2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canm simitleri akşamdan alıp, sabah mı fırınlıyosun :26: sıcak sıcak

ben öle yapim olur dimmi

canım yine yapıcaz tadilat bayram sonu ilk gün başlıyor. Mobilyalar sıfırlanacak, yerler tavan değişecek
kamera foto makinası alınacak profosyenel olanlardan daha çoooook çalışmamız gerekiyor :)

Allah yardımcınız olsun canım. profesyonel makinalar, spot falan baya masraf yapacaksınız yani.

hayırlısıyla gelsin inş bebiş, ay ben bile heyecan yaptım yaa

sorma nekcim ben de şimdiden heyecan yapıyorum, hamile olduğumu öğrenince, ultrasonda falan görünce ne yaparım bilemiyorum

:26::26:

biz her bayram erkenden kalkarız evin erkeği namaza gider o gelene kadar kahvaltı hazırlnaır..bekarken de böyleydi evliykende , siz nasıl yapıyonuzki...
bekarken bizim evde de aynı şekildeydi zuzum, ama ben her bayram kahvaltısına uyanamıyodum..
annem beni 40 defa başıma gele gele 9, 9:30 gibi uyandırıyodu.. uyanamıyodum yaa
şimdi de eşim namaza geliyo ben uyuyorum, öyle nazlaya nazlaya anca uyandırıyo.. :26:
canm simitleri akşamdan alıp, sabah mı fırınlıyosun :26: sıcak sıcak

ben öle yapim olur dimmi
evet akşam alıyosun, zaten azcık bayatlasa da hiiiç fark etmiyo, hatta daha bile iyi..
taze fırından çıkmış gibi oluyo :))

canım aminnn. Spotları,patlatma makinası ve bir profosyenel makinayı eşimin eski patronu hediye olarak alıcak. Ama masrafımız çoook yine de. öğlen yemekte mercimk çorba pilav et döner ayran vardı. çorbayla pilavı yedim döneri ve ayranı eşim seviyor die ekmek arası yapıp kocişe götürdüm nası mutlu oldu onu düşündüğüm için :d öpüp öpüp durdu :)))

biz babam namazdan geln kadar hazırlanırdık, babam gelince hemen, önce annem sonra ablam ve ben sırayla el öper harçlıklarımızı alırdık. Bi yarım saat kadar sohbet edip, babaannemlere giderdik. Tüm aile kahvaltıda orda buluşuyr. Zaten annemlerin de yan apartmanı.
şimdi kayınvalidemlerde kalkıyoruz, erkekler namazdan gelene kadar hazırlanıyorum. Babasının annesinin ve eşimin elini öpüp harçlık alıyorum :d

aman düşüp bayılma da

:))) uykucu şirin

..

tamm canm bunuda yapayım

iyi yapmışın canımm

ya dilşad sizin tükan neydi , ayşanınki internet cafeydi ya sankim sizinkide öle kalmış aklımda ,doğrumu:26:

elfi bi kaç sayfa önceki yazını okudum galiba k.validenin hiç bişiye elini sürmemesi seni gerio
ve sen hep temiz düzenli olmaya çalışıosun böyle yaptıkça en ufak bişi de sinir bozukluğu yaşanıo
bende öyleyim heryer derli toplu temiz eşim gelio bi kıyafetini bi yere atıo diyelim sinir krizleri yaşıoum
oda bana kızıo hasta olcaksın bu yüzden die

alishia dediği gibi biraz değişiklik bi aktivite falan yapabilseniz beraber sana da ii gelir

yarenay bayramdan sonra calismalara baslıcaz demissin yanlış mı anladım bilmioum :44:

zuzu bugün ii olmana sevindim keyfin hep yerinde olsun
sıkıntılar hepimizden uzak olsun inşallah

kızlar test aldım ben ,ama 4 saat wc yi tutman gerekiyomuş tutaymn mı yoksa sabh mı yapsam ama ben sabırsızım bu test konusunda biliyonuz

olma ihtimali yok aslında ama ne bilim, 2 haftadır bi tiksintiyle dolanıyom hfif bulantıyla ....2 gündür de afedersiniz akıntım var belim ağrıyo regl olcak gibi, ben üşüttüğümü düşünüyorum da genede acaba kalmasın didim:44:

sabahımı beklesem kesin sonuç için..

ama niliyorum negatif bence

can sıkıntısaından profillerinize baktım da neredeyse herkesin kan grubu 0 Rh +
yada A Rh +
bi ben ve demdurun AB Rh + :103:

reglin yeni bitti zuzum, varsa da çıkmaz bence :26:

nigarın bayram sabahı yazısını okuyunca bende yazmak istedim

eşimin ailesinin hatta sülalesinin şeker bayramı geleneği sabah sucuklu kahvaltı faslı kurban bayramında da yine sabahtan toplanıp kurban kesimi sonra mangal.

biz ilk evlendiğimizde kurban bayramıydı eşimi benim babam camiden sonra kahvaltıya çağırmış bize gittik şeker bayramında da tatile gittik.
adımız çıktı bayram gelenekleri bozuolar die tabii ben sebep oluomuş buna
bu bayramda nolcak bilmioum arife gününden diğer eltimler falan k.validemde kalıolar ama ben kalmam hatta o kesim faslına falan dahil olmak istemioum.
eşimde gidip kalalım dersen nolcak bilmioum. kalmıcam die büyük konuşmuştum. gerekirse saat 5te giderim ama kalmam

ayrıca ben evimde olmak bayram sabahına eşimin yanında uyanmak hazırlanıp elini öpüp harçlığımı almak istioum artık bizde bi aileyiz :26:

Zuzu_88 Mrh. canım siteye yeni üye sayılırım, birsey srcaktım msj atamadıgım icin burdan yazıorum. msjının altındaki resim war ya ondan ben de yapabilio muyum:? nasıl yaparım? cwplarsan cok sewinirim.

:) çok güzel bi konuya değindin, tebrikler :)))

valla bende hatırlamıyorum nasıl yaptığımı, bayaa uğraştım..

ama nasıl yapacağın hakkında bi konu vardı...kızlar neydi o konunun linki...hatırlayan varsa eklesin arkadaşa

dilekcim doğru anladın canım

zuzu kız nerden çıktı şimdi test falan yaramazlık mı yaptınız yoksa reglin yeni bitmiş olmasına rağmen şüphelendiğine göre

bizim ailede ben hariç herkes b grubu, eşim de b. bi ben 0 Rh+

heh işte sorun da bunun algılanamamış olması....

aslında bayram sabhları kahvaltıyı kalabalık severim bende ama, zorunluluk gibi sürekli erkek ailesinde değil ozamn istemeyerek gidiyorum, ve hiç keyif almıyorum yalan değil

dilekk bizimkilerde (babaneler) pastırmalı yumurta yaparlar her bayram sabh kahvaltısında :)
tabi ben yemem, gider kendime bi tane yumurta kırarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…