canım nasıl yapmıştı anlat hadiii :) benm kociş çorba hastası. yaparım ona.
benim kociş etli bişiler ister şimdi yarenim, tereyağlı şehriye pilavı yapıcam kesin ama yanına ne yapsammm :44:sorma nekkim ya, bizde de yemek yok bu akşama. ben de onu düşünüyorum. ablam geçenlerde erişteli yeşil mercimek yapmıştı, onu mu denesem acaba???
limonlu pattisi yapamadın yanii :))biz dün akşam eve gidemedik yemeğe. annemlerde yedik. dün akşamki menüm sıkma tarhana çorbası, fırında patates ve pilav olacaktı. bu akşam da ablam çağırdı. yarına nasipse yapar yeriz.
ay zuzum dikkat et telefonuna ya başka yerde de unutursanay öğlen eczaneye gittim ya, telefonu orda bırakmışım...demin olmadığını fark ettim....
aradım bikaç defa açmıyolar ,meğer kız becerememeiş açmasını :) sonra açtı da eczanede dedi ,gittim aldım
...
nekk akşama ablamla bişeyler bakcaz ya geç olur dönüş, oyüzden buakşam pizza alcaz en hazırından :) bimden
onlar kızarırken fırında, bide pattis kızartırım yiter
kızlar aranızda fundanın numarası ve msn adresi olan varsa bana özelden yollayabilir mi? bayramda aramayı düşünüyorum
kızlar aranızda fundanın numarası ve msn adresi olan varsa bana özelden yollayabilir mi? bayramda aramayı düşünüyorum
benim kociş etli bişiler ister şimdi yarenim, tereyağlı şehriye pilavı yapıcam kesin ama yanına ne yapsammm :44:
limonlu pattisi yapamadın yanii :))
ay zuzum dikkat et telefonuna ya başka yerde de unutursan
ben de pattis kızartsam eşim mutlu olur aslında ay napsam kiiii
ben de dün banyo yaptım, bu akşam da banyo görünüyo bana üff bu havalarda hiç iyi olmuyoBenimde yemeğim yok pırasam var pişirecektim halim yoktu.
Nekk randevu olayını banada yaptı şimdi eşim mesaj attı seni çok özledim akşam olsada eve gitsek diye :))) benimde bugün bitti reglim dün yıkanacaktım dedim belkim bişeyler olur olmadı bugün bişey. Bitti yani.
Balıkesir Yaylada :26:ne avm si kız :))) yok burda öle şeyler....bayrama izmir e gidersek eşime mont ordan bakıcaz...
ben dedim ya geçen defacto dan mont aldım diye..onu taa bergama dan aldık gitttik de(izmir sınırları içinde ,bizede çok yakın da değil çok uzak da )
avm dein de geçenlerde yeni bi milyoncu (plastik kabkacak) açılmış buraya ...afiş yapmışlar kocaman "ayvalık avm" diyeay onu görünce koptum resmen
benim kociş etli bişiler ister şimdi yarenim, tereyağlı şehriye pilavı yapıcam kesin ama yanına ne yapsammm :44:
limonlu pattisi yapamadın yanii :)))
dün diloş tarifini vermiştiilimonlu pattis ne kız :44:
bulamasam ağlardım zatiii daha yepisyeni, borcu duruyo:18:
aynennnnn :26: :26:aayyy çalışasım yok yaa......
limonlu pattis ne kız :44:
bulamasam ağlardım zatiii daha yepisyeni, borcu duruyo:18:
bana da olmuştu 1 ay önce felan o mide bulantısı, masaya oturuyorum tiksiniyorum felan..ama bişi çıkmamıştım 2 tane de test almıştım..
istersen hafta sonuna kadar bekle, yada duramam diyosan yap canım
canım geçen sene geleneği zaten istemeden bozmuşsunuz
bu sene de uymazsan gelecek bayrama hiç beklentileri olmaz..
ay ben hiç anlamadım bu arifeden k.validede yatma olayını :26:
ne gerek var.. sizinkisi daha da şey olucak, eltilerin felan..rahat edemezki insan..
eşinle güzel güzel konuş, "aşkımm, bitanemm ben bayram sabahına seninle uyanmak istiyorum.. birlikte kahvaltı yapmak istiyorum" felan de, dayanamaz bence sana :)))
msn yokmuydu sende
ben geçen msn den yazdım cevap vermedi...msn açmıyo galiba :26:
kızlar bende var işyerinin numarası, ama onun haberi olmadan vermem doğru olmaz galiba..
faceden yazın facesi açık, biz bir-kaç gün önce mesajlaşmıştık.. anlaşamadık gerçi de mesajlaştık amao veriri eğer isterse..
msni yok canım bende. çok kullanmıyorum msn diye, eklememiştim. bi sen eklisin galiba
kız bakıyom ben facede yok ki. bi funda var, onda da bi oyuncunun resmi var, o mu? beni niye silmiş ki yaa
ben de dün banyo yaptım, bu akşam da banyo görünüyo bana üff bu havalarda hiç iyi olmuyo
kuzey-güneyi izlemeden hiç bişi yapmam ama
Balıkesir Yaylada :26:
ay Ayvalık Avm ye ben de koptum şimdi
annemin ekşili patetes tarifi varda canım fırında. dün onu yapacaktım. eve gidemedik plan yattı.
msni yok canım bende. çok kullanmıyorum msn diye, eklememiştim. bi sen eklisin galiba
kız bakıyom ben facede yok ki. bi funda var, onda da bi oyuncunun resmi var, o mu? beni niye silmiş ki yaa
herkesi silmiş canım.. bende de çıkmaz aratma yaparsam, msjlaştık ya orda görünüyo işte :26:msni yok canım bende. çok kullanmıyorum msn diye, eklememiştim. bi sen eklisin galiba
ay kafammı karıştı ne benim :26:kız balıkesir uzak bize, ne işim var oraya gitceme izmire giderim :)
ay kafammı karıştı ne benim :26:
akşama galiba belki güveçe; kuşbaşı et, patlıcan, sarımsak, domates, biber doldurur atarım fırına
ay tatlı şey canm balıkesir de 2,30-3 saat sürüyo, izmir de ayvalık ilçesi ama balıkesire genede uzağız
.
ımhh evet evet öle yapppp
bende güceş istiyorum ama ,bilipde almak gerek dimmi gerçek iyi güveç nasıl anlaşılırkii
yarenaycım bebek babadan alıcak bu durumda kanı. pozitif olandan yani. bunu şu şekilde anlattı bana doktorum. nasıl, birine kan lazım olunca yalnızca kendi kan grubundan verilebiliyor, işte bunun gibi. bebek pozitif biz negatif olunca vücudumuza başka bir gruptan kan almış oluyoruz. bu da bizi zehirleyebiliyor. çocukla annenin kanı yapılan bir iğneyle dengeleniyor. kan grupları değişmiyor ama zarar vermesi engelleniyor. gebeliğin 7. ayında ve doğumdan sonraki 48 saat içinde yapılması gereken iğneler bunlar. bebeğe bir zararı yok ancak annenin ölüm riski var bu iğneler yapılmadığında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?