2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Çikolata uyuz kadınla konuşmana sevindim. İnşallah istediğin bölüme verir seni. Bu arada bebek kim ya çok tatlı ne güzel uyuyordu öyle maşallah

bebek arkadasımın bebegi gecenlerde hastaye gitmiştim, daha 20 günlük o bebiş. o kadar güzel uyuduki kucagımda bırakasım gelmedi...

yarın diger bölüme gecebilmek için o bölümün direktörü ile görüşmem var. bana şans dileyin

mumla aratacaklar çıkar karşılarına ama onlar daha çok yaranıyorlar onlardan iyisi olmaz. Bizde öyle olamıyoruz işte

:13: Aynenn öyle Elficim. Benm yngem babannemlere halamlara öle kötü davranır kii ama ondan iisi yoktu 25 senedir. Ta ki kendi herkese küsüp konuşmayana kadar :) şimdi tüm aileye küstü de rahatladık. :) eden yaranır derler ya gerçekten de yaranıyor.

Son düzenleme:
kızalr bende nişanlılık döneminde cok çektim kaynanamdan

bana bohca felan öle dandik hazırladıki annemin canı cok sıkıldı... hatta kına günü telde benimle tartıstı... ama eşim beni cok savundu sagolsun..

kaynananm benden epey uzakta konyada yasıyor biraz daha rahatım o yüzden bi de bana devamlı oglum seni cok seviyor o yüzden bende seni seviyorum diyor ama o cumle bile imalı...

ayyy 3 haftada bir miii ne güzelll
Biz haftada gidiyoruz da ayda bi geliyosunuz deyip sırıtıyor pis pis
Biz orda kalmazsak gitmemiş sayıyormuş. Artık bir hafta gittiğimizde kalıyoruz diğer hafta gittiğimizde evimize gidiyoruz ya olmuyormuş eskisi gibi her hafta 2 kere kalın dior.

bizim de gittiğimizde kalın diye ısrar ederler, hatta surat asarlar..
ama ona da alıştılar ay bak 3 haftadır kadının sesini duymadım ben bi ariyım bugün..
bayramda gitcez diye geçen hafta sonu gitmedik, ay oldu :18:

birde ben bu gece kalma olayını anlamıyorum
yahu evim uzak değil niye kalayım..
başka şehirde olsak anlıyorum..
hem kendimiz rahatsız oluyoruz, çekyat aç, nevresim değiştir, wc ye rahat gidemiyosun..
hem onlar rahatından oluyo.. sanki gece oğlu orda kalsa daha mı çok görecek, e adam yine benimle uyuyor

aynı sorun bizdede vardı ben de aynen bunları saydım döktüm hemde baya bi sert şekilde artık teklif etmiyorlar...

ben şimdi her akşam bişe çıkarmaya çalışıyorum ki eşim annesinin ısrarlarına dayanamayıp gidelim demesin. çünkü 3 haftadır kalmadık bizde. arife günü kalcaz bi de bu hafta içi kalmayalım die. bıktırdı kadın beni 1 senede ya.

Aynı bizimkiler gibi desene her hafta gidiyoruz önceden kalın diye çok ısrar ederlerdi kalırdık. Artık kalmamaya alıştırdım ama hala gittiğimizde söylemekten bıkmazlar çok sıkılıyorum öyle olunca gelin diye ısrar ettiklerinde hiç istemiyor canım gitmeyi. Özlemeye fırsat bırakmıyorlar. Ve hep dillerinde sizi özledik diye. Gittiğinde evde bile olmuyorlardı bazen.

yok biz kalmazsak uyku uyuyamaz o gece. evimiz de yürüyerek 10 dk onlara. yer yatağı bile indiriyor yüklükten, yeterki kalalım yani. bi tane nevresimi var sürekli de yatılı misafiri, aynı şei seriyor herkese.her seferinde de yıkamıyor ığğ midem kaldırmıyor ya hırkamı seriyorum yastığın üstüne. size doyuyorum burda yatınca dior da bize değil oğluna doyuyor. ben umrunda değilim. oğluyla biz bişe yapamıyoruz ya orda ondan rahatlıyor yani :))))

Ay benim kendi kardeşim bile gelse ben o çarşafı yıkarım çünkü o çarşafı başka bi misafire serersem o kişiye haksızlık yapmış olurum ya.

ilahi diloş

ay niye yıkamıyor ki nevresimlerinii
ben mis kokulu seriyorum gelen misafirime, hiç kirlenmese de hemen gittiklerinde yıkıyorum hepsini
benim k. validem de yıkamıyor her seferinde ama bizim ayrı yorganımız felan var biz kalınca onları seriyor bize..
ben rahat edemiyorum yaa yabancı bir evde
biz gidelim artık dediğimizde o klasik soru illa geliyor ben deliriyorum "aa nereye bu saatte"

Ay benim kendi kardeşim bile gelse ben o çarşafı yıkarım çünkü o çarşafı başka bi misafire serersem o kişiye haksızlık yapmış olurum ya.

kaynım sürekli bize kalmaya geliyor, sırf o yattığı halde her seferinde yıkıyorum ya kayınvalidem nie yıkıyosun ki dio şaşırıyor yani.

nektarcım ben de yıkamadan dolabıma kaldıramam ya ister istemez yatan kişinin kokusu siniyor.

ahahaha ilahi dilşad çok güldüm doğruluk payı vardır ama. Benim kayınvaldem de geçen gittiğimizde kullanılmış yastık kılıfları vardı zaten yastıkları kılıfıyla dolaptan çıkardı verdi bize çok şaşırdım benim yedek yastıklarım kılıfsız durur tmiz temiz geçiririm üstüne dolapta bile dursa o kılıflar kirleniyor sonuçta yüzümüzü koyuyoruz

kesinlikleeee ben de öyle. Mesela el yüz havlularına da çok dikkat ederim ben. Onlarda da aradığım hijyeni bulamamıştım orda bakalım bu gittiğimizde noolcak. Ay gelin de çok huylu filan demesin diye sesimi de çıkaramadım ama hiç sinmedi içime

Bayram için elmalı kurabiye yapayım diyorum yanına bide tuzlu bişey. O tuzlu şey ne olabilir??

biz İzmire döndüğümüzde ev alıncaya kadar ne kavgalar çıkacak bakalım. ben annemlerde kalalım isterim, çünkü onlar ikisi yalnız. eşimin ailesinin evinde 3 tane bekar kardeşi var. benim kayınvalidem çok düşkündür eşime, e bi de evlendik buraya geldik. kıyametler koparır bizde kalın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…