2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bebişi banyo yaptırdık geç oldu biraz... adım neslihan 24 yaşındayım bir yıllık evliyim 3 aylık bibebeişim var. erzurum da yaşıyorum erzurumluyum da. ben öğretmenim 3 yıllık... başka sorusu olan :)

enkim bir daha danış istersen doktoruna, beklemezsen ne gibi riskler varmış bir konuş. ona göre karar ver canım.

adaşımmm şu deprem haberleri, insanların yardımları yağmalaması, kar vs. içim acıyor ya.

memnun olduk

hosgeldin aramiza

bende 24 yasindayim. 7 aylik hamileyim 1,5 senelik evliyim

almanyada yasiyoru,

ayyy meslektaşımsın branşın ne cnm? şu an izindesin sanırım dimi?

evet cnm ya sorma ne kadar zor şu an herşey onlar için

yagmurlu bir günde görmüstüm seni üstünde çubuklu formalar vardi
biranda tutuldum asik oldum ben
hayatin anlami siyah beyazdi..
ölümle yasami ayiran çizgi siyahla beyazi ayiramaz ki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayiramaz ki !!!

nesliiii bilgiler için teşekkürler, şimdi topikimizin can alıcı adetine geldi sıra foto isteriz bizzz... düğün fotosu olur, nişan olur, bebişinle beraber olur. hatta hepsi olursa daha bi tatlı olur mümkünse topik adetimizdir bu, her gelenden foto isteriz biz. herkes birbirini bilir sima olarak. çoğumuzun profilinde de albümümüz var. foto ekle, arkadaş olarak ekle, bizim de fotolarımıza bakabilirsin

Neden mi BEŞiKTAŞ ? Siyah beyaz başlamıştı herşey... Resimler siyah beyazdı... Yazlık sinemalar siyah beyaz... Gözümüzün kara, alnımızın ak olması öğretildi hep... ......Karagecelerde beyaz sayfalara döktük içimizi... Kara sevdalarımız oldu çokça beyaz umutlarla beslediğimiz... ve gün gelecek kara toprağa beyaz kefenlerle gireceğiz... Siyah beyaz başladığı gibi, SİYAH - BEYAZ bitecek herşey

nesli allah bağışlasın bebeğinizi canım.

heyooooo hepimiz beşiktaşlıyız (beşiktaş bayraklısı yok mu bunun ya:))

ay çok hoşsun dilşad fanatiksin baya anlaşılan hadi boş şans size o zaman

ben bugün deprem bölgesine koca bir poşet kıyafet,kaban, erzak yolladım, ablam da bebek bezi, erzak bebek kıyafetleri ve bebek kabanı yolladı. hediye gelipte yeğenin hiç giymediği askısıyla duranlardan. inşallah doğru yerlere ulaşır.

kızlar böreğimi yaptım :))

eve giderken bi abla var börekçi müşterimiz o illa çiğden yapmamı söledi...ıspanağı çiğ koydum :) yaptım güzel oldu çok az kaldı onuda ablaya götürcem yarın...tereciye tere satıcam yani

nekkk sos tarifinide aldım....haftaya gene yufka alır, busefer dedğin gibi yaparım merak ettim çünküü

:) hoşgeldin hemşerimmm

en azından bu yıl çıkana kadar beklesen canım, vücudun da bi dinlenmiş, topalanmış olur.. ama doktoruna da mutlaka danış :44:
ay buna bayıldımm
faceme yazıcam

ellerine sağlık zuzuşş, hiç denemedim ben de çiğden..ama denemem de sanırım yaa :26: kavur sen bir daakine kavurmak ayrı bi lezzet katıyor
nekkk sos tarifinide aldım....haftaya gene yufka alır, busefer dedğin gibi yaparım merak ettim çünküü
dene canım, beğeneceksin eminim :))

yayayaya şaşaşaaa fenerbahçe çok yaşaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…