arife o bikereYanisi ben öyle biliyorum
Arefe diyince o sihirbaz aref geliyor aklıma, şuan show tv de fragmanları dönen
yorumları okuyordum poğaçanın..
Ay ben buna güldüm yaaMeyveli sodayla poğaça yapmış birisi
dene bakim nasıl olucak, ben bişi yapmicam bayrama.. gelenim olmiycağı içinBen arife arefe öle gidiyo karışık :) kimi arefe diyo burda...bende arife diyodumda benide bozdular galiba
ahahaha :)))
bak dilşad da sodalı yapıyomuş, ben bunu denicem
bizim belli değilmiş, çalışmazsak da paramız kesilecekmiş mişKızlar ne güzel arife günü siz çalışmıcaksınız
dene bakim nasıl olucak, ben bişi yapmicam bayrama.. Gelenim olmiycağı için
Bizim belli değilmiş, çalışmazsak da paramız kesilecekmiş miş
dene bakim nasıl olucak, ben bişi yapmicam bayrama.. Gelenim olmiycağı için
Bizim belli değilmiş, çalışmazsak da paramız kesilecekmiş miş
biz de çalışırız kesin, zaten yarım gün çalışıyoruz ya cumartesi günleri.
nek ya sizin ordakiler ne kadar küçük hesaplar yapıyorlar ya. bi kere kendileri tatil ilan ederse sizden kesme gibi bi hakları yok ki
ay zuzum bu fikir aklıma yattı, ben de kociş namazdayken kahvaltı sofrasını hazırlasammı napsamcanm benimde kimsem gelmicek :) kahvaltıya yapıyorum ben...kociş camiden gelince masam hazır olsun güzel güzel hazırlıcam, ilk kez bi bayram evimizde kahvaltı yapıcaz
..
Nekaaa saçma, zengin olcaklar sankim kessinler pis herifler
hak mak tanımıyolar ki canım, kafalarına göre takılıyo burdakiler.. beğenmeyen çalışmasın hesabı :105:biz de çalışırız kesin, zaten yarım gün çalışıyoruz ya cumartesi günleri.
nek ya sizin ordakiler ne kadar küçük hesaplar yapıyorlar ya. bi kere kendileri tatil ilan ederse sizden kesme gibi bi hakları yok ki
benm de gelenim olmuyo bayramda ama yapıyım die düşünüyorum en azından kahvaltıda falan yeriz. Bayram havası olsun evde :)
bizim de çalışmadığımız günler kesiliyor. O yüzden istemiyorum tatil olmasını.
biz bayram sonrası perşembe cuma calısmıyoruz şirket tatil etti ama yıllık izinlerden de düşecekler
ay zuzum bu fikir aklıma yattı, ben de kociş namazdayken kahvaltı sofrasını hazırlasammı napsam
hak mak tanımıyolar ki canım, kafalarına göre takılıyo burdakiler.. beğenmeyen çalışmasın hesabı :105:
ne kadar saçma şeyler bunlar. ah Allah'ım hakkımızı yiyenleri sana havale ediyoruz... ne diyim ki başka
aaaaaaaaaaa çok şaşırdım ve sevindim bu habereeşimden aldığım sinyallere bakılırsa biz de bayram sonrası faaliyetlere başlayabiliriz kızlar
ben de güzel bir kahvaltı hazırlimbenm de gelenim olmuyo bayramda ama yapıyım die düşünüyorum en azından kahvaltıda falan yeriz. Bayram havası olsun evde :)
bizim de çalışmadığımız günler kesiliyor. O yüzden istemiyorum tatil olmasını.
aaaaaaaaaaa çok şaşırdım ve sevindim bu habere
Ben de güzel bir kahvaltı hazırlimAkşamdan simit alıp içini doldurup fırına atarım felan, belkim poğaça da yaparım azıcık :))
aaaaaaaaaaa çok şaşırdım ve sevindim bu habere
ahahahaaaaa çok sevindim cnm bu habere ayy inş. güzel haberlerini alırız yakındaeşimden aldığım sinyallere bakılırsa biz de bayram sonrası faaliyetlere başlayabiliriz kızlar
ay zuzum bu fikir aklıma yattı, ben de kociş namazdayken kahvaltı sofrasını hazırlasammı napsam
hak mak tanımıyolar ki canım, kafalarına göre takılıyo burdakiler.. beğenmeyen çalışmasın hesabı :105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?