2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arife o bikere Yanisi ben öyle biliyorum
Arefe diyince o sihirbaz aref geliyor aklıma, şuan show tv de fragmanları dönen

Ben arife arefe öle gidiyo karışık :) kimi arefe diyo burda...bende arife diyodumda benide bozdular galiba

yorumları okuyordum poğaçanın..

Ay ben buna güldüm yaa Meyveli sodayla poğaça yapmış birisi

ahahaha :)))

bak dilşad da sodalı yapıyomuş, ben bunu denicem

Ben arife arefe öle gidiyo karışık :) kimi arefe diyo burda...bende arife diyodumda benide bozdular galiba

ahahaha :)))

bak dilşad da sodalı yapıyomuş, ben bunu denicem
dene bakim nasıl olucak, ben bişi yapmicam bayrama.. gelenim olmiycağı için

Kızlar ne güzel arife günü siz çalışmıcaksınız
bizim belli değilmiş, çalışmazsak da paramız kesilecekmiş miş

dene bakim nasıl olucak, ben bişi yapmicam bayrama.. Gelenim olmiycağı için

Bizim belli değilmiş, çalışmazsak da paramız kesilecekmiş miş

canm benimde kimsem gelmicek :) kahvaltıya yapıyorum ben...kociş camiden gelince masam hazır olsun güzel güzel hazırlıcam, ilk kez bi bayram evimizde kahvaltı yapıcaz

..
Nekaaa saçma, zengin olcaklar sankim kessinler pis herifler

herkese merhaba,
daha yeni geldim işe, hemen actım forum sayfasını :):):)

sabah eşimle bankaya gittik, dügün altınları evde duruyordu ve beni cok tedirgin ediyodu, onları bankaya gram altın olarak yatırdık sonunda içim rahat etti.

aksam bebiş sevmeye gittik. eşimde bende bebegin içine düşecektik ya, sanırım bizimde bebek iç,n karar verme zamanımız yaklastı:):):)

biz de çalışırız kesin, zaten yarım gün çalışıyoruz ya cumartesi günleri.

nek ya sizin ordakiler ne kadar küçük hesaplar yapıyorlar ya. bi kere kendileri tatil ilan ederse sizden kesme gibi bi hakları yok ki

eşimden aldığım sinyallere bakılırsa biz de bayram sonrası faaliyetlere başlayabiliriz kızlar

dene bakim nasıl olucak, ben bişi yapmicam bayrama.. Gelenim olmiycağı için

Bizim belli değilmiş, çalışmazsak da paramız kesilecekmiş miş

benm de gelenim olmuyo bayramda ama yapıyım die düşünüyorum en azından kahvaltıda falan yeriz. Bayram havası olsun evde :)
bizim de çalışmadığımız günler kesiliyor. O yüzden istemiyorum tatil olmasını.

biz bayram sonrası perşembe cuma calısmıyoruz şirket tatil etti ama yıllık izinlerden de düşecekler

ay zuzum bu fikir aklıma yattı, ben de kociş namazdayken kahvaltı sofrasını hazırlasammı napsam

hak mak tanımıyolar ki canım, kafalarına göre takılıyo burdakiler.. beğenmeyen çalışmasın hesabı :105:

biz bayram sonrası perşembe cuma calısmıyoruz şirket tatil etti ama yıllık izinlerden de düşecekler

ne kadar saçma şeyler bunlar. ah Allah'ım hakkımızı yiyenleri sana havale ediyoruz... ne diyim ki başka

ne kadar saçma şeyler bunlar. ah Allah'ım hakkımızı yiyenleri sana havale ediyoruz... ne diyim ki başka

öller işte,
ya maaşdan kesecekler ya da yıllık izinden

bu sene bununla birlikte toplam 4 gün yıllık iznimi yediler

en sacmasında 19 mayıs perşembe idi ya, cuma gününü birleştirdiler ve izinden kestiler, sinir oluyorum sinir, evde oturuyorum ve iznim gidiyor, eşim calıstıgı için bişide yapamıyoruz

Biz arife gecesi çok sevgili (!) kayınvalidemlerde kaldığımız için evimizde bayram kahvaltısı gibi bi şansımız olmuyor malesef.

Bizimde daha belli değil cumartesi çalışırmıyız perşembe cuma gelecekmiyiz. Baştan söylemezler ona göre plan yapalım hep son anda söylerler

eşimden aldığım sinyallere bakılırsa biz de bayram sonrası faaliyetlere başlayabiliriz kızlar
aaaaaaaaaaa çok şaşırdım ve sevindim bu habere

ben de güzel bir kahvaltı hazırlim akşamdan simit alıp içini doldurup fırına atarım felan, belkim poğaça da yaparım azıcık :))

Ben de güzel bir kahvaltı hazırlim Akşamdan simit alıp içini doldurup fırına atarım felan, belkim poğaça da yaparım azıcık :))

biz ancak 2. Ya da 3. Gün evimizde kahvaltı yapabiliriz.
Canım simitin tarifini vermiştin de tekrar verir misin arasına ne koyup fırına veriyordun?

canım ben de seviniyorum ama hala kafamda binlerce soru işareti de var. bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah. malum aylarca deneyip olmayanlar var, ilk bebişin düşme riski fazla falan derken, yaza bırakmayalım dedik çalışmaları

Yarenim bebiş dedinde benim bu konu yüzünden sinirlerim çok bozuk ciddi ciddi psikolojik tedavi almam gerekiyor diye düşünüyorum.

Evliliğim çok güzel gidiyor hiç bi sorunum yok ama hergün aynı şeylerden sıkıldım. kendimi temizliğe kaptırdım hemde çok fena şekilde. Dün yatak odasında ağladım durdum bu dolapların içi niye bu kadar karışık bu bazanın altı niye böyle dağınık diye. saat 11 de düzenlemeye çalışıyorum eşim izin vermedi. Niye bu kadar takılıyosun dedi 12:30 a kadar konuştu benimle. istersen ayda bir yardımcı tutalım bu işleri niye bu kadar kafana takıyorsun öncedende böyleydi dolapların içi falan dedi. istemedim sorunumun ne olduğunu bilmiyorum dedim. Sonra düşündüm acaba evliliğimizmi monotonlaştı bi değişiklik istiyorum galiba dedim. Akşamları dışarı çıkalım istersen haftanın 2 yada 3 günü dışarda geçirelim istermisin dedi. sonra ben konuya bebekten girdim ama şu anki borçlardan dolayı ertelemek zorunda olduğumuzu söyledim. alakası olmadığını söyledi. Bi yandan anne olmak istiyorum bi yandanda çok korkuyorum

günaydın kızlarrrrr

ahahahaaaaa çok sevindim cnm bu habere ayy inş. güzel haberlerini alırız yakında

bizde bayram kahvaltıları kayınvalidede toplanılır yani biz o sabah orda olcaz ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…