2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hoşgeldin :)

ya aslında moralmen iyiyim güzel bir haftasonu gecirdim, dinlendim gezdim ama pek sevgili müdürüm olan bayan beni gerip duruyor

anladım canım...

Peki istediğin birime geçirtcekmi...ama aynı müdür olmucakmı başında:26:

senin için hangisi hayırlıysa o olsun canım :26:

Miray, işin olmayınca 5 topiğe de laf yetiştirirsin tabi canım
ben arada sizin topiğe uğrayınca bile işimi acaip aksatıyorum :105:
Günaydın demedim ben sana bugün

kzılar Defne Joy'un kocası evlenmiş bile, daha 8 ay oluyor
bu erkekler niye böyle yaaa

işim var hemde çok ama yapmayorum telefonları kesmişler işimde telefonla 4 tane kurumu aramam lazım onlardan bilgi alacamda rapor hazırlıyacam ama tel kesik valla bende cebimden aramıyorum banane niye kesitilerse beklerim olmazsa tel yoktu derim ....

haziran hamiş toipiği kokoş topiği sizin topiğe yazdım avatar takibi yapom bide böcüğün sayfasına bakyom...5 tane

sana da günaydın cnm

işim var hemde çok ama yapmayorum telefonları kesmişler işimde telefonla 4 tane kurumu aramam lazım onlardan bilgi alacamda rapor hazırlıyacam ama tel kesik valla bende cebimden aramıyorum banane niye kesitilerse beklerim olmazsa tel yoktu derim ....

haziran hamiş toipiği kokoş topiği sizin topiğe yazdım avatar takibi yapom bide böcüğün sayfasına bakyom...5 tane

sana da günaydın cnm

kzılar defne joy'un kocası evlenmiş bile, daha 8 ay oluyor
Bu erkekler niye böyle yaaa

ne bekliyodunki canım...baksana doğru düzgün bi evlilikleri yokmuş... Başka erkekle bardan sonra onun evine gidiyo...kocası başka yerde:101:

Adamı hiç ağlarken görmedim..eşi vefat etmiş hiçmi gözyaşın akmaz

anladım canım...

Peki istediğin birime geçirtcekmi...ama aynı müdür olmucakmı başında:26:

yok aynı müdür olmayacak. birazda o yüzden gecmek istiyorum o bölüme. bide meslegime daha uygun aslında....

ama şöle bi durum var bu bölümdeki en tecrübeli benim ve yeni alınacak iki kişi var bu yüzden onalrın egitimi şu bu diye bahaneler bulabilirmi bilmiyorum. ama ben cok sıkıldım şu anda yaptıgım işte...
kızlar bana şans dileyin olurmu? bir arıza cıkarmasın...

canım hayırlı olsun bebeğinle daha da güzel günler yaşaman dileğiyle

evet zaten evlilikleri çatırdıyomuş onların belli ki :44:
ama 8 ay içinde ne ara tanıştın, ne ara sevgili oldun, ne ara evlilik kararı aldın

güzeliimmm 8 ay içinde olduğunu nerden biliyosunnn
:26: :26: :26:
tövbe allam günahları boynuna

eşime soruyorum ben ölürsem evlenirmisin diye, asla evlenmem diyo, sen ölürsen Allah benim de canbımı alsın diyo ama işte böyle olayları gördükçe erkeklere gıcık oluyorum
..
yemekte nohut varmış

öle düşünme canım...allah birbirinizin acısını göstermesim (hepimiz için)

..

Yaa acaba ben yesem Ve de akşama napsam:26:
Kızlar patlıcanım var bozulcak yaa 1 haftayı geçti.... Karnıyarığı nasıl yapıyonuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…