tavuk döneri çok güzel
annem almıştı ilk, "bimin döneri yenir mi yaae" demiştim
ama gerçekten tavuk döneri süper
yağsız teflona koyuyosun, her iki tarafını kızartıyosun azcık ımm
ki ben tavuk döner sevmem, ama bu güzel..
et dönerini bilmiyorum ama :)
ahahahhbugün sabah derse gittim geldim eltimler geldi kahvaltıya + kayınvalide. tam ben de kahvaltı hazırlıyordum denk geldi. neyse yedik içtik halı bakmaya gidicekler siz de gelin dediler eşim bi türlü yanaşmıyor çıkmaya, dünden biraz rahatsızdı uyucam evde falan dedi. yazık adam günlerdir gece geliyor eve(( bi de ne kadar şanssız ki 2 seferdir randevularımız bozuluyor. ilkinde abisi kapıyı çaldı yarım kaldı ikincisinde de tam ezan okundu yine yarım kaldı çok üzgün çocukcağız bugüne randevulaştık artık
yok cnm ya zaten tam işe gitmek için çıkacaktı kapıda kıstırdı sonra da geç kalıcağı için beklemedi artık :)))ahahahh
ezandan sonra niye devamı gelmedi, hevesiniz mi kaçtı
ay o kapının açlıp bölünmesi çok fena bişee
"anladı mı acaba naptığımızı" olayına giriyosun
Bizimde yarın tatil olabilirmiş. Söylentiler var ama kesinleşmedi daha. Aman ümitlenmiyim zaten moralim çok bozuk. bizim patronun 3 tane bedensel ve zihinsel özürlü çocuğu var. 3 yaşında olan vefat etmişTuvalete gidip ağladım kucağıma almıştım bi kaç aylıkken bedeni kemiksiz gibiydi. Kafası kolları hep düşüyordu kıyamam ya
gözlerim doldu yine((
:26: :26: :26: :26: :26: :26:Bizimde yarın tatil olabilirmiş. Söylentiler var ama kesinleşmedi daha. Aman ümitlenmiyim zaten moralim çok bozuk. bizim patronun 3 tane bedensel ve zihinsel özürlü çocuğu var. 3 yaşında olan vefat etmişTuvalete gidip ağladım kucağıma almıştım bi kaç aylıkken bedeni kemiksiz gibiydi. Kafası kolları hep düşüyordu kıyamam ya
gözlerim doldu yine((
Bizimde yarın tatil olabilirmiş. Söylentiler var ama kesinleşmedi daha. Aman ümitlenmiyim zaten moralim çok bozuk. bizim patronun 3 tane bedensel ve zihinsel özürlü çocuğu var. 3 yaşında olan vefat etmişTuvalete gidip ağladım kucağıma almıştım bi kaç aylıkken bedeni kemiksiz gibiydi. Kafası kolları hep düşüyordu kıyamam ya
gözlerim doldu yine((
Ayy Allah rahmet eylesin cnm yaa ailesi nasıldır şimdi çok zor bir durum ya Allah sabır versin ne diyim.
en sonki çocukta özürlü olunca anne nin psikolojisi bozuldu tedavi görüyordu sonra patronda onları memlekete gönderdi demek ki durumu ağırdı. Şimdi 1 yaşında olanda var yazık ya. Cahillik ne kadar kötü bişey doktor söylüyor çocuk yapmayın diye dinlemiyor doktoru. Anne karnında sağlıklılar dünyayada sağlıklı geliyorlar ama bir anda havale geçirip beyin ve beden zarar görüyor. 14 yaşında bi kızı var hep yatağa bağlı konuşma yok hareket yok annenin acısı 1 iken 3 olmuştu şimdi biri melek oldu.
Aminn.... .
gözlerim doldu yine((
Bende seviyorum bim'in ürünlerini yaa. Dost yoğurt favorim :) güldal yağ çöz 2. sıra :) Islak mendil ve kağıt havluları 3 :)
tavuk döneri çok güzel
annem almıştı ilk, "bimin döneri yenir mi yaae" demiştim
ama gerçekten tavuk döneri süper
yağsız teflona koyuyosun, her iki tarafını kızartıyosun azcık ımm
ki ben tavuk döner sevmem, ama bu güzel..
et dönerini bilmiyorum ama :)
en sonki çocukta özürlü olunca anne nin psikolojisi bozuldu tedavi görüyordu sonra patronda onları memlekete gönderdi demek ki durumu ağırdı. Şimdi 1 yaşında olanda var yazık ya. Cahillik ne kadar kötü bişey doktor söylüyor çocuk yapmayın diye dinlemiyor doktoru. Anne karnında sağlıklılar dünyayada sağlıklı geliyorlar ama bir anda havale geçirip beyin ve beden zarar görüyor. 14 yaşında bi kızı var hep yatağa bağlı konuşma yok hareket yok annenin acısı 1 iken 3 olmuştu şimdi biri melek oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?