2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hımmm neyse cnm bayram seyran çok gelirsin daha...inş.sende hamiş kalırsın allahım gönlüne göre versin cnm.

sorma yaren tavuk et yiyemez oldum sabahım berbat akşamım ise 9 larda uyuyorum eşim bile şaşırıyor yani bebek şimdiden esir aldı..
allahtan işlerim yoğun değil böyle zor çalışılır...

buarada hilma ile biz arkadaşız tesadüfe bak haziran annesiyiz..

kızlar bişi sorcam ama bana gülmek yokkkk bak kızarım gülmeyin haaa beynim durdu hamişlikten...

HİLMA....HİLMİFATMA MI YOKSA BURAYA GİREN BİZLE HERŞEYİNİ PAYLAŞAN öyleyse vay benim halime nasıl anlamadım hepiniz tanıyorsunuz şimdi çaktım köfteyi..

Günaydın kızlar...

ya bayadır gelemedim yanınıza ama bahsetmiştim arkadaşımla uğraşıyordum :)

bu arada öyle nefret edici bişey yaşıyorum ki allah düşmanımın bile başına vermesin.. Bilen biliyor benim kayınvalidem ile yaşadığım sorunları neyse yeni biri daha yaşandı dün akşam...

Kayınvalidem olacak densiz bir kaç gün aramayınca hemen eşime şikayet telefonları açar. 2 hafta önce yine eşim seyehate gittiği bir hafta ben de annemlere gittim onlarda kalmak için. hem annemi çok özledim diye hem de evde tek başıma canım sıkılıyor diye. neyse eşim tabi git falan dedi. neyseeee aradan 2 hafta cumartesi akşamı bu bahsettiğim kız arkadaşım ve bursa da ki erkek arkadaşı bize geldi yemeğe dolayısıyla kayınvalidemlere gidilemedi ya kadın kıskançlıktan bizim dükkandaki elemanları çağırmış yemeğe. buraya kadar herşey normal gibi... pazar günü kalktık eşimle miskinlik yaptık falan akşam üstü saat 18.00 gibi kapı çalındı eşimin kardeşi kalan yemekleri bize göndermiş :/
neyse yine her şey normal demeye çalışıyorum ama dün akşam olan oldu. eşim çok ısrar etti annemlere gidelim diye. neyse hazırlandık dün akşam gittik.. kapıdan girdim içeri kadın yüzüme bakmıo bi hoş geldin dedi çekti gitti içeri...
tam yemeğe oturucaz bana gelenler geldi laf lafı açtı.. anne dedim keşke bize de söyleseydin cumartesi yemeğe misafir olduğunu valla bozuldum bize haber vermediğine dedim.. ordan mevzu bir patladı yok ben aramıyormuşum sormuyormuşum bilmemneymişe geldi konu... veeee şimdi asıl bomba ben annemde kaldığım hafta kayınvalidem ile kayınpederime haber vermemişim, neymiş efendim cem yokken onlar benim namusumu koruyormuş... bu cümeyi bir duydum beynimden kaynar sular döküldü aşağı.. tabi ben veryansın ettim.. eşim babasına söylendi sen ne demek istiyorsun falan diye ama.. şu an çok mutsuzum, çok sinirliyim.... ve işin en komik yanı onlara karşı nasıl davranacağımı bilemiyorum

çok güzelmiş anlamı çok beğendim...

off ozmana kadar devam edicek desene bulantılar...

biz seninle tanışmadık ben topikten ayrıldıktan sonra gelmişsin ...Eylül ekim gelinlerinden hatırlıyorum seni ben yazmadım ama okumuştum orayı...
negüzel toipiğe bak uğurlu gelmişsin üyeleri hamişliğe doğru gitmiş bakalım kimde sıra...memnun oldum buarada.

undocum ben de kayınvalidemle senin durumundayım. misafiri geldiği gün izin alıp hizmet etmeye gitmem gerekirmiş falan eşime benle ilgili söyleyip duruyo. önceden çok takıyordum da artık umursamamaya çalışıyorum. hamileyim die tutturuyor sen yemek yapamazsın her gün bzde yiyelim, burda kalın die. oğlunun evlendiğini kabullenemiyor ya, bizi huzursuz etmeye çalışıyor. hatta eşimin dükkanına yemeği o yapacak öğlenleri el emeği parası istiyor düşünün ya. dün öğlen yemeğini akşam 5 buçukta yollamış. garipler aç aç çalıştılar bütün gün. kayınvalide konusunda sanırım bu topikte en yakın şeyleri yaşıyorum sana. sıkma canını. değmiyor çünkü. biz 10 ay kadar o kadın yüzünden çooook tartıştık kavga ettik, boşanmaya kalktım ben. ama şimdi umursamıyorum ya daha çok çatlıyor. ohh ii yapıyorum.

