapı yorumlarına)

eşimde geçen diyorki sana papatya aldım hani nerde dedim aldım varsay dedi o nasıl oluyor ya diye sordum çiçekçiye uğramış papatya alacakmış yokmuş had ordan atma dedim :)
Artık yalanmıydı gerçekmiydi bilmiyorum :)))

Yaa nekkim sen ne diyon...bana evlenme teklifinde motorun altına koymuş da iki parça olmuştu gül Ve ben o gülle evet didim
Bir kırık güle gittik iimi

HEPSİ AYRI Bİ ALEEMMM

AMA GENEDE ÖNCE BENİM KOCAMA SONRADA ENİŞTELERE GELSİN

Yaa nekkim sen ne diyon...bana evlenme teklifinde motorun altına koymuş da iki parça olmuştu gül Ve ben o gülle evet didim
Bir kırık güle gittik iimi

senle benim eşimin çiçek fobisi var zaten
yıldönümümüzde de beklemiyordum da ben, süpriz oldu.. çok istediğimi biliyodu ama ondan galiba..
beklentisi olmayınca minik bişe olsa da seviniyor insan

Son düzenleme:

senle benim eşimin çiçek fobisi var zaten
yıldönümümüzde de beklemiyordum da ben, süpriz oldu.. çok istediğimi biliyodu ama ondan galiba..
beklentisi olmayınca minik bişe olsa da seviniyor insan

evet vallaa

bende sevindim çiçekleri görüncee "aaaa " falan oldum yaniii :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…