2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım biz de düşünmediğimiz bi anda geldi ama bebek nasibiyle geliyor. Ben evdeydim işe girdim eşim başka bi dükkanda çalışıyordu kendi dükkanımızı açtık. çok şükür rabbime.

cnm ya bence senin de dediğin gibi bu işte psikolojik bi durum var bence. benim eltim de bi ara problemleri varken öyleydi, her gün temizlik temizlik kafayı yerdi. biraz değişiklik ikinize de iyi gelecektir, akşamları dışarı çıkmak, ya da ne bileyim birlikte katılabileceğiniz bi hobi vs.kursu tarzı bi şeyler belki olabilir eşin de isterse. biraz nefes almaya ihtiyacın var sanırım. belki de kayınvalidenden dolayı da bu kadar sıkılmış olabilirsin inş. bayram tatili de vesile olur da biraz kafanı dağtır rahatlarsın cnm

canım biz de düşünmediğimiz bi anda geldi ama bebek nasibiyle geliyor. Ben evdeydim işe girdim eşim başka bi dükkanda çalışıyordu kendi dükkanımızı açtık. çok şükür rabbime.

Hep söylerler nasibiyle gelir diye inşallah sizin gibi bizde şanslı oluruz

biz ancak 2. Ya da 3. Gün evimizde kahvaltı yapabiliriz.
Canım simitin tarifini vermiştin de tekrar verir misin arasına ne koyup fırına veriyordun?
beyaz peynir ve kaşar rendeleyip karışıma yumurta kırıp; simitleri 4 parmak uzunluğunda kesip içlerini dolduruyorum bu harcla..
yağlı kağıt serili tepsiye dizip fırına veriyorum, hem yumoş hem çıtır çıtır oluyolar

Mesela bugün kapıları silicem. Eşim diyorki allah aşkına ne var kapılarda toz içinde görmüyormusun diyorum. Gözüm sürekli evin her tarafında yerde minik bişey olsa üşenmeden kalkıp atıyorum onu . kendime iş çıkarıyorum sadece kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldıracaktım bütün dolabı düzeltmeye çalışıyorum. Kaynanamın hastalığı bana bulaşıyor galiba. onun titiz olmasından da böyle olmuş olabilirim. beğendirme çabasındayım sanki. Bayram tatilini bekliyorum ruh halim düzelir inşallah.

ohh acıktı bebiş hayali bile güselll Ben bunu fırına vermeden ve yumurtasız yapıyordum. Yarın yapıyım kocişime.

elficim,

ilk evlendigimiz zamanlar ben aynen senin dediğin gibiydim, bide bizim ev daha yerleşmemişti biz evlendigimizde, her yerde koliler hurclar felan vardı, ama yerleştiremiyorum da cunku yük dolabı felanda yoktu. evlilige alışmakta öyle zorlandım ki, o sürede eşime de yaklaşamadım, balayından döndük ve benim kabus başladı, her gece aglıyordum, hatta bir ara ciddi ciddi destek almayı düşündüm...
ama eşimin destegi ile yavas yavas attım bunu üstümden... 30 yasından sonra evlenince insan zorlanıyormus herhalde :)

Son düzenleme:

canım temizlik konusunda benim de ilk aklıma gelen kayınvaliden yüzünden böyle olabileceğin oldu. onda hastalık diye, sana laf söylemesin diye sürekli temizlik yapıyorsun bence. istersen destek al canım. başta önlemini alırsan ileride daha da büyümez problem. şu borçlar yüzünden bebeği ertelemeye kalkarsak hiç olmayacakmış gibi geliyor bana da. birkaç gün önce ben de baya karamsardım hatırlarsan. ev yok, mobilya yok, bebek yok falan diye. biraz oluruna bırakmak lazım sanırım, ne kadar zor olsa da. herkes bebek nasibiyle gelir diyor, umarım bizde de öyle olur. yoksa plan, program insanı karamsarlıktan başka birşeye sürüklemiyor maalesef. Allah hepimiz için hayırlısını versin canım.

ahahahaaaaa çok sevindim cnm bu habere ayy inş. güzel haberlerini alırız yakında

günaydın canım, inşallah hep beraber alırız güzel haberleri

dilşadcım, sizin ev kira mıydı? umarım hepimizin bebişi uğurlu gelir, nasibiyle gelir.

