Ben haftasonu Lcw den bi triko kazak aldım 27 tl. Hemde öyle çok içime sinmedi. bilseydim almazdım onu. Bu siteden aldığım hırka daha çok hoşuma gitti
Selam kızlar başlığı görünce daldım içeri,ben de 3 ekim 2010 da evlendim. Sohbetinize katılmak istedim
hoşbulduk şöyle bi baktım da herkes bebiş yapmış yahu, bende daha bişi yok
canım sen neden smear yaptırdın ağrın sızın mı vardı ? benim yine dünyadan haberim yok çok geçmiş olsun
hoşgeldin canım... bende burdayım.. evlendik barklandık şimdi topiğimiz değişti :) bende bu baby konusunda bekleyenlerdendim ama en son geçen ay ilacımı bırakıp bebek istediğimizi söylemek için ve bunun için kan tahlilleri yaptırmak için doktora gittim bi muayene kist varmış yumurtalığımda.. bakalım 10 kasım da yine kontrolüm var bakalım ne olcak....
luxxorcuuumm canım nasılsın?
geçmiş olsun undo ilaç mı verdi kist için?
pançom geldi, gayet sevimli kaşe.. hırka, şal, mont yerine kullanılır, sevdim :)))
pançom geldi, gayet sevimli kaşe.. hırka, şal, mont yerine kullanılır, sevdim :)))
Ayşam 20 tl çek vardı ya onunla almıştım, kargoyu ödeyip hani.. unutmuşsun senn :))panço mu almıştın ne zaman nasıl...? :)) güle ügle kullan cnmm
teşekkürler canımm, trendyoldan almıştım :))güle güle kullan canım.. iyi günlerde kullan..
nerden aldın peki?
Ayşam 20 tl çek vardı ya onunla almıştım, kargoyu ödeyip hani.. unutmuşsun senn :))
teşekkürler canımm, trendyoldan almıştım :))
Ayşam 20 tl çek vardı ya onunla almıştım, kargoyu ödeyip hani.. unutmuşsun senn :))
teşekkürler canımm, trendyoldan almıştım :))
hoşgeldin canım... bende burdayım.. evlendik barklandık şimdi topiğimiz değişti :) bende bu baby konusunda bekleyenlerdendim ama en son geçen ay ilacımı bırakıp bebek istediğimizi söylemek için ve bunun için kan tahlilleri yaptırmak için doktora gittim bi muayene kist varmış yumurtalığımda.. bakalım 10 kasım da yine kontrolüm var bakalım ne olcak....
luxxorcuuumm canım nasılsın?
canım benim ne hoş seni görmek uzun zamandan sonraiyiyim tatlım ben halen bebik olsun diye uğraşıyorum işimi değiştirme kararı aldım 2012 kpssye giricem kısmetse, onun dışında çok şükür sağlığımız yerinde, evliliğim iyi gidiyor bi sorunum yok. Sen nasılsın görüşmeyeli? kayınvalidenle sorunların olmuş bu gündüz okudum da yoğundum cvp veremedim sonra da kaynamış araya
anlattım işte bugün hepsini.. canım yeterince şu kist olayına sıkkın bi de bu deli kadın ve adam böyle şeyler yapıyorlar onları idare et işte falan filan...
onun dışında benim de cem ile ilgili sorunum yok canım.. ikimiz yalnızken çok ama çok mutluyuz :) bir de malum cem sürekli seyehatte olduğu için yalnızım... bugün pek keyfim yok dün yaşananlardan dolayı..
kızlar kaçıyorum ben hepinizi çok öpüyorum... yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?