beyaz peynir ve kaşar rendeleyip karışıma yumurta kırıp; simitleri 4 parmak uzunluğunda kesip içlerini dolduruyorum bu harcla..
yağlı kağıt serili tepsiye dizip fırına veriyorum, hem yumoş hem çıtır çıtır oluyolar
canım yine yapıcaz tadilat bayram sonu ilk gün başlıyor. Mobilyalar sıfırlanacak, yerler tavan değişecek
kamera foto makinası alınacak profosyenel olanlardan daha çoooook çalışmamız gerekiyor :)
hayırlısıyla gelsin inş bebiş, ay ben bile heyecan yaptım yaa
bekarken bizim evde de aynı şekildeydi zuzum, ama ben her bayram kahvaltısına uyanamıyodum..:26::26:
biz her bayram erkenden kalkarız evin erkeği namaza gider o gelene kadar kahvaltı hazırlnaır..bekarken de böyleydi evliykende , siz nasıl yapıyonuzki...
evet akşam alıyosun, zaten azcık bayatlasa da hiiiç fark etmiyo, hatta daha bile iyi..canm simitleri akşamdan alıp, sabah mı fırınlıyosun :26: sıcak sıcak
ben öle yapim olur dimmi
allah yardımcınız olsun canım. Profesyonel makinalar, spot falan baya masraf yapacaksınız yani.
Sorma nekcim ben de şimdiden heyecan yapıyorum, hamile olduğumu öğrenince, ultrasonda falan görünce ne yaparım bilemiyorum
bekarken bizim evde de aynı şekildeydi zuzum, ama ben her bayram kahvaltısına uyanamıyodum..
Annem beni 40 defa başıma gele gele 9, 9:30 gibi uyandırıyodu.. Uyanamıyodum yaa
şimdi de eşim namaza geliyo ben uyuyorum, öyle nazlaya nazlaya anca uyandırıyo.. :26:
Evet akşam alıyosun, zaten azcık bayatlasa da hiiiç fark etmiyo, hatta daha bile iyi..
Taze fırından çıkmış gibi oluyo :))
Allah yardımcınız olsun canım. profesyonel makinalar, spot falan baya masraf yapacaksınız yani.
sorma nekcim ben de şimdiden heyecan yapıyorum, hamile olduğumu öğrenince, ultrasonda falan görünce ne yaparım bilemiyorum
bekarken bizim evde de aynı şekildeydi zuzum, ama ben her bayram kahvaltısına uyanamıyodum..
annem beni 40 defa başıma gele gele 9, 9:30 gibi uyandırıyodu.. uyanamıyodum yaa
şimdi de eşim namaza geliyo ben uyuyorum, öyle nazlaya nazlaya anca uyandırıyo.. :26:
evet akşam alıyosun, zaten azcık bayatlasa da hiiiç fark etmiyo, hatta daha bile iyi..
taze fırından çıkmış gibi oluyo :))
canım aminnn. Spotları,patlatma makinası ve bir profosyenel makinayı eşimin eski patronu hediye olarak alıcak. Ama masrafımız çoook yine de. öğlen yemekte mercimk çorba pilav et döner ayran vardı. çorbayla pilavı yedim döneri ve ayranı eşim seviyor die ekmek arası yapıp kocişe götürdüm nası mutlu oldu onu düşündüğüm için :d öpüp öpüp durdu :)))
reglin yeni bitti zuzum, varsa da çıkmaz bence :26:kızlar test aldım ben ,ama 4 saat wc yi tutman gerekiyomuş tutaymn mı yoksa sabh mı yapsam ama ben sabırsızım bu test konusunda biliyonuz
olma ihtimali yok aslında ama ne bilim, 2 haftadır bi tiksintiyle dolanıyom hfif bulantıyla ....2 gündür de afedersiniz akıntım var belim ağrıyo regl olcak gibi, ben üşüttüğümü düşünüyorum da genede acaba kalmasın didim:44:
sabahımı beklesem kesin sonuç için..
ama niliyorum negatif bence
can sıkıntısaından profillerinize baktım daneredeyse herkesin kan grubu 0 Rh +
yada A Rh +
bi ben ve demdurun AB Rh + :103:
ahahhyani sonuçta herkes pozitifff
pozitif düşünce
inş dilekcim , aminn
reglin yeni bitti zuzum, varsa da çıkmaz bence :26:
Zuzu_88 Mrh. canım siteye yeni üye sayılırım, birsey srcaktım msj atamadıgım icin burdan yazıorum. msjının altındaki resim war ya ondan ben de yapabilio muyum:? nasıl yaparım? cwplarsan cok sewinirim.
nigarın bayram sabahı yazısını okuyunca bende yazmak istedim
eşimin ailesinin hatta sülalesinin şeker bayramı geleneği sabah sucuklu kahvaltı faslı kurban bayramında da yine sabahtan toplanıp kurban kesimi sonra mangal.
biz ilk evlendiğimizde kurban bayramıydı eşimi benim babam camiden sonra kahvaltıya çağırmış bize gittik şeker bayramında da tatile gittik.
adımız çıktı bayram gelenekleri bozuolar die tabii ben sebep oluomuş buna
bu bayramda nolcak bilmioum arife gününden diğer eltimler falan k.validemde kalıolar ama ben kalmam hatta o kesim faslına falan dahil olmak istemioum.
eşimde gidip kalalım dersen nolcak bilmioum. kalmıcam die büyük konuşmuştum. gerekirse saat 5te giderim ama kalmam
ayrıca ben evimde olmak bayram sabahına eşimin yanında uyanmak hazırlanıp elini öpüp harçlığımı almak istioum artık bizde bi aileyiz :26:
aman düşüp bayılma da
:))) uykucu şirin
..
tamm canm bunuda yapayım
iyi yapmışın canımm
ya dilşad sizin tükan neydi , ayşanınki internet cafeydi ya sankim sizinkide öle kalmış aklımda ,doğrumu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?