2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Selam kızlar başlığı görünce daldım içeri,ben de 3 ekim 2010 da evlendim. Sohbetinize katılmak istedim

hoşbulduk şöyle bi baktım da herkes bebiş yapmış yahu, bende daha bişi yok

hoşgeldin canım... bende burdayım.. evlendik barklandık şimdi topiğimiz değişti :) bende bu baby konusunda bekleyenlerdendim ama en son geçen ay ilacımı bırakıp bebek istediğimizi söylemek için ve bunun için kan tahlilleri yaptırmak için doktora gittim bi muayene kist varmış yumurtalığımda.. bakalım 10 kasım da yine kontrolüm var bakalım ne olcak....

canım sen neden smear yaptırdın ağrın sızın mı vardı ? benim yine dünyadan haberim yok çok geçmiş olsun

luxxorcuuumm canım nasılsın?

geçmiş olsun undo ilaç mı verdi kist için?

geçmiş olsun undo ilaç mı verdi kist için?

canım bir ay daha doğum kontrol hapı kullan dedi.. işte şimdi ilacım bitti bi regl daha geçirip haftaya gidicem kontrole.. umarım sorunsuz bir şekilde geçmiştir. bazen çatlamayan yumurtalar da kist gibi oluşumlar yapabiliyormuş. bakalım haftaya doktora gitmeden bişe bişemiyorum bende maalesef

pançom geldi, gayet sevimli kaşe.. hırka, şal, mont yerine kullanılır, sevdim :)))

Son düzenleme:
Ayşam 20 tl çek vardı ya onunla almıştım, kargoyu ödeyip hani.. unutmuşsun senn :))

teşekkürler canımm, trendyoldan almıştım :))

heyyy hatırladım cnm şimdi

üff sıkıldım çok erken hava kararıyor içim sıkılıyor akşamlar bitmek bilmiyorrrr.

canım benim ne hoş seni görmek uzun zamandan sonra iyiyim tatlım ben halen bebik olsun diye uğraşıyorum işimi değiştirme kararı aldım 2012 kpssye giricem kısmetse, onun dışında çok şükür sağlığımız yerinde, evliliğim iyi gidiyor bi sorunum yok. Sen nasılsın görüşmeyeli? kayınvalidenle sorunların olmuş bu gündüz okudum da yoğundum cvp veremedim sonra da kaynamış araya

anlattım işte bugün hepsini.. canım yeterince şu kist olayına sıkkın bi de bu deli kadın ve adam böyle şeyler yapıyorlar onları idare et işte falan filan...
onun dışında benim de cem ile ilgili sorunum yok canım.. ikimiz yalnızken çok ama çok mutluyuz :) bir de malum cem sürekli seyehatte olduğu için yalnızım... bugün pek keyfim yok dün yaşananlardan dolayı..

kızlar kaçıyorum ben hepinizi çok öpüyorum... yarın görüşmek üzere

görüşürz canım bir de hepimiz evliliğimizde ailelerle ilişkilerde çok yeniyiz zamanla sen de başa çıkmayı belki hiç umursamamayı öğreneceksin salalamayacaksın bile onları ne olur şunu unutma hayatta en değerli şey önce kendimiz ve sevdiklerimizdir gerisi sonra gelir kendine iyi bak

günaydın kızlar.

bu hafta hiç geçmek bilmiyor sanki. eşim akşamları mesai kalıyor hep, sanırım bu hafta da böyle gidecek. kitap da alamadım henüz. akşamları çok sıkılıyorum yalnız başıma. dün biraz kpss çalışayım dedim, matematik çok zor geldi, kapattım. şuan tek umudum bayram tatili. eşimle birbirimizi görürüz de keyfim düzelir inşallah, her ne kadar bayramda kaynım da bizimle olacak ve ben regl olacaksam da, 4 gün eşimle olmak iyi gelecek.

undocum inşallah kistin ciddi birşey değildir ve geçmiştir. bu sene hayırlısıyla çoğalacak topiğimiz desenize

günaydın kızlar

Yağmur yağıyor bugün bunaltıcı sıkıcı bi gün olacak galiba. Bende bayram tatilini bekliyorum biraz dinlenmek istiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…