Canım hayırlı uğurlu olsun ben iyiyim kendi adıma çok şükür çok sevindim bebikine
kolay gelsin yarenim
ben uyukluyorum, sabah eşimin yanından kalkıp işe gelmek ne zor geldi yaagünaydın kızlar nasılsınız ?
Kızlar günaydınnnn,,,
dün müdürüme bölüm değiştirmek istedigimi söyledim, sorun cıkarmadı arada laflar soktu ama en azından bugun insan kaynakları ile konusacagını söyledi.
bu arada dün gelen mail ile bayram haftasını birleştirdiler ama 2 gün yıllık izinden düşecek. benim zaten 3 gün kalmıstı şimdi 2 si gidecek yine
bide bu bayram maddi sebebler yüzünden istanbulda kalacaktık, şimdi ben ne yapacagım perşembe ve cuma günü eşim çalışacak o günlerde....
aksam telefonun sesini kısık unutmusum ve eşim tam 20 kere aramıs eve gelmeden önce, öyle korkmus ki... cok sinirlendi ama haklı aslında, bana ulaşabilecegi başka hiçbişi yok, kaza gecirdin sandım dedi... kıyamam ya cok üzüldüm onu telaşladırdıgım için
sağol cnm darısı başına ...çok oldu konuşmadık tatile gelip gitmişsin insan bi uğrar yanımada küstüm gayrı sana sen gel tekirovalara bana uğrama evimin önünden geçmeden gidilmiyor tekirovaya ben konyaaltında deniz tarafında oturyorum buraya tatile gelirsen bidaha haberim olsun otel seçerkende rixos tekirova pek iyi değildir sana SUNGATE ayarlardım ben orda reception infoda çalıştım...herkesi tanırım ...bidaha gel git haberim olmasın gör gününü sen....
canım sigarayı yok denecek kadar azaltmayı başarabildim çok şükür günde 3-4 e düşürdüm h. sonları ve evdeyken hiç içmiyorum. Bebek de bu ay gelecek gibi hissediyorum 10. aydaateş ölçme yöntemi deniyorum ateşim iyi gibi şimdilik 388b2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar günaydınnnn,,,
dün müdürüme bölüm değiştirmek istedigimi söyledim, sorun cıkarmadı arada laflar soktu ama en azından bugun insan kaynakları ile konusacagını söyledi.
bu arada dün gelen mail ile bayram haftasını birleştirdiler ama 2 gün yıllık izinden düşecek. benim zaten 3 gün kalmıstı şimdi 2 si gidecek yine
bide bu bayram maddi sebebler yüzünden istanbulda kalacaktık, şimdi ben ne yapacagım perşembe ve cuma günü eşim çalışacak o günlerde....
aksam telefonun sesini kısık unutmusum ve eşim tam 20 kere aramıs eve gelmeden önce, öyle korkmus ki... cok sinirlendi ama haklı aslında, bana ulaşabilecegi başka hiçbişi yok, kaza gecirdin sandım dedi... kıyamam ya cok üzüldüm onu telaşladırdıgım için
inşallah cnm bende çok heyecanlıyım kızlar bilir nasıl istedim bu bebişi şimdi benimle umarım hep benimle olur inş....
benim mide bulantılarım arttı ne olacak böyle bilmem sendede mide bulantıları varmıydı ilk başlarda 2 ay oldu ama hala ölyorum sabahları çıkarmaktan...
buarada dilşad ismin hoşuma gitti ne demek?
miray demek ben seni burdan hatırlıyordum :)
günaydın herkese....
canım sigaraya çok sevindim inan. o 3-4 ü de bıraksan 1-2 hafta, bir daha ağzına almak istemeyeceksin aslında. neyse buna da şükür diyelim. günde 1-2 paket içtiğimiz zamanlar da oldu
bebiş de hayırlı zamanını bekliyordur canım, umarım en hayırlı zamanda sağlıkla, sıhhatle gelir anneciğinin göbişine
çikolata müdürünle işin zor kısmını atlatmışın, umarım biran önce istediğin bölüme geçişin gerçekleşir canım. eşin de haklı ama sen de isteyerek yapmadın sonuçta. arada oluyor öyle şeyler canım. sakinleştirmen zor olmuştur eminim.
miraycım umarım bu bebişi sağlıkla kucağına alırsın. bulantılar falan da işte bu güzelliğin nazı, niyazı. katlanacaksın ne diyim, anneliğin zorlukları daha rahmimize düştüğü ilk anda başlıyor demek ki
günaydın canım. nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik? öncekinde yemek kokusundan falan çok etkileniyordun, şimdi nasıl?
canım sigaraya çok sevindim inan. o 3-4 ü de bıraksan 1-2 hafta, bir daha ağzına almak istemeyeceksin aslında. neyse buna da şükür diyelim. günde 1-2 paket içtiğimiz zamanlar da oldu
bebiş de hayırlı zamanını bekliyordur canım, umarım en hayırlı zamanda sağlıkla, sıhhatle gelir anneciğinin göbişine
aynı berbatım örnek bugün gece 4 ten beri çıkartıyorum
dilsadcım sen nasılsın canım maşallah 13. Haftaya gelmişsiniz:13:
Fatmacım yeniden hamile olmana çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldırsan inşallah
Canım inşallah ya çok sağol
Günaydın canım biriminde memnun değil miydin yoksa?
dün işlerin yoğunluğundan giremedim hiç öğleden sonra bugünde öyle olacak galiba öğleden sonra bi doktorla görüşmem var kitap için
çok kasıcı
veeee çoook uykum var hiç gelmek istemedim.
Elfi ve zuzu nerde
evet canım hatta 13+1 olduğum için 14 sayıyor doktorum.
inşallah cnm bende çok heyecanlıyım kızlar bilir nasıl istedim bu bebişi şimdi benimle umarım hep benimle olur inş....
Benim mide bulantılarım arttı ne olacak böyle bilmem sendede mide bulantıları varmıydı ilk başlarda 2 ay oldu ama hala ölyorum sabahları çıkarmaktan...
Buarada dilşad ismin hoşuma gitti ne demek?
Allah yardımcın olsun canım ya, zor valla senin halin. ablamın çıkartması olmadı hiç, sadece mide yanması vardı ilk aylarda. şuan 16. haftasında midesi düzeldi gibi. eskisi kadar çok değil. ama seninki zor geçiyor. mirayla aynısınız galiba bu konuda.
evet canım çalıştıgım bölümden hiç memnum değildim, gecen sene nisanda iş değiştiriken görüşmelerde bana bu şekilde söylemediler. başka bir bölümde calısacagımı sanıyordum, işe başladıktan 2 ay sonra egitimler bitti biz seni buraya geciriyoruz dediler. o dönemde cok bişi söyleyedim, cunku daha yeni oldugum için itiraz edemedim. ama şimdi bir bucuk yıl gecti üzerinden... bide müdürüm cok ama cok tutarsız ve huzursuz bir bayan, o da yordu beni
ayy canım yaaa cok şeker, allah saglıkla kucagına almanı nasip etsin,
birazdan bir foto yükleyecegim sonrada bir saat sonra felan kaldıracagım... Bence bakmalısın :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?