Sağol Nek, Yok o ufolar ayarlı ya bir yanıyor bir sönüyor açık kalmış sabahtan ama üstünde birşey yokmuş kapalı olduğu sırada eşimde kapalı sanmış üstüne bornozunu asmış kurusun diye öyle yanmış işte. Aslında çok dikkat ederiz ama görünmez kaza. Akşam oldu Allahtan uyumuyorduk.Geçmiş olsun canım.. Gece ufoyu açık mı bırakıyodunuz :/ neden kaynaklanmış ki :26:
Sağol canım. Yok akşam oldu 7, 8 civarıydı komşular falanda geldi yardım ettiler su dökmeye çalıştılar Allah can'a bir zarar vermesin mal geri alınıyor bir şekilde.:26: geçmiş olsun canım...Allah korumuş...nasıl oldu gecemi
Çok sağol canım benim evet açık kalmış meğerse kapalı sanıyorduk.:26:canım ya çok geçmiş olsun, Allah korumuş sizi. nasıl oldu canım, açık mı bırakmıştınız?
Sağol Dilek kimsenin başına gelmesin düşmanıma vermesin Allah.kendimi_7_m geçmiş olsun Allah beterinden korumuş valla.
kızlar cumartesi akşamı alınan tavuk butları
yıkayıp, tuzlayıp buzdolabına attım, ama buzlukta değil..
pazar günü de pişirmedim, ıspanaklı börek vardı onu bitiridik..
bugün bozulmuşmudur o tavuk, yapılır mı yani..? dayanır mı ki? :44:
kızlar cumartesi akşamı alınan tavuk butları
yıkayıp, tuzlayıp buzdolabına attım, ama buzlukta değil..
pazar günü de pişirmedim, ıspanaklı börek vardı onu bitiridik..
bugün bozulmuşmudur o tavuk, yapılır mı yani..? dayanır mı ki? :44:
kesinnlikle dediğin gibi tatlım, cana gelmesin..
Sağol Nek, Yok o ufolar ayarlı ya bir yanıyor bir sönüyor açık kalmış sabahtan ama üstünde birşey yokmuş kapalı olduğu sırada eşimde kapalı sanmış üstüne bornozunu asmış kurusun diye öyle yanmış işte. Aslında çok dikkat ederiz ama görünmez kaza. Akşam oldu Allahtan uyumuyorduk.
Sağol canım. Yok akşam oldu 7, 8 civarıydı komşular falanda geldi yardım ettiler su dökmeye çalıştılar Allah can'a bir zarar vermesin mal geri alınıyor bir şekilde.
Çok sağol canım benim evet açık kalmış meğerse kapalı sanıyorduk.:26:
Sağol Dilek kimsenin başına gelmesin düşmanıma vermesin Allah.
Allah kabul etsin deniyo dimmi :)))Kızlar dün bebek mevlüdü vardı arkadaşın..mevlüt şekerlerini ikimiz yaptık güzel oldu :) mevlütten sonra bergamada olimpus diye biyer var oraya gittik
defacto dan mont aldım kendime :) fotosunu eklerim akşam
Bence dayanır gibi. bozulmuşsa kokar diye düşünüyorum
inş bozulmamıştır kızlar, tavuk zehirlenmesinden çok korkuyorum :26:dolaptaysa bence bozulmamıştır canım.
kesinnlikle dediğin gibi tatlım, cana gelmesin..
Allah kabul etsin deniyo dimmi :)))
montunu güle güle giy zuzuşum..
inş bozulmamıştır kızlar, tavuk zehirlenmesinden çok korkuyorum :26:
inş bozulmamıştır kızlar, tavuk zehirlenmesinden çok korkuyorum :26:
yemeşil olur mu canım 3 güne, iyice tırstımm..canım rengi yeşilimsi olduysa yemeyin, tuzlamışsın ya bişe olmaz, ama bi kokla.
evet ben de hiç bekletmem, bekleteceksem de buzluğa atarım ama işte dün yemek vardı yapamadım :26:tavuk çabuk bozuluyormuş canım, ben de çok korkarım. ama buzdolabında 2-3 gün dayanır diye düşünüyorum. aslında bekletmemek en iyisi tabii ama bazen oluyor işte.
:18: :18: :18: :18:
Sağol canım...
valla ben tavuktan zehirlenmiş biri olaraktan, yemezdim şahsen....
Biz yemğin içinde tavukmu var misal, arttımı ertesi güne kalınca yemeyiz hayatta....onun için annem tavuklu bişeyler yapınca yanına pek bişey yapmazki bitsin diye :)
gider gitmez atıcam fırınacanım tuzlayıp koymuşsun hem de hiçbişi olmaz ama bugün pişir
merhaba kızalrrr....
Nasılsınız?
Ben keyifsiz bir haftaya başladım ama bakalım nasıl devam edecek
merhaba Kızalrrr....
nasılsınız?
ben keyifsiz bir haftaya başladım ama bakalım nasıl devam edecek
hayırdır canım ....
hayırdır neden :26:
ben valla epey keyifli sayılırım sebep yok hareketli müzikler dinleyip oynuoum masa başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?