2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de sebze yemeklerini sevmiyorum normalde. ama mecbur yapıyorum da yiyorum da.

çıktısını aldım, saol canım
ya şeyi merak ediyorum, hani kabağı halka halka kesip, unlayıp tepsiye dizsem nasıl olur, kızartmasam ama fırınlasam :26:

Sıkıldıımmmmmm
ben de, çok..
gittim depodan 3-4 küpe seçtim kendime, bitane de broş..
çok bişi alcam diye çıktım bişe beğenemedim

hemde depo

1 saate çıkmazdım ben :)

..

Nigar kabakları (küçüklerinden) haşlayıp z.yağı+limon da yapabilirsin

ben kabak ve havucu rendeleyip zeytinyağda suyunu çekesiye kadar kavuruyoum. sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum güzel bir meze oluyor tavsiye ederim. bu arada mrb kızlar işler çok yoğun yazamadım size

ooohhh cennete düşmüş gibisin nektarım depoda

hemde depo

1 saate çıkmazdım ben :)

..

Nigar kabakları (küçüklerinden) haşlayıp z.yağı+limon da yapabilirsin
zuzum o salata gibi olur doymam ben onunla

evet depo cennet gibi, ama benim havam yoktu galiba
bitane kırmızı inci küpe, bitane de siyah inci küpe aldım..
küçük halka küpe aldım bitane de.. yeğenime uğur böceği küpe aldım, ve kendime kraliçe tacı broş bukadar

:) ALACAĞINDAN DÜŞSÜNLER :d

NEKKK TEKSİN ZATİİİ, DOYMAZMIŞMIŞŞŞ...YETER SALATA:

Bende yaaa...önümde dosyalar bana bakıyo

Yarenim akşama börekmi yapsam yaa...nigarın böreğine baktımda ordan geldi aklıma ama o ıspanakkla yapmışşş, ben uğraşamam ıspanaklı...pattislde peynirlide canım istemedi....ee neyli börek yapcam

ıspanaklı güzel olur bence acık uğraş zuzum. ben hafta sonu ıspanaklı gül böreği yaptım, mis gibi oldu.

Slm kızlarr biz geldik

hoşgeldiniz tatlım. nasılsın, cenaze nasıldı

ıspanaklı güzel olur bence acık uğraş zuzum. Ben hafta sonu ıspanaklı gül böreği yaptım, mis gibi oldu.

Hoşgeldiniz tatlım. Nasılsın, cenaze nasıldı

ben de pazartesi akşamı ıspanaklı börek yaptım çok güzel oldu, afiyet olsun canım, kayınvalidem ayıklayıp azıcık pişirip dndurucuma koymuştu zaten ben sadece soğan ve kıyma kavurdum dibine. Hazırıma geldi.
Hb, ama cenaze 2 gün önceydi bugün 2li taramamız yapıldı birazdan sonuç almaya gidicem.

ya çok ama çok işim var aslında çok demek yanlış acayip karışık herşeyi toparlamaya çalışıoum masanın üzerine yığdım dosyaları ama çok bunaldım yaa.
dün evde yatıoum annem çaylar çorbalar altıma elektrikli battaniyeler seriodu

ıspanaklı güzel olur bence acık uğraş zuzum. ben hafta sonu ıspanaklı gül böreği yaptım, mis gibi oldu.

hoşgeldiniz tatlım. nasılsın, cenaze nasıldı

ıspanağım yok ama...onu kaş dakka haşlıyosun pekii....
nasıl yapıyon harcını

bugün pazar....birazdan müşteriye çıkıcam bakayım vardır heralde ıspanak :26: varmıdır, ay çok cahil gördüm kendimi

aaa ben dün bunalımdaydım ya yaşamamış saydım galiba kendimi inşallah sonuçlar güzel olur canım.

Benimde çalışkanlığım tuttu çalışıyom zuzum ne geziyon buralarda işin yok galiba dicem küfür etmiş gibi olucam dimi :)

Muhasebede iş bitmiyor yafff

ultrason resmi yokmu hiç yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…