hiii:18: kıyamm korkma ,bişy olmaz Allah' ın izniylee....tatlı rüyalar :)
günaydınnn
seda doğum yaptı mı haberinz var mı kızlar?
yasin okumuştum uyumuştum uyumadan, o cesaret verdi sanki bana, sabaha kadar uyanmadan uyumuşum canım :)))nektarcım gece uyuyabildin mi canım?
ben 1 yıldır daha hiç balkonumda çamaşır kurutmadım.. salonu kullankıyoruz, onun bi köşesinde çamaşırlığım..orda kurutuyorum, 1 günde kuruyo hemen, misafir gelince çamaşırlığı kaldırıyorum okadar..ben 2 hft önce kriz geçirdim cuma akşamı yıkayıp astım gece bi yağmur sabaha sırılsıklam sinirlendim hiç dokunmadım cmt tüm gün kaldı ii kuruo dedim. gece yine bıraktım o gecede yağmur pazar sabahı yine sırılsıklam. Toplamadım pazar güneşli gibiydi saat 3te çıktık evden ii kurur dedim saat 7de bir yağmur bastırdı ben dışardaydım yine rezalet oldu çamaşırlar en sonunda topla yeniden yıka çamaşırlığa astım balkonun köşesine koydum 2 gün bekledi sonra 2 günde odanın içine aldım bide kalın renkli çamaşırdı bana o gün eziyet oldu işte. sonra eşim makine alalım tüm kış böle uğraşcak mısın dedi ama bilemedim ki onunda ayarları ayrıntıları falan varmış bilemedim şimdi borçların arasında almakta istemioum ama 550 tlye buldum ii gibi yani
sizlere soruyum dedim :44:
bide koyacak yerde lazım herkes çamaşır makinesinin üstüne koyuomuş ama benim öle bi şansım yok o ütü odama koyabilirim galiba
bizim burda face yasakkızlar bi faceye gelir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?