2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok belli olmadı cinsiyetimiz daha. hiç göstercek gibi durmuodu bıdık. sırtüstü yatıyor :) keyif yapıyordu. kız olsun inşallah. ama tabii hayırlısı neyse o olsun sağlıklı sıhatli.
önce una batırırsan zaten yağa batıramazsın ki canım.

ben de öyle düşündüm işte :44: ama tarifte önce un diyor
ay ben yağa batırim önce...

6 ay sonra bana da nasip etsin Allahım inşallah

Son düzenleme:

teyzeleri sonucumuzu aldık, ii çok şükür

evet avatarındaki daha iyi :)
nekk tarif öle ama, denenmiş değilmi

dilşad maşallah

ımm ozamn bende ıspanağı öle yapayım..tecreye az sıvı yağ sonra ıspanak, kavur küçülünce ve suyunu salıp çekince kapat altını okeyy
bıçak kullanmıyosun yani

tşk ederim kızlar
nek cim inş istediğin zaman istediğin gibi, hayırlısıyla gelsin bebişin.

suyunu azcık çekmese de olur 3-4 kaşık, böreğin yumuşak olur işte süzme onu
yok bıçak kullanma vitaminleri öldürüyomuş demir sebzelere değince..
tşk ederim kızlar
nek cim inş istediğin zaman istediğin gibi, hayırlısıyla gelsin bebişin.
aminnnn canım.. hayırlı bir zamanda inşallah :))))

Son düzenleme:

ay bişeydiyim mi..
demin yazdım ya "dilşad maşallah" diye...azdaha "dilşad maşallah kızına" yazıcaktım sildim

nek cim benm yeşil sebzeler marul vb. şeyler için plastik bıçağım var. dore den almıştım bekarken onunla doğruyorum yeşillikleri

Son düzenleme:
nektar ama sen beşamel sosla yaptım,parmklarını yersin dediydin...o sosu nasıl yaptın ,yaptıktan sonra ıspanaklamı harmanladın...onları yazmamışsın..
parmaklarımızı yememizi istemediğinden mi

dilşadcım bu boncuk size

eve geldim çok şükür bugün çok yorucuydu 3,5 saat sınav mı olur üff.
açlıktan da kırılıom hemen kendime bi makarna yaptım ketçap mayonezli :)))

ben de ıspanağı kavururum hiç haşlamadım.

ayrıca benim evde de yıllanmış kabaklarım var 2-3 tane bende mi denesem o kabak şeysini bozulmuşlardır belki de bilmiom DD

aa boncukum çıkmamış (( tekrardan koyuom dilşad

ya ben işteyken bi poğaçayla günü geçiriom canım istemiyor ki başka bi şey ama eve gelince ağzım hiç durmuyor sürekli bi abur cubur yemek vs. idtiyor cnm sizde de öyle oluyor mu ben anormal miyim yoksa :)))

dilşadcım maşallah ikinize de

zuzum yazmışlar ama ben de çok az yağla soğanı ve ıspanağı kavurmuştum tatlım.

ayşammm ben de kocişe mesaj attım, ee bu akşam ne yicez die. o da makarna ve köfte yazmış, geçen gün marketten hazır köfte almıştı bi tane. o kalmış aklında. yırttım yani, sevindirik oldum ben de

valla ben işteykende yerim ama evde daha çok yerim :)
ayşa bende gidince makarna kavurcam bulyonlu

nekk cevap yazarsan evden bakarım artık,

nek cim benm yeşil sebzeler marul vb. şeyler için plastik bıçağım var. dore den almıştım bekarken onunla doğruyorum yeşillikleri
ben de duymuştum o plastik bıçağı ama öyle görmedim sanki satıldığını, bulursam edineyim :))

nektar ama sen beşamel sosla yaptım,parmklarını yersin dediydin...o sosu nasıl yaptın ,yaptıktan sonra ıspanaklamı harmanladın...onları yazmamışsın..
parmaklarımızı yememizi istemediğinden mi

2 kaşık un, 2 kaşık tereyağ ile kavrulur, sonra 2 bardak süt eklenir, koyulaşınca ocaktan alınır, biraz tuz ekle unutma
sonra da içine kavrulmuş ıspanağını ekle, sos bu.. isteğe göre azcık rendelenmiş kaşar eklenir..
yufkaların içine de yoğurt ve 1 yumurta çırpıp sürüyorum ben yumuşak oluyor.. sarıyorum, bittiii..

çalışmalar 6 ay sonra yanisi

bizim senle damak zevkimiz uyuyor çok Ayşam
çekici geldi dimmi

Son düzenleme:

yırttın sanma, yarın napcannnn

hadi ben kaçar iyi akşamlar

( bugün diyodum ohh bi makarna yapcam yorulmucam yıttım diye , kendime iş çıkardım -> börekk )

ohhh süper hadi bugünü de atlattın :)))
valla ben işteykende yerim ama evde daha çok yerim :)
ayşa bende gidince makarna kavurcam bulyonlu

nekk cevap yazarsan evden bakarım artık,
mmmmmm doymadım gidip bi tabak dolusu daha alayım :))
bizim senle damak zevkimiz uyuyor çok Ayşam
çekici geldi dimmi

evet öyle sanırım ben de değişik şeyler çok severim sebzeli şeyleri de fırında pişen her şeyi de severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…