2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ii bari nektarcım çünkü insan korkunca vakit geçiremiyor gece bitmek bilmiyor.

Bende kullanmadığımız arka odaya çamaşırlığı seriyorum oda soğuk olduğu için 2 günde kuruyor. Dün beyazları topladım ütü yaptım bi kaç parçaydı . Sonr kışlıklardan atkıları ütüledim sadece. hala 20 tene kışlık üst var onları ütülicem bu akşam. dün saydım tam 20 tane ya. Keşke onları vakumlu hurca koymasaydım şallarım atkılar hep kırış kırıştı allahtan onlar çıktı aradan.

Çamaşırların üzerine yağmur yağsa ben onları yine yıkarım ya.

kız deli niye çamaşırını dışarda bırakıyosun

Ben kurumasa bile gece içeri alıyorum askılığı :))

ii bari nektarcım çünkü insan korkunca vakit geçiremiyor gece bitmek bilmiyor.
aynen canım, her sesten irkiliyorsun :/ bu akşam erken gelecekmiş bakalım

off elfimmm, benim salonumu görsen kaçarsın.. katlanacak çamaşırlardan 3lü koltuk görünmüyor, diğer 3lü de hurç dolu, toplicam göya onları.. hafta sonu yaparım inş.. cumartesi de çalışıyomuşuz, mesaiymiş sinir oldumm

kız deli niye çamaşırını dışarda bırakıyosun

Ben kurumasa bile gece içeri alıyorum askılığı :))

bende dışarda bekletmeyi sevmem aslında gece asarım sabah gözümü açınca hemen toplarım yazları falan. O hfta hiç topla as tekrar topla yapmak istemedim ben istemedikçe iyice iş çıkardı bana.
ben ipe asıyorum zaten rüzgarda sallana sallana daha çabuk kuruo
askılıkta sıkışık oluyor daha çok zaman alıyor.
geçen kış kaloriferlerin üzerine de seriyordum bazen ama onuda sevmioum evin kokusu ve havası değişio

benm çamaşır kurutmalığım yok, sanki almaya güç yetmeyecek bişe gibi hala almadık. balkona asıyorum ben de hemen kuruyor rüzgarla.ama yağmur üstüne bi kere bile yağsa tekrar yıkarım, çünkü yağmur havadaki kiri toplayarak iniyor.

evet ipte daha çabuk kuruyo...ben eşimin iş kıyfetlerini kaynanamın balkoba asıyorum onun ip var bizim yok...orda kuruyo
askılığa assam kapkalın kazağı kotu hayatta kurumaz

doğrudur zuzum, sabah bi AVM yönetimi aradı paramızı yatırın, öğlene kadar çalışıyor banka da biz de dediler..

hmmm v.dairesinde işim vardı da ondan sorum keşke bizede olsa

kaynanam da öle, yağmura yağrsa çamaşıra,bidaha yıkıyo :)

ya bi de benim eşim takıntılı mandal izi olmayacak kazak asılmayacak ki sünmesin sererek kurutmam gerekiyormuş
bide bana akıl verio

Son düzenleme:
bende sevmiyorum mandl izini...yazın mandallamıyorum da ,kışın rüzgarda uçar gider mecburen...

ya bizimde belli diil ben bu cmt çalışan gruptayım geçen hafta tatildim.
ama açmamaları lazım işyerini
umarım açmazlar ve tatil yaparım
geçen cmt bu cmt ve önümüzdeki cmt

ya bi de benim eşim takıntılı mandal izi olmayacak kazak asılmayacak ki sünmesin sererek kurutmam gerekiyormuş
bide bana akıl verio

evet canım kazaklar ve penyeler kötü oluyor asılınca bende sandalyeye asarım bunları. mandal izi ters çevirip asınca az oluyor ılık ütüyle hemen geçiyor. ben de takıntılıyımdır da :)

mutfak dolaplarım kaldı silmem gerekiyor.
bayramada neler yapcamı bilemedim gerçi kim gelecek ama?

Bizim mesai de yarım günmüş haha siz sölemeseniz otururdum ben burda akşama kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…