Selam kızlar bize cuma akşamı tam çıkarken yarın gelmeyin dediler çok sevindik. eşim kaynanamda izinliydi. Bugün sabah 10 da uyandık kahvaltı yaptık evi görseniz berbat derecedeydi bana göre temizliğe başlıcaktım eşim dedi kurbanlık bakmaya gidelim bide alışveriş yapalım evi öylece bıraktık görümcemde işlerini bitirmiş canı sıkılıyormuş bende gellicem dedim kaynanamla birlikte hep beraber gittik bi tane koç aldık sonra avm ye gittik çok bakındık pek bişey beğenemedik eşim 2 pantolon aldı başka avm ye gittik ben lcw den bi kot bi triko kazak aldım bebişede aldık bişeyler. Kaynanam mont alacaktı beğenemedi saat 7 de eve girdik eşim kereviz istedi pazar alışverişide yapmıştık kereviz yemeği yaptım yemeğimizi yedik resmen kriz geçiriyordum yarın bu kadar işi nasıl yapıcam diye kendi kendime dedim kalk filiz yarın hepsi bitmez en azından 3 odayı temizle bütün odaları süpürdüm sildim toz aldım camlarım kenarlarını sildim 20:30da başladım 23:00 de bitti bende yoruldum yarında salonu temizlicem perdelerini atıcam makinaya koltukları çektiricem eşime. süpürüp silicem en azından odalar bittti rahatladım hafta içi bi gün kapıları silicem bi gün banyoyu silicem en son cumartesi tekrar bi süpürüp toz alıcam bayram temizliğim bitecek böylece
kafanızı şişirdim ya neyse herkese iyi geceler
nekk :)) dün banyo yıkama şeysini konuştuk ya :))))
ben yemek hazırlarken eşim gitmiş lavaboyu ovmuş yerlerini silmiş...dedim gidim banyoyu yıkayım, git igt diyo canım yaa bende wc nin içini yıkadım sadece :)
burayımı okudu nederrmişimmmm
kekim güzel oldu canım ama kremasında nişasta yazıyodu evde olmayınca koymadım....bence az geldi o sos ince oldu kreması kekin üstünde, bidahakine krem şanti yapayım diyorum üstüne
kızlar dün gece çok kötü bir rüya gördüm. açtığım konulardan bakıp bir yorum yapar mısınız ya
elfişimm kurbanlığı ne kadara aldınız? biz de eşimin işyerinden arkadaşlarıyla danaya girdik. fiyatı bugün belli olacak ama 650-700 arası düşer diyor eşim.
Günaydın kızlar hiç iyi bir haftasonu geçirmedim. Yatak odamız yandı elektrikli ufodan dolayı itfaiye bile geldi söndürdüler Allaha şükür ama halılar perde yatak ve uyku setim yandı. Allahtan bize birşey olmadı. Allah kimsenin başına vermesin o an ne yapacağını bilmiyor insan.
Günaydın kızlar hiç iyi bir haftasonu geçirmedim. Yatak odamız yandı elektrikli ufodan dolayı itfaiye bile geldi söndürdüler Allaha şükür ama halılar perde yatak ve uyku setim yandı. Allahtan bize birşey olmadı. Allah kimsenin başına vermesin o an ne yapacağını bilmiyor insan.
Geçmiş olsun canım.. Gece ufoyu açık mı bırakıyodunuz :/ neden kaynaklanmış ki :26:Günaydın kızlar hiç iyi bir haftasonu geçirmedim. Yatak odamız yandı elektrikli ufodan dolayı itfaiye bile geldi söndürdüler Allaha şükür ama halılar perde yatak ve uyku setim yandı. Allahtan bize birşey olmadı. Allah kimsenin başına vermesin o an ne yapacağını bilmiyor insan.
Seneye bize de kısmet olur inş kurban kesmek
kızlar eşimin dükkanına çiçek yollayım mı sizce? hayırlı olsun falan yazdırıp, ya da ne yazdırayım?
hemen vazgeçtimm :) tadilat yapılacak bu hafta ondan sonra yollarım :)
artık hayal etmekte zorlanmazsın eşini banyo temizlerken
Sağol canım evet Allah korudu da uyurken başımıza gelmedi.çok geçmiş olsun canım. allah korumuş sizleri
Sağol canım, Yok o ufolar ayarlı ya bir yanıyor bir sönüyor açık kalmış sabahtan ama üstünde birşey yokmuş kapalı olduğu sırada eşimde kapalı sanmış üstüne bornozunu asmış kurusun diye öyle yanmış işte. Aslında çok dikkat ederiz ama görünmez kaza iştegeçmiş olsun canım, ufo mu devrilmiş?
Canım dana hisseli olarak 700 tl ise çok iyi. biz koçu o fiyata aldık. Anguslar vardı hisseli girerseniz 1.100 dediler. Bizi aştığı için koç aldık
Ama sizin fiyat çok iyiymiş
Seneye bize de kısmet olur inş kurban kesmek
aminn canım bize de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?