günaydınnn
canım dün ne kadarlık kıyma aldın bilmiorum ama burda kilosu her dükkanda 20 lira ben de geçen hafta karnıyarık yapınca yarım kilo aldım ama yaklaşık 6,5 liralık kısmı yetti de arttı bile hemde bol bol koydum. ama benm patlıcanlarım küçüktü, 8tane yaptım.
miraycım evet bende bi bebiş bekliyorum hayırlısıyla.
zeytin hoşgeldin.
miray ve zeytin inşallah bebeklerimizi sağlıkla sıhatle kucaklarımıza alıp, büyütürüz.
Günaydın dostlarne güzel hamilelerimiz varmış Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın kızlar. Ben de bayrama gün sayıyorum resmen yolculuğumuz güzel geçecek çünkü cümbür cemaat gidiyoruz annem babam kardeşim eşim ve ben araba yolculuğu yapıcaz zevkli geçer yol uzun da olsa biraz dinleneyim kafamı dağıtayım hayırlısıyla.
canım sigarayı yok denecek kadar azaltmayı başarabildim çok şükür günde 3-4 e düşürdüm h. sonları ve evdeyken hiç içmiyorum. Bebek de bu ay gelecek gibi hissediyorum 10. aydaateş ölçme yöntemi deniyorum ateşim iyi gibi şimdilik 388b2f Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kızlar günaydınnnn,,,
dün müdürüme bölüm değiştirmek istedigimi söyledim, sorun cıkarmadı arada laflar soktu ama en azından bugun insan kaynakları ile konusacagını söyledi.
bu arada dün gelen mail ile bayram haftasını birleştirdiler ama 2 gün yıllık izinden düşecek. benim zaten 3 gün kalmıstı şimdi 2 si gidecek yine
bide bu bayram maddi sebebler yüzünden istanbulda kalacaktık, şimdi ben ne yapacagım perşembe ve cuma günü eşim çalışacak o günlerde....
aksam telefonun sesini kısık unutmusum ve eşim tam 20 kere aramıs eve gelmeden önce, öyle korkmus ki... cok sinirlendi ama haklı aslında, bana ulaşabilecegi başka hiçbişi yok, kaza gecirdin sandım dedi... kıyamam ya cok üzüldüm onu telaşladırdıgım için
Elfi ve zuzu nerde
ay yarenim sen de teyze mi oluosun üff ben bölük pörçük girince topiğe hiç takip edemiom gelişmeleriÇok çok sevindim canım hayırlı doğumlar olsun inşallah
Günaydın kızlar bugün kimse işe gelmek istememiş galiba benim gibi... Eşim gitmedi bugün ben geldim yaa
anladım canım hakkında hayırlısı ah bi de benim istifa edeceğim günler gelse, ben de 2012 kpssye hazırlanıom şu anki yerimden çok mutsuzum istifa edip başka yere geçicem iyi bi puan alabilirsem
yolculuk nereye canım
saol canım, benim 2. yeğenim olacak bu hayırlısıyla. ayın 15'i gibi bebişin cinsiyetini öğrencez inşallah
anladım canım hakkında hayırlısı ah bi de benim istifa edeceğim günler gelse, ben de 2012 kpssye hazırlanıom şu anki yerimden çok mutsuzum istifa edip başka yere geçicem iyi bi puan alabilirsem
canm 10 liralıkaldım ben...onunda bi kısmını ayırdım ,belkim yarısından az fazla yaptım içi, genede arttı :d 5tane patlıcanla yaptım...annem dedi artan içi koy buzluğa melemen yaparsın biakşam :)
ama dilşad yaa benm patlıcanlar dışları kızardı yumuşacık ama bir iki tanesinin içi yan kısmı biraz sertti tam pişmemişti..ama dışı yancak nerdeyse anlamadım gitti ,biraz fazlamı tutsaydım fırında keşke:44: Neyse yendi bitti :d
çok çalışmam lazım çünkü bayram dönüşü ayın 10u oluyo:18:
ben de 2012 kpss ye hazırlanıyorum işimden çok memnunum rahatım 5 olmadan çıkıyorum ama kadro gibisi yok. Hem maddi hem manevi açıdan.
inşallah canım yaaa, bende cok ugrastım kamu için ama alım olmadı 2006 yılında puanımda elimde patladı oysa iyi puan almıstım
aman dilşadcım sana tavsiyem askeriye yazmaBen şimdi kurtulmaya çalışıyorum memurmuyum asker miyim belli değil güya 657yim ama hiç hissetmiyorum. Ben de inşallah sivil bi kuruma geçme hayallerindeyim
Günaydın kızlar,
Ben yine uzun zamandır yoğunlukrtan giremiyorum , yani tam açıyorum sayfayı, hopp iş çıkıyo iki kelime okumadan kapatıyorum.
bayram sonuna kadar yoğunum, sevgilimin doğum günüyle ilgili değişiklikler oldu , planlar uymadı aksaklıklar oldu ama acil B planıyla atlattım.
biraz işlerim var onları yapayım anlatırım
Hepinizi öptüm
güya ben de hazırlanıyorum kpssye. İzmir'den buraya taşıdım koca koca kitapları ama açıp da bakabildiğim yok. matematik ve coğrafyada felaket durumdayım, açtığımda kitapları tokat gibi yüzüme çarptı bu gerçek:18::18::18:
herşeye hazırlıklı hatunum maşallah sana, B planı neymiş merak ettim[/QUO
he he heeee
kız özet geçip kaçayım , bizim önceki planı biliyosun, otel ve uçak hediyesi.
