içi yumuşak silikonlu mandallar var çok güzel iz yapmıoo
Bizim mesai de yarım günmüş haha siz sölemeseniz otururdum ben burda akşama kadar :)
selam kızlarbugün biz de yarım günüz çok şükür ama yarın nöbetim var çalışıcam yarım gün nasılsınız ne var ne yok?
şimdi karar çıkmış, yarın çalışmıyomuşuzzzay çok mutlu oldum yaa
benim de yarın regl olmam lazımBenim eşimde k.validemde çalışmıyor ben çalışıyorum
Evde temizlik yapardım ne güzel ya.. Zaten hastalandım da karnımda ağrıyor şu özel günler çayını bi deniyeyim
yuppiiiiiyi olmuşş ohh:)
..elfiim geçmiş olsun ,iç bakalım işe yarıcak mı....
bende banyomu yıkıcaktım dün (göyaanekk gibi) ama nasıl bi uyku bastıysa 9,3 gibi sızmışım 12ye kadar sonra 1de uyudum tekrar :)
vee akşama ymeğim yok veee akşama çaya mifasirim var
hem yemek hem hazırlık yapmam lazım + banyoyu yıkamam lazım, o şekilde görmemeleri lazım :18:
-..elfiim geçmiş olsun ,iç bakalım işe yarıcak mı....
yarenim, bu sizin patronunuz da hiç bir şekilde opsiyon tanımıyor bu tür günlerde, bayramlarda felanbizim tatil matil birşey yok. yarın yarım gün çalışıyoruz yine. aslında gelmesek çok güzel olur çünkü burdaki törenler yüzünden trafik alt üst olacak. eve gitmek çoooook zaman alacak.
teşekkür ederim canımGünaydınn Naber Kızlarr :)
Nek sevindim canım topiğe döndüğüne ve iznin olduğuna yarın.
Biz bugünde yarında çalışıyoruz yaa off...
Artık bayrama tatilimizi yaparız bizde. Birde pazarımız vaarr
bence melemen yapma, uğraştırıyor o
işte bende öle dediydim dün akşam kendime :) ama kocişin koynunda uyumuşum, ohh bide bana koltuğu açmış battaniye getirmiş ufoyu da açmış..o sıcakta nasıl uyumuşum varya :)
eşim dedi uğraşma kek falanda yapcaksın ya, bi melemen bi makarna yeter dedi:26: ama melemen ve makarnanın başında da vakit geçiriyon...acaba diyom kabak yapsam atsam düdüklüye o olana kadar kekimi yada banyoyu mu halletsem:26:
bi planlama yapmam lazım...eve gitmem 6,30-35 üstümü değişym yüzümü yıakym derken saat 7 oluyo
teşekkür ederim canımBayram tatiliniz kaç gün belli oldu mu?
daha net değil ama bizim de galiba 5 gün.. cumartesi de çalışılmiycak
4 gün canım bayram tatilimiz zaten 1.günü pazara geliyor
Sizin belli oldu mu?
daha net değil ama bizim de galiba 5 gün.. cumartesi de çalışılmiycak
off yaa atölye çalışıyor, bir-iki bölüm de çalışıyor
ben de çalışırım herhalde telefon laızm olabilir o bölümlere
duygudan duygua sürükleniyorum resmen, moralim bozuldu şimdi :26:
işim var gelmiycem diycem yaa :18:
bi kız var, mağazaların kameralarını takip eden..yemeğe giderken o bakıyo yerime ama o gelicek mi yarın bilmiyorum :26:Bizede cumartesi yarım gün diyorlar ama bilmiyorum.
Senin yerine bakacak başka biri yokmu?
bi kız var, mağazaların kameralarını takip eden..yemeğe giderken o bakıyo yerime ama o gelicek mi yarın bilmiyorum :26:
yarenim, bu sizin patronunuz da hiç bir şekilde opsiyon tanımıyor bu tür günlerde, bayramlarda felan
teşekkür ederim canımBayram tatiliniz kaç gün belli oldu mu?
bence melemen yapma, uğraştırıyor o
soğan kavur, biber doğra, domateslerin kabuklarını soy felan.. :26:
makarna koy haşlansın, kabak yap mademse..
o sırada da keki yaparsın, kek pişerken 10 dk banyoyu halledersin.. yada banyoyu eşin hallediversin tak eline eldivenleri
evet böle yapayım
Eşime çamaşırları katlatırım :) banyoyu yıkatmam kız yok artık :d:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?