2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben bu akşam tembellik yapcam sanırım, belim çoooook ağrıyor. kocişim de geç gelcek. yemek yapmayım diyorum bu akşam.

EVET CANIM BEN YAPIYORUM :d
4 PATATESİ İNCE İNCE HALKALAR HALİNDE KES, BİRAZ TEREYAĞINDA 2 KAŞIK UNU KAVUR, BU PATATESİ AT İÇİNE Bİ İKİ DE ONLA ÇEVİR, KAYNAR SU EKLE 1 LT KADAR. DÜDÜKLÜYÜ KAPAT PİŞSİN. 15 DK KADAR SONRA AÇ, BLENDIRDAN GEÇİR, PÜTÜR KALMASIN. BİR BARDAK SÜT EKLE BİR TAŞIM DAHA KAYNAT. SERVİS YAPARKEN ÜZERİNE TEREYAĞDA ACI TOZ BİBER YAPARSIN. AFİYET OLSUNNN
BENM DE CUMA GÜNÜNDEN BERİ DURAN KARNABAHARIM VAR AMA ÇİĞ, KESİN KÖTÜ OLMAYA BAŞLAMIŞTIR.
BİZ ONU FIRINDA YAPIYORUZ BAŞAMEL SOSLU BEZELYELİ PATATESLİ VE HAVUÇLU GZEL OLUYOR.

ben bu akşam tembellik yapcam sanırım, belim çoooook ağrıyor. kocişim de geç gelcek. yemek yapmayım diyorum bu akşam.

yapma kuzu, çay demle kahvaltılık bişeyler koy yee...yada tost yap kendine çok uğraşmazsın hem azcık kızardımı tamm

bence vermez canım. ona göredir yani iğnesi ilacı.

bence vermez canım. ona göredir yani iğnesi ilacı.

sağol cnm cvp için..doktor sorayım iğneyi hatrlatayım bari ....

sende ben gibi negatif kanlısın demek ...şu hamişliği kolay atlatalım ikimizde inş sağsalim ...

iyi akşamlar yazmıyım dedim ama bu yazdığını görünce bilgi alayım dedim ....

7. ayda iğnemiz var diye biliyorum ben canım.
ii akşamlar

aksam oldu bile bugun vakit cabuk gecti benim için....

aksama yemek yapmam lazım, ne yapacagımı bilemiyorum.... dolapta karnabahar var kabak var

ama bugun en iyisi ben patates corbasını deneyeyim :):):)

dilsad bişi sorcam, baharat ne katıyorsun corbaya sadece tuz mu?

ben daha hiç karnıbahar almadım/yapmadım.. :26:
korkuyorum eşim yemez diye..
bitane brüksel lahanası faciamız var korkuyorum artık değişik sebze almaya

slm kızlar

geçmişi okuyayım dedim ama iki sayfadan sonra baktım bu tarafta yazılanları kaçırıyorum, vazgeçtim.

herkes iyidir umarım, hamişlerde iyidir , yakında kimin doğumu var, sineminki heralde dimi yanlışmı hatırlıyorum

sonra dilşad ve miray heralde. hayırlısıyla inşallah.

evet canım sadece tuz koyuyorum üstüne zaten kırmızı toz biber yapıyoruz die ama istersen az bişe de karabiber koyabilirsin

Son düzenleme:

inşallahhh canım

selammm
sen anlat bakalım nasılsın :)):):):):)

ya bol'u da çok merak ediyorum ben, Kasım ayına da girdik. umarım bebişin fotolarıyla geri döner aramıza, sağlıkla

ben de toparlansam iyi olacak. nihayet bitti. iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…