Benimde çalışkanlığım tuttu çalışıyom zuzum ne geziyon buralarda işin yok galiba dicem küfür etmiş gibi olucam dimi :)
Muhasebede iş bitmiyor yafff
yemek olmadan doymam ben:) ALACAĞINDAN DÜŞSÜNLER :d
NEKKK TEKSİN ZATİİİ, DOYMAZMIŞMIŞŞŞ...YETER SALATA:
ay ıspanaklı böreğimi yap benim beşamel soslu, parmaklarını yemessen ahanda şuraya yazıyorum --- X :101:Bende yaaa...önümde dosyalar bana bakıyo
Yarenim akşama börekmi yapsam yaa...nigarın böreğine baktımda ordan geldi aklıma ama o ıspanakkla yapmışşş, ben uğraşamam ıspanaklı...pattislde peynirlide canım istemedi....ee neyli börek yapcam
nasıl geçti test canım? :)Slm kızlarr biz geldik
ıspanağım yok ama...onu kaş dakka haşlıyosun pekii....
nasıl yapıyon harcını
bugün pazar....birazdan müşteriye çıkıcam bakayım vardır heralde ıspanak :26: varmıdır, ay çok cahil gördüm kendimi
heheh nekk tarifini yaz da görek ozaman :)))
sağol yarenim yaa, benimde kıymasız olcak :)
piki yarımkilo ıspanak alayım bulursam...yufka kaç tane...
nigarın sardığı gibi yapcam tepsiye
avatarımı beğenen parmak kaldırsınbeğenmeyen söylesin değişcem
hiç haşlamadım ıspanağı :26: ben yıkayınca 2-3 kaşık sıvıyağ koyuyorum tenceremin dibineama nekk önce yağa sonra una bularsan...yağdan dolayı ,unlar kalıp gibi yapışır kabağa :26: bence
ben 4 tane yufka aldım...yarım kiloda ıspanak aldım....
şincik şey dicem (hiç ıspanak haşlamadımda) makarna gibimi haşlıcaz ..yani kaynar suyamı koycaz yoksa suyla birliktemi kaynıcak bu ıspanakve kaç dk tahmini
hımm bu daha mı iyi Eki Görüntüle 279895az beğendim........
teyzeleri sonucumuzu aldık, ii çok şükür
zuzucum var ultrason fotomuz da; eşimin,ablamın çektiği videolarımızda :)
nektarcım ben de haşlamam ıspanağı aynen senin dediğin en mantıklısı en vitaminlisi bence.avatarın daha ii bncede
eve gelirken her çeşit meyve aldım. kanımı düzeltir, vitamin verir yavru kuşuma :)
akşama patates yemeği ve tereyağlı makarna yapıcam.siz???
dilşad cok sevindim... Allah ikinizi de korusun...
pekimAvatarındaki daha iyi
maşallah minişeteyzeleri sonucumuzu aldık, ii çok şükür
zuzucum var ultrason fotomuz da; eşimin,ablamın çektiği videolarımızda :)
nektarcım ben de haşlamam ıspanağı aynen senin dediğin en mantıklısı en vitaminlisi bence.avatarın daha ii bncede
eve gelirken her çeşit meyve aldım. kanımı düzeltir, vitamin verir yavru kuşuma :)
akşama patates yemeği ve tereyağlı makarna yapıcam.siz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?