2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bi melek smile aradım ama bulamadım canım bizde yokmus
bunu senin icin eklioum

Bakırköy, Bayrampaşa, Fatih, Silivri ve Avcılar'ın bazı bölgelerine, 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 30 Ekim'de, Bakırköy'de Cevizlik Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi, Hüsreviye, Hatboyu Çıkışı, Hallaç Hüseyin, Hamam, Dantelacı, Hafız Çıkmazı sokaklar ve civarına 05.00-10.00, Fatih'te Mevlanakapı Caddesi, Şeyh Celal Sokak, Saray Meydanı Caddesi, Asmacı Aktar, Saray Bostanı, Hasırcı Melek sokaklar ve civarına 09.00-16.00, Silivri'de Alipaşa Mahallesi'ne 09.00-14.00, Esenyurt'ta Akçaburgaz Mahallesi'nde bulunan sanayi tesislerine (Alkoop Sanayi Sitesi, Haliç-Alibeyköy Sanayi Sitesi hariç) 09.00-18.00, Fatih'te Tahtakale, Rüstempaşa, Mercan, Demirtaş, Sarı Demir, Hobyar, Hocapaşa, Molla Fenari, Sururi, Taya Hatun ve Süleymaniye mahallelerine 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Silivri'de Çanta Mimarsinan Mahallesi Sahil Caddesi, Gümüşkaya Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde 31 Ekim'de 09.00-14.00, Esenyurt'ta İnönü Mahallesi Mandıra Caddesi'nin bir kısmı 370-371-374-411-412-413. sokaklarda 09.00-13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Eyüp ilçesi Nişanca Mahallesi Kareyel Sokak, Bahçe Çıkmazı, Baba Haydar Kuyusu Sokak, Eyüp Nişanca Caddesi, Zambak, Meltem, Karanfil, Lale, Kasımpatı, Sofular Yokuşu, Sofular Mektebi, Serçe, Sardunya, Sofular Çukuru, Itri Mustafa, Kahraman, Hanımoğlu Yaşar, Övgü, Taşkın, Balcı Yokuşu sokaklara 1 Kasım'da, 09.00-17.00 saatleri arasında, Esenler'de Yüzyıl Mahallesi, 87/1, 99/1, 99, 99/2, 99/3. sokaklar, Fetih Caddesi 93, 87, 87/2 sokaklar ve civarına 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Esenler'de Tuna Mahallesi, 664, 661, 663, 659, 660, 666/1, 666, 667, 651, 662, 665, 668. sokaklar, Yeşil Bozkır B-Blok, Tuna, Osmangazi ve Mahmutbey caddeleri ve civarları ile Bağcılar'da Fevzi Çakmak Mahallesi 2/18-B Sokak ve civarları, 2 Kasım'da, 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

bizim işyerinde işler tamamen durdu ya. dünden beri iş yok bizde. atölyede de çok az iş var. biran önce iş gelmezse yandık. diken üstünde oturuyoruz bütün gün.

bizim işyerinde işler tamamen durdu ya. dünden beri iş yok bizde. atölyede de çok az iş var. biran önce iş gelmezse yandık. diken üstünde oturuyoruz bütün gün.
oluyo öyle zamanlar işyerlerinde canım :26:
inş biran önce yola girer herşey
Nektarcım haberi okuyunca korktum Fatihte var diye. Ama bizim sokak yok allahtan.
sen için ekledim zaten, sizin mahalle var mı bak diye :101:

moralmen çöktüm ama ayakta kalmaya çalışıoum
yarın burda napcam yaaaaaaaa

Zarf at zuzum patronuna, yarım gün şeysini.. Cuma bile yarım çalıştı herkes de :26:

attım , aklınız fikriniz tatilde dedi Işler bitmiyo sonra dedi...bende dedim "sıkışanda biz, işi bitirende biz"

Yarın bi sıkıştırma daha yaparım ama sanmam

3-yumurta

1s.b.-seker

1/2s.b.-sivi yag

1/2s.b.-findik tozu

3-havuc rendesi

1p.-kabartma tozu

1c.k.-tarcin

elenmis un

KREMASI ICIN MALZEMELER:

2s.b.-sut

1,5y.k.-seker

1,5y.k.-un

1,5y.k.-nisasta

YAPILISI:

KEK MALZEMELERI SIRAYLAN CIRPIN VE YAGLI KAGIT SERILMIS YUVARLAK KELEPCELI KALIBA HAMURU DOKUN 165C FIRINDA PISIRIN

KEKIN PISMESINE YAKIN KREMAMIZI HAZIRLIYALIM - OCAKTA KOYULASANA DEK PISIRELIM

KEK PISIP SOGUDUKTAN SONRA UZERINE YINE SOGUMUS OLAN KREMAMIZI KASIKLAN YAYALIM

KAKAO VE TARCINLAN UZERINI SUSLIYELIM

KIZLAR HAVUÇLU KREMALI KEK YAPICAM AKŞAMA TABİSİ TARÇIN KOYMUCAM, SEVMEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…