2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim kaynanacığım da pek temiz değil. havlulurı tuvalet yastık kılıfları bayramda evde olsak ne olurdu ki

ay yarenimm, bence de bayaa tartışma çıkacak gibi :18: :18:
biraz onlarda biraz annenlerde kalırsınız sizde :/

hiç bişi yiyemedim bugün de yaa
türlü vardı, hayatta tadına bile bakmam
domates çorbası da güzel değildi biraz içtim
yarım kepçe ketçaplı makarna yedim sadece

allahtan benimkinden böle inciler dökülmüyor. benimkinin tek sorunu oğlu ile benim evli olmam sanırım. kadın hala kabul edebilmiş değil. bir de bizim evlerimizin arası 10 dk.. allahtan böle kal falan diyemiyor. bir de bizimköpeğimiz var ya onu sürekli bahane ediyoruz işte gezdirmemiz lazım dönelim falan diye ama ilk zamanlarda da onu çok problem ediyordu. yeni evde köpek mi olur faan diye. benim kaynanam deli ben artık buna karar verdim huzurlu ve mutlu olunca bizler hemen kavga çıkartmaya çalışıyor.

bu ne arkadaşım ya. sizin de bir eviniz var siz de evlisiniz. allahım bana bir erkek evlat verirse ben bunları yaşatmayacağım... her gün bu tip sıkıntılarla uğraşmaktan yoruldum ben artık....

kuzum sen yanmışsın şaka bir yana bence izmire gelmeden eğer yapabiliyorsanız hemen bir ev bulun kapınızı ayırın..

ay yarenimm, bence de bayaa tartışma çıkacak gibi :18: :18:
biraz onlarda biraz annenlerde kalırsınız sizde :/

valla bulcaz bi orta yolunu bir şekilde canım ne diyim. hoş yazları kayınvalidemle kayınpederim Mardin'e gidiyorlar, Ekim-Kasım gibi dönüyorlar. Hayırlısıyla onlar gelene kadar biz evimizi ayırmış oluruz inşallah.

hiç bişi yiyemedim bugün de yaa
türlü vardı, hayatta tadına bile bakmam
domates çorbası da güzel değildi biraz içtim
yarım kepçe ketçaplı makarna yedim sadece

domates çorbasını hiç sevemedim ben, hiç denemem bile:26::26:

Allahtan evleriniz yakınmış canım, yoksa daha kötü olurmuş sizin de. benim eşimin ailesi şafi. evde köpek falan mümkün değil yani

burdan gitmeden ev ayarlayabilmek çok zor canım. görmeden ev alamayız ki. mecbur idare etcez bir süre bakalım, hayırlısı inşallah.

fırsat buldukça okuoum ama
olayın neresinden kime ne yazacağımı bilemioum :44:

bizimde bi toplantı var 20 kişilik bi dr topluluğuyla öğlen ark ile pasta börek içecek falan aldık geldik 3te gidilecek bi şekilde kaçmam lazım
gitmek istemioum çok sıkıcı geçio

hııı bol hiç girmio hbri olan var mı?
eosta yok ortalıkta!

Bayram için elmalı kurabiye yapayım diyorum yanına bide tuzlu bişey. O tuzlu şey ne olabilir??

bende
kedi dili yapmayı düşünüoum tatlı olarak şerbetli istemioum yapamam da zaten
kedi dili bolcada oluo
sonra küçük zeytinyağlı dolmalar
tuzlu ne yapmalıyım bilmioum börek falan olmuo yaa
hıhh buldum
simit yapıyım

nası sizce?

Yaprak bulsam bende dolma yapardım simitlerin küçük mü olacak. Ben tuzlu kurabiye yapsam elmalıda kurabiye.

Yaprak bulsam bende dolma yapardım simitlerin küçük mü olacak. Ben tuzlu kurabiye yapsam elmalıda kurabiye.
elfim milföylü bişiler yapabilirsin, çok minik üçgen börek yapıyor annem milföyden
sanırım bitane milföyü 4 e kesiyo, kaşarlı.. üzerine de çörek otu çok güzel oluyor..
hem doyurucu olur börek sonuçta.. :)

Olabilir aslında kaynanam eşim elmalı kurabiye seviyor diye kurabiye yaparım sonra uzaktan gelen akrabalar arayıpta geliyorlar annemlerde haberli geliyorlar haberli gelenler için milföyü hemen o anda yaparım sıcak sıcak yerler.

süpersin yaaaa :)

yanına da demli çay oh canım çekti valla :)

biz kaynım geliyor diye bol bol gezeriz bu bayram artık havalar da bozmaz inşallah. şuanda insanlar dışarda t-shirtlerle dolaşıyorlar. ama içerisi soğuk oluyor.

bol'u ben de çok merak ediyorum. arada girerim diyordu ama uzunnnnn zamandır sesi çıkmıyor:44::44:

milföy böregini bedne yapıyorum aynen o şekilde sıcak oldugu zaman cıtır cıtır cok güzel oluyor... elif tavsiye ederim

ya kızlar benim size bir sorum var...domates çorbasını nasıl yapıyorsunuz
ben cok az corba tarifi biliyorum değişik corbalar yapmak istiyorum
ama bildiklerim
mercimek
yayla
sehriye
tarhana
o kadacık

biz genelde hazır çorbalara takılıyoruz bi de mantımız kalırsa mantı çorbası yapıyorum o kadar. o yüzden tarif konusunda yardımcı olamıcam canım.

aa pardon şehriye çorbasını kendim yapıyorum, bir de annemden falan gelirse tarhanayı

Son düzenleme:

ben hazır corba hiç sevmiyorum eşimde benim gibi o da içmez
o yüzden evde yapmak gerekiyor

Selam kızlar başlığı görünce daldım içeri,ben de 3 ekim 2010 da evlendim. Sohbetinize katılmak istedim

canım ben domates rendeliyorum bolca. tereyağda un kavuruyorum,sonra bu rendelenmiş domatesi ilave edip pişiriyorum. birazcık da kaynar su ekliyorum tabii. pişmesine yakın blendırdan geçirip tuzunu ekliyorum bir su bardağına yakın süt koyup bir taşım daha kaynatıyorum.

patates çorbası da yapıyorum aynen bu şekilde ona da domates koyma kısmında ince dilimlediğim patatesleri koyup düdüklüde pişiriyorum sonra blendır ve süt faslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…