bu hafta ben gibisin yani yarenim, yalnızsın bu hafta :/ gerçi sana çok çok zor geliyodur ben yine biraz alıştım, ama bazen isyan ediyorum biriktirip içimde..ağlıyorum sonragünaydın kızlar.
bu hafta hiç geçmek bilmiyor sanki. eşim akşamları mesai kalıyor hep, sanırım bu hafta da böyle gidecek. kitap da alamadım henüz. akşamları çok sıkılıyorum yalnız başıma. dün biraz kpss çalışayım dedim, matematik çok zor geldi, kapattım. şuan tek umudum bayram tatili. eşimle birbirimizi görürüz de keyfim düzelir inşallah, her ne kadar bayramda kaynım da bizimle olacak ve ben regl olacaksam da, 4 gün eşimle olmak iyi gelecek.
undocum inşallah kistin ciddi birşey değildir ve geçmiştir. bu sene hayırlısıyla çoğalacak topiğimiz desenize
teşekkür ederim canımm :))günaydıın
nektarcım güle güle giy canım çok güzelmiş.
pançom geldi, gayet sevimli kaşe.. hırka, şal, mont yerine kullanılır, sevdim :)))
bu hafta ben gibisin yani yarenim, yalnızsın bu hafta :/ gerçi sana çok çok zor geliyodur ben yine biraz alıştım, ama bazen isyan ediyorum biriktirip içimde..ağlıyorum sonra
ben de cumartesi regl oldum "ayy tam da hafta sonu" felan diye söyleniyorum, eşim "olsunn, bayramda olmiycaksın ama" deyip pis pis sırıtıyo bana
Günaydın herkese
günayydınnnn
bugün iyiyim kızlar nedeni yok ama öle uykusuz somurtkan değilim
güle güle giy fıstık
yarenim maaşı aldınızmı, dün maaş günüydü ya
gün boyu böyle olursun inşgünayydınnnn
bugün iyiyim kızlar nedeni yok ama öle uykusuz somurtkan değilim
teşekkürler zuzumm :))güle güle giy fıstık
yarenim maaşı aldınızmı, dün maaş günüydü ya
evet hatırladım bahsetmiştin sanki, biri varken rahatsız olurum olmaz diye.. yada başkası mı demişti onubayramda olmak benim için iyi oldu nektarım. kaynım bizde olacak ya, rahatsız oluyorum ben öyle evde birileri varkeno yüzden ben sevindim bayramda gelecek olmasına. aynen canım eşimin olmaması çok çok zor geliyor. ağlayasım geliyor resmen. ertesi günüm de o yüzden iyi geçmiyor. bu hafta hep geç gelirim dedi
maşallah diyelim nazar değmesin canım
benim poğaçam bazen yumoş oluyo bazen normal, ama hiç tutturamadığım olmadı..ve dün konuşamadım sizle sabah sabah çenem açıldı
bayrama bişeyler yapcakmışınız, bende arefe akşamı poğaça simit gibi şeyler yapayım diyorum abana yumuşacık pofuduk poğaça tarifi verirmisiniz..ama pofuduk istiyoırum paskalya gibi
kendi yaptığınız tarif varsa iyi olur, yoksa netrten bakıcam
canım aldık maaşlarımızı, ama mesaileri vermedi. Cuma günü ayarlıcam dedi. Bakalım artık hayırlısı. Ana maaşımızı verdi ya, gerisi çok problem değil
gün boyu böyle olursun inşHatta her gün böyle olursun inş
Teşekkürler zuzumm :))
evet hatırladım bahsetmiştin sanki, biri varken rahatsız olurum olmaz diye.. Yada başkası mı demişti onu
Nekadar kalıcak kaynın canım?
Benim poğaçam bazen yumoş oluyo bazen normal, ama hiç tutturamadığım olmadı..
Püf noktası varmış poğaçanın.. Mayan çok taze olucak ve un en iyi undan olucak.. %80 un etkiliyomuş poğaçanın yumuşaklığını felan..
uvv afferim patronuna ne güzel bayram ikramiyesi veriyomuş öyleAman iyi, bayram üstü kötü olurdu yoksa :18:
Ay acaba patroncuumm bayram harçlığı ne vercek :)
genelde çift maaşa yakın veriyo ama ,şimdi elemanlar 2 oldu belkim harçlığı da düşürür :)
amin inşallah :) sende öle ol ...
Canım valla kaynanamda un var ,ımmm neydi o kepekli un gibi ,onunla yapsam nolurrki
görmüştüm ben onuu, gazozlu hiç denemedim bilmem ki nasıl olur :26:http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/278829-vazgecilmez-gazozlu-pogacalarim-resimli.html
NEKK ŞUNU BULDUM...
KIZLAR Bİ BAKIN :)
arife o bikereçok övdü yaaa, deneyim ben bunu...bide simit yapıcam arefeden :) bayadır simit yapmadıydım :)
ay ben buna güldüm yaaLibyanacım elimde meyveli gazoz var demiştim ya frukonun karışık meyveli gazozu onunla denedim gazozdan mı kaynaklandı bilmiyorum ama benim poğaçalar sert oldu görüntü seninkine benzedi ama yumuşacık değillerdi birdahaki sefere sade gazozla denicem bakalım tarifin içinde sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?