ay yarenimm, bence de bayaa tartışma çıkacak gibi :18: :18:biz İzmire döndüğümüzde ev alıncaya kadar ne kavgalar çıkacak bakalım. ben annemlerde kalalım isterim, çünkü onlar ikisi yalnız. eşimin ailesinin evinde 3 tane bekar kardeşi var. benim kayınvalidem çok düşkündür eşime, e bi de evlendik buraya geldik. kıyametler koparır bizde kalın diye
allahtan benimkinden böle inciler dökülmüyor. benimkinin tek sorunu oğlu ile benim evli olmam sanırım. kadın hala kabul edebilmiş değil. bir de bizim evlerimizin arası 10 dk.. allahtan böle kal falan diyemiyor. bir de bizimköpeğimiz var ya onu sürekli bahane ediyoruz işte gezdirmemiz lazım dönelim falan diyebirde ben bu gece kalma olayını anlamıyorum
yahu evim uzak değil niye kalayım..
başka şehirde olsak anlıyorum..
hem kendimiz rahatsız oluyoruz, çekyat aç, nevresim değiştir, wc ye rahat gidemiyosun..
hem onlar rahatından oluyo.. sanki gece oğlu orda kalsa daha mı çok görecek, e adam yine benimle uyuyor
ben şimdi her akşam bişe çıkarmaya çalışıyorum ki eşim annesinin ısrarlarına dayanamayıp gidelim demesin. çünkü 3 haftadır kalmadık bizde. arife günü kalcaz bi de bu hafta içi kalmayalım die. bıktırdı kadın beni 1 senede ya.
kuzum sen yanmışsınbiz İzmire döndüğümüzde ev alıncaya kadar ne kavgalar çıkacak bakalım. ben annemlerde kalalım isterim, çünkü onlar ikisi yalnız. eşimin ailesinin evinde 3 tane bekar kardeşi var. benim kayınvalidem çok düşkündür eşime, e bi de evlendik buraya geldik. kıyametler koparır bizde kalın diye
ay yarenimm, bence de bayaa tartışma çıkacak gibi :18: :18:
biraz onlarda biraz annenlerde kalırsınız sizde :/
hiç bişi yiyemedim bugün de yaa
türlü vardı, hayatta tadına bile bakmam
domates çorbası da güzel değildi biraz içtim
yarım kepçe ketçaplı makarna yedim sadece
allahtan benimkinden böle inciler dökülmüyor. benimkinin tek sorunu oğlu ile benim evli olmam sanırım. kadın hala kabul edebilmiş değil. bir de bizim evlerimizin arası 10 dk.. allahtan böle kal falan diyemiyor. bir de bizimköpeğimiz var ya onu sürekli bahane ediyoruz işte gezdirmemiz lazım dönelim falan diyeama ilk zamanlarda da onu çok problem ediyordu. yeni evde köpek mi olur faan diye. benim kaynanam deli ben artık buna karar verdim huzurlu ve mutlu olunca bizler hemen kavga çıkartmaya çalışıyor.
kuzum sen yanmışsınşaka bir yana bence izmire gelmeden eğer yapabiliyorsanız hemen bir ev bulun kapınızı ayırın..
domatesle yapılırsa; bayılıyorum ben domates çorbasına, ama salçayla olanı çok kötü :120:domates çorbasını hiç sevemedim ben, hiç denemem bile:26::26:
Bayram için elmalı kurabiye yapayım diyorum yanına bide tuzlu bişey. O tuzlu şey ne olabilir??
bende
kedi dili yapmayı düşünüoum tatlı olarak şerbetli istemioum yapamam da zaten
kedi dili bolcada oluo
sonra küçük zeytinyağlı dolmalar
tuzlu ne yapmalıyım bilmioum börek falan olmuo yaa
hıhh buldum
simit yapıyım
nası sizce?
elfim milföylü bişiler yapabilirsin, çok minik üçgen börek yapıyor annem milföydenYaprak bulsam bende dolma yapardım simitlerin küçük mü olacak. Ben tuzlu kurabiye yapsam elmalıda kurabiye.
elfim milföylü bişiler yapabilirsin, çok minik üçgen börek yapıyor annem milföyden
sanırım bitane milföyü 4 e kesiyo, kaşarlı.. üzerine de çörek otu çok güzel oluyor..
hem doyurucu olur börek sonuçta.. :)
Olabilir aslında kaynanam eşim elmalı kurabiye seviyor diye kurabiye yaparım sonra uzaktan gelen akrabalar arayıpta geliyorlar annemlerde haberli geliyorlar haberli gelenler için milföyü hemen o anda yaparım sıcak sıcak yerler.
süpersin yaaaa :)
biz genelde hazır çorbalara takılıyoruzbi de mantımız kalırsa mantı çorbası yapıyorum o kadar. o yüzden tarif konusunda yardımcı olamıcam canım.
aa pardon şehriye çorbasını kendim yapıyorum, bir de annemden falan gelirse tarhanayı
milföy böregini bedne yapıyorum aynen o şekilde sıcak oldugu zaman cıtır cıtır cok güzel oluyor... elif tavsiye ederim
ya kızlar benim size bir sorum var...domates çorbasını nasıl yapıyorsunuz
ben cok az corba tarifi biliyorum değişik corbalar yapmak istiyorum
ama bildiklerim
mercimek
yayla
sehriye
tarhana
o kadacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?