- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
can sıkıntısaından profillerinize baktım daneredeyse herkesin kan grubu 0 Rh +
yada A Rh +
bi ben ve demdurun AB Rh + :103:
dilekcim doğru anladın canım
zuzu kız nerden çıktı şimdi test falanyaramazlık mı yaptınız yoksa reglin yeni bitmiş olmasına rağmen şüphelendiğine göre
bizim ailede ben hariç herkes b grubu, eşim de b. bi ben 0 Rh+
bana da olmuştu 1 ay önce felan o mide bulantısı, masaya oturuyorum tiksiniyorum felan..ama bişi çıkmamıştım 2 tane de test almıştım..evet 22 ekimde olduydum, üşüttüm galiba dimmi... hiç yapmayım :26:
canım geçen sene geleneği zaten istemeden bozmuşsunuznigarın bayram sabahı yazısını okuyunca bende yazmak istedim
eşimin ailesinin hatta sülalesinin şeker bayramı geleneği sabah sucuklu kahvaltı faslı kurban bayramında da yine sabahtan toplanıp kurban kesimi sonra mangal.
biz ilk evlendiğimizde kurban bayramıydı eşimi benim babam camiden sonra kahvaltıya çağırmış bize gittik şeker bayramında da tatile gittik.
adımız çıktı bayram gelenekleri bozuolar die tabii ben sebep oluomuş buna
bu bayramda nolcak bilmioum arife gününden diğer eltimler falan k.validemde kalıolar ama ben kalmam hatta o kesim faslına falan dahil olmak istemioum.
eşimde gidip kalalım dersen nolcak bilmioum. kalmıcam die büyük konuşmuştum. gerekirse saat 5te giderim ama kalmam
ayrıca ben evimde olmak bayram sabahına eşimin yanında uyanmak hazırlanıp elini öpüp harçlığımı almak istioum artık bizde bi aileyiz :26:
kızlar test aldım ben ,ama 4 saat wc yi tutman gerekiyomuş tutaymn mı yoksa sabh mı yapsam ama ben sabırsızım bu test konusunda biliyonuz
olma ihtimali yok aslında ama ne bilim, 2 haftadır bi tiksintiyle dolanıyom hfif bulantıyla ....2 gündür de afedersiniz akıntım var belim ağrıyo regl olcak gibi, ben üşüttüğümü düşünüyorum da genede acaba kalmasın didim:44:
sabahımı beklesem kesin sonuç için..
ama niliyorum negatif bence
benm 0-
bana da olmuştu 1 ay önce felan o mide bulantısı, masaya oturuyorum tiksiniyorum felan..ama bişi çıkmamıştım 2 tane de test almıştım..
istersen hafta sonuna kadar bekle, yada duramam diyosan yap canım
canım ben öğlen yemeğinden sonra yapmıştım testi, hem de sabah hamile olduğumu bilmesem de hamilelikten dolayı bir iki sefer wc ziyaretinde bulunmuştum.
babamında 0 -
benm ablamla 0+....annemle kardeşim a,b gruptan
kociş a+ :) beni okadar çok seviyoki baş harfimin kan grubunu şeytmiş :))))
keşke önce size sorsaydım
ablam sipariş etti yasmin i bitmiş..hadi didim girmişken alayım :)
napcam ben bu sabırsız huyumubi bakim psikolojm ne derse o :)
negatif enerji seniibenm 0-
kociş a+ :) beni okadar çok seviyoki baş harfimin kan grubunu şeytmiş :))))
zuzuuuuu yaaaa
bence sen testi yap, için rahatlasın kuzum. yoksa yarına kadar tüm işaretleri bebişe yorcan sen
negatif enerji senii
bir-iki kişi vardı daha negatif ay dur bakıcam
zuzuuuuu yaaaa
bence sen testi yap, için rahatlasın kuzum. yoksa yarına kadar tüm işaretleri bebişe yorcan sen
can sıkıntısaından profillerinize baktım daneredeyse herkesin kan grubu 0 Rh +
yada A Rh +
bi ben ve demdurun AB Rh + :103:
yani sonuçta herkes pozitifff
pozitif düşünce
evet 22 ekimde olduydum, üşüttüm galiba dimmi... hiç yapmayım :26:
Zuzum 22 ekimde olduysan yumurtlama günlerin 31.10.2011 - 05.11.2011 arası. Şu an yumurtlama dönemindesin 2 günlük yaramazlık varsa ve olmuşsa şimdi o testte çıkmaz yapma boşuna
kan uyuşmazlığı olunca ne oluyomuş kızlar???
kan uyuşmazlığı olunca ne oluyomuş kızlar???
Zuzum 22 ekimde olduysan yumurtlama günlerin 31.10.2011 - 05.11.2011 arası. Şu an yumurtlama dönemindesin 2 günlük yaramazlık varsa ve olmuşsa şimdi o testte çıkmaz yapma boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?