hoşgeldim pelerinliYayla, tavuk, şehriye çorbalarınıda düşündün mü?biz eşimle pek çorba aramadığımız için pek yapmıyorum ben benimde evde pilav, tavuk,patatesli bezelye ve salata olucak kısmetse:)
ben de dün akşam 2 günlük tavuğumu yaptım-yedim.. zehrilenmediğimie göre yenilebilir durumdaymış
güle güle harca paranı canımilk maaş ne alıcan eşine
limonlu patates nasıl oluyor kii :44:
eşim işe gitmişsinir oldummm, çağırmışlar
yarın izin yapıcakmış.. bu akşam için plan yapmıştım((((
buzluktan taze fasulye indir demiştim, onu yapmam gerekecek şimdi
yoksa kendime brokoli haşliycaktım, z.yağı ve limonla yicektim..
hımm evet güzele benziyor, ben bunun da çıktısını alıyım denerim bir ara, saol canımalishia benm de karnabaharım var bozulacak onu yapayım eşim çok seviyor,
nekk patatesleri soyup ortadan bölüp tepsiye diziyorum. üzerine yarım kase sıvıyağ, yarım kase limon suyu, tuz ve biraz da su ekliyorum aralarına parça et ve bütün sarımsak koyuyorum. üzeri kızarıyor fırında.annem çok sık yapardı kaynım da ben de yedi çok beğendi ekşili ekşili güzel olmuş patates dedi. yazık askere gidecek yapayım da yesin.
alishia benm de karnabaharım var bozulacak onu yapayım eşim çok seviyor,
nekk patatesleri soyup ortadan bölüp tepsiye diziyorum. üzerine yarım kase sıvıyağ, yarım kase limon suyu, tuz ve biraz da su ekliyorum aralarına parça et ve bütün sarımsak koyuyorum. üzeri kızarıyor fırında.annem çok sık yapardı kaynım da ben de yedi çok beğendi ekşili ekşili güzel olmuş patates dedi. yazık askere gidecek yapayım da yesin.
hoşgeldim pelerinliben bugün bişi yapmam heralde bilmiyorum, eşm geç gelecek zaten. dünden pilav var, belki yaparsam bi karnıbahar yemeği yaparım...
saol cnm zaten ilk maaşa herkes göz dikti :))) gelen ıslatalım diyor giden ıslatalım diyorbakalım henüz bişi yok kafamda, ayın 13ü de evlilik yıldönümümüz, daha onun için de bişi düşünmedm
e taze fasulyeyi de beklet bi gün nolucak. ben buzluktan aşağı bişi indirirsem hemen o gün yapamıyorum genelde, illa bi gün bekliyor, ama dolap zaten gün içinde hiç açılıp kapanmadığı için bi şey olmaz ki (yani bence)
elfi yaa cidden o sitedeki trikolar çok güzelmiş gözüm kaldı :))) alınca bize de haber ver, malı falan nasılmış. benim de uzun hırka falan ihtiyacım var belki ordan alırım yine gelirse ilerde.
fırında hiç kırmızı et yapmadım uzun sürüyor mu o parça etlerin pişmesi? taa geçen bayramdan et var buzlukta pişiriyim diyorum bi ara ama ben bu dana etleri bi yumuşacık yapamıyorum o yüzden pişirmek istemiyor canım
saol cnm deneyeyeim bi. ne yaptıysam olmadı şu etlerim yaaaakırmızı eti süt yoğurt sıvıyağ karışımında bekletirsen yumuşacık oluyor canım.
ya geçenlerde bi ilişkiden sonra hafif kanama olmuştu ona baktırdım bi de regl sancısı çok oluo bende onun için gitmiştim. içerde yara gibi bişi gördü onun için smear e olladı cnm.canım sen neden smear yaptırdın ağrın sızın mı vardı ? benim yine dünyadan haberim yok çok geçmiş olsun
saol cnm deneyeyeim bi. ne yaptıysam olmadı şu etlerim yaaaa
ya geçenlerde bi ilişkiden sonra hafif kanama olmuştu ona baktırdım bi de regl sancısı çok oluo bende onun için gitmiştim. içerde yara gibi bişi gördü onun için smear e olladı cnm.
anladım canım inşallah temiz çıkar, adet sancılarım benim de çok olur onun da sebebi şeymiş benim rahmim retrovert poziyondaymış yani rahim ağzı hafif yana doğru duruyormuş doktor bunun adet sancılarını arttırdığını, ama bunun renkli göz gibi biyolojik bi farklılık olduğunu bi hastalık olmadığını söylemişti o zaman rahatlamıştım.tekrar geçmiş olsun canım
saol bak senin doktorun ne güzel adamakıllı açıklamış. walla devlete gitmiştim bi daha da gitmem. özel doktora gidicem yaa doru dürüst açıklama yapsın bana da, ağrı kesici verdi yolladı öyle şey mi olur, neymiş efendim ağrı olması iyi b şeymiş yumurtladığını gösterrmiş bilmemne..........
elfi yaa cidden o sitedeki trikolar çok güzelmiş gözüm kaldı :))) alınca bize de haber ver, malı falan nasılmış. benim de uzun hırka falan ihtiyacım var belki ordan alırım yine gelirse ilerde.
ii akşamlar kızlar
aman ne bileyim diildi heralde reglimden bikaç gün önceydi. aklıma geldikçe sinr oluom ya doktorayumurtlama döneminmiydiki? aslında özele gitmek en iyisi daha çok zaman ayırıyorlar.
Nektarcım bu arada afiyet olsun efsane tavuğu yemişsiniz sağ salim
yine işlere daldım geri kaldım sizlerden
Canım o hırkalardan işyerinden 3 kişi aldı hemde ikişer tane aldılar malı çok iyi. Dedim hadi bi tanede ben alayım. fiyatıda uygun bence al.
Nektarcım bu arada afiyet olsun efsane tavuğu yemişsiniz sağ salim
fiyatları da gayet uygun yani ben bi düşüneyim bu işi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?