günaydın kızlar nasılsınız pakem...
özledim bir bakayım ne var ne yok ? Tek tek sorayım nekim,elficim,luxorum,,zuzu ve yarenay nasılnız...
Ben hamişim nekim sölemiştir hayırlısıyla 2.ayımızı doldurduk...bugün topik topik geziyorum bir uğrayayım eski dostlar ne yapıyormuş sorayım dedim...dört tane topiğe laf yetiştiryorum da ayıptır söylemesi...
hayırdır derdimi varda girdi diyenlerede düşünmeden cvp yazayım : Alllahıma şükür dert tasam yok çok şükür her şeyim yolunda ...
kardeşim için soran arkidşlerime de bir teşekkür edeyim girmişken...Hepinize teşekkür ederim kızlar ..
müdürümle gerginiz biraz
gecen hafta perşembe günü biraz hararetli bir toplantı gecirdik
ve benim bu carsamba yıl sonu toplantım var onunla... Ve baska bir birime gecmek istedigimi söyleyecegim. Nasıl tepki verecek bilmiyorum
ya aslında moralmen iyiyim güzel bir haftasonu gecirdim, dinlendim gezdim ama pek sevgili müdürüm olan bayan beni gerip duruyor
senin için hangisi hayırlıysa o olsun canım :26:müdürümle gerginiz biraz
gecen hafta perşembe günü biraz hararetli bir toplantı gecirdik
ve benim bu carsamba yıl sonu toplantım var onunla... ve baska bir birime gecmek istedigimi söyleyecegim. nasıl tepki verecek bilmiyorum
hoşbulduk kız ne gülyon söle çabuk...
senin için hangisi hayırlıysa o olsun canım :26:
Miray, işin olmayınca 5 topiğe de laf yetiştirirsin tabi canım
ben arada sizin topiğe uğrayınca bile işimi acaip aksatıyorum :105:
Günaydın demedim ben sana bugün
senin için hangisi hayırlıysa o olsun canım :26:
Miray, işin olmayınca 5 topiğe de laf yetiştirirsin tabi canım
ben arada sizin topiğe uğrayınca bile işimi acaip aksatıyorum :105:
Günaydın demedim ben sana bugün
kzılar defne joy'un kocası evlenmiş bile, daha 8 ay oluyor
Bu erkekler niye böyle yaaa
anladım canım...
Peki istediğin birime geçirtcekmi...ama aynı müdür olmucakmı başında:26:
açıklamana güldüm :)
neden öle düşünelim, dert topiğimiki :)
yok ta hani insan üzgün olur canı sıkılır yazcak yer arar eski dost arar o misal yaneeeeeeeeeeee.....
günaydın kızlar nasılsınız pakem...
özledim bir bakayım ne var ne yok ? tek tek sorayım Nekim,elficim,luxorum,,zuzu ve yarenay nasılnız...
ben hamişim nekim sölemiştir hayırlısıyla 2.ayımızı doldurduk...Bugün topik topik geziyorum bir uğrayayım eski dostlar ne yapıyormuş sorayım dedim...Dört tane topiğe laf yetiştiryorum da ayıptır söylemesi...
Hayırdır derdimi varda girdi diyenlerede düşünmeden cvp yazayım : Alllahıma şükür dert tasam yok çok şükür her şeyim yolunda ...
Kardeşim için soran arkidşlerime de bir teşekkür edeyim girmişken...hepinize teşekkür ederim kızlar ..
evet zaten evlilikleri çatırdıyomuş onların belli ki :44:ne bekliyodunki canım...baksana doğru düzgün bi evlilikleri yokmuş... Başka erkekle bardan sonra onun evine gidiyo...kocası başka yerde:101:
Adamı hiç ağlarken görmedim..eşi vefat etmiş hiçmi gözyaşın akmaz
evet zaten evlilikleri çatırdıyomuş onların belli ki :44:
ama 8 ay içinde ne ara tanıştın, ne ara sevgili oldun, ne ara evlilik kararı aldın
evet zaten evlilikleri çatırdıyomuş onların belli ki :44:
Ama 8 ay içinde ne ara tanıştın, ne ara sevgili oldun, ne ara evlilik kararı aldın
:26: :26: :26:güzeliimmm 8 ay içinde olduğunu nerden biliyosunnn
:26: :26: :26:
Tövbe allam günahları boynuna
eşime soruyorum ben ölürsem evlenirmisin diye, asla evlenmem diyo, sen ölürsen allah benim de canbımı alsın diyo ama işte böyle olayları gördükçe erkeklere gıcık oluyorum
..
Yemekte nohut varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?