yarenim türkçe okumadığım için ben kitap önerisi pek yapamam ama bunlar var aklımda
Jane Eyre - Sharlotte Bronte
Kolera Günlerinde Aşk
Ten Little Niggers - Agatha Christie
üçünü de ben çok sevdim, bulgarcalarını okumuştum
benim tarzım kitaplar, sen sevmessin belki :)) türkçeleri de vardır mutlaka, istersen bi bak
slm kızlarrrrr topiğin saatleri mi değişmemş benim gözüm mü yanlış görüo yaren son msj.ın 3te falan yazılmıış görünüo da
ben regl oldum evdeym bugün boş günüm,keyifsizim canım hiçbişi yapmak istemio. size ii çalışmalar kızlar bi bakim kaçıyım dedim
Ayşam doktora gittindi sen dimmi, hala mı ağrıların var :44:slm kızlarrrrr topiğin saatleri mi değişmemş benim gözüm mü yanlış görüo yaren son msj.ın 3te falan yazılmıış görünüo da
ben regl oldum evdeym bugün boş günüm,keyifsizim canım hiçbişi yapmak istemio. size ii çalışmalar kızlar bi bakim kaçıyım dedim
yarenim senin bu patronun bol'un müdürünü aratmıyorsaol canım, kolera günlerinde aşk'ı duymuştum sanki ama diğerlerini duymadım. bir bakayım bulabilecek miyim?
bugün herkeste pazartesi sendromu var galiba, bizim burdaysa maaş sendromu var. patron inanılmaz gergin, yine
ben meşhur tavuklarımı atıcam fırınaakşama ne yapacaksınız
günaydın kızlar nasılsınız pakem...
özledim bir bakayım ne var ne yok ? tek tek sorayım Nekim,elficim,luxorum,,zuzu ve yarenay nasılnız...
ben hamişim nekim sölemiştir hayırlısıyla 2.ayımızı doldurduk...Bugün topik topik geziyorum bir uğrayayım eski dostlar ne yapıyormuş sorayım dedim...Dört tane topiğe laf yetiştiryorum da ayıptır söylemesi...
Hayırdır derdimi varda girdi diyenlerede düşünmeden cvp yazayım : Alllahıma şükür dert tasam yok çok şükür her şeyim yolunda ...
Kardeşim için soran arkidşlerime de bir teşekkür edeyim girmişken...hepinize teşekkür ederim kızlar ..
afiyet olsun canım. ben tavuk yiyemiyorum artık malum. o yüzden farklı fikirler kızlar :)ben meşhur tavuklarımı atıcam fırına
aaa niye? hamişken tavuk yasak mı ki? :26:afiyet olsun canım. ben tavuk yiyemiyorum artık malum. o yüzden farklı fikirler kızlar :)
aaa niye? hamişken tavuk yasak mı ki? :26:
anladım canım, öyle oluyomuş hamişken insan illa birşeyden çok tiksiniyomuşyok, ben tiksindim canım
Miraycım hoşgeldin biraz geç oldu kusura bakma patron yok bütün işler bize kaldı 10 dk. sonra eft saati bitiyor işlemler bitmedi daha sohbetinize katılamadım
Tekrardan bebişin hayırlı olsun ve tekrardan kardeşine geçmiş olsun
yok, ben tiksindim canım
anladım canım, öyle oluyomuş hamişken insan illa birşeyden çok tiksiniyomuş
bakalım biz neyi sevmicez :))
..
kapkaranlık olucak akşam eve giderken, bizim 70 yaşındaki şoför kaza yapmasa bari
verdiler şunu başımıza, aklıma hep kötü kötü şeyler geliyo zaten bu aralar
..
kapkaranlık olucak akşam eve giderken, bizim 70 yaşındaki şoför kaza yapmasa bari
..
ton balığından ben evlenince tiksindim bilenektarcım ben tavukla ton balığını çok severdim şimdi kokularına bile tahammülüm yok.
ağzını hayra aç kız. kazasız belasız inşallah.
ben ve olursa bebeğim işte miroşsiz diye bişey var mı? ben bilmiyormuyum yoksa?:44:
ton balığından ben evlenince tiksindim bile
çok severdim ton balıklı salatayı felan ama eşime 2-3 kez ton balıklı makarna yaptım ya öğğğğ :120:
o sıcak makarnayla ton balığının kokusu birleşince iğrenç oluyo, tencereyi bile yıkamadan atasım geliyo..
yapmıyorum da artık, eşim bayılıyo ama..
geçen markette gizlice sepete ton balığı atıyodedim "gördümm seni, al ama ben yokken yicen onu" yemiş imha etmiş bile
ben ve olursa bebeğim işte miroş
kızlar merhaba. bende 2010 ağustosta evlendim. hemen bebiş istedik ama baya bisüre olmadı. şuan 16 haftalık hamileyim. allah nasip ederse yarın cinsiyetini öğrenicem bebişimin. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
aynen zuzum, ben de sevmiyorum hiççHOŞGELDİN ZEYTİN, GÖZÜNÜZ AYDIN aLLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN
NEKKK TONBALIKLI MAKARNA İĞĞRENNÇÇÇÇ ÖTESİİİİ....EŞİME DİYODUM ALALIM DİYE O DA SEVMİYOMUŞ HİÇ ALDIRTMADI AMA HEP MERAK ETTİYDİM..YAZIN Bİ LOKANADA ARKİYLE YEDİK DAHA DOĞRUSU YİYEMEDİK :)ÖLECE GERİ GİTTİ TABAK...ÇOK KÖTÜYDÜ O GÜNÜ UNUTMAM VE ASLA BİRDAHA YEMEM!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?