2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canım hayırlı uğurlu olsun ben iyiyim kendi adıma çok şükür çok sevindim bebikine

kolay gelsin yarenim

sağol cnm darısı başına ...çok oldu konuşmadık tatile gelip gitmişsin insan bi uğrar yanımada küstüm gayrı sana sen gel tekirovalara bana uğrama evimin önünden geçmeden gidilmiyor tekirovaya ben konyaaltında deniz tarafında oturyorum buraya tatile gelirsen bidaha haberim olsun otel seçerkende rixos tekirova pek iyi değildir sana SUNGATE ayarlardım ben orda reception infoda çalıştım...herkesi tanırım ...bidaha gel git haberim olmasın gör gününü sen....

miray demek ben seni burdan hatırlıyordum :)

günaydın herkese....

Günaydın canım biriminde memnun değil miydin yoksa?

Aaaa bilsem bizimki erken rezervasyondu canım tabiki haberleşirdik Allah kısmet eder de bu yaza araba alırsak artık arabamızla gezerek tatil yapmayı planlıyoruz inşallah. Bu ay da ben hamile kalsam da yetişsem size artık

canım sigaraya çok sevindim inan. o 3-4 ü de bıraksan 1-2 hafta, bir daha ağzına almak istemeyeceksin aslında. neyse buna da şükür diyelim. günde 1-2 paket içtiğimiz zamanlar da oldu

bebiş de hayırlı zamanını bekliyordur canım, umarım en hayırlı zamanda sağlıkla, sıhhatle gelir anneciğinin göbişine

çikolata müdürünle işin zor kısmını atlatmışın, umarım biran önce istediğin bölüme geçişin gerçekleşir canım. eşin de haklı ama sen de isteyerek yapmadın sonuçta. arada oluyor öyle şeyler canım. sakinleştirmen zor olmuştur eminim.

miraycım umarım bu bebişi sağlıkla kucağına alırsın. bulantılar falan da işte bu güzelliğin nazı, niyazı. katlanacaksın ne diyim, anneliğin zorlukları daha rahmimize düştüğü ilk anda başlıyor demek ki

miray demek ben seni burdan hatırlıyordum :)

günaydın herkese....

günaydın canım. nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik? öncekinde yemek kokusundan falan çok etkileniyordun, şimdi nasıl?

aynı berbatım örnek bugün gece 4 ten beri çıkartıyorum

Fatmacım yeniden hamile olmana çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldırsan inşallah

Canım inşallah ya çok sağol

aynı berbatım örnek bugün gece 4 ten beri çıkartıyorum

Allah yardımcın olsun canım ya, zor valla senin halin. ablamın çıkartması olmadı hiç, sadece mide yanması vardı ilk aylarda. şuan 16. haftasında midesi düzeldi gibi. eskisi kadar çok değil. ama seninki zor geçiyor. mirayla aynısınız galiba bu konuda.

dün işlerin yoğunluğundan giremedim hiç öğleden sonra bugünde öyle olacak galiba öğleden sonra bi doktorla görüşmem var kitap için
çok kasıcı

veeee çoook uykum var hiç gelmek istemedim.

Günaydın canım biriminde memnun değil miydin yoksa?

evet canım çalıştıgım bölümden hiç memnum değildim, gecen sene nisanda iş değiştiriken görüşmelerde bana bu şekilde söylemediler. başka bir bölümde calısacagımı sanıyordum, işe başladıktan 2 ay sonra egitimler bitti biz seni buraya geciriyoruz dediler. o dönemde cok bişi söyleyedim, cunku daha yeni oldugum için itiraz edemedim. ama şimdi bir bucuk yıl gecti üzerinden... bide müdürüm cok ama cok tutarsız ve huzursuz bir bayan, o da yordu beni

dün işlerin yoğunluğundan giremedim hiç öğleden sonra bugünde öyle olacak galiba öğleden sonra bi doktorla görüşmem var kitap için
çok kasıcı
veeee çoook uykum var hiç gelmek istemedim.

sabah yataktan çıkmak bana da çok zor geldi ya. 8'de işbaşı yapmak, 7,30'da eşimi servise bırakmak falan zorluyor beni. uzuuuunnn zamandır bu kadar erken kalktığımı hatırlamıyorum.

Elfi ve zuzu nerde

canım ay sonu ya, onların bitirmeleri gereken işler vardır büyük ihtimalle.

tşk ederim canım
benm bulantılarım hala devam ediyor, bazen yolda falan oluyor dayanılmaz duruma geliyor....
Ismimin anlamı:
Dil= gönül
şad= hoşnut olmak
'gönlü hoş olan' demek ve çin-türk savaşında, çinlilere karşı savaşan ilk türk kadını 'dilşad hatun'

ay yarenim sen de teyze mi oluosun üff ben bölük pörçük girince topiğe hiç takip edemiom gelişmeleri Çok çok sevindim canım hayırlı doğumlar olsun inşallah

anladım canım hakkında hayırlısı ah bi de benim istifa edeceğim günler gelse, ben de 2012 kpssye hazırlanıom şu anki yerimden çok mutsuzum istifa edip başka yere geçicem iyi bi puan alabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…