2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfişim ben de bayram günü oruç tutulmaz diye biliyorum. namaz kılmak gerektiğini duymuştum ben bi tek.

o dedğinden yok ki burda :)))

ben sana burdaki giyim mağazalarını sayayım mı :)

miss garaj, ambar, mavi, colıns, collezıone, rodi polo vardı biara kapandı :)

polaris nıke adidas

markalar bunlar, çok bişey bekleme :)

Kızlar bi arkadaşım diyorki kurban kesiyorsanız o gün oruç tutup iftar saatinde orucu pişen et ile açmak gerekiyormuş. hiç duymadım öyle bişey ya.

valla canım, kimin adına niyetliyosan, o kişi bişeyler yapıyodu galina...namazmı kılıyodu yoksa nee :26:

Ay arkim hamiş yaa...sordum yayamazlık ne durumda diye :) yapmıyolarmış 3 ay geçsinde öle dedi :26: 2 ay dolmuştur onun...bu cuma 2li test varmış artık hangi haftadaysa bilmiyomda :)

biz kesintisiz iletişime devam :) dktr tehlikeli demediği sürece de sakıncalı değil zaten. çok zorlamadan :)

benm kociş azgın kadın hamile kaldın hala aynısın dio

kociş benden telefonda zorla randevu koparmaya çalışıyor.. reglim dün bitti ya onu soruyo sanki anlamadım..
ama benim hiç keyfim yok bugün, eşim de izinliymiş (inş son anda bişi çıkmaz)
bu akşam ne yemek yapıcaksınız? ben ne yapsam diye düşünüyorum, eşimi markete göndericem

Yaylada Avm uzak mı canım size, evet pek seçenek yokmuş :44:

sorma nekkim ya, bizde de yemek yok bu akşama. ben de onu düşünüyorum. ablam geçenlerde erişteli yeşil mercimek yapmıştı, onu mu denesem acaba???

biz dün akşam eve gidemedik yemeğe. annemlerde yedik. dün akşamki menüm sıkma tarhana çorbası, fırında patates ve pilav olacaktı. bu akşam da ablam çağırdı. yarına nasipse yapar yeriz.

ay öğlen eczaneye gittim ya, telefonu orda bırakmışım...demin olmadığını fark ettim....

aradım bikaç defa açmıyolar ,meğer kız becerememeiş açmasını :) sonra açtı da eczanede dedi ,gittim aldım

...

nekk akşama ablamla bişeyler bakcaz ya geç olur dönüş, oyüzden buakşam pizza alcaz en hazırından :) bimden
onlar kızarırken fırında, bide pattis kızartırım yiter

kızlar aranızda fundanın numarası ve msn adresi olan varsa bana özelden yollayabilir mi? bayramda aramayı düşünüyorum

Benimde yemeğim yok pırasam var pişirecektim halim yoktu.

Nekk randevu olayını banada yaptı şimdi eşim mesaj attı seni çok özledim akşam olsada eve gitsek diye :))) benimde bugün bitti reglim dün yıkanacaktım dedim belkim bişeyler olur olmadı bugün bişey. Bitti yani.

bim in pizzası güzel canım ama biz üstüne kaşar rendesi ekliyoruz. tavsiye ederim :)

Yaylada Avm uzak mı canım size, evet pek seçenek yokmuş :44:

ne avm si kız :))) yok burda öle şeyler....bayrama izmir e gidersek eşime mont ordan bakıcaz...
ben dedim ya geçen defacto dan mont aldım diye..onu taa bergama dan aldık gitttik de (izmir sınırları içinde ,bizede çok yakın da değil çok uzak da )

avm dein de geçenlerde yeni bi milyoncu (plastik kabkacak) açılmış buraya ...afiş yapmışlar kocaman "ayvalık avm" diye ay onu görünce koptum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…