patates çorbasını merak ettim :44: sen mi yapıodur dilşadnası oluo püf noktalarıyla ve mümkünse az ama tam ölçü
bi de benim karnıbaharım vardı pazar akşam haşladım pzt akşam gidip yumurta ve una bulayıp kızartıp üzerine sarımsaklı yoğurtla sos yapcaktım. ama pzt bişi oldu hatırlamıom yapamadım.
dünde k.validem çağırdı die yapamadım hatta kendimi hemen yatağa attım ve sabah kalktım bakmadım bile sizce artık yapılmaz mı yoksa kızartsam bişi olur mu tencerede ağzı kapalı haşlanmış bi şekilde duruo 2 saatte haşlamıştım yaa :26:
ben bu akşam tembellik yapcam sanırım, belim çoooook ağrıyor. kocişim de geç gelcek. yemek yapmayım diyorum bu akşam.
dilşad bu konuya ben dahilim yaa eşim posiztif ben negatifim gerçi doktor biliyor iğne olacakmışım ilkinde düşükte hemen iğne yaptılar bebek kanı zehirlemesin beni diye hımmm demekki riskli bir olay ilginç olan iğne zarar vermezmi bebeğe yahuu ??
yapma kuzu, çay demle kahvaltılık bişeyler koy yee...yada tost yap kendine çok uğraşmazsın hem azcık kızardımı tamm
bence vermez canım. ona göredir yani iğnesi ilacı.
ben de öyle düşünüyorum canım. son yarım saatim geçmek bilmiyor yaaa
sağol cnm cvp için..doktor sorayım iğneyi hatrlatayım bari ....
sende ben gibi negatif kanlısın demek ...şu hamişliği kolay atlatalım ikimizde inş sağsalim ...
iyi akşamlar yazmıyım dedim ama bu yazdığını görünce bilgi alayım dedim ....
aksam oldu bile bugun vakit cabuk gecti benim için....
aksama yemek yapmam lazım, ne yapacagımı bilemiyorum.... dolapta karnabahar var kabak var
ama bugun en iyisi ben patates corbasını deneyeyim :):):)
dilsad bişi sorcam, baharat ne katıyorsun corbaya sadece tuz mu?
slm kızlar
geçmişi okuyayım dedim ama iki sayfadan sonra baktım bu tarafta yazılanları kaçırıyorum, vazgeçtim.
herkes iyidir umarım, hamişlerde iyidir , yakında kimin doğumu var, sineminki heralde dimi yanlışmı hatırlıyorum
sonra dilşad ve miray heralde. hayırlısıyla inşallah.
slm kızlar
geçmişi okuyayım dedim ama iki sayfadan sonra baktım bu tarafta yazılanları kaçırıyorum, vazgeçtim.
herkes iyidir umarım, hamişlerde iyidir , yakında kimin doğumu var, sineminki heralde dimi yanlışmı hatırlıyorum
sonra dilşad ve miray heralde. hayırlısıyla inşallah.
selammm
sen anlat bakalım nasılsın :)):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?