Çikolata uyuz kadınla konuşmana sevindim. İnşallah istediğin bölüme verir seni. Bu arada bebek kim ya çok tatlı ne güzel uyuyordu öyle maşallah
herşeye hazırlıklı hatunum maşallah sana, B planı neymiş merak ettim[/QUO
he he heeee
kız özet geçip kaçayım , bizim önceki planı biliyosun, otel ve uçak hediyesi.
her ikiside olmadı , sevgilimin babaannesi ameliyat oldu doğum gününden 3 gün önce ayağından bizimkinin doğum günü 23 pazardı, bende c.tesi otelde kalır pazar evimize geliriz diyodum. rezervasyon falan ayarladım işte c.tesi için. bizimki demezmi, babanemin yanındaolurum geç saate kadar falan, ee ne zamana kadar derken , babası çok yorulmuş refakatçi duruyodu , haftasonu onu biraz dinlendireyim,gece olmasada 12 ye 1 e kadar durayım dedi. tabi hastalık sonuçta nasıl yok gitme ben süpriz yapıcam diyeyim, diyemedim, bende pazar günü yine ikindi vaktiydi, onu babannesine gönderdim dedim git bak falan haftaiçi gidemiyodun diye. o gitti tabi koşa koşa yemek hazırladım, masa hzırladım , bütün evi kordidorları mumla döşedim geldi şok oldu falanç. ayrıntıları foto ile gösteririm. hediyedede çok sinirlendim, uçağı ordakileri beğenmedim özel bişey olsun dedim, bizimki koyu BJK li,dedim hadi siyah beyaz olsun, oda yokmuş ellerinde hallederiz dediler, c.tesi teslim edeceklerdi , yetiştirememişler falan kızdım bağırdım dedim almıyorum iptal edin, onu iptal edince hediyesiz kaldım, onuda hemen pazar günü bilgisayardan bitane cep telefonu resmi çıktısı aldım, masada tabağının üstüne rulo yapıp kurdele bağlayıp koydum, tab bu ne fala dedi, dedim sana telefon aldım ama benim alacağımı beğenmeyeceğini düşündüğümden sen seç istedim dedimkoptu tabi, bu haftasonu gidip alıcaz beğendiğini
yani çoookk ekşınlı oldu ama herşey çok şükür b eklediğimden daha süpriz oldu
fotoları yüklerim müsait zamanda , veya face yede yükleyebilirim akşam.
Ay canım çok güzel olmuş sürprizin aksilikler yıldırmamış seni
hımmm neyse cnm bayram seyran çok gelirsin daha...inş.sende hamiş kalırsınallahım gönlüne göre versin cnm.
İnşallah miraycım Allah söyletiyordur
Günaydın kızlar...
ya bayadır gelemedim yanınıza ama bahsetmiştim arkadaşımla uğraşıyordum :)
bu arada öyle nefret edici bişey yaşıyorum ki allah düşmanımın bile başına vermesin.. Bilen biliyor benim kayınvalidem ile yaşadığım sorunları neyse yeni biri daha yaşandı dün akşam...
Kayınvalidem olacak densiz bir kaç gün aramayınca hemen eşime şikayet telefonları açar. 2 hafta önce yine eşim seyehate gittiği bir hafta ben de annemlere gittim onlarda kalmak için. hem annemi çok özledim diye hem de evde tek başıma canım sıkılıyor diye. neyse eşim tabi git falan dedi. neyseeee aradan 2 hafta cumartesi akşamı bu bahsettiğim kız arkadaşım ve bursa da ki erkek arkadaşı bize geldi yemeğe dolayısıyla kayınvalidemlere gidilemedi ya kadın kıskançlıktan bizim dükkandaki elemanları çağırmış yemeğe. buraya kadar herşey normal gibi... pazar günü kalktık eşimle miskinlik yaptık falan akşam üstü saat 18.00 gibi kapı çalındı eşimin kardeşi kalan yemekleri bize göndermiş :/
neyse yine her şey normal demeye çalışıyorum ama dün akşam olan oldu. eşim çok ısrar etti annemlere gidelim diye. neyse hazırlandık dün akşam gittik.. kapıdan girdim içeri kadın yüzüme bakmıo bi hoş geldin dedi çekti gitti içeri...
tam yemeğe oturucaz bana gelenler geldi laf lafı açtı.. anne dedim keşke bize de söyleseydin cumartesi yemeğe misafir olduğunu valla bozuldum bize haber vermediğine dedim.. ordan mevzu bir patladı yok ben aramıyormuşum sormuyormuşum bilmemneymişe geldi konu... veeee şimdi asıl bomba ben annemde kaldığım hafta kayınvalidem ile kayınpederime haber vermemişim, neymiş efendim cem yokken onlar benim namusumu koruyormuş... bu cümeyi bir duydum beynimden kaynar sular döküldü aşağı.. tabi ben veryansın ettim.. eşim babasına söylendi sen ne demek istiyorsun falan diye ama.. şu an çok mutsuzum, çok sinirliyim.... ve işin en komik yanı onlara karşı nasıl davranacağımı bilemiyorum
undocum ben de kayınvalidemle senin durumundayım. misafiri geldiği gün izin alıp hizmet etmeye gitmem gerekirmiş falan eşime benle ilgili söyleyip duruyo. önceden çok takıyordum da artık umursamamaya çalışıyorum. hamileyim die tutturuyor sen yemek yapamazsın her gün bzde yiyelim, burda kalın die. oğlunun evlendiğini kabullenemiyor ya, bizi huzursuz etmeye çalışıyor. hatta eşimin dükkanına yemeği o yapacak öğlenleri el emeği parası istiyor düşünün ya. dün öğlen yemeğini akşam 5 buçukta yollamış. garipler aç aç çalıştılar bütün gün. kayınvalide konusunda sanırım bu topikte en yakın şeyleri yaşıyorum sana. sıkma canını. değmiyor çünkü. biz 10 ay kadar o kadın yüzünden çooook tartıştık kavga ettik, boşanmaya kalktım ben. ama şimdi umursamıyorum ya daha çok çatlıyor. ohh ii yapıyorum.
