2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu hafta ben gibisin yani yarenim, yalnızsın bu hafta :/ gerçi sana çok çok zor geliyodur ben yine biraz alıştım, ama bazen isyan ediyorum biriktirip içimde..ağlıyorum sonra
ben de cumartesi regl oldum "ayy tam da hafta sonu" felan diye söyleniyorum, eşim "olsunn, bayramda olmiycaksın ama" deyip pis pis sırıtıyo bana

Günaydın herkese

günayydınnnn

bugün iyiyim kızlar nedeni yok ama öle uykusuz somurtkan değilim

bayramda olmak benim için iyi oldu nektarım. kaynım bizde olacak ya, rahatsız oluyorum ben öyle evde birileri varken o yüzden ben sevindim bayramda gelecek olmasına. aynen canım eşimin olmaması çok çok zor geliyor. ağlayasım geliyor resmen. ertesi günüm de o yüzden iyi geçmiyor. bu hafta hep geç gelirim dedi

günayydınnnn

maşallah diyelim nazar değmesin canım

ve dün konuşamadım sizle sabah sabah çenem açıldı

bayrama bişeyler yapcakmışınız, bende arefe akşamı poğaça simit gibi şeyler yapayım diyorum abana yumuşacık pofuduk poğaça tarifi verirmisiniz..ama pofuduk istiyoırum paskalya gibi
kendi yaptığınız tarif varsa iyi olur, yoksa netrten bakıcam

dün yine pek katılamadım size. toplantıya gitmek zorunda kaldım. 2de gittik 5,5ta gelebildim.
sonra k.validem aradı börek yaptım 1 tepside fazladan yaptım eve götürürsün die gelir misin dedi
bende peki gelirim dedim gittim yüz felci geçiren eltimle 6 tepsi börek yapmışlar.
o orda kalıomuş oğlu varya 5 yaşında bili bilisine bişi olmuş
şişmiş iltihap kapmış şişini bile yapamamış çocuk 2 gün ağlamış krem falan sürüolar şimdi
gittim suyun içine oturtmuşlar 15 dk öyle bekliomuş krem sürülüomuş beni görünce falan utandı

zor yaa çocuk büyütmek bu eltimin kardeşininde yeni bebeği oldu 10 gün falan oluo eşi yardımcı oluo mu dioum yok eline bile alamıo korkuo dio
anladım ki kadınların bu hayattaki yaşamı her noktada çok daha zor

güle güle giy fıstık

yarenim maaşı aldınızmı, dün maaş günüydü ya

canım aldık maaşlarımızı, ama mesaileri vermedi. cuma günü ayarlıcam dedi. bakalım artık hayırlısı. ana maaşımızı verdi ya, gerisi çok problem değil

günayydınnnn

gün boyu böyle olursun inş hatta her gün böyle olursun inş

güle güle giy fıstık

yarenim maaşı aldınızmı, dün maaş günüydü ya
teşekkürler zuzumm :))

evet hatırladım bahsetmiştin sanki, biri varken rahatsız olurum olmaz diye.. yada başkası mı demişti onu
nekadar kalıcak kaynın canım?

benim poğaçam bazen yumoş oluyo bazen normal, ama hiç tutturamadığım olmadı..
püf noktası varmış poğaçanın.. mayan çok taze olucak ve un en iyi undan olucak.. %80 un etkiliyomuş poğaçanın yumuşaklığını felan..

Son düzenleme:
canım aldık maaşlarımızı, ama mesaileri vermedi. Cuma günü ayarlıcam dedi. Bakalım artık hayırlısı. Ana maaşımızı verdi ya, gerisi çok problem değil

Aman iyi, bayram üstü kötü olurdu yoksa :18:
Ay acaba patroncuumm bayram harçlığı ne vercek :)
genelde çift maaşa yakın veriyo ama ,şimdi elemanlar 2 oldu belkim harçlığı da düşürür :)

amin inşallah :) sende öle ol ...

Canım valla kaynanamda un var ,ımmm neydi o kepekli un gibi ,onunla yapsam nolurrki

evet evet güsel poğaça tarifleri yazın da yapalım. gerçi bize gelen olmuyor da bayramda biz yeriz. :)

uvv afferim patronuna ne güzel bayram ikramiyesi veriyomuş öyle bize 5 tl bile yok :/

görmüştüm ben onuu, gazozlu hiç denemedim bilmem ki nasıl olur :26:

çok övdü yaaa, deneyim ben bunu...bide simit yapıcam arefeden :) bayadır simit yapmadıydım :)

yorumları okuyordum poğaçanın..
ay ben buna güldüm yaa meyveli sodayla poğaça yapmış birisi

Ben unu bi kere bim den aldım hiç güzel olmadı ölçülerde bile tutmuyordu. Migrostan almaya devam sinangil kullanıyorum çok güzel oluyor pasta börek.

zuzum benim tarifim var ama evde. yumuşacık oluyor, zeytinli yapıyorum ben. herkes bayılıyor. akşama vereyim canım.
bu arada bayram harçlığın iyiymiş, umarım düşürmez iki eleman var diye. biz de hiç almıyoruz harçlık, İzmir'de genelde verirlerdi.

dilşad ben de sodalı börek yapıyorum çok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…