öle düşünme canım...allah birbirinizin acısını göstermesim (hepimiz için)
..
Yaa acaba ben yesemVe de akşama napsam:26:
Kızlar patlıcanım var bozulcak yaa 1 haftayı geçti.... Karnıyarığı nasıl yapıyonuzzz
ya benim buaralar çok mide bulantısım varya :26: Kuscak gibi değil de tiksiniyorum
geçen gün ve bu sabah, dişlerimi fırçalarken öğürdüm
adetimde yeni bitti :26: Havalardan mı nedir....
aminnnnnnnnn..öle düşünme canım...allah birbirinizin acısını göstermesim (hepimiz için)
..
Yaa acaba ben yesemVe de akşama napsam:26:
Kızlar patlıcanım var bozulcak yaa 1 haftayı geçti.... Karnıyarığı nasıl yapıyonuzzz
canım hayırlı olsun bebeğinledaha da güzel günler yaşaman dileğiyle
Miray halen mesajlarını birden fazka gönderiyon heee
Iftar 4 küsürde, ben perşembe, cuma, cumartesi oruç tutayım..
Hem borçlarım da var :44:
4 bayanız biz bizim katta bitanesi oruç tutuyo, ben de onun sayesinde tutucam işte.. yoksa ben de her sene borçlarımı es geçiyodumAy ben borçlarımı tutamıyorum ya
Sen ne güzel düşünmüşsün
patlıcanların kabukları az kalcak şekilde alacalı soyuyorum bi yerinden uzunlamasına kesik atıyorum kızartıyorum çevirerek, sonra iç harcını hazrlıyorum, soğanı, yeşil biberi ve kıymayı kavurup incecik dilimlediğim sarımsakla bir-iki çeviriyorum. 2 domates doğrayıp ekliyorum, annem maydonozda kıyıp koyardı ama benm eşim yemiyor koyamıyorum.tuz, biber ekliyorum. Sonra bunu patlıcanın içine dolduruyorum. üzerine uzun kesilmiş biber bir dilim domates ve bir bütün sarımsak koyup fırında salçalı sosla pişiriyorum.
hee ne olsa havalrdanBaşka ihtimaller de var zuzummm
aminnnnnnnnn..
ben hiç yapmadın daha karnıyarık :26:
o patlıcanları yap bugün/yarın içi çekirdeklenmeye koyulaşmaya başlıyor zuzum..
miraycım hoşgeldin, bebişin hayırlı olsun tekrardan, çok sevindim canım
zuzu kız pişmiş tavuk bir günde bozulur mu hiç, yapma atma yemekleri günahben uzun zamandır karnıyarık yapmadım canım, eşimin iş yerinde ısıtamadığı için istemediği yemeklerden biri çünkü ama hatırladığım kadarıyla dilşadın yaptığınının aynısını yapıyordum, sadece en son sosuna sarımsak atmıyorum ben bir daha.
çikolatam bol şans canım, umarım biran önce istediğin bölüme geçer, kurtulursun müdüründen.
Çok güzel olmuyo o çekirdekli halini yemek, acıyo patlıcan birdeakşama bakayım bozulmmıştır inşallh...çekirdek olmuşsa napayım ki,yapmayım mıı
valla canım en nefret ettiğim şeydir kusmakve zehirlendiğimde çok kötü yaşattı bunu bana tavuk oyüzden antipatim var kalmış tavuğa :) yapıldığı an yerim severim de
nekkk o donmuş tavuk dönerleri de buyüzden almıyorum
pazartesi ve perşembe tutunca çok sevapmışneden perşembe cuma c.ertesi....
haftayamı diyosun
kitabım bitti, yapacak iş yok. patron burda, klavye sesi çıkartmaya korkuyorum laf söyleyecek diye. çoooook sıkılıyorummmmm. bana kitap önerin kızlarrr
Çok güzel olmuyo o çekirdekli halini yemek, acıyo patlıcan birde
tuzlu suda azcık fazla beklet bişi olmaz
kitabım bitti, yapacak iş yok. patron burda, klavye sesi çıkartmaya korkuyorum laf söyleyecek diye. çoooook sıkılıyorummmmm. bana kitap önerin kızlarrr
pazartesi ve perşembe tutunca çok sevapmış
cumartesi zaten arife olduğu için tutucam
cuma da bölünmesin
perşembe, cuma, cumartesi diye düşündüm o yüzden
ben de düşünüyorum chek up yaptırmayı,Biara chek up yaptırayım diyodum kaldı
Hep ince bi ağrı oluyo başımda uyumak istiyorum sadece
Ayy şuanda da uykum var zatii(
yarenim türkçe okumadığım için ben kitap önerisi pek yapamam ama bunlar var aklımdaben de netten e-book bakayım. günlük zaman geçireyim en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?