aynen, fırında pişen herşey lezzetli geliyor bana :13:evet öyle sanırım ben de değişik şeyler çok severim sebzeli şeyleri de fırında pişen her şeyi de severim
ucuzlukçularda da var nekkk bende sanki sen almaya mecburmuşsun gibi konuşuyorum tövbe tövbeeee :)
su mu yazmışım :26: :26:uzak kaldım sizden. Zuzum değerlemeyi bitirdim amortistama geçiyorum :)
dilşadcım maşallah bebeğine
Bütün testlerin iyi çıkar inşallah
nektarın beşamel soslu ıspnaklı böreğini yapmıştım ben çok güzel olmuştu. Ama nektarcım 2 bardak su demişsin ben süt koydum beşamel sütle olmuyormu?
gidin bence cnm değişiklik olur.bu akşam fener-bjk maçı varmış, eşim gidelim beraber izleyelim diyor. ne yapsam ki:44::44:
slm arkadaşlar sohbete birden dalmak istemem de sitede yeniyim arkadaşlara ihtiyacım vR BEN DE 30 EKİM 2010 DA EVLENDİM GEÇEN SENE BUGÜN KINA GECEM DE 3 GÜN SONRA EVLİLİK YILDÖNÜMÜM şimdi 3 aylık bi oğlumuz var çok hızlıyım galiba
o maç izlenmez mi yarenimmmbu akşam fener-bjk maçı varmış, eşim gidelim beraber izleyelim diyor. ne yapsam ki:44::44:
hoşbulduk kızlar... türk misafiperverliğine hayranımmm...nette de olsak çok kibar ve nazikiz :)
slm arkadaşlar sohbete birden dalmak istemem de sitede yeniyim arkadaşlara ihtiyacım vR BEN DE 30 EKİM 2010 DA EVLENDİM GEÇEN SENE BUGÜN KINA GECEM DE 3 GÜN SONRA EVLİLİK YILDÖNÜMÜM şimdi 3 aylık bi oğlumuz var çok hızlıyım galiba
hoşbulduk kızlar... türk misafiperverliğine hayranımmm...nette de olsak çok kibar ve nazikiz :)
elfişim normal kış helvasını çatalla ez, üzerine azcık geçecek kadar süt ekle, fırına ver.. çıkınca kaşık kaşık ye süper oluyor
fınık, fıstık eklersen üzerine daha da harika olur
elfişin k.valide olayını kaçırdım, bakim bi ara :26:
iyim Ayşammmsenden naber
ben de azcık iş yapim
kapıdan bile bakmadın bizeama olsunn, benim misafirimizdiniz güzeldi rüyam yaa, çok bereketli bi sofram vardı
bakıcam netten rüya tabirlerine birazdan
enkimm, hamiş kalmadan önce okadar dikkat ettin, tahlil felan yaptırdın
şimdi de doktorunun dediklerine uy, bir-kaç ay önce yada sonra çok farkeder mi canım yaa :26:
nezaman doluyor 6 ay?
zeynepcim senin kaç ay olmuştu canım? kendini hazır hissediyorsan, Fatma gibi beklemeyebilirsin bence de canım. beklemeyen çok kişi biliyorum ben de. ama yine de en doğrusu doktorların dediğini uygulamak da olabilir. içinden geleni yap bence canım.
undo biliyorum senin İzmir'de olduğunu ben. daha önce konuşmuştuk. şimdi fotolarına baktım da, İnciraltı, Kordon falan içim gitti yaaa...
ben Kıbrıs'ta esir gibi hissediyorum kendimi. hayırlısıyla Temmuz'da kesin dönüş yapcaz, biran önce geçsin zaman diye bakıyorum. çoooook özlüyorum İzmir'ii
canım sıkıldıeşim yine mesai kalıyormuş, haberlere bakıyorum, sinirim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?