ayy kızlar bizim iş yerinin karşısında bir apt. Var 1.katındaki kadın saat 1 den beri aynı yerin camını siliyor halaa siliyor öyle bir bastırarak siliyor kidiyorum bu kadınsa temizse biz neyiz arkadaş da gülüyor. Anlamadım ki sevgilisi falan mı var karşıda
ahahahhh :)))
sende al eline bişey sil camı, belkim utanır artıkın
sanmam ya bende alsam elime bezi benle yarışır o potansiyeli gördüm ben yarışamam valaa :d
en azından 2-3 te bıraksın yaaattım , aklınız fikriniz tatilde dediIşler bitmiyo sonra dedi...bende dedim "sıkışanda biz, işi bitirende biz"
Yarın bi sıkıştırma daha yaparım ama sanmam
Ayy kızlar bizim iş yerinin karşısında bir apt. var 1.katındaki kadın saat 1 den beri aynı yerin camını siliyor halaa siliyor öyle bir bastırarak siliyor kidiyorum bu kadınsa temizse biz neyiz arkadaş da gülüyor. Anlamadım ki sevgilisi falan mı var karşıda
en azından 2-3 te bıraksın yaasen sıkıştır onu yarın evet
keki de yap bakim, kabarırsa felan ben de denerim
uff ben hiç kek tutturamıyorum yaa :/
1'den beri
..
ben akşama ne yapsam yaa
dün akşam fellah köftesi yaptım domates soslu, sarımsaklı yoğurtlu ımm bi tabak dolusu yedim
en azından 2-3 te bıraksın yaaSen sıkıştır onu yarın evet
keki de yap bakim, kabarırsa felan ben de denerim
uff ben hiç kek tutturamıyorum yaa :/
1'den beri
..
Ben akşama ne yapsam yaa
Dün akşam fellah köftesi yaptım domates soslu, sarımsaklı yoğurtlu ımm bi tabak dolusu yedim
ben belki yeşil fasulye yaparım karşımızda bim var bimden de kek malzemesi aldım bi kaç bişe eksikti bide browni yapmayı düşünüyorum yoğurt falan tamam işte
yaw benimkide dün ,buakşam için browni istedi :) ama ben onu iyice bekletince seviyorum,iice çekicek öle :) ee yemekten hemn sonra yapıp çayla vercem diye yapmıcam :)
ben tarifi bu sitede okudum yine resmen ağlıyo benim pastam diye bir konu resmi de var nefis görünüyor yapcam ben zaten 2 kişiyiz kalacak yine kalıncada nefis oluyor dediğin gibi missIstersen yazim tarifini yada dur link verim
Ben tarifi bu sitede okudum yine resmen ağlıyo benim pastam diye bir konu resmi de var nefis görünüyor yapcam ben zaten 2 kişiyiz kalacak yine kalıncada nefis oluyor dediğin gibi missİstersen yazim tarifini yada dur link verim
selammmmm
nekk tatiline ve maaş almana çok sevindim süper olmuş
Ben de yarın evi süpürüp silicem.pazar günü de eşim caymazsa camları silecekmiş :)))
eltimler kendi halılarını kayınvalideme verip kendilerine yeni aldılar, yarın kaynanam da temizlik yapıp onları sercem dedi.eşimden benim adıma yardım istedi ben içerdeydim duyuyorum, eşim de o da yarın temizlik yapıcak falan dedi.sonra bi de bana dedi sen de temizlik yapıcakmışın ama falan...bi şey diyemedim en azından kanepeleri tutarsın çekeriz dedi gidesim de yok ama bakalım(
teşekkür ederim ayşammselammmmm
nekk tatiline ve maaş almana çok sevindim süper olmuş
ben de yarın evi süpürüp silicem.pazar günü de eşim caymazsa camları silecekmiş :)))
eltimler kendi halılarını kayınvalideme verip kendilerine yeni aldılar, yarın kaynanam da temizlik yapıp onları sercem dedi.eşimden benim adıma yardım istedi ben içerdeydim duyuyorum, eşim de o da yarın temizlik yapıcak falan dedi.sonra bi de bana dedi sen de temizlik yapıcakmışın ama falan...bi şey diyemedim en azından kanepeleri tutarsın çekeriz dedi gidesim de yok ama bakalım(
hazır yıkanmış, doğranmış taze fasulyem var buzlukta ben de mi onu yapsam napsam :26:Ben belki yeşil fasulye yaparım karşımızda bim var bimden de kek malzemesi aldım bi kaç bişe eksikti bide browni yapmayı düşünüyorum yoğurt falan tamam işte
kıyamam :26:2-3 müüüü
Bende 4-5 de bıraksa da gitsem diyom :26: Hayatta bırakmaz 3de bilem
...
Afiyet bal şeker olsun kuzum
acıktım bende yaa
oh az kaldı 10 dk sonra toplanır çıkarım
hazır yıkanmış, doğranmış taze fasulyem var buzlukta ben de mi onu yapsam napsam :26:
uff en büyük hayalim bim olan bi yere yakın oturmak, seviyorum ben bimin ürünlerini yaa
Bende seviyorum bim'in ürünlerini yaa. Dost yoğurt favorim :) güldal yağ çöz 2. sıra :) Islak mendil ve kağıt havluları 3 :)
tavuk döneri çok güzeldediğiniz gibi en iyisi 5 dk takılıp kaçayım :)))
bimin bazı şeylerini ben de severim bize de yakın. bulaşık makinesi kokusu mesela hem uygun fiyatlı hem de çok güzel kokuyor bence
bugün sabah derse gittim geldim eltimler geldi kahvaltıya + kayınvalide. tam ben de kahvaltı hazırlıyordum denk geldi. neyse yedik içtik halı bakmaya gidicekler siz de gelin dediler eşim bi türlü yanaşmıyor çıkmaya, dünden biraz rahatsızdı uyucam evde falan dedi. yazık adam günlerdir gece geliyor eve(( bi de ne kadar şanssız ki 2 seferdir randevularımız bozuluyor. ilkinde abisi kapıyı çaldı yarım kaldı ikincisinde de tam ezan okundu yine yarım kaldı çok üzgün çocukcağız bugüne randevulaştık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?