hayatım sorun benim onları takmam ile alakalı bişey değil sadece söylediklerini yediremiyorum kendime... benim ailemi yok saymaları.. sürekli annemin ablamın olmayan hatalarını söylemeleri vs. vs. en sonunda da bu namus meselesi beni çıldırttı... şimdi ne gidesim ne göresim ne de arayasım var. inan ki dün akşam ki şeyleri düşündükçe sinirlerim zıplıyor
undomielcim içinden nasıl geliyorsa bence öyle davran sonuçta sen de değerlisin ipleri atman gerekiyorsa atıver eşin de anlasın seni bölme şey mi olur ya ben okurken sinir oldum
mumla aratacaklar çıkar karşılarına ama onlar daha çok yaranıyorlar onlardan iyisi olmaz. Bizde öyle olamıyoruz işte
ben de sık sık görüşsem, benim kayınvalidem ve kayınpederim de benzer cümleler kurar..
Konuşmaları bu tarz işte "namusunu koruyorum/bekliyorum" ne demek yaa.. Nekadar rahat kullanıyolar bu tarz cümleleri :26:
Başta biz de çok tartıştık sık sık gitmiyomuşuz, aramıyomuşuz olaylarından dolayı..ama alıştılar şimdi..normal geliyor onlara da
2-3 haftada bir ararım kayınvalidemi, 3 haftada bir giderim.. Mesafeli olmak en iyisi..
bizim de gittiğimizde kalın diye ısrar ederler, hatta surat asarlar..ayyy 3 haftada bir miii ne güzelll
Biz haftada gidiyoruz da ayda bi geliyosunuz deyip sırıtıyor pis pis
Biz orda kalmazsak gitmemiş sayıyormuş. Artık bir hafta gittiğimizde kalıyoruz diğer hafta gittiğimizde evimize gidiyoruz ya olmuyormuş eskisi gibi her hafta 2 kere kalın dior.
bizim de gittiğimizde kalın diye ısrar ederler, hatta surat asarlar..
ama ona da alıştılaray bak 3 haftadır kadının sesini duymadım ben bi ariyım bugün..
bayramda gitcez diye geçen hafta sonu gitmedik, ay oldu :18:
ayyy 3 haftada bir miii ne güzelll
Biz haftada gidiyoruz da ayda bi geliyosunuz deyip sırıtıyor pis pis
Biz orda kalmazsak gitmemiş sayıyormuş. Artık bir hafta gittiğimizde kalıyoruz diğer hafta gittiğimizde evimize gidiyoruz ya olmuyormuş eskisi gibi her hafta 2 kere kalın dior.
birde ben bu gece kalma olayını anlamıyorum
yahu evim uzak değil niye kalayım..
başka şehirde olsak anlıyorum..
hem kendimiz rahatsız oluyoruz, çekyat aç, nevresim değiştir, wc ye rahat gidemiyosun..
hem onlar rahatından oluyo.. sanki gece oğlu orda kalsa daha mı çok görecek, e adam yine benimle uyuyor
yok biz kalmazsak uyku uyuyamaz o gece. evimiz de yürüyerek 10 dk onlara. yer yatağı bile indiriyor yüklükten, yeterki kalalım yani. bi tane nevresimi var sürekli de yatılı misafiri, aynı şei seriyor herkese.her seferinde de yıkamıyor ığğ midem kaldırmıyor ya hırkamı seriyorum yastığın üstüne. size doyuyorum burda yatınca dior da bize değil oğluna doyuyor. ben umrunda değilim. oğluyla biz bişe yapamıyoruz ya orda ondan rahatlıyor yani :))))
yok biz kalmazsak uyku uyuyamaz o gece. evimiz de yürüyerek 10 dk onlara. yer yatağı bile indiriyor yüklükten, yeterki kalalım yani. bi tane nevresimi var sürekli de yatılı misafiri, aynı şei seriyor herkese.her seferinde de yıkamıyor ığğ midem kaldırmıyor ya hırkamı seriyorum yastığın üstüne. size doyuyorum burda yatınca dior da bize değil oğluna doyuyor. ben umrunda değilim. oğluyla biz bişe yapamıyoruz ya orda ondan rahatlıyor yani :))))
Ay benim kendi kardeşim bile gelse ben o çarşafı yıkarım çünkü o çarşafı başka bi misafire serersem o kişiye haksızlık yapmış olurum ya.
nektarcım ben de yıkamadan dolabıma kaldıramam ya ister istemez yatan kişinin kokusu siniyor.
Ay benim kendi kardeşim bile gelse ben o çarşafı yıkarım çünkü o çarşafı başka bi misafire serersem o kişiye haksızlık yapmış olurum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?