ama çok işin varken yardım etmez mi, benimkisi aceleyse yapar.. yani öyle fayansları değil ama küveti fırçalamışlığı vardırevet böle yapayım
eşime çamaşırları katlatırım :) banyoyu yıkatmam kız yok artık
ama çok işin varken yardım etmez mi, benimkisi aceleyse yapar.. yani öyle fayansları değil ama küveti fırçalamışlığı vardır
benimkine desem fırça mıcif mi onlar ne der
Ben bugün ütü yapıcam cumartesi yada pazar gününden bi gün alışverişe gidilecek diğer gün salondaki perdeleri makinaya atıcam o sırada camlara üstten bi bez değdiricem bütün koltukları eşime çektiricem altlarını süpürüp silicem evide süpürüp silmem lazım. Plan yapmaya çalışıyorum ama olmuyor sadece mutfak bitti banyo tuvalet ciflenecek. evin heryeri temizlenecek. Nasıl yapacağımı bilmiyom ya.
Bende bugünden başlayım ufak ufak bayrama kadar ancak akşamları yapabilecem malum iş her gün bir odayı yaparım.
Haftaiçleride 7 de çıkıyorum ve gidene kadar 8 oluyor yemek derken 9 oluyor. 9 dan sonrada bişey yapamıyorum 2 gün önce buzdolabını boşalttık rafların hepsini yıkadım eşim kuruladı ona rağmen saat 11 oldu enkaz gibi oldum. düdüklğ tencereyi çıkardım kullanma talimatını okudum pek bişey anlamadım işyerine getirdim burdada okuyamadım hala :) Kaşlarımı aldım saat 12 oldu ölü gibi yattım sabaha kadar.
bide sabahları karanlık şimdi sanki gözümü kapatıyorum 10 dk. uyuyorum sabah oluyor gibi. Aynısı eşimede oluyomuş
Aynısı banada oluyor uykuya doyamıyorum valla ne güzel eşin yardım ediyor sana
elfi şu kayınvaliden sana biraz yardım etsin yaa!!Ben bugün ütü yapıcam cumartesi yada pazar gününden bi gün alışverişe gidilecek diğer gün salondaki perdeleri makinaya atıcam o sırada camlara üstten bi bez değdiricem bütün koltukları eşime çektiricem altlarını süpürüp silicem evide süpürüp silmem lazım. Plan yapmaya çalışıyorum ama olmuyor sadece mutfak bitti banyo tuvalet ciflenecek. evin heryeri temizlenecek. Nasıl yapacağımı bilmiyom ya.
elfi şu kayınvaliden sana biraz yardım etsin yaa!!
sen de çalışan bir insansın sonuçta, kendi kızı olsa kıyarmıydı acaba?
o napıyor sen temizlik yaparken? odasını temizliyor mu bari?
evet zuzucum çıkmayı istiyorum ama önce başka bi yeri garantilemem lazım kpssye giricem tekrar 2012 ancak başka yeri kzanırsam istifa etcemsen biara sankim çıkıcaktın işten,yanlışmı hatırladım canmm :44:
Benimki de çok acil bir durumda yapar herhalde yap desem söyletir ama yapar ama ben beğenmem
Ben beğenemiyorum başkasının yaptığı işi. Ama acilse yapacak birşey yok :44:
bizim salonun koltukları hafif, ben istediğim gibi hareket ettiriyorum şükür. ben de çok sıkışmamışsam eşimden yardım istemem, çok yoğun çalışıyor çünkü o ve çok yoruluyor. hafta sonu yorulsun istemiyorum. genelde cumartesi günleri yapıyorum temizliği. pazar günü kafamıza göre rahat rahat takılıyoruz, iyi oluyor. ama sağolsun herşeyde yardım eder yani. yemek, salata, sofra kurup kaldırma vs. yarın öbür gün bebek olunca zor gelmez, şimdiden alışması iyi oluyor.yarın öğleden sonra perdeleri atcam makinaya. eşim geldiğinde bitmiş olur, hemen asarız. o zaman ütüye gerek kalmıyor.
Ben bugün ütü yapıcam cumartesi yada pazar gününden bi gün alışverişe gidilecek diğer gün salondaki perdeleri makinaya atıcam o sırada camlara üstten bi bez değdiricem bütün koltukları eşime çektiricem altlarını süpürüp silicem evide süpürüp silmem lazım. Plan yapmaya çalışıyorum ama olmuyor sadece mutfak bitti banyo tuvalet ciflenecek. evin heryeri temizlenecek. Nasıl yapacağımı bilmiyom ya.
elfişim senden önce nasıl yapıyormuş temizliğini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?