2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

slm kızlarrrrr topiğin saatleri mi değişmemş benim gözüm mü yanlış görüo yaren son msj.ın 3te falan yazılmıış görünüo da

ben regl oldum evdeym bugün boş günüm,keyifsizim canım hiçbişi yapmak istemio. size ii çalışmalar kızlar bi bakim kaçıyım dedim

saol canım, kolera günlerinde aşk'ı duymuştum sanki ama diğerlerini duymadım. bir bakayım bulabilecek miyim?

bugün herkeste pazartesi sendromu var galiba, bizim burdaysa maaş sendromu var. patron inanılmaz gergin, yine

Ayşam doktora gittindi sen dimmi, hala mı ağrıların var :44:
yarenim senin bu patronun bol'un müdürünü aratmıyor

akşama ne yapacaksınız
ben meşhur tavuklarımı atıcam fırına

Miraycım hoşgeldin biraz geç oldu kusura bakma patron yok bütün işler bize kaldı 10 dk. sonra eft saati bitiyor işlemler bitmedi daha sohbetinize katılamadım

Tekrardan bebişin hayırlı olsun ve tekrardan kardeşine geçmiş olsun

yok, ben tiksindim canım
anladım canım, öyle oluyomuş hamişken insan illa birşeyden çok tiksiniyomuş
bakalım biz neyi sevmicez :))
..
kapkaranlık olucak akşam eve giderken, bizim 70 yaşındaki şoför kaza yapmasa bari
verdiler şunu başımıza, aklıma hep kötü kötü şeyler geliyo zaten bu aralar

nektarcım ben tavukla ton balığını çok severdim şimdi kokularına bile tahammülüm yok.
ağzını hayra aç kız. kazasız belasız inşallah.

sağol cnm darısı başına

çok çalışma kız bırak biraz başkaları yapsıun azcık ağırdan al işleri hepsini yetiştirdinmi işleri çoğaltıyorlar nasılsa hepsini yapar diye....

siz diye bişey var mı? ben bilmiyormuyum yoksa?:44:

nektarcım ben tavukla ton balığını çok severdim şimdi kokularına bile tahammülüm yok.
ağzını hayra aç kız. kazasız belasız inşallah.
ton balığından ben evlenince tiksindim bile
çok severdim ton balıklı salatayı felan ama eşime 2-3 kez ton balıklı makarna yaptım ya öğğğğ :120:
o sıcak makarnayla ton balığının kokusu birleşince iğrenç oluyo, tencereyi bile yıkamadan atasım geliyo..
yapmıyorum da artık, eşim bayılıyo ama..
geçen markette gizlice sepete ton balığı atıyo dedim "gördümm seni, al ama ben yokken yicen onu" yemiş imha etmiş bile
ben ve olursa bebeğim işte miroş

Son düzenleme:

haa olursaaaa oldumu dedim çalışmalara balayınca haber ver....

kızlar merhaba. bende 2010 ağustosta evlendim. hemen bebiş istedik ama baya bisüre olmadı. şuan 16 haftalık hamileyim. allah nasip ederse yarın cinsiyetini öğrenicem bebişimin. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

HOŞGELDİN ZEYTİN, GÖZÜNÜZ AYDIN aLLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN

NEKKK TONBALIKLI MAKARNA İĞĞRENNÇÇÇÇ ÖTESİİİİ....EŞİME DİYODUM ALALIM DİYE O DA SEVMİYOMUŞ HİÇ ALDIRTMADI AMA HEP MERAK ETTİYDİM..YAZIN Bİ LOKANADA ARKİYLE YEDİK DAHA DOĞRUSU YİYEMEDİK :)ÖLECE GERİ GİTTİ TABAK...ÇOK KÖTÜYDÜ O GÜNÜ UNUTMAM VE ASLA BİRDAHA YEMEM!!

aynen zuzum, ben de sevmiyorum hiçç
ama salataya kullanıyodum arada, şimdi ıhh herşeyde iğrenç geliyo bana ton balık :120:

zeytin hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…