2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ayy kızlar bizim iş yerinin karşısında bir apt. var 1.katındaki kadın saat 1 den beri aynı yerin camını siliyor halaa siliyor öyle bir bastırarak siliyor ki diyorum bu kadınsa temizse biz neyiz arkadaş da gülüyor. Anlamadım ki sevgilisi falan mı var karşıda

ahahahhh :)))

sende al eline bişey sil camı, belkim utanır artıkın

selammmmm

nekk tatiline ve maaş almana çok sevindim süper olmuş

ben de yarın evi süpürüp silicem.pazar günü de eşim caymazsa camları silecekmiş :)))
eltimler kendi halılarını kayınvalideme verip kendilerine yeni aldılar, yarın kaynanam da temizlik yapıp onları sercem dedi.eşimden benim adıma yardım istedi ben içerdeydim duyuyorum, eşim de o da yarın temizlik yapıcak falan dedi.sonra bi de bana dedi sen de temizlik yapıcakmışın ama falan...bi şey diyemedim en azından kanepeleri tutarsın çekeriz dedi gidesim de yok ama bakalım (

attım , aklınız fikriniz tatilde dedi Işler bitmiyo sonra dedi...bende dedim "sıkışanda biz, işi bitirende biz"

Yarın bi sıkıştırma daha yaparım ama sanmam
en azından 2-3 te bıraksın yaa sen sıkıştır onu yarın evet

keki de yap bakim, kabarırsa felan ben de denerim
uff ben hiç kek tutturamıyorum yaa :/

1'den beri

..
ben akşama ne yapsam yaa
dün akşam fellah köftesi yaptım domates soslu, sarımsaklı yoğurtlu ımm bi tabak dolusu yedim

Ben belki yeşil fasulye yaparım karşımızda bim var bimden de kek malzemesi aldım bi kaç bişe eksikti bide browni yapmayı düşünüyorum yoğurt falan tamam işte

2-3 müüüü

Bende 4-5 de bıraksa da gitsem diyom :26: Hayatta bırakmaz 3de bilem

...

Afiyet bal şeker olsun kuzum

acıktım bende yaa
oh az kaldı 10 dk sonra toplanır çıkarım

ben belki yeşil fasulye yaparım karşımızda bim var bimden de kek malzemesi aldım bi kaç bişe eksikti bide browni yapmayı düşünüyorum yoğurt falan tamam işte

yaw benimkide dün ,buakşam için browni istedi :) ama ben onu iyice bekletince seviyorum,iice çekicek öle :) ee yemekten hemn sonra yapıp çayla vercem diye yapmıcam :)

yaw benimkide dün ,buakşam için browni istedi :) ama ben onu iyice bekletince seviyorum,iice çekicek öle :) ee yemekten hemn sonra yapıp çayla vercem diye yapmıcam :)

Ben tarifi bu sitede okudum yine resmen ağlıyo benim pastam diye bir konu resmi de var nefis görünüyor yapcam ben zaten 2 kişiyiz kalacak yine kalıncada nefis oluyor dediğin gibi miss İstersen yazim tarifini yada dur link verim

benm kendi tarifim var ama link verirsen de sevinirim canım

pazar, gene çağırırsa koltuk çekmeye, bi 5dk gidip çekiver canım...sonra temizliğimi bıraktım diyip çıkarsın

teşekkür ederim ayşamm
azcık bi görün ortalıkta, geçersin sonra evine..sonuçta sen de çalışan bi bağyansın nekadar yardım edebilirsin ki
Ben belki yeşil fasulye yaparım karşımızda bim var bimden de kek malzemesi aldım bi kaç bişe eksikti bide browni yapmayı düşünüyorum yoğurt falan tamam işte
hazır yıkanmış, doğranmış taze fasulyem var buzlukta ben de mi onu yapsam napsam :26:
uff en büyük hayalim bim olan bi yere yakın oturmak, seviyorum ben bimin ürünlerini yaa
2-3 müüüü

Bende 4-5 de bıraksa da gitsem diyom :26: Hayatta bırakmaz 3de bilem

...

Afiyet bal şeker olsun kuzum

acıktım bende yaa
oh az kaldı 10 dk sonra toplanır çıkarım
kıyamam :26:
4 e kadar bitirirsin inş canım işlerini..
akşam için iyi eğlenceler, bol kabaran kekler, lezzetli yemekler diliyorum sanaa

hazır yıkanmış, doğranmış taze fasulyem var buzlukta ben de mi onu yapsam napsam :26:
uff en büyük hayalim bim olan bi yere yakın oturmak, seviyorum ben bimin ürünlerini yaa

Bende seviyorum bim'in ürünlerini yaa. Dost yoğurt favorim :) güldal yağ çöz 2. sıra :) Islak mendil ve kağıt havluları 3 :)

dediğiniz gibi en iyisi 5 dk takılıp kaçayım :)))

bimin bazı şeylerini ben de severim bize de yakın. bulaşık makinesi kokusu mesela hem uygun fiyatlı hem de çok güzel kokuyor bence

bugün sabah derse gittim geldim eltimler geldi kahvaltıya + kayınvalide. tam ben de kahvaltı hazırlıyordum denk geldi. neyse yedik içtik halı bakmaya gidicekler siz de gelin dediler eşim bi türlü yanaşmıyor çıkmaya, dünden biraz rahatsızdı uyucam evde falan dedi. yazık adam günlerdir gece geliyor eve (( bi de ne kadar şanssız ki 2 seferdir randevularımız bozuluyor. ilkinde abisi kapıyı çaldı yarım kaldı ikincisinde de tam ezan okundu yine yarım kaldı çok üzgün çocukcağız bugüne randevulaştık artık

Bende seviyorum bim'in ürünlerini yaa. Dost yoğurt favorim :) güldal yağ çöz 2. sıra :) Islak mendil ve kağıt havluları 3 :)

dediğiniz gibi en iyisi 5 dk takılıp kaçayım :)))

bimin bazı şeylerini ben de severim bize de yakın. bulaşık makinesi kokusu mesela hem uygun fiyatlı hem de çok güzel kokuyor bence
tavuk döneri çok güzel
annem almıştı ilk, "bimin döneri yenir mi yaae" demiştim
ama gerçekten tavuk döneri süper
yağsız teflona koyuyosun, her iki tarafını kızartıyosun azcık ımm
ki ben tavuk döner sevmem, ama bu güzel..
et dönerini bilmiyorum ama :)

........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…