Selam Kızlar geçmişi okudum toplu alıntı yapamıyorum direk beni konuya cevap ver sayfasına atıyor aklımdada bişey kalmadı

Ben çok yoğunum zuzum benim bayram öncesi bitirmem lazım birsürü angarya işlerle uğraşıyorum dün halim perişandı.

size bakayım dedim aklımda kalanlar hamilelerin mide bulantıları eşleri bugün evde olup uyuyanlar :) Regle göre bakarsam ben çok aşeriririm ve anneme çekersem bende tuvaletle dost olurum :)
Bizde eşimle aynı anda uyanıyoruz tabi eşimin 5 dk ları 2 dk ları bitmiyor zor uyanıyor :)

Çikolata uyuz kadınla konuşmana sevindim. İnşallah istediğin bölüme verir seni. Bu arada bebek kim ya çok tatlı ne güzel uyuyordu öyle maşallah

tşk ettim canım.
evet eylül ekim gelinleri topiğindeydim.
topiğin küçüklerindenim ama annelikte önde olcam nasipse. :)
ben de memnun oldum canım.

hayatım sorun benim onları takmam ile alakalı bişey değil sadece söylediklerini yediremiyorum kendime... benim ailemi yok saymaları.. sürekli annemin ablamın olmayan hatalarını söylemeleri vs. vs. en sonunda da bu namus meselesi beni çıldırttı... şimdi ne gidesim ne göresim ne de arayasım var. inan ki dün akşam ki şeyleri düşündükçe sinirlerim zıplıyor

ayyy undo Allah sana sabır versin canım ya. iyi patlamışsın, sustukça üstüne gelirler çünkü. için rahatlamıştır en azından sıkma daha fazla canını, ağzının payını almışllardır. eşin de gerekeni söylemiş zaten. bundan sonra daha dikkatli olurlar inşallah canım

haklısın canım. benim annemlerin evi yolumun üstünde uğruyorum die laf ediorlar. bekar kaynım da bana bazen öyle laflar ediyor ki başkası olsa affetmez ama kocamın hatrına ben ona çok ii davranıyorum, kızlar bilior ya askere gidecek die parti yapmaya falan çabalıyorum. bizim evin mobilyalarını ödemişler ya kaynım masaya vurdu bi seferinde bunlar senin değil bizim die. düşün artık. namus meselesine gelince, affedilmeyecek bi laf bu. sanki eşin ya da onlar olmasa sen kendine sahip çıkamayacaksın! benm babama bişe diyemiyolar babam serttir-katıdır. ama annemle ablama ben de çoook laf işittim ne kadar cevap verirsen ver, biliosun ya ne düşündüklerini zoruna gidior işte. haklısın.

Bende hem cumartesi akşamı temizlik yaptım hemde pazar günü 5 saat temizlik yaptım ev büyük olduğu için bitmedi bile kapıları banyoları haftaiçine bıraktım biz annemlere giderken kaynanamda kızına gitti sonra dönüşte onu alıp eve geldik kaynanam kızı için diyorki bir sürü iş yapmış o kadar iş saydı ki hem çocuklu bide. Görümcemin evi çok küçük temizliğide zor olmuyor.

ben iş yaparken o yatağında uzanıyordu yaptığım işleride görmüyor ama kızına övgüler yağdırdı

ben de sık sık görüşsem, benim kayınvalidem ve kayınpederim de benzer cümleler kurar..
konuşmaları bu tarz işte "namusunu koruyorum/bekliyorum" ne demek yaa.. nekadar rahat kullanıyolar bu tarz cümleleri :26:
başta biz de çok tartıştık sık sık gitmiyomuşuz, aramıyomuşuz olaylarından dolayı..ama alıştılar şimdi..normal geliyor onlara da
2-3 haftada bir ararım kayınvalidemi, 3 haftada bir giderim.. mesafeli olmak en iyisi..

http:// keyfimoda.com/campaign/252

Kızlar bu siteye baksanıza trikoları çok güzel ve kargo sadece 1 tl bi tane aldım bende şimdi

ahh ahh allah bana nasıl bir sabır veriyorsa anlamıyorum... dün gece hiç uyumadım sinirimden. o kadar çok söyleyeceğim şey vardı ki ahh ahhh...
susuyorum asaletimden... her lafa verilecek cevabım var da söyleyen adam değil işte

ya bazen diyorum ki keşke eşim öksüz falan olsaydı diye... töbeee diyorum sonra ama bu kahrı yaşayacak ne yapıorum ben.. kaynanam kendi çekmiş şimdi sıra bana geldi.. allahtan tek temennim sırada bir tane daha var eşimin kardeşi inşallah öyle bir gelin getirir ki bunların başına beni mumla ararlar..

Mumla aratacaklar çıkar karşılarına ama onlar daha çok yaranıyorlar onlardan iyisi olmaz. bizde öyle olamıyoruz işte

ayy ben de aynı şei söylüyorum hep. Rabbim 2. Gelinlerini öyle bi versin ki onlaraaa...
Kaynımın sevgilisi kayınvalideme odadan çıkar mısın artık, özel bişe konuşacam demiş, tıpış tıpış çıkmış bizimki. Ii oluyor. Daha çok çeksinler inşallah. Seninki de benmki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…