benim bunalıma giresim var sanırım bu aralar yaatcam bu havayı üstümden kızlar, söz. doğru söylüyonuz kocişim bakar bana ve kısa bir süre sonra annemlere yakın olcam, hatta büyük ihtimalle ev bulana kadar onlarda kalcaz seviyorum sizi yaaa
bence de kapatmaz gibi gibi :26: sor bakim ne diycekler..ohhh kaadeşim çekmiş fişini, rahatladım yaa
ama genede eşimle iddaya girdim...bence kapamaz...servisi arayıp sorucam
heh işte böyle ol, bayramda da eşinle gez toz pozitif enerji yüklenip gel işyerinebenim bunalıma giresim var sanırım bu aralar yaatcam bu havayı üstümden kızlar, söz. doğru söylüyonuz kocişim bakar bana ve kısa bir süre sonra annemlere yakın olcam, hatta büyük ihtimalle ev bulana kadar onlarda kalcaz seviyorum sizi yaaa
fizy
Bedenim sen diye yanar
İçimdeki nefes sensin
Çöle yağmur yağmış gibi
Sen bana bir hediyesin
Her şey senin elinde
Kalbim bende kaderim
Nadir bir aşk bence bu
Kıymetini bilelim
Gölgelerime ışık tut
Yara izlerimi siliver
Serin bir el gibi alnıma
Kuytularıma sızıver!
burnuşu da fındık gibi, ben de çok beğendiimnekk avatarındaki kzın duduşları çok güzel yaaww
canım ben sana linkini vermiştim buranın ama sen o msjımı es geçtin galibaNekkk avatarlarını nerden buluyorsun ya bende istiyommmm
canım ben sana linkini vermiştim buranın ama sen o msjımı es geçtin galiba
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/355781-kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-74.html
süper kulittanın avatar cenneti :))
maalesefkızlar ben bu aralar su içemiyorum ya sizde de var mı aynı problem?
işte mor konversleri geçirip ayağına çıkarsan babet giyince ayağına yadırgarsın böyle
bence çok şık; siyah kumaş, krem kumaşla felan çok şık olur onlar.. kullan mutlaka :))
..
yıldönümü hediyesi aldı onu eşim bana, birde kelebekli bi bluz
o gömlek kemer takmasam rahat dizimin üzerinde 2 parmak üste geliyor.. yani elbise olarak giyerim ben bunu dedim, eşim kaşlarını kaldırınca kemerle kısalttım
böyle de hoşuma gitti, başka bir pantolonun kemerini uydurdumsana da yakışır bence, inceciksin..
ben de yatayım saat kaç olmuş
herkese iyi geceler
acıktım ayşam
Ayşam bluzumdan konu açılmışken, resmini çekim bi ara bitane de yeşil pantalonum var bayramda olur mu onlar diye danışıcam size, bayram alışverişi yapmak istemiyorumsadece ayakkap alıcam bayramda.. sizler ne giyceksiniz?
12de mi çıkıcaksın cnm az kalmışbize de biri helva yapmış getirmiş birinin annesi için onu yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?