2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

daha gençmiş yaa kötü hastalığı yok diosun benim babaannem 82-83 yaşında gecen banyoda küçük halısını yıkamış
tmm pırıl pırıl yapamıodur ama hala temizlik yapar yarım yamalakta olsa.
bunun ki sadece sana yüklenmek yani

Tuhaflar yanii canım bende anlam veremedim hadi sana öyle davranıyor desek önceden de öyleymiş :26:

Titizlik hastalığı var antidepresanda kullanıyor. Kendisine göre çok büyük bi hastalık. 10 dk. dişini fırçalar elini 6 - 7 kere köpürterek yıkar. Banyoda en az 2 saat yıkanır. Kesinlikle merdiven ışığına dokunmaz apartman kapısına dokunmaz bunlar şu an hala var ama

Ondan öncesinde çok kötüymüş mesela kafasında hesaplamalar yaparmış kendi yapamadığı için kızına yaptırırmış 3 tabak 3 bardak kaç dk. yıkanır diye hesaplarmış saat tutarmış eğer kızı o dakikadan önce işi bitirip salona gelirse geri yollarmış mutfağa. Çok çekmiş görümcem. Avuçlarının ağrısından ağlarmış. yerleri bez ile sildirirmiş onada süre tutarmış. bide 9 sayısına takmış Ellerini dokuz kere köpürtürmüş biri kafasını karıştırsın başa sararmış 9 kere süpürge ile aynı yerden geçermiş. temizlik yaparken kimse onunla konuşamazmış sayıyı unutursa çıldırıyormuş.

çok ayıp yaptığı, ve çok yazık sana canım yaa

aaa çok ilginç.. :26: psikolojik yardım alması laızm bence
nasıl kurtulmuş takıntılarından acaba..

aaa çok ilginç.. :26: psikolojik yardım alması laızm bence
nasıl kurtulmuş takıntılarından acaba..

Takıntı devam ettiği için iş yapmıyo zaten. Doktor demişki iş yapmaman lazım. Oda kızına yaptırıyormuş ama karışıyormuş. bana karışmıyor ama karışsa ben yapamam yani. Hatta bi kere dediki ben evde olsam çalışmıyor olsam iş konusunda sana karışırdım bişey demedim ama gerçekten kabul etmezdim

canım Allah yardımcın olsun valla ya. benim annem de çok karışır iş yaparken, içi rahat etmez hiç. ama hastalık derecesinde değil çok şükür.

Kayınvalidemin geçmişi çok acı aslında. Eşi çok kıskançmış pencerenin yanına bile yaklaştırmazmış o da kendini temizliğe vermiş. Bide evlerinden misafir eksik olmazmış hep eşinin akrabaları yatıya geliyorlarmış sürekli onlara hizmet ediyormuş eşi vefat edince işe girmiş çocuklarını evlendirmiş onun için karışmıyor yardım etmiyor diye düşünüyorum

ama yinede arada yardım etse hiçte fena olmazdı

Son düzenleme:
nie kız. Ben evlendik evleneli daha hiç banyo yıkamadım, eşim ben sölemeden yapar hep, banyo dolabını da düzeltir çıkar.

ama çok işin varken yardım etmez mi, benimkisi aceleyse yapar.. yani öyle fayansları değil ama küveti fırçalamışlığı vardır

ya canlar hafta sonu temizliğini zaten beraber yapıyoz..ya o siler ben süpürürüm yada o süpürür ben silerim ,toz alır çamaşır katlatırım temizlikte yardımcı oluyo sağolsun ama hiç banyoyu yıkatmayı düşünmemiştim :)) yakıştıramadım kocama ay onu düşünemiyorum banyoyu ovalarken :)))ahahahah

evet zuzucum çıkmayı istiyorum ama önce başka bi yeri garantilemem lazım kpssye giricem tekrar 2012 ancak başka yeri kzanırsam istifa etcem

evet en mantıklısı o canım..

şimdi bişey derdim ama sana ayıp olucak :26:

hem bukadar titiz hemde bulaşığınımı biriktiriyo , pess yanii...böle insanları anlamıyorum
annemin yengesi var o da çok titizmiş...nerdeyse her hafta halılarını yıkarmış....çamaşırları 2-3 kez sıcak sudan geçirtirmiş vs. ama bikere bize gelmişlerdi, yemek yediydik ama daha kaldırmadık sofrayı tabaklar falan sohbet ediyoz masa başında :) anaa bi baktım elindeki sigaranın külünü yemek tabağına atıyo okadar titiz bi insan bunu yapıyo çok tuhafıma gittiydi,aynı kaynananda olduğu gibi :26:
ve gerçekten nefrt ederim külünü tabağa atanlara "küllük" denen bişey var dimmi

Külden bende nefret ederim kaynanam günde 2 tane sigara içiyor akşam bi tane içmiş küllüğünüde hep mutfağa bırakıyor sinir oluyorum. Çöpe dökmüyor neymiş daha sönmemiş olabilirmiş. Dokunmuyorum küllüğüne. ama mutfağa bırakmasına sinir oluyorum.

Görümcemin çocuğu yaramaz biraz iş yapmasına pek izin vermiyor bulaşık olur hep tezgahında akıtıp makinaya atmaya vakti olmuyor kaynanam her gördüğünde laf söyler en azından sudan geçir lavoboya koy ben öyle yapıyordum diyor :)

filiz o konuda iyi ya hiç bulaşık biriktirmez dedi. Bende dedim ki çocuk olunca ne olacağını bilemem dedim ama en azından lavoboda toplanırsa dağınık durmaz dedi

evet canım çocuk olunca zor oluyor herşey, bir de çalışıyorsan daha da zor. ablamdan biliyorum. işleri yapsa çocuğuyla ilgilenemiyor, çocukla ilgilense işler kalıyor.

evet çocukla zor olurr...daha küçükken uyuduğunda bile aman ses olmasın uyanmasın diye doğru düzgün temizlik yapamazsın heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…