bebişi banyo yaptırdık geç oldu biraz... adım neslihan 24 yaşındayım bir yıllık evliyim 3 aylık bibebeişim var. erzurum da yaşıyorum erzurumluyum da. ben öğretmenim 3 yıllık... başka sorusu olan :)
memnun olduk
hosgeldin aramiza
bende 24 yasindayim. 7 aylik hamileyim 1,5 senelik evliyim
almanyada yasiyoru,
ayyy meslektaşımsın branşın ne cnm? şu an izindesin sanırım dimi?bebişi banyo yaptırdık geç oldu biraz... adım neslihan 24 yaşındayım bir yıllık evliyim 3 aylık bibebeişim var. erzurum da yaşıyorum erzurumluyum da. ben öğretmenim 3 yıllık... başka sorusu olan :)
enkim bir daha danış istersen doktoruna, beklemezsen ne gibi riskler varmış bir konuş. ona göre karar ver canım.
adaşımmm şu deprem haberleri, insanların yardımları yağmalaması, kar vs. içim acıyor ya.
alalh yardımcın olsun canım en zor ama en tatalı hamilelik dönemini yaşıyorsun?sen ne iş yapıyorsun ?
bebişi banyo yaptırdık geç oldu biraz... adım neslihan 24 yaşındayım bir yıllık evliyim 3 aylık bibebeişim var. erzurum da yaşıyorum erzurumluyum da. ben öğretmenim 3 yıllık... başka sorusu olan :)
Neden mi BEŞiKTAŞ ? Siyah beyaz başlamıştı herşey... Resimler siyah beyazdı... Yazlık sinemalar siyah beyaz... Gözümüzün kara, alnımızın ak olması öğretildi hep... ......Karagecelerde beyaz sayfalara döktük içimizi... Kara sevdalarımız oldu çokça beyaz umutlarla beslediğimiz... ve gün gelecek kara toprağa beyaz kefenlerle gireceğiz... Siyah beyaz başladığı gibi, SİYAH - BEYAZ bitecek herşey:
Neden mi BEŞiKTAŞ ? Siyah beyaz başlamıştı herşey... Resimler siyah beyazdı... Yazlık sinemalar siyah beyaz... Gözümüzün kara, alnımızın ak olması öğretildi hep... ......Karagecelerde beyaz sayfalara döktük içimizi... Kara sevdalarımız oldu çokça beyaz umutlarla beslediğimiz... ve gün gelecek kara toprağa beyaz kefenlerle gireceğiz... Siyah beyaz başladığı gibi, SİYAH - BEYAZ bitecek herşey
nesli allah bağışlasın bebeğinizi canım.
ay çok hoşsun dilşadfanatiksin baya anlaşılan hadi boş şans size o zaman
bebişi banyo yaptırdık geç oldu biraz... Adım neslihan 24 yaşındayım bir yıllık evliyim 3 aylık bibebeişim var. Erzurum da yaşıyorum erzurumluyum da. Ben öğretmenim 3 yıllık... Başka sorusu olan :)
afiyt olsun canım ben hiç denemedim çiğden
neesliii hoşgeldin canım, hızlısın maşallahbizim aramızda her zaman yeni arkadaşlara yer var canım.
ben acık süsleneyim de şu ön taraftaki barlardan birinde izleyelim bari maçı. ya şimdi eşim giycek fener formasını, en kısa zamanda bi bjk forması almam lazım.
tabii ki biz kazancaz nekimmmbjk bjk bjk
en azından bu yıl çıkana kadar beklesen canım, vücudun da bi dinlenmiş, topalanmış olur.. ama doktoruna da mutlaka danış :44:martta doluyor nigarcığım evet o kadar test yaptırdım doktorlar istedi hepsi temiz çıktı bir kaç ay önce veya sonra fark etmezz tabiki ama etrafımda bebekleri görürken içim tuhaf oluyor artık annelik hormonlarım depreşti heralde
kasımda 2 ay dolacak yarenim ben hazırım benim etrafımdada çok beklemeyen kişi var canım onları görünce aklım karışıyor ama tekrar kötü bişe olur diyede korkuyorum hayırlısı artık zamana bırakayım allah nezaamn nasip ederse
ay buna bayıldımmNeden mi BEŞiKTAŞ ? Siyah beyaz başlamıştı herşey... Resimler siyah beyazdı... Yazlık sinemalar siyah beyaz... Gözümüzün kara, alnımızın ak olması öğretildi hep... ......Karagecelerde beyaz sayfalara döktük içimizi... Kara sevdalarımız oldu çokça beyaz umutlarla beslediğimiz... ve gün gelecek kara toprağa beyaz kefenlerle gireceğiz... Siyah beyaz başladığı gibi, SİYAH - BEYAZ bitecek herşey
ellerine sağlık zuzuşş, hiç denemedim ben de çiğden..ama denemem de sanırım yaa :26: kavur sen bir daakinekızlar böreğimi yaptım :))
eve giderken bi abla var börekçi müşterimizo illa çiğden yapmamı söledi...ıspanağı çiğ koydum :) yaptım güzel oldu çok az kaldı onuda ablaya götürcem yarın...tereciye tere satıcam yani
dene canım, beğeneceksin eminim :))nekkk sos tarifinide aldım....haftaya gene yufka alır, busefer dedğin gibi yaparımmerak ettim çünküü
yayayaya şaşaşaaa fenerbahçe çok yaşaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?