pelerinli hoşgeldin canım
canım ben domates rendeliyorum bolca. tereyağda un kavuruyorum,sonra bu rendelenmiş domatesi ilave edip pişiriyorum. birazcık da kaynar su ekliyorum tabii. pişmesine yakın blendırdan geçirip tuzunu ekliyorum bir su bardağına yakın süt koyup bir taşım daha kaynatıyorum.
patates çorbası da yapıyorum aynen bu şekilde ona da domates koyma kısmında ince dilimlediğim patatesleri koyup düdüklüde pişiriyorum sonra blendır ve süt faslı.
hoşgeldinnSelam kızlar başlığı görünce daldım içeri,ben de 3 ekim 2010 da evlendim. Sohbetinize katılmak istedim
canım ben domates rendeliyorum bolca. tereyağda un kavuruyorum,sonra bu rendelenmiş domatesi ilave edip pişiriyorum. birazcık da kaynar su ekliyorum tabii. pişmesine yakın blendırdan geçirip tuzunu ekliyorum bir su bardağına yakın süt koyup bir taşım daha kaynatıyorum.
patates çorbası da yapıyorum aynen bu şekilde ona da domates koyma kısmında ince dilimlediğim patatesleri koyup düdüklüde pişiriyorum sonra blendır ve süt faslı.
ooo misss misss
anladıgım kadarıyla blenderdan gecirdikten sonra süt koyup tekrar kaynatıyorsun
şimdi domates zamanı değil ama papates corbasını bu hafta deneyeyim bi eminim cok lezzetli oluyordur
hoşgeldinn
ben süt yerine yarım paket krema ekliyordum, ama şimdi sütle yapıyoru daha hafif oluyor..
benim tarifim de birebir aynı, bol domates.. ama ben yarım tatlı kaşığı salça da ekliyorum güzel tat katıyor..
ve srevis yaparken kaşar rendesi atıyorum içine
nasıl da lezzetlidir.. istanbuldaki domatesler, ekşi, domates tadı bile yok.. bir tek çeri domatesi alıyorum domates yediğimi anlıyorum.. yazın bir-kaç ay iyi oluyor işte o vakitler yapıyorum bol bol domates çorbası..canım herkes farklı miktarda seviyor die rendeleyip bi kaseye koyuyorum kaşarı isteyen alıyorbizim bağımızın domatesleri kıpkırmızı :) salçasız :)
yok canım
burda da çok kişi kendini hazır hissetmiyor biz de kaza kurbanıyız :)
kısmet:)
biz de şu an düşünmüyoruz, eşimin askerliği var okulu var, benim okulum var, üstelik ikimizde çalışıyoruz:)elimiz değmiyor
Hoşbulduk nektarcım
nasıl da lezzetlidir.. istanbuldaki domatesler, ekşi, domates tadı bile yok.. bir tek çeri domatesi alıyorum domates yediğimi anlıyorum.. yazın bir-kaç ay iyi oluyor işte o vakitler yapıyorum bol bol domates çorbası..
cnm ya doktor bişi sölemedi ki manyak, ağrı olması iyi bi şeymiş olmasa kötü olurmuş falan filan.ağrı kesicvi verdi bi de o kadar yani. bu arada smear testimin sonucu çıkmış aradım da az önce, yarın gidip alıyım inş. kötü bişi yoktur.Ayşam doktora gittindi sen dimmi, hala mı ağrıların var :44:
yarenim senin bu patronun bol'un müdürünü aratmıyor
ben meşhur tavuklarımı atıcam fırına
yok, ben tiksindim canım
nasıl da lezzetlidir.. istanbuldaki domatesler, ekşi, domates tadı bile yok.. bir tek çeri domatesi alıyorum domates yediğimi anlıyorum.. yazın bir-kaç ay iyi oluyor işte o vakitler yapıyorum bol bol domates çorbası..
ele ne gerek varmış :) biz de çalışıyoruz ama değdi elimiz :))))))
ele ne gerek varmış :) biz de çalışıyoruz ama değdi elimiz :))))))
eeee bugün evde ne yemek var:)diyerek konuyu değiştirirmişim
valla öle canım. anadoluda her şey tadıyla çok şükür. ben konserve yapmıştım şimdi onlarla yapıyorum çorbayı.
ben çorba yapıcam ama ne olacağı hala belli değil, frında limonlu patates,salata,cacık yapıcam ve pilav. kaynım glecek de yine.
ben çorba yapıcam ama ne olacağı hala belli değil, frında limonlu patates,salata,cacık yapıcam ve pilav. kaynım glecek de yine.
ben de dün akşam 2 günlük tavuğumu yaptım-yedim.. zehrilenmediğimie göre yenilebilir durumdaymışslm kızlarrrr ay bugün çok yazmışsınız hepsini okumadan bi parça cevap yazayım
cnm ya doktor bişi sölemedi ki manyak, ağrı olması iyi bi şeymiş olmasa kötü olurmuş falan filan.ağrı kesicvi verdi bi de o kadar yani. bu arada smear testimin sonucu çıkmış aradım da az önce, yarın gidip alıyım inş. kötü bişi yoktur.
dün benim de bi iki gün önceden kalan tavuğum vardı sebzeli falan yemek yaptım onunla. sonra da eltimleri çağırdım yemeğe hepberaber yendi bitti :)
az önce aynı şeyi düşünüoum ben de daha siz okumadan. canım acayip cips istedi bi iki paket aldım eve gelirken, acaba hamile olduğumda nelerden tiksinicem diye düşünüodum
bu arada biz de maaşımızı 4ünde alıomuşuz yuppiiiiiieeeeeeeeeilk maaşım cuma günü geliorrrrrrrrrr
limonlu patates nasıl oluyor kii :44:ben çorba yapıcam ama ne olacağı hala belli değil, frında limonlu patates,salata,cacık yapıcam ve pilav. kaynım glecek de yine.
ben hazır corba hiç sevmiyorumeşimde benim gibi o da içmez
o yüzden evde yapmak gerekiyor
Selam kızlar başlığı görünce daldım içeri,ben de 3 ekim 2010 da evlendim. Sohbetinize katılmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?