2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben bugün ütü yapıcam cumartesi yada pazar gününden bi gün alışverişe gidilecek diğer gün salondaki perdeleri makinaya atıcam o sırada camlara üstten bi bez değdiricem bütün koltukları eşime çektiricem altlarını süpürüp silicem evide süpürüp silmem lazım. Plan yapmaya çalışıyorum ama olmuyor sadece mutfak bitti banyo tuvalet ciflenecek. evin heryeri temizlenecek. Nasıl yapacağımı bilmiyom ya.

Bende bugünden başlayım ufak ufak bayrama kadar ancak akşamları yapabilecem malum iş her gün bir odayı yaparım.

Bende bugünden başlayım ufak ufak bayrama kadar ancak akşamları yapabilecem malum iş her gün bir odayı yaparım.

Haftaiçleride 7 de çıkıyorum ve gidene kadar 8 oluyor yemek derken 9 oluyor. 9 dan sonrada bişey yapamıyorum 2 gün önce buzdolabını boşalttık rafların hepsini yıkadım eşim kuruladı ona rağmen saat 11 oldu enkaz gibi oldum. düdüklğ tencereyi çıkardım kullanma talimatını okudum pek bişey anlamadım işyerine getirdim burdada okuyamadım hala :) Kaşlarımı aldım saat 12 oldu ölü gibi yattım sabaha kadar.

bide sabahları karanlık şimdi sanki gözümü kapatıyorum 10 dk. uyuyorum sabah oluyor gibi. Aynısı eşimede oluyomuş

Aynısı banada oluyor uykuya doyamıyorum valla ne güzel eşin yardım ediyor sana

Aynısı banada oluyor uykuya doyamıyorum valla ne güzel eşin yardım ediyor sana

Yemek konusunda yardım ederde temizlik konusunda çok sıkışmışsam çok işim varsa eder. Ama haftalık yaptığım silme süpürme işinde yapmaz. Koltuklarıda çekeceksem yardım eder.

elfi şu kayınvaliden sana biraz yardım etsin yaa!!
sen de çalışan bir insansın sonuçta, kendi kızı olsa kıyarmıydı acaba?
o napıyor sen temizlik yaparken? odasını temizliyor mu bari?

bizim salonun koltukları hafif, ben istediğim gibi hareket ettiriyorum şükür. ben de çok sıkışmamışsam eşimden yardım istemem, çok yoğun çalışıyor çünkü o ve çok yoruluyor. hafta sonu yorulsun istemiyorum. genelde cumartesi günleri yapıyorum temizliği. pazar günü kafamıza göre rahat rahat takılıyoruz, iyi oluyor. ama sağolsun herşeyde yardım eder yani. yemek, salata, sofra kurup kaldırma vs. yarın öbür gün bebek olunca zor gelmez, şimdiden alışması iyi oluyor.yarın öğleden sonra perdeleri atcam makinaya. eşim geldiğinde bitmiş olur, hemen asarız. o zaman ütüye gerek kalmıyor.

elfi şu kayınvaliden sana biraz yardım etsin yaa!!
sen de çalışan bir insansın sonuçta, kendi kızı olsa kıyarmıydı acaba?
o napıyor sen temizlik yaparken? odasını temizliyor mu bari?

Ahh canım keşkeeee. Hastalığını bahane ediyor hep. Sana yardım edemiyorum işin içinden çıkamıyorum diye.
En çokta zoruma giden ben temizlik yaparken elinde kumandası koltuğa uzanıp keyif çatması zaten.

Odasınıda ben temizliyorum bi tek yatağını düzeltiyor. Hatta geçen diyorki sen temizlik yapıyorsun diye cumartesi sabahları yatağımı düzeltiyorum. Onun dışında haftaiçleri bile yatağı dağınık.

Bende onun için eşime baskı yapmıyorum zaten. Ben oturarak çalışıyorum o gün içinde o firma senin bu firma benim geziyor. Artık araba görmek istemiyor. Ayağı ağrıyor. Bende onun için cumartesi eşim gelmeden bitirmek istiyorum temizliği ama olmuyor sonlarına doğru geliyor yemek işini hallediyor bazen. Ben çok yorulduysam eğer o gün halim yoksa mutlaka mutfağa uğrar. Pazar günleride bize kalıyor ama bazen pazar temizlik yapasım geliyor o kaynanam görsün diye.

bende dün akşam söledim pazar alışverişe gider miyiz die
ne alışverişi bile demedi
kıyafet mi market mi?
ama tmm gideriz dio
ben az önce kendisine 3 tane kazak aldım pazarda kot ayakkabı alabilirsek çok ii olacak.

elfişim senden önce nasıl yapıyormuş temizliğini?

Bende önce 2 haftada bir alt komşuya 20 tl verip evi süpürüp sildiriyormuş Pek eşyasıda yokmuş eşi vefat edince evdeki ıvır zıvırları atmış toz olma ihtiyacı olmasın diye. Onun dışında camlar için kadın geliyormuş şimdide camlar için kadın tutuyoruz ama bayram diye üstten alıcam biraz. zaten evdeki tek işide çamaşırmış geçen anlatmıştım zaten. ütü olayıda eşiminmiş.

Aa bide bulaşık yıkamazmış biriktirirmiş görümcem 2 günde bir gelip yıkarmış

Ya 45 yaşında kadın yaşlı desen değil çok kötü bi hastalığı var desen değil anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…