2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yok anacıım bidaha mı, tövbe

Ay unutmasam da evegiderken kıyma alsam evde bidamla bilem yok :) kocacım sabah verdi 20 liralık al dedi acaba 10 liralık alsam yetmezmi 5-6 tane patlıcana
çokmu pintiyim ne

aynen zuzum, ben de sevmiyorum hiçç
ama salataya kullanıyodum arada, şimdi ıhh herşeyde iğrenç geliyo bana ton balık :120:

zeytin hoşgeldin

sağolun kızlar. hoşbuldm

zeytin hoşgeldin canım, hayırlı olsun bebişin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

ayy ben bayılırım tonbalığına ya. sandviçte, salatada, makarnada hiç fark etmez. zevkle yerim, çok şükür eşim de öyle

bu akşam ne yapsam bilemedim, sanırım zor günlerimin kurtarıcısı olan bezelyeyi yapcam

günaydın kızlar. bugün girebileceğimi sanmıyorum pek. malum maaş günü ve geçen ay herkes bol bol mesai kaldı. patron maaşları verirken hiç hoşnut olmayacak maalesef sanki başkasına çalışmışız, yaptığımız işlerin parasını almayacakmış gibi, verdiği parayı burnumuzdan getiriyor. bu hafta zor olacak bizim için. size hoş sohbetler diliyorum

dimi 10 liralık alim yeter :)

yani 20 tllik de alsam hepsini katmam atarım buzluğa da , şimdi 20 tl vermek istemiyorum açıkcası

günaydınnn
canım dün ne kadarlık kıyma aldın bilmiorum ama burda kilosu her dükkanda 20 lira ben de geçen hafta karnıyarık yapınca yarım kilo aldım ama yaklaşık 6,5 liralık kısmı yetti de arttı bile hemde bol bol koydum. ama benm patlıcanlarım küçüktü, 8tane yaptım.
miraycım evet bende bi bebiş bekliyorum hayırlısıyla.
zeytin hoşgeldin.
miray ve zeytin inşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhatle kucaklarımıza alıp, büyütürüz.

nekk ben de ton balıklı makarnayı hiç sevmezdim de, marul dereotu gibi yeşillikler kuru soğan ve ton balığıyla salatası güzel oluyordu.

Günaydın dostlar ne güzel hamilelerimiz varmış Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın kızlar. Ben de bayrama gün sayıyorum resmen yolculuğumuz güzel geçecek çünkü cümbür cemaat gidiyoruz annem babam kardeşim eşim ve ben araba yolculuğu yapıcaz zevkli geçer yol uzun da olsa biraz dinleneyim kafamı dağıtayım hayırlısıyla.

Canım hayırlı uğurlu olsun ben iyiyim kendi adıma çok şükür çok sevindim bebikine

kolay gelsin yarenim

canımm patronlar malesef ki öle yapıyor. sanki hibede bulunuyormuş gibi, verdikleri paranın acısını çıkarmaya çalışıyorlar. özel sektör çalışanı resmi çalışandan kat be kat fazla yoruluyor aslında. kolay gelsin...

dilsadcım sen nasılsın canım maşallah 13. haftaya gelmişsiniz:13:

saolun kızlar. maalesef çok zor bir durum ve her ay başı katlanmak zorunda kalıyoruz.

luxxorcum sigara olayı ne durumda ve tabii bir de bebiş çalışmaları???

saolun kızlar. maalesef çok zor bir durum ve her ay başı katlanmak zorunda kalıyoruz.

luxxorcum sigara olayı ne durumda ve tabii bir de bebiş çalışmaları???

canım sigarayı yok denecek kadar azaltmayı başarabildim çok şükür günde 3-4 e düşürdüm h. sonları ve evdeyken hiç içmiyorum. Bebek de bu ay gelecek gibi hissediyorum 10. ayda ateş ölçme yöntemi deniyorum ateşim iyi gibi şimdilik 388b2f Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kızlar günaydınnnn,,,

dün müdürüme bölüm değiştirmek istedigimi söyledim, sorun cıkarmadı arada laflar soktu ama en azından bugun insan kaynakları ile konusacagını söyledi.

bu arada dün gelen mail ile bayram haftasını birleştirdiler ama 2 gün yıllık izinden düşecek. benim zaten 3 gün kalmıstı şimdi 2 si gidecek yine
bide bu bayram maddi sebebler yüzünden istanbulda kalacaktık, şimdi ben ne yapacagım perşembe ve cuma günü eşim çalışacak o günlerde....

aksam telefonun sesini kısık unutmusum ve eşim tam 20 kere aramıs eve gelmeden önce, öyle korkmus ki... cok sinirlendi ama haklı aslında, bana ulaşabilecegi başka hiçbişi yok, kaza gecirdin sandım dedi... kıyamam ya cok üzüldüm onu telaşladırdıgım için

inşallah cnm bende çok heyecanlıyım kızlar bilir nasıl istedim bu bebişi şimdi benimle umarım hep benimle olur inş....

benim mide bulantılarım arttı ne olacak böyle bilmem sendede mide bulantıları varmıydı ilk başlarda 2 ay oldu ama hala ölyorum sabahları çıkarmaktan...

buarada dilşad ismin hoşuma gitti ne demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…