2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Uzak kaldım sizden. Zuzum değerlemeyi bitirdim amortistama geçiyorum :)

dilşadcım maşallah bebeğine
bütün testlerin iyi çıkar inşallah

Nektarın beşamel soslu ıspnaklı böreğini yapmıştım ben çok güzel olmuştu. Ama nektarcım 2 bardak su demişsin ben süt koydum beşamel sütle olmuyormu?

bu akşam fener-bjk maçı varmış, eşim gidelim beraber izleyelim diyor. ne yapsam ki:44::44:

su mu yazmışım :26: :26:
Kesinlikle süt
Du ordan da düzenlim

slm arkadaşlar sohbete birden dalmak istemem de sitede yeniyim arkadaşlara ihtiyacım vR BEN DE 30 EKİM 2010 DA EVLENDİM GEÇEN SENE BUGÜN KINA GECEM DE 3 GÜN SONRA EVLİLİK YILDÖNÜMÜM şimdi 3 aylık bi oğlumuz var çok hızlıyım galiba

bu akşam fener-bjk maçı varmış, eşim gidelim beraber izleyelim diyor. ne yapsam ki:44::44:
gidin bence cnm değişiklik olur.

hoşgeldin nesli evet baya hızlısın maşallah. allah analı babalı büyütsün

o maç izlenmez mi yarenimmm
biz alıcaz maçıı BJK BJK BJK

inş zuzu tarifi okumadan gitmiştir

hoşgeldin nesli

ben toparlaniym son 10 dk, iyi akşamlar kızlar

selam

canim

hemen hamile kaldin yani istiyorsun önemli degilkazaysa da bilemiyorum yani

neesliii hoşgeldin canım, hızlısın maşallah bizim aramızda her zaman yeni arkadaşlara yer var canım.

ben acık süsleneyim de şu ön taraftaki barlardan birinde izleyelim bari maçı. ya şimdi eşim giycek fener formasını, en kısa zamanda bi bjk forması almam lazım.
tabii ki biz kazancaz nekimmmbjk bjk bjk

canım sıkıldı eşim yine mesai kalıyormuş, haberlere bakıyorum, sinirim bozuldu ya

martta doluyor nigarcığım evet o kadar test yaptırdım doktorlar istedi hepsi temiz çıktı bir kaç ay önce veya sonra fark etmezz tabiki ama etrafımda bebekleri görürken içim tuhaf oluyor artık annelik hormonlarım depreşti heralde

kasımda 2 ay dolacak yarenim ben hazırım benim etrafımdada çok beklemeyen kişi var canım onları görünce aklım karışıyor ama tekrar kötü bişe olur diyede korkuyorum hayırlısı artık zamana bırakayım allah nezaamn nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…