iviitttttt
ya ne işi için gitmiştim...meraklandım yaa....
bende iş gezisi istiyom bananeee
kızlar biliosunuz hastaydım :2:
dün işe gelemedim valla tüm gün yattım çok fenaydım
ee bugün mecburen yine geldim çalışıoum ama dün epey dinlendim ve annem baktı bana
geçmiş olsun canım, hastayken en güzeli anneye naz yapmak zatenkızlar biliosunuz hastaydım :2:
ee bugün mecburen yine geldim çalışıoum ama dün epey dinlendim ve annem baktı bana
ben yabancı bir firmada calısıyorum, firmanın güney afrika da da yeri var ve toplantı için gittik
kızlar biliosunuz hastaydım :2:
valla ii geldi tabii bugün biraz daha iyiyim
sizler nasılsınız?
dilekçim geçmiş olsun canım. ah ah ben hastalansam annem yetişemez ki
ya kızlar eşim galiba çaycıyı açık unuttu
aradaım telaş yapma kapattım galiba ama kapatmasamda otomtik devredışı kalır diyo .....bence yok öle bişey, içindeki su kaynaya kaynaya bitince kendisi atıyomuş, kapıyomuş kendini...öle diyo:18:
git bak dedim...
kardeşim bizde kalmıştı gece o da çıkmış evden otbüste duymuyo teli, ona sorcktım kapalımıydı diyebirazdan iner otbüsten ozamn arıcam...
dilekçim geçmiş olsun canım. ah ah ben hastalansam annem yetişemez ki
Aman iyi canım iyiki kardeşin çekmiş.
off bu endişe çok kötüdür bilirim.
umarım kapalıdır yada kapatır kendini.
bi sorun olmaz.
benim bunalıma giresim var sanırım bu aralar yaatcam bu havayı üstümden kızlar, söz. doğru söylüyonuz kocişim bakar bana ve kısa bir süre sonra annemlere yakın olcam, hatta büyük ihtimalle ev bulana kadar onlarda kalcaz seviyorum sizi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?