miray demek ben seni burdan hatırlıyordum :)
günaydın herkese....
Günaydın canım biriminde memnun değil miydin yoksa?
Aaaa bilsem bizimki erken rezervasyondu canım tabiki haberleşirdikAllah kısmet eder de bu yaza araba alırsak artık arabamızla gezerek tatil yapmayı planlıyoruz inşallah. Bu ay da ben hamile kalsam da yetişsem size artık
canım sigaraya çok sevindim inan. o 3-4 ü de bıraksan 1-2 hafta, bir daha ağzına almak istemeyeceksin aslında. neyse buna da şükür diyelim. günde 1-2 paket içtiğimiz zamanlar da oldu
bebiş de hayırlı zamanını bekliyordur canım, umarım en hayırlı zamanda sağlıkla, sıhhatle gelir anneciğinin göbişine
çikolata müdürünle işin zor kısmını atlatmışın, umarım biran önce istediğin bölüme geçişin gerçekleşir canım. eşin de haklı ama sen de isteyerek yapmadın sonuçta. arada oluyor öyle şeyler canım. sakinleştirmen zor olmuştur eminim.
miraycım umarım bu bebişi sağlıkla kucağına alırsın. bulantılar falan da işte bu güzelliğin nazı, niyazı. katlanacaksın ne diyim, anneliğin zorlukları daha rahmimize düştüğü ilk anda başlıyor demek ki
günaydın canım. nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik? öncekinde yemek kokusundan falan çok etkileniyordun, şimdi nasıl?
tşk ederim canım
benm bulantılarım hala devam ediyor, bazen yolda falan oluyor dayanılmaz duruma geliyor....
Ismimin anlamı:
Dil= gönül
şad= hoşnut olmak
'gönlü hoş olan' demek ve çin-türk savaşında, çinlilere karşı savaşan ilk türk kadını 'dilşad hatun'
çok güzelmiş anlamı çok beğendim...
off ozmana kadar devam edicek desene bulantılar...
biz seninle tanışmadık ben topikten ayrıldıktan sonra gelmişsin ...Eylül ekim gelinlerinden hatırlıyorum seni ben yazmadım ama okumuştum orayı...
negüzel toipiğe bak uğurlu gelmişsin üyeleri hamişliğe doğru gitmiş bakalım kimde sıra...memnun oldum buarada.
undocum ben de kayınvalidemle senin durumundayım. misafiri geldiği gün izin alıp hizmet etmeye gitmem gerekirmiş falan eşime benle ilgili söyleyip duruyo. önceden çok takıyordum da artık umursamamaya çalışıyorum. hamileyim die tutturuyor sen yemek yapamazsın her gün bzde yiyelim, burda kalın die. oğlunun evlendiğini kabullenemiyor ya, bizi huzursuz etmeye çalışıyor. hatta eşimin dükkanına yemeği o yapacak öğlenleri el emeği parası istiyor düşünün ya. dün öğlen yemeğini akşam 5 buçukta yollamış. garipler aç aç çalıştılar bütün gün. kayınvalide konusunda sanırım bu topikte en yakın şeyleri yaşıyorum sana. sıkma canını. değmiyor çünkü. biz 10 ay kadar o kadın yüzünden çooook tartıştık kavga ettik, boşanmaya kalktım ben. ama şimdi umursamıyorum ya daha çok çatlıyor. ohh ii yapıyorum.
hayatım sorun benim onları takmam ile alakalı bişey değil sadece söylediklerini yediremiyorum kendime... benim ailemi yok saymaları.. sürekli annemin ablamın olmayan hatalarını söylemeleri vs. vs. en sonunda da bu namus meselesi beni çıldırttı... şimdi ne gidesim ne göresim ne de arayasım var. inan ki dün akşam ki şeyleri düşündükçe sinirlerim zıplıyor
ayyy undo Allah sana sabır versin canım ya. iyi patlamışsın, sustukça üstüne gelirler çünkü. için rahatlamıştır en azındansıkma daha fazla canını, ağzının payını almışllardır. eşin de gerekeni söylemiş zaten. bundan sonra daha dikkatli olurlar inşallah canım
Bende hem cumartesi akşamı temizlik yaptım hemde pazar günü 5 saat temizlik yaptım ev büyük olduğu için bitmedi bile kapıları banyoları haftaiçine bıraktım biz annemlere giderken kaynanamda kızına gitti sonra dönüşte onu alıp eve geldik kaynanam kızı için diyorki bir sürü iş yapmış o kadar iş saydı ki hem çocuklu bide. Görümcemin evi çok küçük temizliğide zor olmuyor.
ben iş yaparken o yatağında uzanıyordu yaptığım işleride görmüyor ama kızına övgüler yağdırdı
ahh ahh allah bana nasıl bir sabır veriyorsa anlamıyorum... dün gece hiç uyumadım sinirimden. o kadar çok söyleyeceğim şey vardı ki ahh ahhh...
susuyorum asaletimden... her lafa verilecek cevabım var da söyleyen adam değil işte
ya bazen diyorum ki keşke eşim öksüz falan olsaydı diye... töbeee diyorum sonra ama bu kahrı yaşayacak ne yapıorum ben.. kaynanam kendi çekmiş şimdi sıra bana geldi.. allahtan tek temennim sırada bir tane daha var eşimin kardeşi inşallah öyle bir gelin getirir ki bunların başına beni mumla ararlar..
kredi kartım yok cezbetme beni elfimhttp:// keyfimoda.com/campaign/252
Kızlar bu siteye baksanıza trikoları çok güzel ve kargo sadece 1 tl bi tane aldım bende şimdi
kredi kartım yok cezbetme beni elfim
süpermişler evet.. güle güle giy canım :)
ahh ahh allah bana nasıl bir sabır veriyorsa anlamıyorum... Dün gece hiç uyumadım sinirimden. O kadar çok söyleyeceğim şey vardı ki ahh ahhh...
Susuyorum asaletimden... Her lafa verilecek cevabım var da söyleyen adam değil işte
ya bazen diyorum ki keşke eşim öksüz falan olsaydı diye... Töbeee diyorum sonra ama bu kahrı yaşayacak ne yapıorum ben.. Kaynanam kendi çekmiş şimdi sıra bana geldi.. Allahtan tek temennim sırada bir tane daha var eşimin kardeşi inşallah öyle bir gelin getirir ki bunların başına beni mumla ararlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?