yok canım :26: bayram günü oruç mu tutulur :44:Kızlar bi arkadaşım diyorki kurban kesiyorsanız o gün oruç tutup iftar saatinde orucu pişen et ile açmak gerekiyormuş. hiç duymadım öyle bişey ya.
NektaR AB Rh+
acomert 0 Rh+
Alishia 0 Rh+
arse3772 A Rh-
bol A Rh+
cikolata2011 A Rh+
elfida2321 0 Rh-
demdur AB Rh+
dilek19u 0 Rh+
kendimi_7_m A Rh+
zuzu_88 0 Rh+
dilsadonder 0 Rh-
luxxor 0 Rh+
undomiel A Rh+
yarenay 0 Rh+
yok canım :26: bayram günü oruç mu tutulur :44:
Lekeden al, 25-30 tl arası fiyatları
hem çin malı da değil, leke herşeyini kendi üretiyo
ben laci ve somon pantolonlarımı ordan aldım, yıkadım kötü de olmadılar :26:
tabisi lekeyi tavsiye etmiyorum ama, uygun fiyatları..
Kızlar bi arkadaşım diyorki kurban kesiyorsanız o gün oruç tutup iftar saatinde orucu pişen et ile açmak gerekiyormuş. hiç duymadım öyle bişey ya.
Kızlar bi arkadaşım diyorki kurban kesiyorsanız o gün oruç tutup iftar saatinde orucu pişen et ile açmak gerekiyormuş. hiç duymadım öyle bişey ya.
Ay arkim hamiş yaa...sordum yayamazlık ne durumda diye :) yapmıyolarmış 3 ay geçsinde öle dedi :26: 2 ay dolmuştur onun...bu cuma 2li test varmış artık hangi haftadaysa bilmiyomda :)
bakalım hayırlısı olur inşallah canım. kafam bu kadar karışıkken doğru mu yapıyoruz bilmiyorum ama. sürekli kafamda dolanmasından iyidir, harekete geçmek herhaldeyaşım 26 olsa daha beklerdim ama Ocak'ta 28 dicem. daha fazla bekleyip riskleri arttırmak istemiyorum.
bence bir tuhaflık yoktur canım, niye olsun ki. genelde erkekler biraz fazla düşkün oluyor ya, ondan diyoruz biz. mesela benim eşim 11'de eve geliyor, çok yorgun oluyor ama yine de durmuyoro gelinceye kadar ben uzanıp tv izlememe rağmen, biran önce uyumak istiyorum bazen yani bazen o kadar çok oluyor ki, istememe fırsat kalmıyor ayy fazla mı açık oldum ne, utandım
şu topiği istediğimiz zaman ziyaretçilere kapatabilsek ne güzel olurdu
Yaylada Avm uzak mı canım size, evet pek seçenek yokmuş :44:o dedğinden yok ki burda :)))
ben sana burdaki giyim mağazalarını sayayım mı :)
miss garaj, ambar, mavi, colıns, collezıone, rodipolo vardı biara kapandı :)
polaris nıke adidas
markalar bunlar, çok bişey bekleme :)
valla canım, kimin adına niyetliyosan, o kişi bişeyler yapıyodu galina...namazmı kılıyodu yoksa nee :26:
kociş benden telefonda zorla randevu koparmaya çalışıyor.. reglim dün bitti ya onu soruyo sanki anlamadım..
ama benim hiç keyfim yok bugün, eşim de izinliymiş (inş son anda bişi çıkmaz)
bu akşam ne yemek yapıcaksınız? ben ne yapsam diye düşünüyorum, eşimi markete göndericem
sorma nekkim ya, bizde de yemek yok bu akşama. ben de onu düşünüyorum. ablam geçenlerde erişteli yeşil mercimek yapmıştı, onu mu denesem acaba???
ay öğlen eczaneye gittim ya, telefonu orda bırakmışım...demin olmadığını fark ettim....
aradım bikaç defa açmıyolar ,meğer kız becerememeiş açmasını :) sonra açtı da eczanede dedi ,gittim aldım
...
nekk akşama ablamla bişeyler bakcaz ya geç olur dönüş, oyüzden buakşam pizza alcaz en hazırından :) bimden
onlar kızarırken fırında, bide pattis kızartırım yiter
Yaylada Avm uzak mı canım size, evet pek seçenek yokmuş :44:
bim in pizzası güzel canım ama biz üstüne kaşar rendesi ekliyoruz. tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?