2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ooo misss misss

anladıgım kadarıyla blenderdan gecirdikten sonra süt koyup tekrar kaynatıyorsun

şimdi domates zamanı değil ama papates corbasını bu hafta deneyeyim bi eminim cok lezzetli oluyordur

yok canım
burda da çok kişi kendini hazır hissetmiyor biz de kaza kurbanıyız :)

Selam kızlar başlığı görünce daldım içeri,ben de 3 ekim 2010 da evlendim. Sohbetinize katılmak istedim
hoşgeldinn

ben süt yerine yarım paket krema ekliyordum, ama şimdi sütle yapıyoru daha hafif oluyor..
benim tarifim de birebir aynı, bol domates.. ama ben yarım tatlı kaşığı salça da ekliyorum güzel tat katıyor..
ve srevis yaparken kaşar rendesi atıyorum içine

ooo misss misss

anladıgım kadarıyla blenderdan gecirdikten sonra süt koyup tekrar kaynatıyorsun

şimdi domates zamanı değil ama papates corbasını bu hafta deneyeyim bi eminim cok lezzetli oluyordur

biz çok seviyoruz canım hatta kayınvalidem de ilk kez bende yemiş her gelmesinde patates çorbası istiyor, bi misafir gelse onların akrabalrından patates çorbası yaparsın de mi onlara da dior. üzerine de yağda acı toz biber yapıyorum.
hamile olduğumu öğrendiğimiz gün kayınvalideme yemeğe gittik domates çorbası yapmış, ama blendırı yok, süte de kıyamadı koymayım süt az dedi, seninki gibi beceremedim dior. :)

canım herkes farklı miktarda seviyor die rendeleyip bi kaseye koyuyorum kaşarı isteyen alıyor bizim bağımızın domatesleri kıpkırmızı :) salçasız :)

canım herkes farklı miktarda seviyor die rendeleyip bi kaseye koyuyorum kaşarı isteyen alıyor bizim bağımızın domatesleri kıpkırmızı :) salçasız :)
nasıl da lezzetlidir.. istanbuldaki domatesler, ekşi, domates tadı bile yok.. bir tek çeri domatesi alıyorum domates yediğimi anlıyorum.. yazın bir-kaç ay iyi oluyor işte o vakitler yapıyorum bol bol domates çorbası..

valla öle canım. anadoluda her şey tadıyla çok şükür. ben konserve yapmıştım şimdi onlarla yapıyorum çorbayı.

slm kızlarrrr ay bugün çok yazmışsınız hepsini okumadan bi parça cevap yazayım
Ayşam doktora gittindi sen dimmi, hala mı ağrıların var :44:

yarenim senin bu patronun bol'un müdürünü aratmıyor

ben meşhur tavuklarımı atıcam fırına
cnm ya doktor bişi sölemedi ki manyak, ağrı olması iyi bi şeymiş olmasa kötü olurmuş falan filan.ağrı kesicvi verdi bi de o kadar yani. bu arada smear testimin sonucu çıkmış aradım da az önce, yarın gidip alıyım inş. kötü bişi yoktur.

dün benim de bi iki gün önceden kalan tavuğum vardı sebzeli falan yemek yaptım onunla. sonra da eltimleri çağırdım yemeğe hepberaber yendi bitti :)
yok, ben tiksindim canım

az önce aynı şeyi düşünüoum ben de daha siz okumadan. canım acayip cips istedi bi iki paket aldım eve gelirken, acaba hamile olduğumda nelerden tiksinicem diye düşünüodum

bu arada biz de maaşımızı 4ünde alıomuşuz yuppiiiiiieeeeeeeee ilk maaşım cuma günü geliorrrrrrrrrr

valla öle canım. anadoluda her şey tadıyla çok şükür. ben konserve yapmıştım şimdi onlarla yapıyorum çorbayı.

ben çorba yapıcam ama ne olacağı hala belli değil, frında limonlu patates,salata,cacık yapıcam ve pilav. kaynım glecek de yine.

Yayla, tavuk, şehriye çorbalarınıda düşündün mü?biz eşimle pek çorba aramadığımız için pek yapmıyorum ben benimde evde pilav, tavuk,patatesli bezelye ve salata olucak kısmetse:)

ben de dün akşam 2 günlük tavuğumu yaptım-yedim.. zehrilenmediğimie göre yenilebilir durumdaymış
güle güle harca paranı canım ilk maaş ne alıcan eşine

ben çorba yapıcam ama ne olacağı hala belli değil, frında limonlu patates,salata,cacık yapıcam ve pilav. kaynım glecek de yine.
limonlu patates nasıl oluyor kii :44:

eşim işe gitmiş sinir oldummm, çağırmışlar
yarın izin yapıcakmış.. bu akşam için plan yapmıştım ((((
buzluktan taze fasulye indir demiştim, onu yapmam gerekecek şimdi
yoksa kendime brokoli haşliycaktım, z.yağı ve limonla yicektim..

ben hazır corba hiç sevmiyorum eşimde benim gibi o da içmez
o yüzden evde yapmak gerekiyor

bizim o konuda problem yok. bir de ben burda blendır almadığımdan yapabileceğim çok çorba çeşidi yok gibi. çorbaya çok düşkün değiliz ikimiz de. arada bir canımız çok çekerse burda bir çorbacıya gidiyoruz o güzel yapıyor çorbayı

Selam kızlar başlığı görünce daldım içeri,ben de 3 ekim 2010 da evlendim. Sohbetinize katılmak istedim

hoşgeldin pelerinli. biraz kendini tanıtır mısın bize, yaşın,adın, işin vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…