avatar demişken, elfii yaa senin avatarını görünce, nektar sanıyorum :)
sonra nickine bakıyorum sensin :))
...
buarada misafirim gelmicek, onada misafir geliyomuş...siz gelin dedi ama gitmedim...misafirliğe gidicen desene yarın gelin diyeayy ben yapamam hayatta..neyse bi duş alayım çay demleyim kekmimide kocişle yeriz afiyetle
teşekkür ederim yarenimmmelfişim patronunun başı sağ olsun canım. duyunca bile kötü hissediyor insan kendini, senin duygulanman çok doğal. Allah düşmanımın başına vermesin evlat acısını.
nekkkk paranı almana çoooook sevindim, tatiline de ayrı sevindim canım. yetişemedim ama yarın güzellll bir gün geçirirsin umarım.
adaşımmm yazık eşine ya, o yarıda bölünmesi çok kötü oluyor ya. biz de bir pazar günü ablama yakalanmıştık
aaa denedin mii.. sevindim damak zevkinize uymasına, ben de yapıcam pazar günü inşallahnekcim verdiğin ıspanaklı börek tarifini bugün denedim. çok güzel oldu. teşekkür ederim cnm
kocişim mutlu bi randevudan sonra tekrar işe gitti,
zuzum sen benim tavsiyemle tavuk dönerini al, ben senin tavsiyene uyup etini alıcamkızlar bim bizim apartmanın hemen karşısında...hep oraya giderim..bende ıslak mendilini çok seviyorum ve yoğurtlarıda güzel
nekk tavuk döner bana hiç cazip gelmiyor ama et döneri tavsiye ederim biz kocişle aradabir alırız et dönerini ve lavaşını...lavaşıda yağsız tavada ısıtıyorum...etleride tabissiisonra soğan domates koyy alsana et dürüm :)ımmhhh
hatta geçen pazar akşam menümüzdü bu
başı sağolsun, Allah sabır versin
ama ben o avatarı hiç kullanmadım ki yawrum :))avatar demişken, elfii yaa senin avatarını görünce, nektar sanıyorum :)
sonra nickine bakıyorum sensin :))
...
buarada misafirim gelmicek, onada misafir geliyomuş...siz gelin dedi ama gitmedim...misafirliğe gidicen desene yarın gelin diyeayy ben yapamam hayatta..neyse bi duş alayım çay demleyim kekmimide kocişle yeriz afiyetle
Damarda Kan Tükenir Ama Yürekte İman Tükenmez , Bu Böyle Bilinsin Bu Vatan Bölünmez ..!
Değiliz herkes gibi sıradan.. HAMD olsun TÜRK yaratmış YARADAN...!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
CUMHURİYET'imizin 88. yılı hepimize kutlu olsun.....
zuzum sen benim tavsiyemle tavuk dönerini al, ben senin tavsiyene uyup etini alıcam
walla güzel tavuk döneri, jambon gibi tadı..
ama ben o avatarı hiç kullanmadım ki yawrum :))
nasıl oldu kekinn?
slm kızlarr evden günaydın kimsecikler işe gitmemiş heralde, ii tatiller
biz bim in tavuk dönerini sevmedik, et dönerini denemedik
ama migrosun tavuk döneriyle et dönerini sürekli alıyorduk ben hamile kalana kadar. yuvarlak ekmekler oluyor ya tavuk dönercilerde, bizim ekmekçide o ekmekten satılıyor, ondan alıp içine salatasını,acı biber turşusunu koyup mayonez ketçap hazırdan güzel oluyordu valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?