her ikiside olmadı , sevgilimin babaannesi ameliyat oldu doğum gününden 3 gün önce ayağından bizimkinin doğum günü 23 pazardı, bende c.tesi otelde kalır pazar evimize geliriz diyodum. rezervasyon falan ayarladım işte c.tesi için. bizimki demezmi, babanemin yanındaolurum geç saate kadar falan, ee ne zamana kadar derken , babası çok yorulmuş refakatçi duruyodu , haftasonu onu biraz dinlendireyim,gece olmasada 12 ye 1 e kadar durayım dedi. tabi hastalık sonuçta nasıl yok gitme ben süpriz yapıcam diyeyim, diyemedim, bende pazar günü yine ikindi vaktiydi, onu babannesine gönderdim dedim git bak falan haftaiçi gidemiyodun diye. o gitti tabi koşa koşa yemek hazırladım, masa hzırladım , bütün evi kordidorları mumla döşedim geldi şok oldu falanç. ayrıntıları foto ile gösteririm. hediyedede çok sinirlendim, uçağı ordakileri beğenmedim özel bişey olsun dedim, bizimki koyu BJK li,dedim hadi siyah beyaz olsun, oda yokmuş ellerinde hallederiz dediler, c.tesi teslim edeceklerdi , yetiştirememişler falan kızdım bağırdım dedim almıyorum iptal edin, onu iptal edince hediyesiz kaldım, onuda hemen pazar günü bilgisayardan bitane cep telefonu resmi çıktısı aldım, masada tabağının üstüne rulo yapıp kurdele bağlayıp koydum, tab bu ne fala dedi, dedim sana telefon aldım ama benim alacağımı beğenmeyeceğini düşündüğümden sen seç istedim dedimkoptu tabi, bu haftasonu gidip alıcaz beğendiğini
yani çoookk ekşınlı oldu ama herşey çok şükür b eklediğimden daha süpriz oldu
fotoları yüklerim müsait zamanda , veya face yede yükleyebilirim akşam.
aa ne güzelmiş anlamı canım :)))tşk ederim canım
benm bulantılarım hala devam ediyor, bazen yolda falan oluyor dayanılmaz duruma geliyor....
Ismimin anlamı:
Dil= gönül
şad= hoşnut olmak
'gönlü hoş olan' demek ve çin-türk savaşında, çinlilere karşı savaşan ilk türk kadını 'dilşad hatun'
benim eşim de bugün izinliGünaydın kızlar bugün kimse işe gelmek istememiş galiba benim gibi... Eşim gitmedi bugün ben geldim yaa
kolay gelsin zuzum, ben de çalışıyorum..arada bakıyorumyeni geldim ben 9,30 da :) paso yeniledimde ancasabh sabh 90 kağıt gitti:)
ben kaçar yavşdan ,bayram öncesi çok çalışmam lazım çünkü bayram dönüşü ayın 10u oluyo:18:
he he heeee
her ikiside olmadı , sevgilimin babaannesi ameliyat oldu doğum gününden 3 gün önce ayağından bizimkinin doğum günü 23 pazardı, bende c.tesi otelde kalır pazar evimize geliriz diyodum. rezervasyon falan ayarladım işte c.tesi için. bizimki demezmi, babanemin yanındaolurum geç saate kadar falan, ee ne zamana kadar derken , babası çok yorulmuş refakatçi duruyodu , haftasonu onu biraz dinlendireyim,gece olmasada 12 ye 1 e kadar durayım dedi. tabi hastalık sonuçta nasıl yok gitme ben süpriz yapıcam diyeyim, diyemedim, bende pazar günü yine ikindi vaktiydi, onu babannesine gönderdim dedim git bak falan haftaiçi gidemiyodun diye. o gitti tabi koşa koşa yemek hazırladım, masa hzırladım , bütün evi kordidorları mumla döşedim geldi şok oldu falanç. ayrıntıları foto ile gösteririm. hediyedede çok sinirlendim, uçağı ordakileri beğenmedim özel bişey olsun dedim, bizimki koyu BJK li,dedim hadi siyah beyaz olsun, oda yokmuş ellerinde hallederiz dediler, c.tesi teslim edeceklerdi , yetiştirememişler falan kızdım bağırdım dedim almıyorum iptal edin, onu iptal edince hediyesiz kaldım, onuda hemen pazar günü bilgisayardan bitane cep telefonu resmi çıktısı aldım, masada tabağının üstüne rulo yapıp kurdele bağlayıp koydum, tab bu ne fala dedi, dedim sana telefon aldım ama benim alacağımı beğenmeyeceğini düşündüğümden sen seç istedim dedimkoptu tabi, bu haftasonu gidip alıcaz beğendiğini
ee güzel olmuş yinede,,
mum benimde cok sevdigim bişidir. ilk evlendigimiz zamanalrda onun dogum günü için vende evde baya bi mum süslemiştim.. bizimkisi gülerek ne dedi biliyomsuun " evi türbeye cevirmişsin dedi" bu yüzden ogunden beri mum kullanmam
ama sizinkisi güzel olmus sevindim :):):)
he he heeee
baya doğaçlama gelişmiş herşey ama içine sindiyse problem yok. babaannesine de geçmiş olsun eşinin. fotoları bekliyoruz canım.
ben uyukluyorum, sabah eşimin yanından kalkıp işe gelmek ne zor geldi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?