- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
ben 2 hft önce kriz geçirdim cuma akşamı yıkayıp astım gece bi yağmur sabaha sırılsıklam sinirlendim hiç dokunmadım cmt tüm gün kaldı ii kuruo dedim. Gece yine bıraktım o gecede yağmur pazar sabahı yine sırılsıklam. Toplamadım pazar güneşli gibiydi saat 3te çıktık evden ii kurur dedim saat 7de bir yağmur bastırdı ben dışardaydım yine rezalet oldu çamaşırlar en sonunda topla yeniden yıka çamaşırlığa astım balkonun köşesine koydum 2 gün bekledi sonra 2 günde odanın içine aldım bide kalın renkli çamaşırdı bana o gün eziyet oldu işte. Sonra eşim makine alalım tüm kış böle uğraşcak mısın dedi ama bilemedim ki onunda ayarları ayrıntıları falan varmış bilemedim şimdi borçların arasında almakta istemioum ama 550 tlye buldum ii gibi yani
sizlere soruyum dedim :44:
Bide koyacak yerde lazım herkes çamaşır makinesinin üstüne koyuomuş ama benim öle bi şansım yok o ütü odama koyabilirim galiba
aynen canım, her sesten irkiliyorsun :/ bu akşam erken gelecekmiş bakalımii bari nektarcım çünkü insan korkunca vakit geçiremiyor gece bitmek bilmiyor.
Bende kullanmadığımız arka odaya çamaşırlığı seriyorum oda soğuk olduğu için 2 günde kuruyor. Dün beyazları topladım ütü yaptım bi kaç parçaydı . Sonr kışlıklardan atkıları ütüledim sadece. hala 20 tene kışlık üst var onları ütülicem bu akşam. dün saydım tam 20 tane ya. Keşke onları vakumlu hurca koymasaydım şallarım atkılar hep kırış kırıştı allahtan onlar çıktı aradan.
Çamaşırların üzerine yağmur yağsa ben onları yine yıkarım ya.
kız deli niye çamaşırını dışarda bırakıyosun
Ben kurumasa bile gece içeri alıyorum askılığı :))
doğrudur zuzum, sabah bi AVM yönetimi aradı paramızı yatırın, öğlene kadar çalışıyor banka da biz de dediler..bugün bankalar, v.dairesi yarımgünmüş...doğrumuki
bende dışarda bekletmeyi sevmem aslında gece asarım sabah gözümü açınca hemen toplarım yazları falan. O hfta hiç topla as tekrar topla yapmak istemedim ben istemedikçe iyice iş çıkardı bana.
ben ipe asıyorum zaten rüzgarda sallana sallana daha çabuk kuruo
askılıkta sıkışık oluyor daha çok zaman alıyor.
geçen kış kaloriferlerin üzerine de seriyordum bazen ama onuda sevmioum evin kokusu ve havası değişio
doğrudur zuzum, sabah bi AVM yönetimi aradı paramızı yatırın, öğlene kadar çalışıyor banka da biz de dediler..
benm çamaşır kurutmalığım yok, sanki almaya güç yetmeyecek bişe gibi hala almadık. balkona asıyorum ben de hemen kuruyor rüzgarla.ama yağmur üstüne bi kere bile yağsa tekrar yıkarım, çünkü yağmur havadaki kiri toplayarak iniyor.
off elfimmm, benim salonumu görsen kaçarsın.. katlanacak çamaşırlardan 3lü koltuk görünmüyor, diğer 3lü de hurç dolu, toplicam göya onları..hafta sonu yaparım inş.. cumartesi de çalışıyomuşuz, mesaiymiş sinir oldumm
ya bi de benim eşim takıntılı mandal izi olmayacak kazak asılmayacak ki sünmesin sererek kurutmam gerekiyormuş
bide bana akıl verio
bu yarım gün işi ne 29 ekimden dolayı mı?
bende sevmiyorum mandl izini...yazın mandallamıyorum da ,kışın rüzgarda uçar gidermecburen...
evet cnm bugün o yüzden idari izin veriyorlar. Yarın ama resmi tatil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?