2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben bayrama kıyafet değilde, normalede bi kot akkabı üst baş almam lazım bana ve eşime...

özellikle bayram için almıcam yanii..

geçende eşim sordu ; dedim kot mont alıcam yaa, onları bayramlıktan sayma dedi,, bayrama ne istiyosun dedi...yok dedim thanks almıcam...çünkü ozamn bayaa para lazım

züğürtüz buaralar zatii bu mesele de canımı sıkıyoo...kaçırdık gene ipin ucunu yetmiyyo yetmiyooo genede şükürler olsun ,sağlığım yerinde kazanıyom paramı, geliyoki gidiyo ya gelmese de gitse Allah korusun

kızlar günaydın

bugün pek aranızda olamıcam. çok eski bir arkadaşımın yarın akşam erkek arkadaşı geliyor bursadan izmire onunla beraber alışveriş falan yapacağız... yarın akşam da aile yemeği var kısmet olusa da cumartesi akşamı bize yemeğe gelecekler :)

hepinizi öpüyorum beni özleyin :)))

ben de öyle ayrıca bi şey almayı düşünmüyorum evde kumaş pantolon falan var üstüne de bi şey uydururum.benim de öncelikle mont almam lazım deri mont ya da trenç...

foto ekle de bakalım nek.

günaydın undoo iyi eğlenceler size ))

Son düzenleme:

bende kendime bişi almayı düşünmüoum belki bi hırka gibi bişi alırım. Pazar günü çıkmayı planlıouz eşime kazak ve kot almamız lazım mutlaka

ben de özel birşeyler almıcam ama kışlık için alışveriş yapmam şart. bakalım ona zaman bulabilecek miyim? umarım bayramda Girne tarafında birkaç yer açık olur. colins falan...

dün akşam pirinç pilavı ve sote yapmıştım. birazdan öğle yemeğinde bitircez onları. akşama yine ne yemek yapcam derdi sardı beni

@Elfiş
Bana da lazım kışlık, eşime de hiç bitmiyo ki eksikler
şu ince triko kazaklar var ya onlardan almak istiyorum ben düz olanlardan, herşeyin altına olur onlar,
herşeyle de kombinlenir.. rodrigoda vardı 25 tl sanki azcık pahalı :26: 2 tane alırım başlangıç için.. bu ara laciverte taktım..
(avatarın çok güzel olmuşş canım)
@zuzu
evet şükürler olsun ki bi işimiz var, sağlıklıyız evet böyle düşünmek lazım
bizim şu borçlar bitse çok rahatliycaz ama daha çook var :105:
@undo
iyi eğlenceler canım
@Ayşam
tamam akşam çekip eklim fotolarını, ama o pantolon biraz yazlık galiba, şimdi düşündüm de :26:
ben de istiyorum deri ceket, eşim bayram hediyesi söz verdi..

gözler beni biraz ürküttü ama
evet gözleri beni de ürkütüyo, ps olsa burda düzeltirdim gözlerini, akşam evde deniyim :))

dün akşam pirinç pilavı ve sote yapmıştım. birazdan öğle yemeğinde bitircez onları. akşama yine ne yemek yapcam derdi sardı beni
düşünürüz bugün bişiler

yaren dün akşam, artık pilavı kimse yemedi, ayşe kadın yapmıştım ondan arttı...pilavı mecburen döktüm akşama azcık makarna kavurcam yanına...

ama yemekten sonrada kabak yapıcam yarına....

3 gündür hastayım die annemde yiyoruz yemekleri ama bugün evde bişi yapmam lazım artık.
ne yapsam ki kolay hemen olan tek çeşit doyurucu bişi olmalı hastayım valla hiç ugraşamam

benim eşim hiç sebze sevmiyor ve yemiyor,
ne yapacagımı şaşırıyorum yaaaa

valla bende daha görmedim kabak yediğini Ama almış geçen hafta, 1 hafta oldu yapayım artık bozulmasın
bende kbak pırsa sevmem yaa ,hadi kabağı yerim genede pırasaya hiç gelemiyom valla

bende avatarımı değişsem mi nigarın verdiği adresten bişi buldum gibi sanki :44:
bi deneyim

valla bende daha görmedim kabak yediğini Ama almış geçen hafta, 1 hafta oldu yapayım artık bozulmasın
bende kbak pırsa sevmem yaa ,hadi kabağı yerim genede pırasaya hiç gelemiyom valla
nasıl yapıyosun kabağı zuzum, benim de dolabımda var 3 tane kabak.. yapim kendime akşama
eşim yine Trakyada

nasıl yapıyosun kabağı zuzum, benim de dolabımda var 3 tane kabak.. Yapim kendime akşama
eşim yine trakyada

kıyamam

Valla netten dün akşam baktım, bitarif buldum pirinçli..annemde öle yaapr...du bakim kopyalayım buraya

düşünelim bacım ya...

yaren dün akşam, artık pilavı kimse yemedi, ayşe kadın yapmıştım ondan arttı...pilavı mecburen döktüm akşama azcık makarna kavurcam yanına...

ama yemekten sonrada kabak yapıcam yarına....

kabak hiç sevmiyoruz biz

benim eşim hiç sebze sevmiyor ve yemiyor,
ne yapacagımı şaşırıyorum yaaaa

canım biz de çok yemek seçeriz ve hergün işe de yemek getirmek zorundayız. çok zor oluyor. seni anlayabiliyorum.

(4 kişilik) Malzeme Listesi:
•4 adet kabak , kare kare doğranmış
•yarım çay bardağı zeytinyağı
•1 adet soğan
•1 yemek kaşığı domates salçası
•7-8 dal dere otu
•1 diş sarımsak
•yarım çay bardağı pirinç
•2 su bardağı su
•ağız tadınıza göre tuz, evinizde varsa 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
Yapılışı:

Zeytinyağında rendelenmiş soğanı kavurun ve kare doğranmış kabakları salça ve rendelenmiş sarımsak ile beraber ilave edin. Kapağını kapatarak kışık ateşde 10-15 dakika kavurun.Suyunu koyun,fesleğen varsa koyun, tuzunu atın. Pirinçleri yemeğin en üzerine serperek dökün. Kapağını kapatarak pirinçler ve kabaklar pişene kadar kısık ateşte pişirin. Piştikten sonra dikkatlice karıştırın, en üzerine ince doğranmış dereotu dökün.

Yoğurtla beraber yemenizi öneriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…