Aynısı banada oluyor uykuya doyamıyorum valla ne güzel eşin yardım ediyor sana
Bende önce 2 haftada bir alt komşuya 20 tl verip evi süpürüp sildiriyormuş Pek eşyasıda yokmuş eşi vefat edince evdeki ıvır zıvırları atmış toz olma ihtiyacı olmasın diye. Onun dışında camlar için kadın geliyormuş şimdide camlar için kadın tutuyoruz ama bayram diye üstten alıcam biraz. zaten evdeki tek işide çamaşırmış geçen anlatmıştım zaten. ütü olayıda eşiminmiş.
Aa bide bulaşık yıkamazmış biriktirirmiş görümcem 2 günde bir gelip yıkarmış
Ya 45 yaşında kadın yaşlı desen değil çok kötü bi hastalığı var desen değil anlamadım gitti.
Bende önce 2 haftada bir alt komşuya 20 tl verip evi süpürüp sildiriyormuş Pek eşyasıda yokmuş eşi vefat edince evdeki ıvır zıvırları atmış toz olma ihtiyacı olmasın diye. Onun dışında camlar için kadın geliyormuş şimdide camlar için kadın tutuyoruz ama bayram diye üstten alıcam biraz. zaten evdeki tek işide çamaşırmış geçen anlatmıştım zaten. ütü olayıda eşiminmiş.
Ya 45 yaşında kadın yaşlı desen değil çok kötü bi hastalığı var desen değil anlamadım gitti.
evet zuzucum çıkmayı istiyorum ama önce başka bi yeri garantilemem lazım kpssye giricem tekrar 2012 ancak başka yeri kzanırsam istifa etcem
bende hava kapalı olunca kış olunca hiç çıkmak istemioum yataktan bide bu hafta hastaydım çok zor oldu
ben sırf bu yüzden temizlikçi bile alamıoum
elfi profil resmine bayıldım
çok ayıp yaptığı, ve çok yazık sana canım yaaAhh canım keşkeeee. Hastalığını bahane ediyor hep. Sana yardım edemiyorum işin içinden çıkamıyorum diye.
En çokta zoruma giden ben temizlik yaparken elinde kumandası koltuğa uzanıp keyif çatması zaten.
Odasınıda ben temizliyorum bi tek yatağını düzeltiyor. Hatta geçen diyorki sen temizlik yapıyorsun diye cumartesi sabahları yatağımı düzeltiyorum. Onun dışında haftaiçleri bile yatağı dağınık.
aaa çok ilginç.. :26: psikolojik yardım alması laızm benceTitizlik hastalığı var antidepresanda kullanıyor. Kendisine göre çok büyük bi hastalık. 10 dk. dişini fırçalar elini 6 - 7 kere köpürterek yıkar. Banyoda en az 2 saat yıkanır. Kesinlikle merdiven ışığına dokunmaz apartman kapısına dokunmaz bunlar şu an hala var ama
Ondan öncesinde çok kötüymüş mesela kafasında hesaplamalar yaparmış kendi yapamadığı için kızına yaptırırmış 3 tabak 3 bardak kaç dk. yıkanır diye hesaplarmış saat tutarmış eğer kızı o dakikadan önce işi bitirip salona gelirse geri yollarmış mutfağa. Çok çekmiş görümcem. Avuçlarının ağrısından ağlarmış. yerleri bez ile sildirirmiş onada süre tutarmış. bide 9 sayısına takmış Ellerini dokuz kere köpürtürmüş biri kafasını karıştırsın başa sararmış 9 kere süpürge ile aynı yerden geçermiş. temizlik yaparken kimse onunla konuşamazmış sayıyı unutursa çıldırıyormuş.
aaa çok ilginç.. :26: psikolojik yardım alması laızm bence
nasıl kurtulmuş takıntılarından acaba..
Takıntı devam ettiği için iş yapmıyo zaten. Doktor demişki iş yapmaman lazım. Oda kızına yaptırıyormuş ama karışıyormuş. bana karışmıyor ama karışsa ben yapamam yani. Hatta bi kere dediki ben evde olsam çalışmıyor olsam iş konusunda sana karışırdım bişey demedim ama gerçekten kabul etmezdim
nie kız. Ben evlendik evleneli daha hiç banyo yıkamadım, eşim ben sölemeden yapar hep, banyo dolabını da düzeltir çıkar.
ama çok işin varken yardım etmez mi, benimkisi aceleyse yapar.. yani öyle fayansları değil ama küveti fırçalamışlığı vardır
evet zuzucum çıkmayı istiyorum ama önce başka bi yeri garantilemem lazım kpssye giricem tekrar 2012 ancak başka yeri kzanırsam istifa etcem
Titizlik hastalığı var antidepresanda kullanıyor. Kendisine göre çok büyük bi hastalık. 10 dk. dişini fırçalar elini 6 - 7 kere köpürterek yıkar. Banyoda en az 2 saat yıkanır. Kesinlikle merdiven ışığına dokunmaz apartman kapısına dokunmaz bunlar şu an hala var ama
Ondan öncesinde çok kötüymüş mesela kafasında hesaplamalar yaparmış kendi yapamadığı için kızına yaptırırmış 3 tabak 3 bardak kaç dk. yıkanır diye hesaplarmış saat tutarmış eğer kızı o dakikadan önce işi bitirip salona gelirse geri yollarmış mutfağa. Çok çekmiş görümcem. Avuçlarının ağrısından ağlarmış. yerleri bez ile sildirirmiş onada süre tutarmış. bide 9 sayısına takmış Ellerini dokuz kere köpürtürmüş biri kafasını karıştırsın başa sararmış 9 kere süpürge ile aynı yerden geçermiş. temizlik yaparken kimse onunla konuşamazmış sayıyı unutursa çıldırıyormuş.
Görümcemin çocuğu yaramaz biraz iş yapmasına pek izin vermiyor bulaşık olur hep tezgahında akıtıp makinaya atmaya vakti olmuyor kaynanam her gördüğünde laf söyler en azından sudan geçir lavoboya koy ben öyle yapıyordum diyor :)
filiz o konuda iyi ya hiç bulaşık biriktirmez dedi. Bende dedim ki çocuk olunca ne olacağını bilemem dedim ama en azından lavoboda toplanırsa dağınık durmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?