Benim böyle bi sorunum yoktu yeni oluştu. Eşimde bana destek olmaya çalışıyor ama ancak ben istersem bunu atabilirim üstümden

evet canım kira 360 lira

bu haftada yaptığım programı uygulamak istiyorum ama bayramdan sonra işleri bu kadar önemsemicem.
Doğru söylüyorsun borç bitmez. Seninde ruh halini hatırlıyorum. bide şöyle bişey var görümcem 3 aylık evliyken hamile kaldı 1. yıllarında 2 hafta sonra anne olacaktı. Çok zor günler geçirdiler ama bi şekilde bebekleri büyüdü 1.5 yaşında oldu. Onlarında borcu vardı ama bi şekilde bugünlere kadar gelebildiler. bizim bebeklerimizde nasibiyle gelecek

Yarenay,
bebek olayına cok sevindim, inşallah hayırlısı ile olur, ayy ne güzel ya :):):):)

inşallah canım. bakalım eşim son anda kararından cayabilir

Benim böyle bi sorunum yoktu yeni oluştu. Eşimde bana destek olmaya çalışıyor ama ancak ben istersem bunu atabilirim üstümden

canım bence destek al, sadece konuşmak, seni hiç tanımayan birinin gözünden fikir almak iyi gelebilir. belki sana başka bir bakış açısı yaratır.

evet canım kira 360 lira

baya uygunmuş canım sizin kira. dükkanı tamamen üstünüze mi aldınız, yoksa dükkana kira mı ödeyeceksiniz

dükkanda kira canım ama devren aldığımız için 1500 civarı kiramız. Sıfırdan bi dükkana girsydik 4 bin lira civarı olacaktı.

canım hepimiz çocuklarımızı daha rahat bir maddi ortamda büyütmek istiyoruz, o yüzden beklemek istiyoruz. ama dünya hali belli olmuyor ki. çok zengin olanlar iflas edebiliyorlar, umutsuz olanlar biranda rahata erebiliyorlar. bir şekilde insan büyütüyor bebeğini ve bence bebeği olan insanlar bir sürü olaya karşı bizden daha güçlü duruyorlar. bebişleri güç veriyor, cesaret veriyor. bir canın sorumluluğunu almak, onu dünyaya getirmek tabii ki cesaret istiyor. evlenirken bile içimizde kalan birşeyler olmuştur mutlaka. ama elimizdekilerle yetinmeyi, sevinmeyi bildik. çocuklarımız da öğrenirler bence.

dükkanda kira canım ama devren aldığımız için 1500 civarı kiramız. Sıfırdan bi dükkana girsydik 4 bin lira civarı olacaktı.

anladım canım, tabii tadilat falan da gerekecekti sıfırdan dükkana. malzemeler falan bir sürü masraf. Umarım herşey düşündüğünüzden daha da güzel olur.

bu arada ben az önce hastalandım ya... Cuma günü bekliyordum ben. Allah'tan bizim mutfaktaki hatunda varmış ped. yoksa rezil olcaktım ((

Son düzenleme:
eşimden aldığım sinyallere bakılırsa biz de bayram sonrası faaliyetlere başlayabiliriz kızlar

waowww hadi hayırlısı canım

ay zuzum bu fikir aklıma yattı, ben de kociş namazdayken kahvaltı sofrasını hazırlasammı napsam

:26::26:

biz her bayram erkenden kalkarız evin erkeği namaza gider o gelene kadar kahvaltı hazırlnaır..bekarken de böyleydi evliykende , siz nasıl yapıyonuzki...

Biz arife gecesi çok sevgili (!) kayınvalidemlerde kaldığımız için evimizde bayram kahvaltısı gibi bi şansımız olmuyor malesef.

canm bende evlendiğimden beri ,eşimin babanesinde toplanıyoz kaynanamlarla falan...bu byram babanede kaynanamda ankara da ..annemlerde kahvaltıyı çok istedim ama kaynım ilk günü kahvaltıdan hemen sonra işe gidicek..kaynanam rica etti evde kahvaltı yapıp ,kaynımı işe göndercekmişiz, yalnız kalmasınmış

ama içimde kaldı bidahaki bayram kimseyi takmıcam eşimede rest çekicem kendi annemde yapıcam kahvaltıyı...4 bayram geçti hep onlarla yapıyoz kahvaltıları nedir bu erkek tarafı egemenliği

canım yine yapıcaz tadilat bayram sonu ilk gün başlıyor. Mobilyalar sıfırlanacak, yerler tavan değişecek
kamera foto makinası alınacak profosyenel olanlardan daha çoooook çalışmamız gerekiyor :)

hayırlısıyla gelsin inş bebiş, ay ben bile heyecan yaptım yaa

ben de benzer ruh hali içerisindeyim elfim, seni çoook iyi anlıyorum.. borçlar, eşimle yeterince zaman geçirememek, gelecek kaygısı, bebiş özlemi felan.. sebepsiz ağlıyorum ben de çok sık hatta geçen annemle konuştum, anne ben bi doktora gitmeliyim, psikolojik destek almam lazım iyi değilim
ohh acıktı bebiş hayali bile güselll Ben bunu fırına vermeden ve yumurtasız yapıyordum. Yarın yapıyım kocişime.
afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…