2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar biliosunuz hastaydım :2:
dün işe gelemedim valla tüm gün yattım çok fenaydım
ee bugün mecburen yine geldim çalışıoum ama dün epey dinlendim ve annem baktı bana

ee bugün mecburen yine geldim çalışıoum ama dün epey dinlendim ve annem baktı bana
geçmiş olsun canım, hastayken en güzeli anneye naz yapmak zaten
yanında olması bile iyi geliyor :)))

ben yabancı bir firmada calısıyorum, firmanın güney afrika da da yeri var ve toplantı için gittik

anladım canımmm

canm yaaa,çok geçmiş olsun inşallh

ya kızlar eşim galiba çaycıyı açık unuttu

aradaım telaş yapma kapattım galiba ama kapatmasamda otomtik devredışı kalır diyo .....bence yok öle bişey, içindeki su kaynaya kaynaya bitince kendisi atıyomuş, kapıyomuş kendini...öle diyo:18:

git bak dedim...

kardeşim bizde kalmıştı gece o da çıkmış evden otbüste duymuyo teli, ona sorcktım kapalımıydı diye birazdan iner otbüsten ozamn arıcam...

dilekçim geçmiş olsun canım. ah ah ben hastalansam annem yetişemez ki

ohhh kaadeşim çekmiş fişini, rahatladım yaa

ama genede eşimle iddaya girdim...bence kapamaz...servisi arayıp sorucam

kocan var canım.....

hernekadar annenin erini kimse dolduramasa da , siz bibirinizi herşeyisiniz özellikle gurbette sıkma canınııı

duygusala bağladın iiceee....dün ablanla patron napmış, kavga mavga olmadı dimmi

off bu endişe çok kötüdür bilirim.
umarım kapalıdır yada kapatır kendini.
bi sorun olmaz.

kuzum kıyamam
yapma böle sende gelceksin inşallah
Allahın izniyle anneciginin yanına yakın olcaksın
hem senin eşin sana bakabilcek durumda yemek yapan adam nane limonda yapar çorbada
benimki maalesef hiçbişi beceremio

benim bunalıma giresim var sanırım bu aralar ya atcam bu havayı üstümden kızlar, söz. doğru söylüyonuz kocişim bakar bana ve kısa bir süre sonra annemlere yakın olcam, hatta büyük ihtimalle ev bulana kadar onlarda kalcaz seviyorum sizi yaaa

böhöhööyytttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…