2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kandaşım

ya yarenim ya ne bilim ...dedim ya o belirtiler (!) :) yani üşütme belirtiside öle dimmi...ben hiç ziyan etmeyim mi eniyisi testi...bence üşüttüm...dün çok kötü ama belim boşluğum hep ağrıdı sanki yeniden regl olcak gibi ondan şeyttim
ne dersin yapmim dimi, yoktur bişey
yayamaz bi durum olmadı ,herşey olması gerektiği gibi oldu

evet 22 ekimde olduydum, üşüttüm galiba dimmi... hiç yapmayım :26:
bana da olmuştu 1 ay önce felan o mide bulantısı, masaya oturuyorum tiksiniyorum felan..ama bişi çıkmamıştım 2 tane de test almıştım..
istersen hafta sonuna kadar bekle, yada duramam diyosan yap canım

canım geçen sene geleneği zaten istemeden bozmuşsunuz
bu sene de uymazsan gelecek bayrama hiç beklentileri olmaz..
ay ben hiç anlamadım bu arifeden k.validede yatma olayını :26:
ne gerek var.. sizinkisi daha da şey olucak, eltilerin felan..rahat edemezki insan..
eşinle güzel güzel konuş, "aşkımm, bitanemm ben bayram sabahına seninle uyanmak istiyorum.. birlikte kahvaltı yapmak istiyorum" felan de, dayanamaz bence sana :)))

canım ben öğlen yemeğinden sonra yapmıştım testi, hem de sabah hamile olduğumu bilmesem de hamilelikten dolayı bir iki sefer wc ziyaretinde bulunmuştum.

bana da olmuştu 1 ay önce felan o mide bulantısı, masaya oturuyorum tiksiniyorum felan..ama bişi çıkmamıştım 2 tane de test almıştım..
istersen hafta sonuna kadar bekle, yada duramam diyosan yap canım

canım ben öğlen yemeğinden sonra yapmıştım testi, hem de sabah hamile olduğumu bilmesem de hamilelikten dolayı bir iki sefer wc ziyaretinde bulunmuştum.

keşke önce size sorsaydım
ablam sipariş etti yasmin i bitmiş..hadi didim girmişken alayım :)

napcam ben bu sabırsız huyumu bi bakim psikolojm ne derse o :)

negatif enerji senii
bir-iki kişi vardı daha negatif ay dur bakıcam

ivit ben negatifim :) bu yüzden deeee kan uyuşmazlığı gibi bi derdimiz var

zuzuuuuu yaaaa

bence sen testi yap, için rahatlasın kuzum. yoksa yarına kadar tüm işaretleri bebişe yorcan sen

bence de yap, en azından stresten kurtulursun canım ya.

bu arada ben ilk kez toplu alıntı yaptımmm
hepi topu da 2 tanecikk

evet 22 ekimde olduydum, üşüttüm galiba dimmi... hiç yapmayım :26:

Zuzum 22 ekimde olduysan yumurtlama günlerin 31.10.2011 - 05.11.2011 arası. Şu an yumurtlama dönemindesin 2 günlük yaramazlık varsa ve olmuşsa şimdi o testte çıkmaz yapma boşuna

heheh yaptım,
o tek çizgi nasılda hemen belli ediyo kendini yaaa ikinci çizgi çıkmadı tabisii :)

ohh rahatladım

Zuzum 22 ekimde olduysan yumurtlama günlerin 31.10.2011 - 05.11.2011 arası. Şu an yumurtlama dönemindesin 2 günlük yaramazlık varsa ve olmuşsa şimdi o testte çıkmaz yapma boşuna

yaptım bile fizilim,nerde kaldın yaa :)))

ben hiç öle takip etmiyom ama sinirimi bozuyo, ozamn neden tiksinti halindeyim yaa

..
insan kendinden nekadar emin olsa bile, neden hep acaba der yaa:26:

kan uyuşmazlığı olunca ne oluyomuş kızlar???

Sen negatif eşin pozitif ise uyuşmazlık oluyor. İlk bebek annenin kanını alırsa sorun olmuyor anne hamile iken iğne oluyor babanın kanını almışsa tekrar iğne olunuyordu galiba. Tan hatırlayamadım teyzemin kızında vardı bebeğede iğne yapmışlardı galiba

ovulasyon canavarım benim, bak bakalım benim ovulasyonum ne zamanmış bugün başladı hastalığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…