2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aman boşver iyi olmuş gereksiz yorgunluk olacaktı keyfinize bakın kocişlinle

teşekkür ederim yarenimmm

nekcim verdiğin ıspanaklı börek tarifini bugün denedim. çok güzel oldu. teşekkür ederim cnm
aaa denedin mii.. sevindim damak zevkinize uymasına, ben de yapıcam pazar günü inşallah

kocişim mutlu bi randevudan sonra tekrar işe gitti,

zuzum sen benim tavsiyemle tavuk dönerini al, ben senin tavsiyene uyup etini alıcam
walla güzel tavuk döneri, jambon gibi tadı..

ama ben o avatarı hiç kullanmadım ki yawrum :))
nasıl oldu kekinn?

slm kızlarr evden günaydın kimsecikler işe gitmemiş heralde, ii tatiller
biz bim in tavuk dönerini sevmedik, et dönerini denemedik
ama migrosun tavuk döneriyle et dönerini sürekli alıyorduk ben hamile kalana kadar. yuvarlak ekmekler oluyor ya tavuk dönercilerde, bizim ekmekçide o ekmekten satılıyor, ondan alıp içine salatasını,acı biber turşusunu koyup mayonez ketçap hazırdan güzel oluyordu valla.

21 haziranda evlendim şu an 5. ayın içindeyiz. Herşey çok güzel, çok düzenli maaşallah
Allah isteyen herkese yaşatsın arkadaşlar

günaydın kızlar...

Cumhuriyet'imizin 88. yılı kutlu olsun

bugün sakin geçiyor işyerinde. ama ben geçit törenlerinin falan iptal edilmesine çok sinirliyim. dağdakilerin ne kadar hoşuna gitmiştir şimdi

Tören yapmamak için depremde bahane edildi...sanki rio karnavalı ne alakası var resmi geçit töreni. Herşeye ragmen CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN TÜRKİYEM...

Damarda Kan Tükenir Ama Yürekte İman Tükenmez , Bu Böyle Bilinsin Bu Vatan Bölünmez ..!
Değiliz herkes gibi sıradan.. HAMD olsun TÜRK yaratmış YARADAN...!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
CUMHURİYET'imizin 88. yılı hepimize kutlu olsun.....

dilek bunu beğendi

zuzum sen benim tavsiyemle tavuk dönerini al, ben senin tavsiyene uyup etini alıcam
walla güzel tavuk döneri, jambon gibi tadı..

ama ben o avatarı hiç kullanmadım ki yawrum :))
nasıl oldu kekinn?

ay bilmem ki yaa, paketten hiç hoş görünmüyo gözüme...bide ben kalmış tavuk yemem ,bikere zehirlendim tavuktan onun için cazip gelniyo tiksinirim ( ama sen etini dene

belkim o tarz avatar kullndığından olabilir nek bilmiym

tombikkk çok severim tombik

...

ve ben işteyim, bizim karşıdaki iki muhasebeci açmamış

...

cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnnnn

nekk :)) dün banyo yıkama şeysini konuştuk ya :))))

ben yemek hazırlarken eşim gitmiş lavaboyu ovmuş yerlerini silmiş ...dedim gidim banyoyu yıkayım, git igt diyo canım yaa bende wc nin içini yıkadım sadece :)

burayımı okudu ne derrmişimmmm

kekim güzel oldu canım ama kremasında nişasta yazıyodu evde olmayınca koymadım....bence az geldi o sos ince oldu kreması kekin üstünde, bidahakine krem şanti yapayım diyorum üstüne

günaydın herkese kızlar.

Cumhuriyetimizin 88. yılı kutlu olsunnnn

eşimi işe yolladım 10da, sonra uyuyayım dedim ama uykumu almışım heralde uyuyamadım bi daha. yatağın çarşafını değiştirdim elektrikli battaniyesini serdim, yatağı kış yönüne çevireyim dedim, zaten hiç yaz yapmamışız ki kıştaymış

dün üşendim mutfağı ellememiştim onları da hallettim şimdi, birazdan babama çıkıcam evde biraz yemek vardı onları da götüreyim bi de gazete falan alayım okusun oyalansın. annem evde olmayınca sıkılıyordur.

hepinizi öptümmm girerim ara sıra

beni, de annem aradı çok sevdiğim bi teyzeye ev görmeye gidiomuş, hazırlandım hemen çıktım ev öylece duruyor, yarın da yeni dükkanımıza gidecez eşimle.

kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördüm. açtığım konulardan bakıp bir yorum yapar mısınız ya

kızlar ben bugün 1 de çıktım 2,30 da eve geldim uyumuşum yarım saat falan sonra evi süpürdüm, birazdan da fırında patates+biber yapıcam

yarenim hayır olsun hemen bakıyorum

ve bugünü bitirdim
resmen boşa geçti günüm.
kimse yoktu zaten topikte de.
başka yerlere kuyruk oldum biraz
oyun oynadım çalıştım derken saati tamamladım
hepinizin eşleriyle ii pazarlar geçirmeniz dileğişle
öpüoum sizleri

Selam kızlar bize cuma akşamı tam çıkarken yarın gelmeyin dediler çok sevindik. eşim kaynanamda izinliydi. Bugün sabah 10 da uyandık kahvaltı yaptık evi görseniz berbat derecedeydi bana göre temizliğe başlıcaktım eşim dedi kurbanlık bakmaya gidelim bide alışveriş yapalım evi öylece bıraktık görümcemde işlerini bitirmiş canı sıkılıyormuş bende gellicem dedim kaynanamla birlikte hep beraber gittik bi tane koç aldık sonra avm ye gittik çok bakındık pek bişey beğenemedik eşim 2 pantolon aldı başka avm ye gittik ben lcw den bi kot bi triko kazak aldım bebişede aldık bişeyler. Kaynanam mont alacaktı beğenemedi saat 7 de eve girdik eşim kereviz istedi pazar alışverişide yapmıştık kereviz yemeği yaptım yemeğimizi yedik resmen kriz geçiriyordum yarın bu kadar işi nasıl yapıcam diye kendi kendime dedim kalk filiz yarın hepsi bitmez en azından 3 odayı temizle bütün odaları süpürdüm sildim toz aldım camlarım kenarlarını sildim 20:30da başladım 23:00 de bitti bende yoruldum yarında salonu temizlicem perdelerini atıcam makinaya koltukları çektiricem eşime. süpürüp silicem en azından odalar bittti rahatladım hafta içi bi gün kapıları silicem bi gün banyoyu silicem en son cumartesi tekrar bi süpürüp toz alıcam bayram temizliğim bitecek böylece

kafanızı şişirdim ya neyse herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…