2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sendee benim gibisin canim temizlemeden rahat edemiyorsun demi ?

ellerine saglik misgibi olmusturr evin simdi.

Günaydın Kızlar

Sanırım bende kaynanam gibi temizlik hastalığına yakalanıcam yada insanın kendi evi olduğu için temiz olsun istiyor hep.

dün eşimle camlara el attık salonun camlarını sildik perdeleri yıkayıp astık salonu süpürdük sildik toz aldım kaç saat sürdü ya sonra duşa girdik yemek yiyip hazırlanıp anneme gittik kahve içip eve döndük geceler uzun diye zaman geçmedi tv izledik 12 de yattık

ben de dün eşimin dükkanına öğlen yemeği götürdüm akşama kadar birlikte oturduk,müşterilerle ilgilendik. akşam eşimin asker arkadaşı ve eşi geldi birlkte biyerlere gittik, 10a doğru eve geldik, hemen yattık üşümüşüz. sabah da eşim artık 8de dükkanı açmam lazım erken çıkcaz dedi damladık hemen işe :)

kızlar eşimin dükkanına çiçek yollayım mı sizce? hayırlı olsun falan yazdırıp, ya da ne yazdırayım?

artık hayal etmekte zorlanmazsın eşini banyo temizlerken

kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördüm. açtığım konulardan bakıp bir yorum yapar mısınız ya

ben de bakıcam hemen :26:

Elfim güle güle giy yeni aldıklarını
ben de baktım cuma akşamı bir-kaç bişi ama herşey bayram üzeri çok pahalıydı
LCW bile nasıl pahalı geldi bana, bayram sonrası indirimlerden alıcam artık..

benim hafta sonu netim yoktu, bölgesel bir sorun galiba, bakamadım size..
cumartesi akşamı da regl oldum zaten, temizliği de pazara bırakmıştım karnımın agrısından..
pazar eşim yardım etti sağ olsun saatlerin değişmesi ne güzel oldu yaa, uyanıyosun karanlık oluyodu tekrar yatmak istiyodu insan..

Günaydın herkese

Ben de kredi çektim ya bişe alacak durumda değilim ama göbüş büyümeye devam ettiği için mecburen alıcam bişiler. Umarım uygun bikaç parça bulabilirim.

günaydın kızlar. rüyamla ilgili yorumlarınız için teşekkürler. cumartesi akşamı annemi aradık eşimle beraber, ben tek başıma cesaret edemedim. ama çok şükür çok çok iyi geldi sesi. eve doğalgazı döşetmiş, yerlere laminant yaptırmış. gayet mutluydu, rüyamdan bahsetmedim hiç. içim rahatladı. anneannem için de dua ettim, ama eşimin yaramazlıkları yüzünden yasin okuyamadım. bugünlerde okucam ama aklımda yani. cumartesi günü ben mutfağı toparladım, temizledim. eşim de ilk defa 5 gibi geldi, çok sevindim. onunla oturduk, bu hafta hep mesai kalmıştı, özledik birbirimizi yemek yedik, tv izledik vs. pazar günü 10'da uyandım. kahvaltı yaptık, kışlıkları çıkartıp yerleştirdim (bugüne ütülenecekler) sonra süpürge tuttum, yerleri sildim. dışarı çıktık. birkaç yer gezdik. alacak pek birşey bulamadım. sadece spor ayakkabı aldım.

elfişimm kurbanlığı ne kadara aldınız? biz de eşimin işyerinden arkadaşlarıyla danaya girdik. fiyatı bugün belli olacak ama 650-700 arası düşer diyor eşim.

elfişimm kurbanlığı ne kadara aldınız? biz de eşimin işyerinden arkadaşlarıyla danaya girdik. fiyatı bugün belli olacak ama 650-700 arası düşer diyor eşim.

Canım dana hisseli olarak 700 tl ise çok iyi. biz koçu o fiyata aldık. Anguslar vardı hisseli girerseniz 1.100 dediler. Bizi aştığı için koç aldık
Ama sizin fiyat çok iyiymiş

Günaydın kızlar hiç iyi bir haftasonu geçirmedim. Yatak odamız yandı elektrikli ufodan dolayı itfaiye bile geldi söndürdüler Allaha şükür ama halılar perde yatak ve uyku setim yandı. Allahtan bize birşey olmadı. Allah kimsenin başına vermesin o an ne yapacağını bilmiyor insan.

