- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ben de öyle düşündüm işte :44: ama tarifte önce un diyoryok belli olmadı cinsiyetimiz daha. hiç göstercek gibi durmuodu bıdık. sırtüstü yatıyor :) keyif yapıyordu. kız olsun inşallah. ama tabii hayırlısı neyse o olsun sağlıklı sıhatli.
önce una batırırsan zaten yağa batıramazsın ki canım.
hiç haşlamadım ıspanağı :26: ben yıkayınca 2-3 kaşık sıvıyağ koyuyorum tenceremin dibine
elimle ıspanakları parçalıyorum içine atıyorum zaten 2-3 dk sonra küçülüyolar, azda kendi suyunu salıyo
10 dk çeviriyorum hızlı ocakta sonra kullanıyorum
hımm bu daha mı iyi Eki Görüntüle 279895
teyzeleri sonucumuzu aldık, ii çok şükür
teyzeleri sonucumuzu aldık, ii çok şükür
zuzucum var ultrason fotomuz da; eşimin,ablamın çektiği videolarımızda :)
nektarcım ben de haşlamam ıspanağı aynen senin dediğin en mantıklısı en vitaminlisi bence.avatarın daha ii bncede
eve gelirken her çeşit meyve aldım. kanımı düzeltir, vitamin verir yavru kuşuma :)
akşama patates yemeği ve tereyağlı makarna yapıcam.siz???
pekim
maşallah minişe
cinsiyeti belli olmamış mı canım, kız olucak galiba seninkisi de
evet yarasın bebişe vitaminler :)))
ben akşama o fırında kabağı yapıcam, hala önce yağa mı una mı batırıcam diye düşünüyorum
zuzum hani yumurtaya batırıyoruz ya sonra galeta, öyel gibi düşündüm ben, bilmiyorum ki :26:
suyunu azcık çekmese de olur 3-4 kaşık, böreğin yumuşak olur işteevet avatarındaki daha iyi :)
nekk tarif öle ama, denenmiş değilmi
dilşad maşallah
ımm ozamn bende ıspanağı öle yapayım..tecreye az sıvı yağ sonra ıspanak, kavur küçülünce ve suyunu salıp çekince kapat altınıokeyy
bıçak kullanmıyosun yani
aminnnn canım.. hayırlı bir zamanda inşallah :))))tşk ederim kızlar
nek cim inş istediğin zaman istediğin gibi, hayırlısıyla gelsin bebişin.
yok belli olmadı cinsiyetimiz daha. hiç göstercek gibi durmuodu bıdık. sırtüstü yatıyor :) keyif yapıyordu. kız olsun inşallah. ama tabii hayırlısı neyse o olsun sağlıklı sıhatli.
önce una batırırsan zaten yağa batıramazsın ki canım.
ay bişeydiyim mi..
demin yazdım ya "dilşad maşallah" diye...azdaha "dilşad maşallah kızına" yazıcaktım sildim
ben de öyle düşündüm işte :44: ama tarifte önce un diyor
ay ben yağa batırim önce...
6 ay sonra bana da nasip etsin Allahım inşallah
ben de duymuştum o plastik bıçağı ama öyle görmedim sanki satıldığını, bulursam edineyim :))nek cim benm yeşil sebzeler marul vb. şeyler için plastik bıçağım var. dore den almıştım bekarken onunla doğruyorum yeşillikleri
nektar ama sen beşamel sosla yaptım,parmklarını yersin dediydin...o sosu nasıl yaptın ,yaptıktan sonra ıspanaklamı harmanladın...onları yazmamışsın..
parmaklarımızı yememizi istemediğinden mi
çalışmalar 6 ay sonra yanisi6 ay sonra mı
bizim senle damak zevkimiz uyuyor çok Ayşamdilşadcım bu boncuk size
eve geldim çok şükür bugün çok yorucuydu 3,5 saat sınav mı olur üff.
açlıktan da kırılıom hemen kendime bi makarna yaptım ketçap mayonezli :)))
ben de ıspanağı kavururum hiç haşlamadım.
ayrıca benim evde de yıllanmış kabaklarım var 2-3 tane bende mi denesem o kabak şeysini bozulmuşlardır belki de bilmiomDD
dilşadcım maşallah ikinize de
zuzum yazmışlar ama ben de çok az yağla soğanı ve ıspanağı kavurmuştum tatlım.
ayşammm ben de kocişe mesaj attım, ee bu akşam ne yicez die. o da makarna ve köfte yazmış, geçen gün marketten hazır köfte almıştı bi tane. o kalmış aklında. yırttım yani, sevindirik oldum ben de
ohhh süper hadi bugünü de atlattın :)))dilşadcım maşallah ikinize de
zuzum yazmışlar ama ben de çok az yağla soğanı ve ıspanağı kavurmuştum tatlım.
ayşammm ben de kocişe mesaj attım, ee bu akşam ne yicez die. o da makarna ve köfte yazmış, geçen gün marketten hazır köfte almıştı bi tane. o kalmış aklında. yırttım yani, sevindirik oldum ben de
mmmmmmvalla ben işteykende yerim ama evde daha çok yerim :)
ayşa bende gidince makarna kavurcam bulyonlu
nekk cevap yazarsan evden bakarım artık,
bizim senle damak zevkimiz uyuyor çok Ayşam
çekici geldi dimmi
ben de duymuştum o plastik bıçağı ama öyle görmedim sanki satıldığını, bulursam edineyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?