burnuşu da fındık gibi, ben de çok beğendiim
Kardeşim çalıştığı yerden bi elbise getirmiş bana çok hoşuma gitmedi bayramda giyersin dedi. Kararsız kaldım bende alışverişe gitmek istiyorum eşime bi kaç kazak almamız lazım. Bide kot. Banada bi kot bi kaç triko lazım
Bayram için belkim cumartesi çıkarız dışarı. Eşim cumartesi çalışmıcak ben çalışcam eve gidince perdeleri yıkayacaktım ama olmazsa pazar gününe kalsın çünkü son güne bırakmak istemiyorum.
evet gözleri beni de ürkütüyo, ps olsa burda düzeltirdim gözlerini, akşam evde deniyim :))gözler beni biraz ürküttü ama
düşünürüz bugün bişilerdün akşam pirinç pilavı ve sote yapmıştım. birazdan öğle yemeğinde bitircez onları. akşama yine ne yemek yapcam derdi sardı beni
yaren dün akşam, artık pilavı kimse yemedi, ayşe kadın yapmıştım ondan arttı...pilavı mecburen döktümakşama azcık makarna kavurcam yanına...
ama yemekten sonrada kabak yapıcam yarına....
benim eşim hiç sebze sevmiyor ve yemiyor,
ne yapacagımı şaşırıyorum yaaaa
3 gündür hastayım die annemde yiyoruz yemekleri ama bugün evde bişi yapmam lazım artık.
Ne yapsam ki kolay hemen olan tek çeşit doyurucu bişi olmalı hastayım valla hiç ugraşamam
nasıl yapıyosun kabağı zuzum, benim de dolabımda var 3 tane kabak.. yapim kendime akşamavalla bende daha görmedim kabak yediğiniAma almış geçen hafta, 1 hafta oldu yapayım artık bozulmasın
bende kbak pırsa sevmem yaa ,hadi kabağı yerim genede pırasaya hiç gelemiyom valla
nasıl yapıyosun kabağı zuzum, benim de dolabımda var 3 tane kabak.. Yapim kendime akşama
eşim yine trakyada
@Elfiş
Bana da lazım kışlık, eşime dehiç bitmiyo ki eksikler
şu ince triko kazaklar var ya onlardan almak istiyorum ben düz olanlardan, herşeyin altına olur onlar,
herşeyle de kombinlenir.. rodrigoda vardı 25 tl sanki azcık pahalı :26: 2 tane alırım başlangıç için.. bu ara laciverte taktım..
(avatarın çok güzel olmuşş canım)
@zuzu
evet şükürler olsun ki bi işimiz var, sağlıklıyız evet böyle düşünmek lazım
bizim şu borçlar bitse çok rahatliycaz ama daha çook var :105:
@undo
iyi eğlenceler canım
@Ayşam
tamam akşam çekip eklim fotolarını, ama o pantolon biraz yazlık galiba, şimdi düşündüm de :26:
ben de istiyorum deri ceket, eşim bayram hediyesi söz verdi..
evet gözleri beni de ürkütüyo, ps olsa burda düzeltirdim gözlerini, akşam evde deniyim :))
düşünürüz bugün bişiler
yaren dün akşam, artık pilavı kimse yemedi, ayşe kadın yapmıştım ondan arttı...pilavı mecburen döktümakşama azcık makarna kavurcam yanına...
ama yemekten sonrada kabak yapıcam yarına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?