bence yeter, çok bile :26: Sadece kıyma koymican ki, sebzeler de olucak
HOŞGELDİN ZEYTİN, GÖZÜNÜZ AYDIN aLLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN
NEKKK TONBALIKLI MAKARNA İĞĞRENNÇÇÇÇ ÖTESİİİİ....EŞİME DİYODUM ALALIM DİYE O DA SEVMİYOMUŞ HİÇ ALDIRTMADI AMA HEP MERAK ETTİYDİM..YAZIN Bİ LOKANADA ARKİYLE YEDİK DAHA DOĞRUSU YİYEMEDİK :)ÖLECE GERİ GİTTİ TABAK...ÇOK KÖTÜYDÜ O GÜNÜ UNUTMAM VE ASLA BİRDAHA YEMEM!!
aynen zuzum, ben de sevmiyorum hiçç
ama salataya kullanıyodum arada, şimdi ıhh herşeyde iğrenç geliyo bana ton balık :120:
zeytin hoşgeldin
dimi 10 liralık alim yeter :)
yani 20 tllik de alsam hepsini katmam atarım buzluğa da , şimdi 20 tl vermek istemiyorum açıkcası
günaydın kızlar nasılsınız pakem...
özledim bir bakayım ne var ne yok ? tek tek sorayım Nekim,elficim,luxorum,,zuzu ve yarenay nasılnız...
ben hamişim nekim sölemiştir hayırlısıyla 2.ayımızı doldurduk...Bugün topik topik geziyorum bir uğrayayım eski dostlar ne yapıyormuş sorayım dedim...Dört tane topiğe laf yetiştiryorum da ayıptır söylemesi...
Hayırdır derdimi varda girdi diyenlerede düşünmeden cvp yazayım : Alllahıma şükür dert tasam yok çok şükür her şeyim yolunda ...
Kardeşim için soran arkidşlerime de bir teşekkür edeyim girmişken...hepinize teşekkür ederim kızlar ..
günaydın kızlar. bugün girebileceğimi sanmıyorum pek. malum maaş günü ve geçen ay herkes bol bol mesai kaldı. patron maaşları verirken hiç hoşnut olmayacak maalesefsanki başkasına çalışmışız, yaptığımız işlerin parasını almayacakmış gibi, verdiği parayı burnumuzdan getiriyor. bu hafta zor olacak bizim için. size hoş sohbetler diliyorum
günaydın kızlar. bugün girebileceğimi sanmıyorum pek. malum maaş günü ve geçen ay herkes bol bol mesai kaldı. patron maaşları verirken hiç hoşnut olmayacak maalesefsanki başkasına çalışmışız, yaptığımız işlerin parasını almayacakmış gibi, verdiği parayı burnumuzdan getiriyor. bu hafta zor olacak bizim için. size hoş sohbetler diliyorum
canımm patronlar malesef ki öle yapıyor. sanki hibede bulunuyormuş gibi, verdikleri paranın acısını çıkarmaya çalışıyorlar. özel sektör çalışanı resmi çalışandan kat be kat fazla yoruluyor aslında. kolay gelsin...
saolun kızlar. maalesef çok zor bir durum ve her ay başı katlanmak zorunda kalıyoruz.
luxxorcum sigara olayı ne durumda ve tabii bir de bebiş çalışmaları???
günaydınnn
canım dün ne kadarlık kıyma aldın bilmiorum ama burda kilosu her dükkanda 20 lira ben de geçen hafta karnıyarık yapınca yarım kilo aldım ama yaklaşık 6,5 liralık kısmı yetti de arttı bile hemde bol bol koydum. ama benm patlıcanlarım küçüktü, 8tane yaptım.
miraycım evet bende bi bebiş bekliyorum hayırlısıyla.
zeytin hoşgeldin.
miray ve zeytin inşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhatle kucaklarımıza alıp, büyütürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?