2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaptım bile fizilim,nerde kaldın yaa :)))

ben hiç öle takip etmiyom ama sinirimi bozuyo, ozamn neden tiksinti halindeyim yaa

..
insan kendinden nekadar emin olsa bile, neden hep acaba der yaa:26:

ben hiç yapmadım daha test, evlendiğimiz günden beri

hımm ilginç, ben bu işi bi google amcama sorayım

yarenaycım bebek babadan alıcak bu durumda kanı. pozitif olandan yani. bunu şu şekilde anlattı bana doktorum. nasıl, birine kan lazım olunca yalnızca kendi kan grubundan verilebiliyor, işte bunun gibi. bebek pozitif biz negatif olunca vücudumuza başka bir gruptan kan almış oluyoruz. bu da bizi zehirleyebiliyor. çocukla annenin kanı yapılan bir iğneyle dengeleniyor. kan grupları değişmiyor ama zarar vermesi engelleniyor. gebeliğin 7. ayında ve doğumdan sonraki 48 saat içinde yapılması gereken iğneler bunlar. bebeğe bir zararı yok ancak annenin ölüm riski var bu iğneler yapılmadığında.

ben hiç öle takip etmiyom ama sinirimi bozuyo, ozamn neden tiksinti halindeyim yaa

..

ayın 5 ine kadar dikkat et tamda yumurtlama haftasındasın. Mideni üşütmüş olabilirsin. Ben sürekli yumurtlama günlerimi takip ederim bayram günü ilk günüm. dün öğle ağlayınca eşim dedi ne zaman yumurtlama günün tarihi söyledim sinsi bi şekilde hıı tamam dedi. Sakın aklımdan geçeni yapma bi kaç ay daha geçsin dedim. En azından biraz para biriktirelim kurban işine girdik bu ayda zorlandık karta yüklendik önümüzdeki ayda kartı öderiz dedim. sonrasında bişey çıkmazsa düşünürüz dedim.

ağlayınca kıyamamış sana, sen de bebekten bahsedince napsın adam, eşinin üzülmesini istememiştir. bakarsın bir süpriz yapar sana.

kızlar şimdi benim doktora gidip test mi yaptırmam gerekiyor???

ağlayınca kıyamamış sana, sen de bebekten bahsedince napsın adam, eşinin üzülmesini istememiştir. bakarsın bir süpriz yapar sana.

kızlar şimdi benim doktora gidip test mi yaptırmam gerekiyor???

Aklından bile geçirme dedim ama :)) Bilerek kaza olabilir :))

Canım sen folik asite başla bence.

..

kocişlerden emin olamayabilirizz meselaaa :)

ilk bebek zaten bu durumdan etkilenmiyormuş die biliorum ben.

NektaR AB Rh+
acomert 0 Rh+
Alishia 0 Rh+
arse3772 A Rh-
bol A Rh+
cikolata2011 A Rh+
elfida2321 0 Rh-
demdur AB Rh+
dilek19u 0 Rh+
kendimi_7_m A Rh+
zuzu_88 0 Rh+
dilsadonder 0 Rh-
luxxor 0 Rh+
undomiel A Rh+
yarenay 0 Rh+

Ay çok heyecanlı ya. hamileyim dediğin günü sabırsızlıkla bekliyoruz :)

bakalım hayırlısı olur inşallah canım. kafam bu kadar karışıkken doğru mu yapıyoruz bilmiyorum ama. sürekli kafamda dolanmasından iyidir, harekete geçmek herhalde yaşım 26 olsa daha beklerdim ama Ocak'ta 28 dicem. daha fazla bekleyip riskleri arttırmak istemiyorum.

yaa siz hep eşimi durduramıyorum falan diosunuz ya kızlar.
ben de her zaman eşim kadar istekliyim tuhaflık mı var bende? :26:

bence bir tuhaflık yoktur canım, niye olsun ki. genelde erkekler biraz fazla düşkün oluyor ya, ondan diyoruz biz. mesela benim eşim 11'de eve geliyor, çok yorgun oluyor ama yine de durmuyor o gelinceye kadar ben uzanıp tv izlememe rağmen, biran önce uyumak istiyorum bazen yani bazen o kadar çok oluyor ki, istememe fırsat kalmıyor ayy fazla mı açık oldum ne, utandım

şu topiği istediğimiz zaman ziyaretçilere kapatabilsek ne güzel olurdu

NektaR AB Rh+
acomert 0 Rh+
Alishia 0 Rh+
arse3772 A Rh-
bol A Rh+
cikolata2011 A Rh+
elfida2321 0 Rh-
demdur AB Rh+
dilek19u 0 Rh+
kendimi_7_m A Rh+
zuzu_88 0 Rh+
dilsadonder 0 Rh-
luxxor 0 Rh+
undomiel A Rh+
yarenay 0 Rh+

Ben arse ve diloş negatifiz sadece. Arsenin eşi negatif ise sorun yok ama dilşadında benimde kan uyuşmazlığı sıkıntısı var.

yaa siz hep eşimi durduramıyorum falan diosunuz ya kızlar.
Ben de her zaman eşim kadar istekliyim tuhaflık mı var bende? :26:

Ay arkim hamiş yaa...sordum yayamazlık ne durumda diye :) yapmıyolarmış 3 ay geçsinde öle dedi :26: 2 ay dolmuştur onun...bu cuma 2li test varmış artık hangi haftadaysa bilmiyomda :)

ahahahah

Ya geçen sabah yarım saat erken uyandık ama uyukluyoz...o halde bile rahat durmuyo..hadi diyo daha yarım saat var Delüümü nee yarım saat sırf benim banyom sürer zatii :)))

dedim yarın sabah 7,30 :) (bugün için)...kalkmış diyo hadi bak 7,30 oldu saat Ulen dedim ben onu şakacıkdan söledim, unutmamış :))))

Siyah kot istiyorum, akşam iş çıkışı ablamda bişeyler bakıcakmış, birlikte dolaşcaz..ama benim sadece 60 telem var

unutmazlar canım unutmazlarr

Siyah kot istiyorum, akşam iş çıkışı ablamda bişeyler bakıcakmış, birlikte dolaşcaz..ama benim sadece 60 telem var
Lekeden al, 25-30 tl arası fiyatları
hem çin malı da değil, leke herşeyini kendi üretiyo
ben laci ve somon pantolonlarımı ordan aldım, yıkadım kötü de olmadılar :26:
tabisi lekeyi tavsiye etmiyorum ama, uygun fiyatları..

Kızlar bi arkadaşım diyorki kurban kesiyorsanız o gün oruç tutup iftar saatinde orucu pişen et ile açmak gerekiyormuş. hiç duymadım öyle bişey ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…