2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benimde çalışkanlığım tuttu çalışıyom zuzum ne geziyon buralarda işin yok galiba dicem küfür etmiş gibi olucam dimi :)

Muhasebede iş bitmiyor yafff

aynennn

ama napim canm inan hiiiç bişeyy yapasım yok (( okadar sıkılıyorum ki ( inşallah akşamda sıkılırımda sıkıntıdan temizliğe vururum kendimi :)))
banyomu yıkamam lazım hemde köpük köpük, geçen hafta yıkamadım regl ağrım var diye

:) ALACAĞINDAN DÜŞSÜNLER :d

NEKKK TEKSİN ZATİİİ, DOYMAZMIŞMIŞŞŞ...YETER SALATA:
yemek olmadan doymam ben bak şunu çekti canım, yapsammı kiii :18:

ay ıspanaklı böreğimi yap benim beşamel soslu, parmaklarını yemessen ahanda şuraya yazıyorum --- X :101:

Slm kızlarr biz geldik
nasıl geçti test canım? :)

benim yaptığım tarif buydu canım. yalnız ben içine kıyma, üstüne de haşhaş koymadım.

kolay bir börek tarifi daha. önce 2 yumurta, 1 bardak süt, yarım bardak su, 1 çay bardağından biraz az sıvıyağ ile sütlü harcınızı hazırlıyorsunuz. sonra ıspanaklı harcı hazrlamak için 1 soğanı doğrayıp 250 gr. kıyma ile kavuruyorsunuz. yarım kilo ıspanağı doğrayıp ayrı bir tencerede haşlıyorsunuz. suyunu süzüp kıymaya ekliyorsunuz. tuz, karabiber ve pulbiberi de katıp iyice karıştırıyorsunuz. 4 yufkayı üstüste koyup altıya bölüyorsunuz. en üstteki yufkanın üzerine sütlü harçtan sürüp her bir üçgenin geniş kısmına bir kaşıktan biraz fazla ıspanaklı harçtan koyuyorsunuz. üçgenleri sarıp, gül şekli veriyor ve yağlanmış tepsiye diziyorsunuz. aynı işlemleri kalan 3 yufka için de yapıp böreklerin üzerine yumurta sarısı sürüyor ve haşhaş serpiyorsunuz. 200C'de pişiriyorsunuz.

heheh nekk tarifini yaz da görek ozaman :)))

sağol yarenim yaa, benimde kıymasız olcak :)

piki yarımkilo ıspanak alayım bulursam...yufka kaç tane...

nigarın sardığı gibi yapcam tepsiye

Malzeme Listesi:

1 kilo kabak
1 büyükçe kase un
1 kase zeytinyağı
tuz,karabiber,kekik,nane,pul biber

Tarif:

Kabakları halka şeklinde doğrayalım,kaseye unu koyup,tuz,baharatları serpelim karıştıralım,kabakları önce una sonra zeytinyağına batırıp balık sırtı şeklinde tepsiye dizelim.
Önceden ısıttığımız 200° C fırında yaklaşık 25 dakika kızarana kadar pişirelim,üzerine sarımsaklı yoğurt döküp servis yapalım,işte bu kadarcık.Afiyet olsun.

ben de akşam topiki açar tarife bakarım
şeyi anlamadım yaa :44: önce una sonra yağa nasıl batırıcaz tersi olması gerekmiyor mu? :26:

heheh nekk tarifini yaz da görek ozaman :)))

sağol yarenim yaa, benimde kıymasız olcak :)

piki yarımkilo ıspanak alayım bulursam...yufka kaç tane...

nigarın sardığı gibi yapcam tepsiye

ben 2 demet almıştım canım, 3 yufka kullandım. birkaç tane de eşim istiyor diye peynirli yapmıştım.

ama nekk önce yağa sonra una bularsan...yağdan dolayı ,unlar kalıp gibi yapışır kabağa :26: bence

ben 4 tane yufka aldım...yarım kiloda ıspanak aldım....

şincik şey dicem (hiç ıspanak haşlamadımda) makarna gibimi haşlıcaz ..yani kaynar suyamı koycaz yoksa suyla birliktemi kaynıcak bu ıspanak ve kaç dk tahmini

acaba bu ıspanak düdüklüde haşlanır mı? zaman açısından şeyttim:26:

hiç haşlamadım ıspanağı :26: ben yıkayınca 2-3 kaşık sıvıyağ koyuyorum tenceremin dibine
elimle ıspanakları parçalıyorum içine atıyorum zaten 2-3 dk sonra küçülüyolar, azda kendi suyunu salıyo
10 dk çeviriyorum hızlı ocakta sonra kullanıyorum

az beğendim........
hımm bu daha mı iyi Eki Görüntüle 279895

teyzeleri sonucumuzu aldık, ii çok şükür
zuzucum var ultrason fotomuz da; eşimin,ablamın çektiği videolarımızda :)
nektarcım ben de haşlamam ıspanağı aynen senin dediğin en mantıklısı en vitaminlisi bence.avatarın daha ii bncede
eve gelirken her çeşit meyve aldım. kanımı düzeltir, vitamin verir yavru kuşuma :)
akşama patates yemeği ve tereyağlı makarna yapıcam.siz???

aksamı yaptık yine.....

başım nasıl agrıyor anlatamam 2-3 arası müdürümle toplantıdaydık gerildik biraz. daha dogrusu ben konuştum o gerildi. ben ne yapacagım bu kadınla ya.... Allahım sen bana yardım et ne olur.....

akşam evde yemek yok... ne hazırlayacagım bilmiyorum... moralmen göçtüm zaten... önce havuc gösteriyorlar sonra havucu saklıyorlar

dilşad cok sevindim... Allah ikinizi de korusun...

pekim

maşallah minişe
cinsiyeti belli olmamış mı canım, kız olucak galiba seninkisi de
evet yarasın bebişe vitaminler :)))

ben akşama o fırında kabağı yapıcam, hala önce yağa mı una mı batırıcam diye düşünüyorum

zuzum hani yumurtaya batırıyoruz ya sonra galeta, öyel gibi düşündüm ben, bilmiyorum ki :26:

aa ben buzluktan fellah köftesi harcı çıkartmıştım, bi defa yapmamda artmıştı onu da yapmam lazım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…