2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hmm denemedim ben hiç o tür şeyleri deneyemiyorum ama senin için alıp denicem gittiğim bigün

ahahahh
ezandan sonra niye devamı gelmedi, hevesiniz mi kaçtı
ay o kapının açlıp bölünmesi çok fena bişee
"anladı mı acaba naptığımızı" olayına giriyosun

Bizimde yarın tatil olabilirmiş. Söylentiler var ama kesinleşmedi daha. Aman ümitlenmiyim zaten moralim çok bozuk. bizim patronun 3 tane bedensel ve zihinsel özürlü çocuğu var. 3 yaşında olan vefat etmiş Tuvalete gidip ağladım kucağıma almıştım bi kaç aylıkken bedeni kemiksiz gibiydi. Kafası kolları hep düşüyordu kıyamam ya
gözlerim doldu yine ((

çıkmadan şu böreğin şeklini çok beğendim, yapıcam bi gün ekleyip kaçıyorum

yarın çalışanlara kolay gelsin, tatil yapanlara iyi tatiller,
herkese süpeeer hafta sonları..

ben bu akşam Migrosta insem aslında arkadaşımla, bi mağazalara göz atsak, kumpir yesek
bana da iyi gelir :44: hımm gülşaha söylim:))
kaçtımm

tavuk döneri ben severim ama her yerden yiyemem bi gün deniyim olmazsa...

ahahahh
ezandan sonra niye devamı gelmedi, hevesiniz mi kaçtı
ay o kapının açlıp bölünmesi çok fena bişee
"anladı mı acaba naptığımızı" olayına giriyosun
yok cnm ya zaten tam işe gitmek için çıkacaktı kapıda kıstırdı sonra da geç kalıcağı için beklemedi artık :)))

kapıyı açmadı zaten eşim arkadan bağırdı aşağı in diyormuş abisi,tamam dedi gitti

of cnm yaaaaa çok üzüldüm yazık allah rahmet eylesin ((((

:26: :26: :26: :26: :26: :26:
ay ben de çok kötü oldum, Allah rahmet eylesin (((

Ayy Allah rahmet eylesin cnm yaa ailesi nasıldır şimdi çok zor bir durum ya Allah sabır versin ne diyim.

Ayy Allah rahmet eylesin cnm yaa ailesi nasıldır şimdi çok zor bir durum ya Allah sabır versin ne diyim.

en sonki çocukta özürlü olunca anne nin psikolojisi bozuldu tedavi görüyordu sonra patronda onları memlekete gönderdi demek ki durumu ağırdı. Şimdi 1 yaşında olanda var yazık ya. Cahillik ne kadar kötü bişey doktor söylüyor çocuk yapmayın diye dinlemiyor doktoru. Anne karnında sağlıklılar dünyayada sağlıklı geliyorlar ama bir anda havale geçirip beyin ve beden zarar görüyor. 14 yaşında bi kızı var hep yatağa bağlı konuşma yok hareket yok annenin acısı 1 iken 3 olmuştu şimdi biri melek oldu.

elfişim patronunun başı sağ olsun canım. duyunca bile kötü hissediyor insan kendini, senin duygulanman çok doğal. Allah düşmanımın başına vermesin evlat acısını.

nekkkk paranı almana çoooook sevindim, tatiline de ayrı sevindim canım. yetişemedim ama yarın güzellll bir gün geçirirsin umarım.

adaşımmm yazık eşine ya, o yarıda bölünmesi çok kötü oluyor ya. biz de bir pazar günü ablama yakalanmıştık

Allah sabrını verir inş. Ne kadarda olsa ana yüreği kıyamıyor işte

veee gidiyorum
yarın gelcem
kimsesiz topikte demirbaş takılırım

zuzuda olcaktı ama dimi

allah rahmet eylesin cnm nur içinde yatsın(

nekcim verdiğin ıspanaklı börek tarifini bugün denedim. çok güzel oldu. teşekkür ederim cnm

demdur avatarını görünce seni bi an amonra zannettim aynı şeyi yapmışsın şaşırdım Amonra'nın burda ne işi var diye :)))

yarın ben de arada girerim. annem kuzenimin nişanı için Eskişehir'e gitti babam yalnız, yarın onun yanına da uğrıcam bi, yemek falan yaparım...

kocişim mutlu bi randevudan sonra tekrar işe gitti,

Bende seviyorum bim'in ürünlerini yaa. Dost yoğurt favorim :) güldal yağ çöz 2. sıra :) Islak mendil ve kağıt havluları 3 :)

kızlar bim bizim apartmanın hemen karşısında ...hep oraya giderim..bende ıslak mendilini çok seviyorum ve yoğurtlarıda güzel
nekk tavuk döner bana hiç cazip gelmiyor ama et döneri tavsiye ederim biz kocişle aradabir alırız et dönerini ve lavaşını...lavaşıda yağsız tavada ısıtıyorum...etleride tabissii sonra soğan domates koyy alsana et dürüm :)ımmhhh

hatta geçen pazar akşam menümüzdü bu

başı sağolsun, Allah sabır versin

avatar demişken, elfii yaa senin avatarını görünce, nektar sanıyorum :)

sonra nickine bakıyorum sensin :))

...

buarada misafirim gelmicek, onada misafir geliyomuş...siz gelin dedi ama gitmedim...misafirliğe gidicen desene yarın gelin diye ayy ben yapamam hayatta..neyse bi duş alayım çay demleyim kekmimide kocişle yeriz afiyetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…