çok geçmiş olsun canım. allah korumuş sizleri

geçmiş olsun canım, ufo mu devrilmiş?

Geçmiş olsun canım.. Gece ufoyu açık mı bırakıyodunuz :/ neden kaynaklanmış ki :26:

kızlar eşimin dükkanına çiçek yollayım mı sizce? hayırlı olsun falan yazdırıp, ya da ne yazdırayım?

hemen vazgeçtimm :) tadilat yapılacak bu hafta ondan sonra yollarım :)

evet öle yap

artık hayal etmekte zorlanmazsın eşini banyo temizlerken

:26: geçmiş olsun canım...Allah korumuş...nasıl oldu gecemi

çok geçmiş olsun canım. allah korumuş sizleri
Sağol canım evet Allah korudu da uyurken başımıza gelmedi.

geçmiş olsun canım, ufo mu devrilmiş?
Sağol canım, Yok o ufolar ayarlı ya bir yanıyor bir sönüyor açık kalmış sabahtan ama üstünde birşey yokmuş kapalı olduğu sırada eşimde kapalı sanmış üstüne bornozunu asmış kurusun diye öyle yanmış işte. Aslında çok dikkat ederiz ama görünmez kaza işte

günaydın kızlar
yarenay ve elfi allah kurbanlıklarını kabul etsin ne güzel valla biz borçlardan hiç düşünemiouz.
elficim aldıklarını da ii günlerde giy
ben cmt akşam 7ye kadar burdaydım. o akşam hiç bişi yapamadım
pazar günü zaten saat yarımdı kalktığımızda kahvaltı tv derken bi baktım saat 2
sonra hemen 1 saat geri aldık 1 oldu alışverişe gitcektik ama baktım evi süpürmem lazım eşime buzdolabını vitrini makineleri çektirdim süpürdüm sildim.
tuvaleti banyoyu temizledim sonra baktım eşim yavaş yavaş yanaşıo neyse kendisine dayanamadım
sonra evi toparladık banyo yaptık alışverişe çıktık kotona gittik bayrama özel %30indirim yapmış eşime 2 kot 1 deri mont 1 ayakkabı 1 kemer 1 kazak aldık 260tlyi bayıldık geçen haftada 50 harcamıştık ben hafta içide 50 harcadım 350 tllik alışveriş yaptık artık bişi isteme dedim eve geçtik
arkadaşlar geldiler çay içmeye nişanlılar beden eğitimi öğretmeni ikiside. Bi arkadaşları yeni atanmıştı maaşa kız enkaz altında vefat etmiş dün yedisini yapmışlar arkadaşlar oraya gitmiş tabi üzülmüş ağlamışlar canları sıkkın oluncada bize gelmişler oturduk birlikte saat 10da kalktılar.
kardeşime grip bulaştırmışım :2: çocugum evde ateşli yatıo gittim ona baktım pasta falan götürdüm ama oda epey kötü olmuş bende tam atlatamadım havalarda iice buz kesio.

özet budur işte epey yazdım gerçi pek özet sayılmaz

Canım dana hisseli olarak 700 tl ise çok iyi. biz koçu o fiyata aldık. Anguslar vardı hisseli girerseniz 1.100 dediler. Bizi aştığı için koç aldık
Ama sizin fiyat çok iyiymiş

canım eşimin arkadaşının bacanağı kasap, kendi dükkanı var. o ayarlamış. sanırım ondan uygun geldi bu kadar. bizim için de iyi oldu. hem adam kasap, gerektiği gibi keser, parçalar. rahat oluruz dedik. hayırlısı inşallah.

canım ya çok geçmiş olsun, Allah korumuş sizi. nasıl oldu canım, açık mı bırakmıştınız?

Seneye bize de kısmet olur inş kurban kesmek

aminn canım bize de inşallah

inşallah kızlar, Allah herkese nasip etsin. eşimin pek niyeti yoktu bu sene için, ben ısrar ettim. seneye bir sürü borcun altına gircez. bu sene yapabiliyorken yapalım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…