2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sorma nekkim ya, bizde de yemek yok bu akşama. ben de onu düşünüyorum. ablam geçenlerde erişteli yeşil mercimek yapmıştı, onu mu denesem acaba???
benim kociş etli bişiler ister şimdi yarenim, tereyağlı şehriye pilavı yapıcam kesin ama yanına ne yapsammm :44:

biz dün akşam eve gidemedik yemeğe. annemlerde yedik. dün akşamki menüm sıkma tarhana çorbası, fırında patates ve pilav olacaktı. bu akşam da ablam çağırdı. yarına nasipse yapar yeriz.
limonlu pattisi yapamadın yanii :))

ay zuzum dikkat et telefonuna ya başka yerde de unutursan

ben de pattis kızartsam eşim mutlu olur aslında ay napsam kiiii

limonlu pattis ne kız :44:

bulamasam ağlardım zatiii daha yepisyeni, borcu duruyo:18:

ben de dün banyo yaptım, bu akşam da banyo görünüyo bana üff bu havalarda hiç iyi olmuyo
kuzey-güneyi izlemeden hiç bişi yapmam ama

Balıkesir Yaylada :26:

ay Ayvalık Avm ye ben de koptum şimdi

biz küçükken 'bizimkiler' dizisi vardı. her pazar onu izleyerek akşam yemeği yerdik ve menüde bu limonlu patates olurdu. hey gidi günler heyyy!

kızlar bende var işyerinin numarası, ama onun haberi olmadan vermem doğru olmaz galiba..
faceden yazın facesi açık, biz bir-kaç gün önce mesajlaşmıştık.. anlaşamadık gerçi de mesajlaştık ama o veriri eğer isterse..

limonlu pattis ne kız :44:

bulamasam ağlardım zatiii daha yepisyeni, borcu duruyo:18:
dün diloş tarifini vermiştii

aayyy çalışasım yok yaa......
aynennnnn :26: :26:

bi görüşmeden yeni geldim sinir oluoum yaa
hep geç kalıoum size ve konulara :26:
ya nigarcım ii güzel çok hoş yazmışsın ama bunu geçen yıl kullandım.
bu yıl şunu düşünüoum benim ailemin 9,30-10,30 kurban kesim zamanı vermişler kardeşimle kalmam gerekio sen namazdan sonra git bende bizimkiler gelince kardeşimi bırakır gelirim demeyi planlıoum.
ama eşim beni yalnız bırakıosun die yakıncak bende ona dayanamıoum ama kesinlikle kalmıcam yani kararlıyım

msn yokmuydu sende

ben geçen msn den yazdım cevap vermedi...msn açmıyo galiba :26:

msni yok canım bende. çok kullanmıyorum msn diye, eklememiştim. bi sen eklisin galiba

kız bakıyom ben facede yok ki. bi funda var, onda da bi oyuncunun resmi var, o mu? beni niye silmiş ki yaa

msni yok canım bende. çok kullanmıyorum msn diye, eklememiştim. bi sen eklisin galiba

kız bakıyom ben facede yok ki. bi funda var, onda da bi oyuncunun resmi var, o mu? beni niye silmiş ki yaa

Bendede msn adresi var ama ordanda silmiş galiba. Facedende herkesi silmiş profili açıktı ama onuda kapatmış eşide izin vermiyormuş zaten bir daha gelmesine.

ben de dün banyo yaptım, bu akşam da banyo görünüyo bana üff bu havalarda hiç iyi olmuyo
kuzey-güneyi izlemeden hiç bişi yapmam ama

Balıkesir Yaylada :26:

ay Ayvalık Avm ye ben de koptum şimdi

kız balıkesir uzak bize, ne işim var oraya gitceme izmire giderim :)

annemin ekşili patetes tarifi varda canım fırında. dün onu yapacaktım. eve gidemedik plan yattı.

hmm anladım canımm
dün yazmışın ama ben bi sabah yazdıydım size, akşam evden bakıcaktım dün yazdıklarınıza bi nigarın hırkasını gördüm, okuyamadıydım geçmişi

evet bende burda açıyom , evde aklıma gelmiyo ...aklıma gelirsede bakıyom kim var, sonra kapatıym hemen....

herkesi silmiş canım.. bende de çıkmaz aratma yaparsam, msjlaştık ya orda görünüyo işte :26:
kız balıkesir uzak bize, ne işim var oraya gitceme izmire giderim :)
ay kafammı karıştı ne benim :26:

akşama galiba belki güveçe; kuşbaşı et, patlıcan, sarımsak, domates, biber doldurur atarım fırına

ay kafammı karıştı ne benim :26:

akşama galiba belki güveçe; kuşbaşı et, patlıcan, sarımsak, domates, biber doldurur atarım fırına

ay tatlı şey canm balıkesir de 2,30-3 saat sürüyo, izmir de ayvalık ilçesi ama balıkesire genede uzağız

.

ımhh evet evet öle yapppp
bende güceş istiyorum ama ,bilipde almak gerek dimmi gerçek iyi güveç nasıl anlaşılırkii

benim 6 tane güvecimi bulgaristandan arkadaşım göndermişti bana ev hediyesi olarak
ama benimkiler büyük biraz kapaklı, minik tencere gibi..
2 tane yapıyorum herkes kendi tabağını bitiremiyo bu akşam 1 tane yapıcam..
evet güveç seçmenin püf noktası varmış, ama ben de bilmiyorum ne olduğunu..
arkadaşım gönderirken iyisinden aldım, bişe bişe bunlar demiş ama unuttum neydi o :26:

patates çorbasını merak ettim :44: sen mi yapıodur dilşad nası oluo püf noktalarıyla ve mümkünse az ama tam ölçü

bi de benim karnıbaharım vardı pazar akşam haşladım pzt akşam gidip yumurta ve una bulayıp kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurtla sos yapcaktım. ama pzt bişi oldu hatırlamıom yapamadım.
dünde k.validem çağırdı die yapamadım hatta kendimi hemen yatağa attım ve sabah kalktım bakmadım bile sizce artık yapılmaz mı yoksa kızartsam bişi olur mu tencerede ağzı kapalı haşlanmış bi şekilde duruo 2 saatte haşlamıştım yaa :26:

dilşad bu konuya ben dahilim yaa eşim posiztif ben negatifim gerçi doktor biliyor iğne olacakmışım ilkinde düşükte hemen iğne yaptılar bebek kanı zehirlemesin beni diye hımmm demekki riskli bir olay ilginç olan iğne zarar vermezmi bebeğe yahuu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…