2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar bugün biz de yarım günüz çok şükür ama yarın nöbetim var çalışıcam yarım günnasılsınız ne var ne yok?

şimdi karar çıkmış, yarın çalışmıyomuşuzzz ay çok mutlu oldum yaa

Son düzenleme:
Benim eşimde k.validemde çalışmıyor ben çalışıyorum

Evde temizlik yapardım ne güzel ya.. Zaten hastalandım da karnımda ağrıyor şu özel günler çayını bi deniyeyim

selam kızlar bugün biz de yarım günüz çok şükür ama yarın nöbetim var çalışıcam yarım günnasılsınız ne var ne yok?

sen biara sankim çıkıcaktın işten,yanlışmı hatırladım canmm :44:

şimdi karar çıkmış, yarın çalışmıyomuşuzzz ay çok mutlu oldum yaa

yuppiiii iyi olmuşş ohh:)

..elfiim geçmiş olsun ,iç bakalım işe yarıcak mı....

bende banyomu yıkıcaktım dün (göyaa nekk gibi) ama nasıl bi uyku bastıysa 9,3 gibi sızmışım 12ye kadar sonra 1de uyudum tekrar :)
vee akşama ymeğim yok veee akşama çaya mifasirim var

hem yemek hem hazırlık yapmam lazım + banyoyu yıkamam lazım, o şekilde görmemeleri lazım :18:

Benim eşimde k.validemde çalışmıyor ben çalışıyorum

Evde temizlik yapardım ne güzel ya.. Zaten hastalandım da karnımda ağrıyor şu özel günler çayını bi deniyeyim
benim de yarın regl olmam lazım o çaydan denedim ben geçen ay, öyle çok kesmedi sanki ağrımı..yada o günkü yoğunluktan ben farketmedim..
tadı da berbattttt

keşke banyonu fırçalasaydın dün akşam.. ama olsun uyumuşsun dinlenmişsin :))
erken çık bari bu akşam :26: ne yapmayı düşünüyosun yemeğe?

bizim tatil matil birşey yok. yarın yarım gün çalışıyoruz yine. aslında gelmesek çok güzel olur çünkü burdaki törenler yüzünden trafik alt üst olacak. eve gitmek çoooook zaman alacak.

Günaydınn Naber Kızlarr :)
Nek sevindim canım topiğe döndüğüne ve iznin olduğuna yarın.
Biz bugünde yarında çalışıyoruz yaa off...
Artık bayrama tatilimizi yaparız bizde. Birde pazarımız vaarr

işte bende öle dediydim dün akşam kendime :) ama kocişin koynunda uyumuşum, ohh bide bana koltuğu açmış battaniye getirmiş ufoyu da açmış..o sıcakta nasıl uyumuşum varya :)

eşim dedi uğraşma kek falanda yapcaksın ya, bi melemen bi makarna yeter dedi:26: ama melemen ve makarnanın başında da vakit geçiriyon...acaba diyom kabak yapsam atsam düdüklüye o olana kadar kekimi yada banyoyu mu halletsem:26:
bi planlama yapmam lazım...eve gitmem 6,30-35 üstümü değişym yüzümü yıakym derken saat 7 oluyo

bizim tatil matil birşey yok. yarın yarım gün çalışıyoruz yine. aslında gelmesek çok güzel olur çünkü burdaki törenler yüzünden trafik alt üst olacak. eve gitmek çoooook zaman alacak.
yarenim, bu sizin patronunuz da hiç bir şekilde opsiyon tanımıyor bu tür günlerde, bayramlarda felan

teşekkür ederim canım Bayram tatiliniz kaç gün belli oldu mu?

bence melemen yapma, uğraştırıyor o
soğan kavur, biber doğra, domateslerin kabuklarını soy felan.. :26:
makarna koy haşlansın, kabak yap mademse..
o sırada da keki yaparsın, kek pişerken 10 dk banyoyu halledersin.. yada banyoyu eşin hallediversin tak eline eldivenleri

4 gün canım bayram tatilimiz zaten 1.günü pazara geliyor
Sizin belli oldu mu?
daha net değil ama bizim de galiba 5 gün.. cumartesi de çalışılmiycak

off yaa atölye çalışıyor, bir-iki bölüm de çalışıyor
ben de çalışırım herhalde telefon lazım olabilir o bölümlere
duygudan duyguya sürükleniyorum resmen, moralim bozuldu şimdi :26:
işim var gelmiycem diycem yaa :18:

Son düzenleme:
Bizde kesin perşembe iş başı yaparız ama benim asıl istediğim cumartesi gitmemek

Son düzenleme:

Bizede cumartesi yarım gün diyorlar ama bilmiyorum.
Senin yerine bakacak başka biri yokmu?

Benm iznim resmi tatil ne kadarsa o kadar ama sanırım hafta içi olan tatillerde o günki ücretimiz kesiliyor. Ama emin değilim.

evet böle yapayım

eşime çamaşırları katlatırım :) banyoyu yıkatmam kız yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…