2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ohhh kaadeşim çekmiş fişini, rahatladım yaa

ama genede eşimle iddaya girdim...bence kapamaz...servisi arayıp sorucam
bence de kapatmaz gibi gibi :26: sor bakim ne diycekler..

heh işte böyle ol, bayramda da eşinle gez toz pozitif enerji yüklenip gel işyerine
temmuza ne kaldı şurda canım

fizy

Bedenim sen diye yanar
İçimdeki nefes sensin
Çöle yağmur yağmış gibi
Sen bana bir hediyesin

Her şey senin elinde
Kalbim bende kaderim
Nadir bir aşk bence bu
Kıymetini bilelim

Gölgelerime ışık tut
Yara izlerimi siliver
Serin bir el gibi alnıma
Kuytularıma sızıver!

Bende açtım dinliyorum

kızlar ben bu aralar su içemiyorum ya sizde de var mı aynı problem?

ayyy hep miray yüzünden bu mor converselerimi o açığa çıkardı :))) yok be cnm ben spor ayk. çok giymem asıl en çok babet giyerim. güle güle kullan çok güzel walla, eminim bluzun da güzeldir

naber kızlar

ben de azalttım suyu, günde 3-4 bardak en fazla (((

Son düzenleme:
ay ben keşke "az" su içsem , hiç içmiyomki :18:

çay içiyom, kahve içiyom, bitki çayı içiyom....suya ihtiyaç duymuyorum:26:

Ayşam bluzumdan konu açılmışken, resmini çekim bi ara bitane de yeşil pantalonum var bayramda olur mu onlar diye danışıcam size, bayram alışverişi yapmak istemiyorum sadece ayakkap alıcam bayramda.. sizler ne giyceksiniz?

Kardeşim çalıştığı yerden bi elbise getirmiş bana çok hoşuma gitmedi bayramda giyersin dedi. Kararsız kaldım bende alışverişe gitmek istiyorum eşime bi kaç kazak almamız lazım. Bide kot. Banada bi kot bi kaç triko lazım
Bayram için belkim cumartesi çıkarız dışarı. Eşim cumartesi çalışmıcak ben çalışcam eve gidince perdeleri yıkayacaktım ama olmazsa pazar gününe kalsın çünkü son güne bırakmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…