2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canm 10 liralıkaldım ben...onunda bi kısmını ayırdım ,belkim yarısından az fazla yaptım içi, genede arttı 5tane patlıcanla yaptım...annem dedi artan içi koy buzluğa melemen yaparsın biakşam :)

ama dilşad yaa benm patlıcanlar dışları kızardı yumuşacık ama bir iki tanesinin içi yan kısmı biraz sertti tam pişmemişti..ama dışı yancak nerdeyse anlamadım gitti ,biraz fazlamı tutsaydım fırında keşke:44: neyse yendi bitti

yolculuk nereye canım

inşallah canm hayırlısı

inş istediğin birim olur da huzurlu olursun

Elfi ve zuzu nerde

yeni geldim ben 9,30 da :) paso yeniledimde anca sabh sabh 90 kağıt gitti:)

ben kaçar yavşdan ,bayram öncesi çok çalışmam lazım çünkü bayram dönüşü ayın 10u oluyo:18:

ay yarenim sen de teyze mi oluosun üff ben bölük pörçük girince topiğe hiç takip edemiom gelişmeleri Çok çok sevindim canım hayırlı doğumlar olsun inşallah

saol canım, benim 2. yeğenim olacak bu hayırlısıyla. ayın 15'i gibi bebişin cinsiyetini öğrencez inşallah

Günaydın kızlar bugün kimse işe gelmek istememiş galiba benim gibi... Eşim gitmedi bugün ben geldim yaa

ayyy eşin yatarken yataktan çıkmakk çok kötü ya. Allah'tan biz aynı saatlerde çalışıyoruz, beraber kalkıyoruz sabahları.

anladım canım hakkında hayırlısı ah bi de benim istifa edeceğim günler gelse, ben de 2012 kpssye hazırlanıom şu anki yerimden çok mutsuzum istifa edip başka yere geçicem iyi bi puan alabilirsem

ben de 2012 kpss ye hazırlanıyorum işimden çok memnunum rahatım 5 olmadan çıkıyorum ama kadro gibisi yok. Hem maddi hem manevi açıdan.

anladım canım hakkında hayırlısı ah bi de benim istifa edeceğim günler gelse, ben de 2012 kpssye hazırlanıom şu anki yerimden çok mutsuzum istifa edip başka yere geçicem iyi bi puan alabilirsem

inşallah canım yaaa, bende cok ugrastım kamu için ama alım olmadı 2006 yılında puanımda elimde patladı oysa iyi puan almıstım

kesip kızartınca bi de çevirerek pişirince içi de pişiyor ama canım kesmeden mi pişirdin acaba? Ya da o patlıcanlar serttir ondandır. Afiyet olsun canım.
Kolay gelsinnn.

ben de 2012 kpss ye hazırlanıyorum işimden çok memnunum rahatım 5 olmadan çıkıyorum ama kadro gibisi yok. Hem maddi hem manevi açıdan.

aman dilşadcım sana tavsiyem askeriye yazma ben şimdi kurtulmaya çalışıyorum memurmuyum asker miyim belli değil güya 657yim ama hiç hissetmiyorum. Ben de inşallah sivil bi kuruma geçme hayallerindeyim

inşallah canım yaaa, bende cok ugrastım kamu için ama alım olmadı 2006 yılında puanımda elimde patladı oysa iyi puan almıstım

kısmet çikolatacım ben 4 yıllık memurum 5. seneme girdim ama burdan emekli olamam sözleşmeli de olsa başka bi kuruma geçmeye çabalıyorum

aman dilşadcım sana tavsiyem askeriye yazma Ben şimdi kurtulmaya çalışıyorum memurmuyum asker miyim belli değil güya 657yim ama hiç hissetmiyorum. Ben de inşallah sivil bi kuruma geçme hayallerindeyim

eşim yazdırmaz zaten canım, sen de inşallah istediğin bi kuruma geçiş yaparsın.

Günaydın kızlar,

Ben yine uzun zamandır yoğunlukrtan giremiyorum , yani tam açıyorum sayfayı, hopp iş çıkıyo iki kelime okumadan kapatıyorum.

bayram sonuna kadar yoğunum, sevgilimin doğum günüyle ilgili değişiklikler oldu , planlar uymadı aksaklıklar oldu ama acil B planıyla atlattım.

biraz işlerim var onları yapayım anlatırım

Hepinizi öptüm

güya ben de hazırlanıyorum kpssye. İzmir'den buraya taşıdım koca koca kitapları ama açıp da bakabildiğim yok. matematik ve coğrafyada felaket durumdayım, açtığımda kitapları tokat gibi yüzüme çarptı bu gerçek:18::18::18:

herşeye hazırlıklı hatunum maşallah sana, B planı neymiş merak ettim

hazırlandıgım günleri hatırlıyorumda tarih ve cografyada aglayacak gibi oluyordum neredeyse..... ben 88 puan aldım ama kullanamadım. yandı gitti kül oldu puanım.....

aa ne güzelmiş anlamı canım :)))

Günaydın kızlar bugün kimse işe gelmek istememiş galiba benim gibi... Eşim gitmedi bugün ben geldim yaa
benim eşim de bugün izinli

yeni geldim ben 9,30 da :) paso yeniledimde anca sabh sabh 90 kağıt gitti:)

ben kaçar yavşdan ,bayram öncesi çok çalışmam lazım çünkü bayram dönüşü ayın 10u oluyo:18:
kolay gelsin zuzum, ben de çalışıyorum..arada bakıyorum

ben uyukluyorum, sabah eşimin yanından kalkıp işe gelmek ne zor geldi yaa

sorma bende de aynı durum ben kalktım kedicik yattı yerime kafasınıda eşime gömmüş nispet yapar gibi ...bide patisini burnuna koymuş sarılıp yattılar ben hazırlan çık kimsenin umrunda olmadım yani...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…