yaptım bile fizilim,nerde kaldın yaa :)))
ben hiç öle takip etmiyomama sinirimi bozuyo, ozamn neden tiksinti halindeyim yaa
..
insan kendinden nekadar emin olsa bile, neden hep acaba der yaa:26:
Sen negatif eşin pozitif ise uyuşmazlık oluyor. İlk bebek annenin kanını alırsa sorun olmuyor anne hamile iken iğne oluyor babanın kanını almışsa tekrar iğne olunuyordu galiba. Tan hatırlayamadım teyzemin kızında vardı bebeğede iğne yapmışlardı galiba
ben hiç öle takip etmiyomama sinirimi bozuyo, ozamn neden tiksinti halindeyim yaa
..
ayın 5 ine kadar dikkat et tamda yumurtlama haftasındasın. Mideni üşütmüş olabilirsin. Ben sürekli yumurtlama günlerimi takip ederim bayram günü ilk günüm. dün öğle ağlayınca eşim dedi ne zaman yumurtlama günün tarihi söyledim sinsi bi şekilde hıı tamam dedi. Sakın aklımdan geçeni yapma bi kaç ay daha geçsin dedim. En azından biraz para biriktirelim kurban işine girdik bu ayda zorlandık karta yüklendik önümüzdeki ayda kartı öderiz dedim. sonrasında bişey çıkmazsa düşünürüz dedim.
ovulasyon canavarım benim, bak bakalım benim ovulasyonum ne zamanmışbugün başladı hastalığım
ağlayınca kıyamamış sana, sen de bebekten bahsedince napsın adam, eşinin üzülmesini istememiştir. bakarsın bir süpriz yapar sana.
kızlar şimdi benim doktora gidip test mi yaptırmam gerekiyor???
Canım ovulasyon günlerin 11.11.2011 - 16.11.2011 tarihleri arası. bu tarihlerde çalışma bekliyoruz sizden :)))
..
Sen negatif eşin pozitif ise uyuşmazlık oluyor. İlk bebek annenin kanını alırsa sorun olmuyor anne hamile iken iğne oluyor babanın kanını almışsa tekrar iğne olunuyordu galiba. Tan hatırlayamadım teyzemin kızında vardı bebeğede iğne yapmışlardı galiba
kaynım ayın 10'unda gidiyor sonrası da hafta sonu zateneşimi durdurabilene aşk olsun
kaynım ayın 10'unda gidiyor sonrası da hafta sonu zateneşimi durdurabilene aşk olsun
kocişlerden emin olamayabilirizz meselaaa :)
ilk bebek zaten bu durumdan etkilenmiyormuş die biliorum ben.
Ay çok heyecanlı ya. hamileyim dediğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz :)
yaa siz hep eşimi durduramıyorum falan diosunuz ya kızlar.
ben de her zaman eşim kadar istekliyim tuhaflık mı var bende? :26:
NektaR AB Rh+
acomert 0 Rh+
Alishia 0 Rh+
arse3772 A Rh-
bol A Rh+
cikolata2011 A Rh+
elfida2321 0 Rh-
demdur AB Rh+
dilek19u 0 Rh+
kendimi_7_m A Rh+
zuzu_88 0 Rh+
dilsadonder 0 Rh-
luxxor 0 Rh+
undomiel A Rh+
yarenay 0 Rh+
yaa siz hep eşimi durduramıyorum falan diosunuz ya kızlar.
Ben de her zaman eşim kadar istekliyim tuhaflık mı var bende? :26:
bence bir tuhaflık yoktur canım, niye olsun ki. Genelde erkekler biraz fazla düşkün oluyor ya, ondan diyoruz biz. Mesela benim eşim 11'de eve geliyor, çok yorgun oluyor ama yine de durmuyorO gelinceye kadar ben uzanıp tv izlememe rağmen, biran önce uyumak istiyorum bazen Yani bazen o kadar çok oluyor ki, istememe fırsat kalmıyor Ayy fazla mı açık oldum ne, utandım
şu topiği istediğimiz zaman ziyaretçilere kapatabilsek ne güzel olurdu
ahahahah
Ya geçen sabah yarım saat erken uyandık ama uyukluyoz...o halde bile rahat durmuyo..hadi diyo daha yarım saat varDelüümü nee yarım saat sırf benim banyom sürer zatii :)))
dedim yarın sabah 7,30 :) (bugün için)...kalkmış diyo hadi bak 7,30 oldu saatUlen dedim ben onu şakacıkdan söledim, unutmamış :))))
Lekeden al, 25-30 tl arası fiyatlarıSiyah kot istiyorum, akşam iş çıkışı ablamda bişeyler bakıcakmış, birlikte dolaşcaz..ama benim sadece 60 telem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?