afferim eşine
ben de en çok beyaz gül severimmyıldönümümüzde eşim çok aramış (göyaa ) ama çıkmamış o hafta sonu beyaz gül.. nası bişeyse o
Bende beyaz gül severim
Sevgililer gününde bi beyaz gül (!) almış eşim..ama artık gül bozmuş kendini :)) yaprakları pörsümüş..uçları sararmış:26:
"napim aşkım bunu buldum taa nerden" dedi
bu arada kaynanamın kapıyı niye kapatmadığını öğrendim deprem yüzünden kapatmıyormuş. Ecel geldiyse ister kapın kapalı olsun ister açık bi şekilde kurtuluş olmaz.
Günaydın Kızlar.....
cok soguk bir sabah bugun... üşüyorum birazcıkda ince giymişim
cuma günü yarım gün bizim burada ve bende izin alıp tatil yaptımmmmm:):):) yani üç gün dinlenecegim iyi gelecek bana
hem evide biraz toparlamam gerekiyor...
elfi inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın
çiko sen tatil resimlerini eklemiş miydin, gördük mü biz
benim kaynanada yarın evde geçen cumartesi çalıştılar yarın yarım gün diye o günden tamamladılar zaten cumartesi resmi tatil. 3 gün evde.
Bizede tatil yok cumarteside geliyoruz
bu arada kaynanamın kapıyı niye kapatmadığını öğrendim deprem yüzünden kapatmıyormuş. Ecel geldiyse ister kapın kapalı olsun ister açık bi şekilde kurtuluş olmaz.
Bende beyaz gül severim
Sevgililer gününde bi beyaz gül (!) almış eşim..ama artık gül bozmuş kendini :)) yaprakları pörsümüş..uçları sararmış:26:
"napim aşkım bunu buldum taa nerden" dedi
küçük çocuk gibi, "anne kapıyı kapatma korkuyorum"Benim kaynanada yarın evde geçen cumartesi çalıştılar yarın yarım gün diye o günden tamamladılar zaten cumartesi resmi tatil. 3 gün evde.
Bizede tatil yok cumarteside geliyoruz
canım zor bulunuyor beyaz gül doğru ama. benimki de sevgililer gününde bulamamıştıgerçekten çok iyi geldi güller. yüzüm gülmeye başladı hemen
eklememiştim gün içerisinde bir kac foto ekleyeyim. Aslında facebookda var ama buraya da ekleyeyim.... Ama tatil değildi ya iş gezisi
Benim eşimde nişanlıyken yapmıştı benzer bişi..kavgalıyız bize geliyor barışmaya.. Bitane gül almış, birde saklamış onu sanki ayıp bişi elinde çiçek olması, montunun cebinden çıkardı yolda kopmuş sadece gülün kafasını verdi elime "sana gül almıştım ama sadece bu kaldı" dedi.. Ben gülsemmi ağlasammı bilemedim
kızlar ekledim foto eklemeye de devam edecegim
ay kızlar çok güldüm size:) (kapı yorumlarına)
eşimde geçen diyorki sana papatya aldım hani nerde dedim aldım varsay dedi o nasıl oluyor ya diye sordum çiçekçiye uğramış papatya alacakmış yokmuş had ordan atma dedim :)
Artık yalanmıydı gerçekmiydi bilmiyorum :)))
Ben niye göremiyorum ayrıca çikolata sen facede varmısın? KK dan eklediklerin varsa bizide ekle
Yaa nekkim sen ne diyon...bana evlenme teklifinde motorun altına koymuş da iki parça olmuştu gülVe ben o gülle evet didim
Bir kırık güle gittik iimi
fotoları görebiliyormusunuzzzz
senle benim eşimin çiçek fobisi var zaten
yıldönümümüzde de beklemiyordum da ben, süpriz oldu.. çok istediğimi biliyodu ama ondan galiba..
beklentisi olmayınca minik bişe olsa da seviniyor insan
evet vallaa
bende sevindim çiçekleri görüncee "aaaa" falan oldum yaniii :))))
senin çiçekleri görünce yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?